Zorunlu Kış Lastiği

Zorunlu Kış Lastiği

Son dakika zorunlu kış lastiği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zorunlu kış lastiği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zorunlu kış lastiği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zorunlu Kış Lastiği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zorunlu kış lastiği gelişmeleri de dahil olmak üzere 158 zorunlu kış lastiği haberi bulunmuştur. Tüm zorunlu kış lastiği haberleri aşağıda listelenmiştir.
TESK Başkanı'ndan Bayram öncesi trafik açıklaması
TESK Başkanı'ndan Bayram öncesi trafik açıklaması Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, bayram tatillinde şehirlerarası yolculuğa çıkacak vatandaşlara uyarıda bulunarak, “Bayram tatilini keyifle geçirebilmek için trafik kurallarına mutlaka riayet etmeli ve ihmallerden kaçınmalıyız” dedi.
6.04.2024 Gündem
Zorunlu kış lastiği uygulaması başladı! Denetimler hızlandı
Zorunlu kış lastiği uygulaması başladı! Denetimler hızlandı Gümüşhane’de zorunlu kış lastiği uygulamasının başlamasıyla birlikte denetimler başladı.
3.12.2023 Gündem
Lastikçilerde son gün yoğunluğu! Sanayinin yolunu tuttular
Lastikçilerde son gün yoğunluğu! Sanayinin yolunu tuttular Türkiye genelinde 1 Aralık'ta başlayacak olan kış lastiği uygulaması öncesinde Edirne’de lastikçilerde lastik değiştirme yoğunluğu yaşandı.
30.11.2023 Gündem
Kış lastiği kullanma zorunluluğu İstanbul’da bugün başladı
Kış lastiği kullanma zorunluluğu İstanbul’da bugün başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, zorunlu kış lastiği uygulamasının 1 Aralık’ta başlayıp 4 ay süreceğini belirterek, “Kış lastiğine geçmek için karın yağmasını beklemeyin. Trafikte güvenli sürüş ve olası kazaları önlemek için lütfen lastiklerimizi şimdiden taktıralım” dedi.
25.11.2023 Gündem
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Günler kaldı, ceza yağacak
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Günler kaldı, ceza yağacak İstanbul'da meteorolojik veriler çerçevesinde kış lastiği kullanma zorunluluğunun 1 Aralık'tan 25 Kasım'a çekildiğinin açıklanmasıyla lastikçilerde yoğunluk yaşandı. Alınan kararla sürücüler kış lastiği zorunluluğunun başlamasına günler kala lastikçilere akın etti.
22.11.2023 Ekonomi
Kış lastiği cezası ne kadar? Kış lastiği hangi araçlarda zorunlu, kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor? Kış lastiği takmama cezası 2023…
Kış lastiği cezası ne kadar? Kış lastiği hangi araçlarda zorunlu, kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor? Kış lastiği takmama cezası 2023… Kış lastiği takma zorunluluğu öne çekildi. Kış mevsimiyle birlikte trafikte can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla hayata geçirilen kar lastiği uygulaması için Valilik açıklaması geldi. Peki, 2023 kış lastiği uygulaması ne zaman başlıyor, hangi araçlarda zorunlu?
22.11.2023 Ekonomi
Araç sahipleri dikkat! Sayılı günler kaldı, herkes oraya akın etti
Araç sahipleri dikkat! Sayılı günler kaldı, herkes oraya akın etti Zorunlu kış lastiği uygulaması öncesinde Bolu’da geçtiğimiz günlerde mevsimin ilk karının yağmasıyla birlikte lastikçilerde kış lastiği mesaisi başladı. Kış lastiğinin değiştirilmesi gerektiğini belirten lastik onarım ve değişim ustabaşı Ünsal Bayrak, “Kış lastiği taktırmazsak, araç kayabilir, kazaya sebebiyet verebilir” dedi.
18.11.2023 Gündem
Yaz lastiği uygulaması başladı, uzmanı uyardı: Yakıt tüketimini artırıyor
Yaz lastiği uygulaması başladı, uzmanı uyardı: Yakıt tüketimini artırıyor Türkiye genelinde şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari ve özel araçlarda kış lastiği uygulaması, 1 Nisan günü itibarıyla sona erdi. Kırıkkale'de oto lastik tamircisi Furkan Özmert, yaz mevsiminde kış lastiğinin yakıt tüketimini artırdığını belirterek, "Kışın yaz lastiği, yazın da kış lastiği kullanmak hem yakıtı artırıyor hem de ses yapıyor" dedi.
