Zorlu Performans Sanatları Merkezi

Zorlu Performans Sanatları Merkezi

Son dakika Zorlu Performans Sanatları Merkezi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zorlu Performans Sanatları Merkezi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zorlu Performans Sanatları Merkezi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zorlu performans sanatları merkezi gelişmeleri de dahil olmak üzere 149 zorlu performans sanatları merkezi haberi bulunmuştur. Tüm zorlu performans sanatları merkezi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Karahan, Ramon Vargas ve Rame Lahaj sahneye çıkıyor
Murat Karahan, Ramon Vargas ve Rame Lahaj sahneye çıkıyor Limak Vakfı tarafından kurulan ve bu yıl 7’nci yaşını kutlayan Limak Filarmoni Orkestrası, geleneksel hale gelen yeni yıl konserlerini bu yıl Şubat ayında verecek. Limak Filarmoni Orkestrası, dünyaca ünlü tenorlar Murat Karahan, Ramon Vargas ve Rame Lahaj ile İstanbul, İzmir ve Ankara’da sahne alacak.
2.02.2024 Yaşam
Muhteşem üçlü keyifli dakikalar yaşattı!
Muhteşem üçlü keyifli dakikalar yaşattı! Yeşilçam'ın mavi gözlü güzeli Emel Sayın, Zorlu PSM’deki konserini izlemeye gelen Nükhet Duru ve Nilgün Belgün’ü sahneye davet etti. Üç usta sanatçı “Feride” şarkısının ritmine kendilerini böyle kaptırdı!
2.02.2023 Magazin
Kanal D ödüle doymuyor! Kanal D'ye bir ödül de Felis’ten geldi
Kanal D ödüle doymuyor! Kanal D'ye bir ödül de Felis’ten geldi Kanal D, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirilen 17. Felis Ödül Töreni’nde Camdaki Kız dizisinde gerçekleştirdiği Bepanthol SensiDaily ’’Pera'nın Cilt Hikayesi’’ projesiyle ‘’Senaryolu en iyi markalı içerik uygulaması’’ kategorisinde ödülün sahibi oldu.    
13.11.2022 Televizyon
“Yılın Mimar Sinanları” ödüllerinden Demirören Medya’ya dört ödül birden…
“Yılın Mimar Sinanları” ödüllerinden Demirören Medya’ya dört ödül birden… Güzel sanatlar eğitiminde Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumları arasında yer alan Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ‘’En’’lerini belirledi.
27.05.2022 Magazin
'Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar' ödülleri sahiplerini buldu
'Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar' ödülleri sahiplerini buldu Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar Ödül Töreni'nde konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Enerji sektörü global bir alan ve bu alanda kadınlar için muazzam fırsatlar da söz konusu. Enerji sektörünü değiştirip, dönüştürecek kadın liderler arzusundayız. Türkiye geneli kadın istihdam yüzde 26 seviyesinde. Enerji sektöründe maalesef oldukça altındayız. Bu oran yüzde 12,1" dedi.
25.03.2022 Gündem
Arctic Monkeys bilet fiyatları ne kadar? Arctic Monkeys konser bileti nereden alınır, bitti mi?
Arctic Monkeys bilet fiyatları ne kadar? Arctic Monkeys konser bileti nereden alınır, bitti mi? Dünyaca ünlü rock grubu Arctic Monkeys’in, 9-10 Ağustos 2022 tarihlerinde İstanbul Zorlu PSM’de vereceği konserin biletleri, satışa çıktıktan kısa süre sonra tükenerek karaborsaya düştü. Peki, Arctic Monkeys bilet fiyatları ne kadar? Arctic Monkeys konser bileti nereden alınır, bitti mi?
24.11.2021 Kültür Sanat
Arctic Monkeys bilet fiyatları 2022 ne kadar, Arctic Monkeys Türkiye konseri ne zaman? Zorlu Artic Monkeys Türkiye İstanbul 2022 konseri!
Arctic Monkeys bilet fiyatları 2022 ne kadar, Arctic Monkeys Türkiye konseri ne zaman? Zorlu Artic Monkeys Türkiye İstanbul 2022 konseri! Yeni albümlerini gelecek yıl çıkarmaya hazırlanan Arctic Monkeys, 2022’de Türkiye’ye geliyor. İngiliz indie rock müzik grubu Arctic Monkeys, ağustos ayında Türkiye’de sahne alacak. Yeni konser takvimini duyuran grup İstanbul'da iki gece üst üste konser verecek. Peki, Arctic Monkeys bilet fiyatları 2022 ne kadar, Arctic Monkeys Türkiye konseri ne zaman? Zorlu Artic Monkeys Türkiye İstanbul 2022 konseri!
17.11.2021 Gündem
Bakan Dönmez ’Türkiye’ye Enerji Veren Kadınlar’ jürisiyle bir araya geldi
Bakan Dönmez ’Türkiye’ye Enerji Veren Kadınlar’ jürisiyle bir araya geldi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 'Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar' ödül töreni öncesi jüri üyeleriyle bir araya geldi.
