Ece Uslu

Ece Uslu

Son dakika ece uslu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ece uslu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ece uslu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ece Uslu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ece uslu gelişmeleri de dahil olmak üzere 218 ece uslu haberi bulunmuştur. Tüm ece uslu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ece Uslu: Karavanda sinir krizi geçirdim
Ece Uslu: Karavanda sinir krizi geçirdim Ece Uslu, Armağan Çağlayan'ın Youtube'ta yayınlanan 'Dur Bi Dinle' programının konuğu oldu. Ünlü oyuncu, oyunculuk deneyimlerinden, nasıl tanındığından, sette yaşadığı zorluklardan bahsetti.
12.10.2022 Magazin
Aslı Enver'de öğrenme bozukluğu varmış... Çok şaşıracaksınız! Ünlü isimlerin bilinmeyenleri
Aslı Enver'de öğrenme bozukluğu varmış... Çok şaşıracaksınız! Ünlü isimlerin bilinmeyenleri Ünlü isimlerin bilinmeyen yönleri sizi çok şaşırtacak! bu hafta Aslı Enver, Ece Uslu, Gökhan Mumcu, Simge Fıstıkoğlu ve Armağan Oğuz'un hiç bilmediğiniz özelliklerine şahit olacaksınız. İşte o isimler ve sırları...
18.12.2021 Magazin
Ece Uslu'nun bilinmeyenleri! Set aralarında bunu yapıyormuş
Ece Uslu'nun bilinmeyenleri! Set aralarında bunu yapıyormuş Ece Uslu’nun çocukluğundan beri en büyük tutkusu çizim yapmakmış. Önce düşünmeden rastgele çizgiler çizip, çıkan şekilleri varlıklara benzeterek resim yapmak, ünlü oyuncuya terapi gibi geliyormuş.
18.12.2021 Magazin
Oyuncu Ece Uslu'dan radikal karar!
Oyuncu Ece Uslu'dan radikal karar! Koronavirüs pandemisinin ilk dönemini İzmir'de annemin evinde geçiren ve yaklaşık iki yıldır TV'lerden gelen teklifleri kabul etmeyen oyuncu Ece Uslu'nun, İstanbul'daki dairesini kiraya verip, dizi çekimleri sırasında aldığı yazlığa taşındığı ortaya çıktı.
14.12.2021 Magazin
Ece Uslu'dan 'sete dönüş' sinyali
Ece Uslu'dan 'sete dönüş' sinyali Keyifsiz hali dikkatlerden kaçmayan ünlü oyuncu Ece Uslu, geçtiğimiz gün Etiler'de objektiflere takıldı. Muhabirlerlerin sorularını cevaplayan güzel oyuncu, 'setlere dönüş' sinyali verdi.
2.10.2021 Magazin
Usta oyuncu Nedret Güvenç'e veda
Usta oyuncu Nedret Güvenç'e veda Devlet sanatçısı, oyuncu, yönetmen ve yazar Nedret Güvenç, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
2.08.2021 Magazin
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
Nedret Güvenç hayatını kaybetti
Nedret Güvenç hayatını kaybetti Usta sanatçı Nedret Güvenç, 90 yaşında yaşamını yitirdi
31.07.2021 Magazin
Ece Uslu yaşadığı kabusu anlattı: 29 senedir o acıyı unutamadım!
Ece Uslu yaşadığı kabusu anlattı: 29 senedir o acıyı unutamadım! Oyuncu Ece Uslu (46), hayatının en unutulmaz anını anlattı: Sarıkamış'ta eksi 42 derecede çekilen 'Ah Gardaşım' filminin setinde donma tehlikesi geçirdim. Çekimler biraz daha uzasa donan ayaklarım kesilebilirdi.
12.09.2020 Magazin
Ece Uslu: Hediye yerine bağış yapın
Ece Uslu: Hediye yerine bağış yapın 46 yaşına basacak olan Ece Uslu, doğum gününde arkadaşlarından hediye yerine bağış yapılmasını istedi.
