Zorlu Alışveriş Merkezi

Zorlu Alışveriş Merkezi

Son dakika Zorlu Alışveriş Merkezi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zorlu Alışveriş Merkezi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zorlu Alışveriş Merkezi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zorlu Alışveriş Merkezi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zorlu alışveriş merkezi gelişmeleri de dahil olmak üzere 957 zorlu alışveriş merkezi haberi bulunmuştur. Tüm zorlu alışveriş merkezi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları Türkiye enflasyonla mücadelede yürüttüğü politikaları sürdürüyor. Ancak restoran ve kafelerdeki fahiş artışlar enflasyonun çok ötesine geçmiş durumda. On binlerce vatandaş lokanta ve kafelerdeki fahiş fiyat boykotuna katıldı. İşte detaylar
21.04.2024 Ekonomi
Engin Altan Düzyatan alışveriş yaparken görüntülendi
Engin Altan Düzyatan alışveriş yaparken görüntülendi Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, önceki gün bir AVM'de kameralara yansıdı. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren ünlü isim, sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
3.04.2024 Magazin
Metrobüs durağındaki yürüyen merdiveni tamir edenişçi merdivenin çalışması sonucu sıkışarak hayatını kaybetti
Metrobüs durağındaki yürüyen merdiveni tamir edenişçi merdivenin çalışması sonucu sıkışarak hayatını kaybetti Şişli'de bulunan Zinzirlikuyu Metrobüs Durağı, Zorlu AVM alt geçidinde bulunan yürüyen merdivenleri tamir etmeye çalışan Buğrahan B.(31), yürüyen merdivenlerin bir anda çalışması sonucu yürüyen merdivende sıkıştı. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak hastaneye kaldırılan Buğrahan B. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
16.02.2024 Gündem
Doğal güzel Cansu Dere!
Doğal güzel Cansu Dere! Kanal D ekranında 2020-2022 yılları arasında izleyiciyle buluşan 'Sadakatsiz' dizisinde 'Asya' karakterine hayat veren Cansu Dere, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
2.06.2023 Magazin
Demet Şener: Elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim
Demet Şener: Elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim Demet Şener önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. Deprem felaketi hakkında konuşan eski model, “Çok zor zamanlardan geçiyoruz. Hep birlikte atlatacağız” dedi.
15.03.2023 Magazin
Meriç Aral doğal güzelliğiyle dikkat çekti!
Meriç Aral doğal güzelliğiyle dikkat çekti! Oyuncu Meriç Aral, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Oyuncu, doğal güzelliğiyle dikkat çekti.
4.12.2022 Magazin
Burak Çelik: Güzel bir proje gerçekleştiriyoruz
Burak Çelik: Güzel bir proje gerçekleştiriyoruz Burak Çelik, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Çelik, bu yaz pek fazla tatil yapma fırsatının olmayacağını söyledi.
3.07.2022 Magazin
Mihriban Dinçer kızıyla alışverişte görüldü!
Mihriban Dinçer kızıyla alışverişte görüldü! Mihriban Dinçer, geçtiğimiz yıl boşanmaktan vazgeçtiği futbolcu Özer Hurmacı tarafından darp edildiğini açıklamıştı. Mihriban Dinçer, önceki gün kızı Elizan ile birlikte alışveriş merkezinde görüntülendi.
27.02.2022 Magazin
İlker Aksum: Yeni projeler yolda
İlker Aksum: Yeni projeler yolda İlker Aksum, önceki gün annesi Nurdan hanım ile birlikte alışveriş merkezinde görüntülendi. Ünlü oyuncu, "Yeni projeler için görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.
27.02.2022 Magazin
Nebahat Çehre kararını açıkladı! ' Bu süreçte...'
Nebahat Çehre kararını açıkladı! ' Bu süreçte...' Türk sinemasının güzelliğiyle yıllara meydan okuyan usta oyuncularından Nebahat Çehre, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Muhabirlerle konuşan oyuncu, ekranlara dönüp dönmeyeceğiyle ilgili sorulara açıklık getirdi.
15.10.2021 Magazin
Akasya Asıltürkmen'in seyirci özlemi
Akasya Asıltürkmen'in seyirci özlemi Akasya Asıltürkmen, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi.
21.08.2021 Magazin
Nilay Cafer: İnce eleyip sık dokuyorum
Nilay Cafer: İnce eleyip sık dokuyorum Uzun süredir ekranlardan uzak kalan oyuncu Nilay Cafer, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
19.08.2021 Magazin
Şükrü Özyıldız: Yaz dönemini çalışarak geçiriyorum
Şükrü Özyıldız: Yaz dönemini çalışarak geçiriyorum Şükrü Özyıldız, Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Yakışıklı, oyuncu kısa süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı.
18.07.2021 Magazin
Serenay Aktaş akranlara dönüyor
Serenay Aktaş akranlara dönüyor Serenay Aktaş, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Spora gelen güzel oyuncu, birkaç bölüm konuk olacağı yeni dizi projesini açıkladı.
15.07.2021 Magazin
Lerzan Mutlu ekranlara dönüyor
Lerzan Mutlu ekranlara dönüyor Şarkıcı ve sunucu Lerzan Mutlu, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere takıldı.
15.06.2021 Magazin
Derya Tuna'dan tatil alışverişi!
Derya Tuna'dan tatil alışverişi! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
3.06.2021 Magazin
Burcu Şendir'in spor şıklığı
Burcu Şendir'in spor şıklığı Cemiyet hayatının tanınan ve sevilen simalarından Burcu Şendir, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
26.05.2021 Magazin
Ece Erken: Eleştiriye açığım
Ece Erken: Eleştiriye açığım Ece Erken, Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi.
27.02.2021 Magazin
Ece Erken yeni imajıyla görenleri şaşırttı!
Ece Erken yeni imajıyla görenleri şaşırttı! Ünlü sunucu Ece Erken, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Ece Erken son haliyle de görenleri şaşkına çevirdi.
26.02.2021 Magazin
Orhan Gencebay: Nazara geldik
Orhan Gencebay: Nazara geldik Orhan Gencebay, eşi Sevim Emre’yle Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi.
13.02.2021 Magazin
Sinan Akçıl: Adeta aşk ateşinden yanıyorum
Sinan Akçıl: Adeta aşk ateşinden yanıyorum Oyuncu Burcu Kıratlı ile bir dargın bir barışık ilişki sürdüren müzisyen Sinan Akçıl, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
23.01.2021 Magazin
Demet Akalın'ın neşesi yerinde
Demet Akalın'ın neşesi yerinde Sahnelerin güçlü sesi Demet Akalın, yakın arkadaşı Esra Balamir ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
20.01.2021 Magazin
Emel Ayaydın her daim şık
Emel Ayaydın her daim şık Cemiyet hayatının tanınan simalarından olan Emel Ayaydın, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
14.01.2021 Magazin
Dükkan bakıyor
Dükkan bakıyor Yılmaz Morgül, önceki gün bir arkadaşıyla Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı.
10.01.2021 Magazin
Berrak Tüzünataç'ın ev telaşı!
Berrak Tüzünataç'ın ev telaşı! Berrak Tüzünataç'ın, yaz başından beri birlikte olduğu sevgilisi Ali Yörenç'in evine taşınacağı iddia edildi. Alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu “Yeni evim için alışveriş yapmaya geldim" dedi.
8.01.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zorlu Alışveriş Merkezi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zorlu alışveriş merkezi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.