7.03.2020 Ekonomi
Emine Erdoğan: 2023'e kadar geri kazanım oranımızı yüzde 35'e çıkaracağız
Emine Erdoğan: 2023'e kadar geri kazanım oranımızı yüzde 35'e çıkaracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, 6'ıncı Sosyal Fayda Zirvesi'nde yaptığı “Sıfır atık vizyonu” konulu konuşmasında, "2023'e kadar geri kazanım oranımızı yüzde 35'e çıkaracağız" dedi.
25.10.2019 Siyaset
Yeni sezon programı açıklandı!
Yeni sezon programı açıklandı! Zorlu Performans Sanatları Merkezi (PSM), 7. sezon programından ilk isimleri açıkladı.
29.07.2019 Kültür Sanat
"Ben Selena'yı hayatıma çağırdım"
"Ben Selena'yı hayatıma çağırdım" Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, önceki akşam Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde Alice Müzikali’ni izledi.
28.02.2019 Magazin
Kendi tasarımlarını giyiyor
Kendi tasarımlarını giyiyor Sporcu kişiliğinin yanı sıra yazdığı kitaplar ve tasarladığı kıyafetler ile adından söz ettiren Ece Vahapoğlu, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
1.02.2019 Magazin
"Büyük bir heyecanla bekliyoruz"
"Büyük bir heyecanla bekliyoruz" Ekranların başarılı ve sempatik oyuncusu Enis Arıkan, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezin'de objektiflere yansıdı.
1.01.2019 Magazin
İstanbul' müziğe doyacak! 18 Eylül'de başlıyor
İstanbul' müziğe doyacak! 18 Eylül'de başlıyor Türkiye’nin ilk ve tek popüler kültür festivali olduğu kaydedilen fizy İstanbul Müzik Haftası 18-23 Eylül 2018 tarihlerinde Zorlu PSM’de tüm müzikseverlerle buluşacak.
16.08.2018 Kültür Sanat
Demet Evgar kaza geçirdi
Demet Evgar kaza geçirdi Star TV’de yayınlanan Avlu dizisinin başrolü Demet Evgar kaza geçirdi.
16.05.2018 Magazin
Moda balonu
Moda balonu HANDE Soral Zorlu Performans Sanatları Merkezi’ndeki Fasihon Week defilelerini izledi.
29.03.2018 Magazin
Halit Ergenç sahne hazırlığında!
Halit Ergenç sahne hazırlığında! "Müzik benim ilk göz ağrım" açıklamasında bulunan ünlü oyuncu Halit Ergenç , Çağdaş Eğitim Vakfı’nın 15 Ocak’ta Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenleyeceği konserde müziğe yetenekli gençlerle birlikte sahneye çıkacak.
11.12.2017 Kültür Sanat
Bir festivalden çok daha fazlası
Bir festivalden çok daha fazlası Elektronik müziğin baş döndüren isimleri Sónar Istanbul’da buluşuyor. 6-7 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek festivalin ilk isimleri açıklandı. Fatboy Slim, Booka Shade, Erol Alkan ve daha fazlası…
10.12.2017 Magazin
41 yıllık Akfen değer üretmeyi sürdürecek
41 yıllık Akfen değer üretmeyi sürdürecek Son 7 yıllık sürede yabancı şirketlere yaptığı 2.8 milyar dolarlık hisse devriyle dikkati çeken Akfen Holding, 41’inci yılını kutladı. Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, “Gelecek dönemde büyüyen Türkiye’ye değer yaratmaya devam edeceğiz” dedi
7.12.2017 Magazin
Damatla iftihar ediyoruz
Damatla iftihar ediyoruz Engin Altan Düzyatan’ın Afrika’daki Masai Mara’da (Kenya) çektiği vahşi doğa fotoğraflarından oluşan ‘Sen De Tanık Ol’ adlı kişisel fotoğraf sergisi Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde açıldı.
18.11.2017 Magazin
Şenol Güneş'ten Ali Palabıyık pişmanlığı
Şenol Güneş'ten Ali Palabıyık pişmanlığı Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'in 6'ncı haftasında Fenerbahçe derbisinde hakem Ali Palabıyık için söylediği sözlerden dolayı üzgün oldunu dile getirdi.
10.11.2017 Beşiktaş
Şehrin caz hali baslıyor
Şehrin caz hali baslıyor 206 sanatçı, 36 mekan, 53 konser... Bu yıl 27’nci yaşını kutlayan Akbank Caz Festivali, yerli-yabancı pek çok sanatçıyı müzikseverlerle buluşturacak. Unutulmaz konserlere hazır olun...
27.10.2017 Arşiv
Tolga Çevik 1 yıl aradan sonra sahnede!
Tolga Çevik 1 yıl aradan sonra sahnede! Tolga Çevik’in yeni gösterisi ‘Tolgshow’un biletleri satışa çıktığı ilk gün tükendi.
27.10.2017 Kültür Sanat
Çok pişmiş brokoliyim
Çok pişmiş brokoliyim 2016’nın altı Oscar ödüllü filmi ‘La La Land’in müziklerinin canlı olarak icra edildiği ‘La La Land in Concert’ Mercedes-Benz ana sponsorluğunda Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşti.
7.10.2017 Magazin
Unutulmaz gece
Unutulmaz gece Uzun zamandır konser vermeyen İlhan İrem, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde aşk rüzgarları estirdi.
1.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zorlu Performans Sanatları Merkezi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zorlu performans sanatları merkezi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.