Gazete Vatan Logo
Magazin 'Dizi kötü gidince...'

'Dizi kötü gidince...'

Çağatay Ulusoy'unda yargılandığı davada gözlerden kaçmayan detay...

'Dizi kötü gidince...'

Çağatay Ulusoy uyuşturucu kullandığını, ancak geçen yıl oynadığı ‘Emir’in Yolu’ dizisinin reytinglerinin kötü gitmesi üzerine daha çok içtiğini itiraf etti. Ulusoy hakimin bir sorusunu “Bizim piyasada herkes içiyor” diye cevapladı.

ARALARINDA Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, şarkıcı Cenk Eren’in de bulunduğu 34 kişinin yargılandığı uyuşturucu davası dün başladı. Siyah takım elbise ile duruşmaya gelen ve tutuklu sanık sırasının en sonunda oturan Çağatay Ulusoy, mesleği sorulduğunda “Oyunculukla ilgileniyorum” dedi. Oyuncu Gizem Karaca ise “Okuyorum aynı zamanda oyuncuyum” ifadelerini kullandı.

Psikolojim bozuldu

Ulusoy ifadesinde sanıklardan Ergün Taş’ın evinde Gizem Karaca ile iki kez uyuşturucu içtiğini anlatırken, “Daha önce 1-2 kez içmiştim. Bir dönem işler iyi gidiyordu. Ama Emir’in Yolu dizisi başladığında psikolojik olarak kötüydüm. Dizi başladığında işler kötü gitmeye başladı ve daha çok içtim” deyince Mahkeme Başkanı, “Herkes esrar mı içiyor?” diye sordu. Ulusoy da, “Bizim piyasada herkes içiyor” diye cevap verdi.

‘Hünal’a sattım’

Mahkemede tutuklu sanıklar da haklarındaki suçlamayı kabul etmezken, mahkeme başkanı Mehmet Ekinci de sanıklara eğer uyuşturucu aldıkları kişilerin isimlerini söylerlerse etkili pişmanlık yasasından yararlanabileceklerini hatırlattı. Tutuklu sanıklardan Murat Özgener, uyuşturucu sattığını kabul ederek uyuşturucu sattığı kişiler arasında oyuncu Cemal Hünal’ın da olduğunu söyledi.





‘Zoruna mı gitti?’

Sanıklardan Ferdi Özer, “İddianamede benim lider olmam gerekiyordu. Ama Aydın Sarıoğlu gösterilmiş” dedi. Mahkeme Başkanı da, “Zoruna mı gitti Aydın’a bağlı olman” deyince “Yok iyi oldu da, teşekkür ediyorum iddianameyi hazırlayana” diye cevap verdi. Annesi öldükten sonra çok kötü günler geçirdiğini söyleyen Özer’e, Başkan “Toparlandın mı biraz?” diye sordu. Özer’in “Allah’a şükür” yanıtı üzerine Başkan Ekinci “Cezaevi iyi geldi yani” dedi.

Karaca: İçiciyim...

Gizem Karaca ise ifadesinde şunları söyledi: “Uyuşturucu kullandığımı kabul ediyorum. Ergun Taş, Çağatay Ulusoy ve Yusuf Hasan Akgün ile kullandık ancak kimseye temin etmedim. Çağatay Ulusoy’a götürdüğüm kağıt da sarma sigara kağıdıdır.”

Daha sonra ara karar veren mahkeme, Recep Onur Bayramoğlu ile Aslı Keskin’i tahliye etti, mazeret bildiren Cenk Eren’in 11 Şubat’taki duruşmaya polis zoruyla getirilmesine karar verdi.

AYRI OTURDULAR

Sevgili oldukları söylenen Gizem Karaca ile Ulusoy’nun adliyenin cafesinde ve duruşma salonunda birbirlerine uzak yerlerde oturması ve konuşmamaları dikkat çekti.

Haberin Devamı