4.04.2023 Ekonomi
Arabası olanlara son dakika uyarısı! 1 Aralık'ta başlıyor, cezası var
Arabası olanlara son dakika uyarısı! 1 Aralık'ta başlıyor, cezası var Arabası olan herkesi ilgilendiren son dakika uyarısı! 1 Aralık Perşembe günü başlıyor, uymayana ceza uygulanacak. Yozgat Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Komiser Eren Yavuz, kış lastiği uygulamasının hangi tarihlerde hangi araçlar için zorunlu olacağını açıkladı.
30.11.2022 Gündem
Kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor? Zorunlu kış lastiği uygulaması 2022 tarihi ve cezası…
Kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor? Zorunlu kış lastiği uygulaması 2022 tarihi ve cezası… Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı kararıyla, şehirlerarası karayollarında yolcu ve eşya taşımasında kullanılan taşıtlarda kış lastiği takılmasını zorunlu kılan kış lastiği uygulaması bu hafta başlıyor. Peki, Kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor? Kış lastiği cezası ne kadar?
29.11.2022 Ekonomi
Araç sahipleri dikkat! 1 Aralık'tan önce yaptırın
Araç sahipleri dikkat! 1 Aralık'tan önce yaptırın 1 Aralık itibarıyla Türkiye genelinde kış lastiği takma zorunluluğu başlıyor. Lastik bakım servisi müdürü Ümit Sel, sürücülerin 1 Aralık’ı beklememesi gerektiğini dile getirerek, “Hava sıcaklıkları düşmeye başladı. Bu sebeple 1 Aralıktan önce kış lastiklerine geçişler başlamalı” diye konuştu.
19.11.2022 Yaşam
Araba sahiplerine uyarı geldi! Son tarih 1 Aralık, cezası var
Araba sahiplerine uyarı geldi! Son tarih 1 Aralık, cezası var Arabası olan herkesi ilgilendiriyor. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, 1 Aralık itibariyle başlayacak ‘zorunlu kış lastiği uygulaması’ çerçevesinde, seyir esnasında değiştirilmek zorunda kalınan lastiklerin de kış lastiği olmasının zorunlu olduğunu söyledi. Apaydın, kış lastiği takma zorunluluğu bulunan araçların lastik takmama cezasının Ocak 2023’ten itibaren artacağını belirtti.
14.11.2022 Ekonomi
Araç sahipleri dikkat! Ocak ayından sonra cezası artıyor
Araç sahipleri dikkat! Ocak ayından sonra cezası artıyor Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, 1 Aralık itibariyle başlayacak ‘zorunlu kış lastiği uygulaması’ çerçevesinde, seyir esnasında değiştirilmek zorunda kalınan lastiklerin de kış lastiği olmasının zorunlu olduğunu söyledi. Apaydın, kış lastiği takma zorunluluğu bulunan araçların lastik takmama cezasının Ocak 2023’ten itibaren artacağını belirtti.
7.11.2022 Gündem
Zorunluğu kış lastiği uygulaması kaldırıldı, oto lastikçilerde değişim yoğunluğu başladı
Zorunluğu kış lastiği uygulaması kaldırıldı, oto lastikçilerde değişim yoğunluğu başladı Zorunluğu kış lastiği uygulamasının kaldırılması ve havaların ısınmasıyla birlikte oto lastikçilerde yoğunluk yaşanıyor.  
8.04.2022 Ekonomi
Akın akın oraya gidiyorlar! 6 gün kaldı, aracı olanlar dikkat...
Akın akın oraya gidiyorlar! 6 gün kaldı, aracı olanlar dikkat... Ticari araçlar için zorunlu kış lastiği uygulamasına günler kala oto lastikçilerde yoğunluk yaşanıyor. 1 Aralık itibarıyla ticari araçlar için kış lastiği zorunlu olacak. Kocaeli'de oto lastik firması servis sorumlusu İrfan Acar, "Biz sadece ticari araçlarla sınırlı kalmayın diyoruz kullanıcılara. Kış koşullarında maksimum performansla araçlarını kullanabilmeleri için lastiklerini değiştirmelerini öneriyoruz" dedi.
25.11.2021 Gündem
Fiyatlar belli oldu! Araç sahibi herkes için geçerli! Resmen duyuruldu, indirimler ve...
Fiyatlar belli oldu! Araç sahibi herkes için geçerli! Resmen duyuruldu, indirimler ve... Araç sahibi olan herkes için geçerli. 1 Nisan'a kadar zorunlu. Fiyatlar belli oldu. Yaptırmayan otomobil sahipleri için cezası 835 TL. Markalar kampanyalarını tek tek duyurdu. Zorunlu kış lastiği uygulaması kışın gelmesiyle birlikte tüm araç sahipleri için 1 Aralık tarihinde başlıyor. Birçok marka ise kış lastiğinde şimdiden yaptığı kampanyaları duyurdu. Peki kış lastiğinde fiyatlar ve taktırmayanlar için ceza nedir? İşte yanıtı...
