Zonguldak Haberler

Zonguldak Haberler

Son dakika zonguldak haberler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zonguldak haberler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zonguldak haberler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zonguldak Haberler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zonguldak haberler gelişmeleri de dahil olmak üzere 308 zonguldak haberler haberi bulunmuştur. Tüm zonguldak haberler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hayata 1 gün tutunabilen üçüzlere Türk bayraklı veda
Hayata 1 gün tutunabilen üçüzlere Türk bayraklı veda Zonguldak'ta prematüre doğan ve 1 gün hayatta kalabilen üçüz bebekler, Türk bayrağına sarılı tabutlarıyla son yolculuklarına uğurlandı.
2.01.2019 Yaşam
Kanlar içinde yerde kaldı! Vatandaşlar yardıma koştu
Kanlar içinde yerde kaldı! Vatandaşlar yardıma koştu Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, çöp kamyonunun çarptığı iddia edilen Yaşar Özdemir (82), ağır yaralandı. Kaza sonrası olay yerinden ayrılıp, polis ekiplerince yakalanan kamyon sürücüsü V.T. (46), ifadesinde, kazayı kendisinin yapmadığını öne sürdü.
28.12.2018 Yaşam
İlçe emniyet müdürü tutuklandı
İlçe emniyet müdürü tutuklandı Zonguldak'ta düzenlenen tarihi eser operasyonunda gözaltına alınan, aralarında Çaycuma Emniyet Müdürü Ahmet Kılıç'ın da bulunduğu 6 kişi tutuklandı.
24.12.2018 Gündem
Sevgilisini döven okul müdür yardımcısı açığa alındı
Sevgilisini döven okul müdür yardımcısı açığa alındı Zonguldak'ta, bir okulda güvenlik görevlisi olarak çalışan 38 yaşındaki C.K. adlı sevgilisini dövdüğü iddiasıyla hakkında soruşturma açılan Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Ahmet M., açığa alındı.
19.12.2018 Yaşam
Hastane odasında erken doğum yaptı, bebeğini kaybetti
Hastane odasında erken doğum yaptı, bebeğini kaybetti Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sağlık ve Uygulama Merkezi'nde apandisit ameliyatı olduktan sonra serviste yer olmadığı için beyin cerrahi servisine yatırılan 22 haftalık hamile 29 yaşındaki Hatice Akkol, 13 saat sonra hastane odasında doğum yaptı. Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulunan Hatice Akkol, "Yatağımın başında doğum yaptım. Çocuğumu kucağıma aldım. Sadece 45 dakika yaşayabildi" dedi.
19.12.2018 Yaşam
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi. Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi.
24.12.2023 Gündem
Doğal gaza 25 metreküp indiriminin detayları belli oldu! Faturalara böyle yansıyacak
Doğal gaza 25 metreküp indiriminin detayları belli oldu! Faturalara böyle yansıyacak Cumhurbaşkanı Erdoğan Karadeniz gazındaki tarihi günde yaptığı açıklamada 'Aylık ortalama 25 metreküpe denk gelen mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gazın bedeli bir yıl boyunca faturalardan düşürülecektir' müjdesini vermişti. Peki 25 metreküp ne anlama geliyor? CNN Türk'te Fulya Öztürk konuya dair detayları aktardı.
20.04.2023 Ekonomi
Yerli doğal gaz komandolara emanet!
Yerli doğal gaz komandolara emanet! Türkiye'nin yerli ve milli enerjisi Karadeniz doğal gazı bugün sisteme verilecek. CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, jandarma komandoların koruduğu gaz işleme tesisinin kritik noktasında yayın yaptı.
20.04.2023 Gündem
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama geldi! 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervi keşfedildi
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama geldi! 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervi keşfedildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün akşam Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada "Fatih Sondaj Gemimiz, Çaycuma-1 sondajında denizin 3 bin 23 metre altında 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervini keşfetti." diyerek yeni müjdeyi duyurdu. CNN TÜRK canlı yayınında Fulya Öztürk'ün konuğu olan Enerji Uzmanı İshak Turan "710 milyar metre küplük doğal gaz bize toplam tüketimimizi 12 yıl boyunca karşılayabilecek bir rakam. Türkiye önümüzdeki 50 yıl boyunca doğal gaz tüketimini buradaki tesisten sağlayabilecek" dedi.
27.12.2022 Ekonomi
Petrol ve doğal gaz keşfi ile ilgili flaş açıklama! Bölgeden açıklama geldi
Petrol ve doğal gaz keşfi ile ilgili flaş açıklama! Bölgeden açıklama geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğal gaz rezervlerindeki artış açıklamasını değerlendiren Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi öğretim üyesi Dr. İshak Turan, "Umarım buradaki çalışmalar önceki yıllar gibi netice verir, 2023 yılında da benzer ek keşif ve müjdeleri bekliyoruz" dedi.
