Zorlu Avm

Zorlu Avm

Son dakika Zorlu AVM haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zorlu AVM ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zorlu AVM haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zorlu Avm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zorlu avm gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.012 zorlu avm haberi bulunmuştur. Tüm zorlu avm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Engin Altan Düzyatan alışveriş yaparken görüntülendi
Engin Altan Düzyatan alışveriş yaparken görüntülendi Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, önceki gün bir AVM'de kameralara yansıdı. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren ünlü isim, sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
3.04.2024 Magazin
Melis Sezen makyajsız haliyle hayranlarından beğeni topladı
Melis Sezen makyajsız haliyle hayranlarından beğeni topladı 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde oy kullanmak için İstanbul’a gelen Melis Sezen, dün Zorlu AVM'de objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu, bir süre alışveriş yapıp, yeni sezon ürünlerini inceledi.
1.04.2024 Magazin
Metrobüs durağındaki yürüyen merdiveni tamir edenişçi merdivenin çalışması sonucu sıkışarak hayatını kaybetti
Metrobüs durağındaki yürüyen merdiveni tamir edenişçi merdivenin çalışması sonucu sıkışarak hayatını kaybetti Şişli'de bulunan Zinzirlikuyu Metrobüs Durağı, Zorlu AVM alt geçidinde bulunan yürüyen merdivenleri tamir etmeye çalışan Buğrahan B.(31), yürüyen merdivenlerin bir anda çalışması sonucu yürüyen merdivende sıkıştı. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak hastaneye kaldırılan Buğrahan B. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
16.02.2024 Gündem
Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan için övgü dolu sözler
Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan için övgü dolu sözler Belçim Bilgin, Kanadalı sevgilisi Alfredo Di Blasio ile Arnavutköy’de görüntülendi. Eski eşi Yılmaz Erdoğan’ın Kanal D’de ekrana gelen ‘İnci Taneleri’ dizisine övgüler yağdıran oyuncu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
11.02.2024 Magazin
Hande Ataizi ve genç sevgilisi ilgi odağı oldu
Hande Ataizi ve genç sevgilisi ilgi odağı oldu 'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminde 'Firdevs Yöreoğlu' karakterine hayat veren Hande Ataizi, geçtiğimiz gün sevgilisi Dinç Aydoğdu ile Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
22.12.2023 Magazin
Tolgahan Sayışman'a alışveriş pahalıya patladı!
Tolgahan Sayışman'a alışveriş pahalıya patladı! Oyunculuğu dışında yapımcı kimliğiyle ön plana çıkan Tolgahan Sayışman, 2017 yılında dünyaevine girdiği Almeda Abazi ile önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi.
28.11.2023 Magazin
Çağla Şıkel güzelliği ile yıllara meydan okuyor
Çağla Şıkel güzelliği ile yıllara meydan okuyor Son dönemde özel hayatıyla magazin gündeminde olan Çağla Şıkel, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Tescilli güzel, uzun süre yeni sezon ürünlerini inceleyip alışveriş yaptı.
23.11.2023 Magazin
Ebru Akel fit haliyle dikkat çekti! Sırrını açıkladı
Ebru Akel fit haliyle dikkat çekti! Sırrını açıkladı Ebru Akel, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de görüntülendi. Bir süre mağazaları dolaşıp alışverişin keyfini çıkaran sunucu, daha sonra dinlenmek için bir restorana geçti. Yakın arkadaşlarıyla restoranda bir araya gelen Akel, yemek eşliğinde sohbet etti.
23.11.2023 Magazin
Çağla Altunkaya'nın spor şıklığı
Çağla Altunkaya'nın spor şıklığı 'MasterChef Türkiye' ve 'Survivor' gibi çok izlenen yarışmaların yapımcısı olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın genç sevgilisi Çağla Altunkaya, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
20.11.2023 Magazin
Vina'nın annesine benzerliği dikkat çekti
Vina'nın annesine benzerliği dikkat çekti Oyuncu Müge Boz (39), önceki gün basketbolcu eşi Caner Erdeniz'le (36) Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Kasım 2019'da dünyaya gelen Vina büyüdükçe adeta annesinin kopyası oldu.
20.10.2023 Magazin
Berkan Karabulut 'Survivor All Star'da olacak mı?
Berkan Karabulut 'Survivor All Star'da olacak mı? Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor'ın 'Ünlüler Gönüllüler' formatındaki 2020 sezonunda mücadele eden ve yarışmayı dördüncü tamamlayan Berkan Karabulut, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
2.08.2023 Magazin
Acun Ilıcalı evlilik teklifi etmişti! Çağla Altunkaya'nın tektaşı dikkat çekti
Acun Ilıcalı evlilik teklifi etmişti! Çağla Altunkaya'nın tektaşı dikkat çekti Sevgilisi Acun Ilıcalı'dan evlilik teklifi aldığı ve 'evet' cevabı verdiği iddiasıyla magazin gündeminde olan Ayça Çağla Altunkaya, önceki gün yakın arkadaşı ile birlikte alışveriş merkezinde görüntülendi. Altunkaya, doğallığıyla dikkat çekti.
6.07.2023 Magazin
Selen Görgüzel: Ben de artık magazin yorumcusu oldum!
