Gazete Vatan Logo
Magazin Dilan Çiçek Deniz'den ayrılık sonrası yeni hamle!

Dilan Çiçek Deniz'den ayrılık sonrası yeni hamle!

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı yönetmen nişanlısı Thor Saevarsson ile ayrıldı. Evlilik yolundaki çiftin ayrılığı sonrası ortaya birçok iddia atıldı. Kıskançlık ile ayrıldıkları öne sürülen ikiliden Deniz, biten ilişkisi sonrası sosyal medya hamlesiyle adından söz ettirdi.

Dilan Çiçek Deniz'den ayrılık sonrası yeni hamle!

Dilan Çiçek Deniz , evlilik hazırlığı yaptığı İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile sürpriz bir şekilde yollarını ayırdı. Deniz'in son dönemdeki iş yoğunluğu yüzünden çok sık görüşememeleri çiftin arasını açtı. Dilan Çiçek Deniz’in Burak Deniz’le oynadığı ‘Kal’ filmindeki cesur sahnesi ise bardağı taşıran son damla olduğu ve bu durumun ikili arasında kriz çıkardığı iddia edildi.

Ayrılık sonrası Saevarsson’un da Deniz’le birlikte yaşadığı evden ayrıldığı öğrenildi. Yakın çevresinin sevgilileri barıştırmak için araya girmesine rağmen, Deniz’in geri adım atmadığı öne sürüldü.

DİLAN TAKİBİ BIRAKTI


Tüm bunların ardından ünlü oyuncu, son hamlesiyle gündem oldu. Deniz, hem nişanlısı Thor Saevarsson ile birlikte çekilen fotoğraflarını kaldırdı hem de sevgilisini takipten çıkardı.

Dilan Çiçek Deniz'i takip etmeye devam eden İzlandalı yönetmenin birlikte olan pozlarını kaldırmaması da dikkatlerden kaçmadı.