6.09.2020 Magazin
Elveda Derken İspanya’da
Elveda Derken İspanya’da Ece Uslu’nun ünü, rol aldığı dizilerle Türkiye sınırlarını aştı. Oyuncunun başrolünü üstlendiği “Sevgili Geçmiş” İtalya’da büyük ilgiyle izlenirken, bir diğer dizisi “Elveda Derken” de İspanya’ya satıldı.
27.08.2020 Televizyon
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti Türk tiyatrosunun ünlü oyuncularından Ayşegül Atik hayatını kaybetti. Atik 'En Son Babalar Duyar' dizisindeki rolüyle hafızalara kazınmıştı.
9.06.2020 Yaşam
Ece Uslu takipçilerini duygulandırdı
Ece Uslu takipçilerini duygulandırdı Oyuncu Ece Uslu, anneannesinin doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Uslu'nun vefat eden annesine duyduğu özlemi satılara dökmesi herkesi hüzünlendirdi.
2.03.2020 Magazin
Ece Uslu'yu köpek ısırdı
Ece Uslu'yu köpek ısırdı Ece Uslu, Çeşme’de bir arkadaşının Rottweiler cinsi köpeği tarafından, kolundan ısırıldı. Doğum gününden iki gün sonra yaşanan olay sonrası oyuncu, “Bağlıydı ama benim de köpeğim olduğu için çözmelerini istedim. Havlayarak üzerime geldi. Korkmadığımı göstermek için kolumu uzattım. Bunu yapmamak gerekiyormuş. Kolumu kaptı, arkadaşlarım kurtardı. Onlar da çok üzüldü” diye konuştu.
14.09.2019 Magazin
Ece Uslu eridi!
Ece Uslu eridi! Oyuncu Ece Uslu, tatil için Çeşme'yi tercih etti.
26.07.2019 Magazin
İyi senaryo arıyor
İyi senaryo arıyor Oyuncu Ece Uslu, geçtiğimiz gün Vadistanbul AVM’deydi.
13.03.2018 Magazin
Cansel Elçin'den yapım şirketine dava!
Cansel Elçin'den yapım şirketine dava! Endemol Shine şirketine alacak davası açan isimler arasına Cansel Elçin’in de katıldığı ortaya çıktı.
18.01.2018 Magazin
Kendini spora verdi
Kendini spora verdi Ekranlardan bir hayli uzak kalan Ece Uslu, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi.
16.11.2017 Magazin
Sokak hayvanları için kulübe tasarladı!
Sokak hayvanları için kulübe tasarladı! Bağcılar Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Hülya Koçyiğit gibi ünlü isimlerin tasarladığı birbirinden renkli hayvan kulübeleri, engelliler tarafından yapılıp sahiplerine teslim edildi.
5.10.2017 Magazin
Ece Uslu paylaştı, gerçek ortaya çıktı!
Ece Uslu paylaştı, gerçek ortaya çıktı! Oyuncu Ece Uslu da estetikli ünlüler kervanına katıldı.
25.08.2017 Magazin
Alina Boz'dan Endemol'e tazminat davası!
Alina Boz'dan Endemol'e tazminat davası! Paramparça'da Hazal karakterini canlandıran Alina Boz, dizinin iflas eden yapım şirketi Endemol Medya'ya 150 bin liralık tazminat davası açtı. İşte Alina Boz'un Endemol Medya'ya açtığı tazminat davasının detayları...
3.08.2017 Magazin
Ece Uslu kimdir?
Ece Uslu kimdir? Ece Uslu kimdir? sorusu gündeme bomba gibi düştü. Bikini fotoğraflarıyla dikkat çeken Ece Uslu'nun yaşı, boyu, kariyer hayatı gibi pek çok konu merak edildi. İşte merakla araştırılan Ece Uslu'nun kim olduğuna dair bilgiler...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ece Uslu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ece uslu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.