17.11.2021 Ekonomi
Kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor? Kış lastiği kimlere, hangi araçlara zorunlu 2021?
Kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor? Kış lastiği kimlere, hangi araçlara zorunlu 2021? Kış lastiği zorunluluğu aramaları yoğunlaştı. Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için kış lastiği zorunluluğu yaklaştıkça, lastik değişimi için oto lastikçilerdeki yoğunluk arttı. Peki, Kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor? Kış lastiği kimlere zorunlu 2021?
15.11.2021 Gündem
Kış lastiği ne zaman zorunlu olacak? Kış lastiği uygulaması hangi tarihte başlıyor, hangi araçlara zorunlu?
Kış lastiği ne zaman zorunlu olacak? Kış lastiği uygulaması hangi tarihte başlıyor, hangi araçlara zorunlu? Kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor, hangi araçlarda zorunlu? Havaların soğumasıyla kış lastiği uygulaması detayları vatandaşın gündemine geldi. 7 derecenin altındaki sıcaklıklarda, ıslak, buzlu, karlı ve çamurlu zeminlerde yol tutuş özelliği sayesinde yüksek güven sağlayan kış lastiği uygulaması hangi tarihte başlıyor, ne zaman takılır?
16.10.2021 Gündem
Araç sahiplerini ilgilendiriyor! Sona erdi
Araç sahiplerini ilgilendiriyor! Sona erdi Zorunlu kış lastiği uygulaması sona erdi. Peki kış lastikleri nasıl ve ne zaman çıkarılmalı? Araç altından çıkan lastikler nasıl saklanmalı? Lastik Sanayicileri ve İthalatçıları Derneği açıkladı.
2.04.2021 Gündem
Kış lastiklerini çıkarma zamanı geldi!
Kış lastiklerini çıkarma zamanı geldi! Zorunlu kış lastiği uygulaması sona eriyor. Peki kış lastikleri nasıl ve ne zaman çıkarılmalı? Araç altından çıkan lastikler nasıl saklanmalı? Lastik Sanayicileri ve İthalatçıları Derneği açıkladı.
1.04.2021 Otomobil
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor 1 Nisan'da bitiyor
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor 1 Nisan'da bitiyor Arabası olan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Zorunlu olarak yapılıyordu. 1 Nisan'da sona eriyor. Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda zorunlu olan, özel araçlarda ise can ve mal güvenliğiyle sorunsuz seyahat için kullanılması gereken zorunlu kış lastiği uygulaması, 1 Nisan itibarıyla sona erecek.
28.03.2021 Otomobil
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Yarından itibaren zorunlu
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Yarından itibaren zorunlu Milyonlarca araba sahibini çok yakından ilgilendiriyor. 1 Aralık Salı günü itibarı ile zorunlu hale geliyor. Günlerdir uyarı üzerine uyarı yapılıyordu. Yaptırmayana para cezası kesilecek. Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için kış lastiği zorunluluğu yarın başlıyor. Zorunluluğa uymayanlara 776 lira ceza kesilecek.
30.11.2020 Ekonomi
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! 1 Aralık  son gün
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! 1 Aralık son gün Van'ın Erciş ilçesinde, zorunlu kış lastiği uygulamasına sayılı günler kala sürücüler, lastikçilerin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
21.11.2020 Gündem
Kış lastiği ne zaman takılmalı? Kış lastiği takmama cezası ne kadar?
Kış lastiği ne zaman takılmalı? Kış lastiği takmama cezası ne kadar? Karayolları Trafik Kanunu gereği yolcu ve eşya taşımalarında kullanılan araçların kış lastiği uygulaması yılın belirli dönemi için zorunlu tutuluyor. Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için zorunlu kış lastiği uygulaması araç sahipleri tarafından merak edilen konular arasında geliyor. Peki, Kışlık lastik ne zaman takılır? 2020-2021 kış lastiği ne zaman takılır? Kış lastiği takmama cezası ne kadar? 2020-2021 zorunlu kış lastiği uygulaması tarihleri...
11.11.2020 Gündem
Yarın yürürlüğe giriyor! Yapmayan 776 lira ceza ödeyecek
Yarın yürürlüğe giriyor! Yapmayan 776 lira ceza ödeyecek Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için 1 Aralık'ta başlayan kış lastiği takma zorunluluğu kapsamında kesilen ceza, yarından itibaren 776 lira olarak uygulanacak.
31.12.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Zorunlu Kış Lastiği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zorunlu kış lastiği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.