Selen Görgüzel: Ben de artık magazin yorumcusu oldum! Bodrum tatilinden dönen Selen Görgüzel, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Tek başına alışverişe çıkan güzel şarkıcı, uzun süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı.
6.07.2023 Magazin
Doğal güzel Cansu Dere!
Doğal güzel Cansu Dere! Kanal D ekranında 2020-2022 yılları arasında izleyiciyle buluşan 'Sadakatsiz' dizisinde 'Asya' karakterine hayat veren Cansu Dere, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
2.06.2023 Magazin
Araba sahibi milyonları ilgilendiriyor! Otoparkta 3 saate dikkat
Araba sahibi milyonları ilgilendiriyor! Otoparkta 3 saate dikkat Danıştay’ın ‘AVM’lerde otopark 3 saate kadar ücretsiz’ kararına rağmen, Zorlu AVM’de TRT spikeri Şahin’den 3 saatin altında park için ücret istendi.
19.04.2023 Gündem
Onur Büyüktopçu'dan imaj değişikliği! 'Recep İvedik ve Mauro Icardi'ye benzetildim'
Onur Büyüktopçu'dan imaj değişikliği! 'Recep İvedik ve Mauro Icardi'ye benzetildim' 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle hafızalara kazınan Onur Büyüktopçu, yeni sinema filmi için saçlarının rengini değiştirdi. Onur Büyüktopçu yeni imajı ile kendisinin 'Recep İvedik' karakteri ve Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye benzetildiğini söyledi.
27.03.2023 Magazin
Merve Boluğur: Artık insanlar beni özledi
Merve Boluğur: Artık insanlar beni özledi 'Ezgi' karakterine hayat verdiği 'İçimdeki Fırtına' (2017) dizisinden sonra ekranlarda yer almayan, geçtiğimiz yıl şarkıcılığa adım atan Merve Boluğur, sinema filmi için çalıştığını söyledi.
21.03.2023 Televizyon
Onur Büyüktopçu'dan yeni imaj! 'Kendimi tanımakta zorlanıyorum'
Onur Büyüktopçu'dan yeni imaj! 'Kendimi tanımakta zorlanıyorum' 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle tanınan Onur Büyüktopçu, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de görüntülendi. Meydan katında bulunan bir restoranda arkadaşlarıyla bir araya gelen oyuncu, yeni imajıyla dikkat çekti.
15.03.2023 Magazin
Demet Şener: Elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim
Demet Şener: Elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim Demet Şener önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. Deprem felaketi hakkında konuşan eski model, “Çok zor zamanlardan geçiyoruz. Hep birlikte atlatacağız” dedi.
15.03.2023 Magazin
İzzet Yıldızhan askere giden oğluyla ilgili konuştu!
İzzet Yıldızhan askere giden oğluyla ilgili konuştu! Dokuz çocuk sahibi olan İzzet Yıldızhan, geçtiğimiz günlerde büyük oğlu Mustafa'yı askere gönderdi. Yola çıkmadan önce oğlunu kendi elleriyle tıraş eden 59 yaşındaki türkücü, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı. Yıldızhan, vatani görevini yerine getiren oğlu hakkında konuştu.
10.03.2023 Magazin
Aleyna Tilki: Çocuklarla aramda özel bir bağ oluştu
Aleyna Tilki: Çocuklarla aramda özel bir bağ oluştu Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki yıkıcı depremlerin ardından afet bölgesine giderek çocuklarla vakit geçiren Aleyna Tilki, "Sık sık Hatay'a gidip, geliyorum" dedi.
2.03.2023 Magazin
Acun Ilıcalı'nın yılbaşı hazırlığı! Kızına yılbaşı ağacı aldı
Acun Ilıcalı'nın yılbaşı hazırlığı! Kızına yılbaşı ağacı aldı Şimdilerde yapımcısı olduğu fenomen yarışma 'MasterChef Türkiye' ile gündemde olan, TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, önceki gün dokuz yaşındaki kızı Melisa ve sevgilisi Çağla Altunkaya ile Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Üç ismin de neşelerinin bir hayli yerinde olduğu gözlendi.
9.12.2022 Magazin
Aleyna Tilki'nin AVM tarzıyla dikkat çekti!
Aleyna Tilki'nin AVM tarzıyla dikkat çekti! Aleyna Tilki, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Tek başına alışveriş turuna çıkan 22 yaşındaki şarkıcının, kabanını mor terlikleriyle kombinlediği farklı tarzı dikkat çekti.
18.11.2022 Magazin
Dilan Çiçek Deniz: Her şey çok güzel
Dilan Çiçek Deniz: Her şey çok güzel Son olarak 'Kiracı' dizisinde ekranlarda olan oyuncu Dilan Çiçek Deniz, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi. Arkadaşı ve menajeri ile birlikte akşam gezmesine çıkan güzel oyuncu, doğal güzelliği ve mütevazı tavırlarıyla dikkat çekti.
10.11.2022 Magazin
Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya İstanbul'da!
Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya İstanbul'da! Kanal D'de salı akşamları yayınlanan ve izleyicileri ekranları başına kilitleyen 'Üç Kız Kardeş' dizisinin Türkan'ı Özgü Kaya, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de objektiflere takıldı.
20.10.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zorlu Avm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zorlu avm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.