27.12.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor! Karadeniz'de yeni gaz mı keşfedildi?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor! Karadeniz'de yeni gaz mı keşfedildi? Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk mesajı Erzurum'dan vermişti. Karadeniz'de keşfedilen doğalgazla ilgili yeni bir müjdeyi açıklayacağını söylemiş ve bugünü işaret etmişti. Büyük gün geldi. Pek o müjde ne? Yoksa Karadeniz'de yeni bir gaz mı bulundu? CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, 2023'te evlerimizde olacak o gazın işlenip dağıtılacağı Zonguldak'taki Filyos Doğal Gaz İşleme Tesisi'ne gitti. Detayları Sakarya Gaz Sahası Saha Müdürü Murat Uçar'la konuştu.
26.12.2022 Vatan TV
Düzce'deki deprem sırasında İstanbul'da balkondan atladı, işte o Nijeryalı
Düzce'deki deprem sırasında İstanbul'da balkondan atladı, işte o Nijeryalı Sabaha karşı Düzce'de meydana gelen, İstanbul, Ankara, Bursa ve Sakarya başta olmak üzere pek çok ilde hissedilen deprem tüm Türkiye'de büyük panik yarattı. Depremden sonra sarsıntıyı şiddetli hisseden illerden ürküten haberler de geldi. Bolu'da deprem olduğu sırada oturduğu apartmanın üçüncü katından atlayan bir gencin yaralandığı öğrenildi. Gencin balkondan düşme anı kameralara yansıdı. Öte yandan Düzce depreminde İstanbul'da paniğe kapılarak balkondan atlayan Nijeryalı da yaralandı.
23.11.2022 Yaşam
Deprem nedeniyle hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? Düzce depremi sonrası okulların tatil olduğu iller!
Deprem nedeniyle hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? Düzce depremi sonrası okulların tatil olduğu iller! Düzce'nin Gölyaka ilçesindeki 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrasında bazı illerde okullara ara verildi. Valilik ve kaymakamlıklar tek tek açıkladı. Önce Düzce Valiliği duyurdu. Kentte eğitim öğretime bir gün ara verildiğini açıklandı. Ardından depremin hissedildiği Bolu ve Sakarya'da da okullar tatil edildi. Ayrıca, Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı’da tedbir amaçlı okulların 1 gün ara verildiğini duyurdu. Peki, Deprem nedeniyle hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? İşte Düzce depremi sonrası okulların tatil olduğu iller!
23.11.2022 Eğitim
Bartın'dan maden faciası! Acı haber geldi 28 maden işçimiz hayatını kaybetti
Bartın'dan maden faciası! Acı haber geldi 28 maden işçimiz hayatını kaybetti Bartın'da Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğü'ne bağlı maden ocağında patlama meydana geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca patlama nedeniyle can kayıplarının sasyısının 28'e yükseldiğini açıkladı. Patlama sonrası bölgeye giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez sabah 06.00'da kameralar karşısına geçerek son durumu açıkladı.
15.10.2022 Gündem
Türkiye’de il sayısı artacak mı? İl sayısı 100 olacak mı? İl olacak ilçeler açıklandı mı?
Türkiye’de il sayısı artacak mı? İl sayısı 100 olacak mı? İl olacak ilçeler açıklandı mı? Türkiye’de il sayısı artacak mı? Türkiye’de il sayısının 100 olacağı iddiası sosyal medyanın gündeminde. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’ün, Bitlis Ahlat'ta düzenlenen etkinlikte "Türkiye'nin şehir sayısının 100'e çıkacağı bir zamanda inşallah Ahlat'ımızı da bu şehirler arasına alacağız." demişti. Demiröz’ün konuşması yanlış anlaşılınca, sosyal medyadan, “böyle bir karar yoktur” açıklaması gelmişti. Pek çok kişi de yayın organlarından yapılan haberler sonrasında “Türkiye’de il sayısı artacak mı? İl sayısı 100 olacak mı? İl olacak ilçeler açıklandı mı?” sorularını araştırıyor. İşte haberin detayları…
28.06.2022 Gündem
TİM Başkanı Gülle: 212,2 milyar dolar ile yıllık hedefi aştık
TİM Başkanı Gülle: 212,2 milyar dolar ile yıllık hedefi aştık Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) açıkladığı eylül ayı rakamlarına göre Türkiye, ihracatta tarihî bir eşiği daha geçti. Ekonomi ve ticaret diplomasisinin saha neferleri olan Türk ihracatçısı, eylül ayında ilk kez bir ayda 20 milyar doları aştı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan TİM Başkanı İsmail Gülle, “Yılın ilk 9 ayında ihracatımız, yüzde 36 artışla 161 milyar dolar oldu. Son 12 ayda ise 212,2 milyar dolar ihracat gerçekleştirerek yıllık ihracat hedefimiz olan 211 milyar dolara aşmayı başardık. Son 13 ayın 11’inde ihracat rekorları kırdık. Böylelikle, Orta Vadeli Program hedefini şimdiden yakalamış olduk” dedi.
1.10.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında sert tepki: Bu ne densizliktir, terbiyesizliktir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında sert tepki: Bu ne densizliktir, terbiyesizliktir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan konuşmasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun erken seçim ile ilgili sözlerini sert bir dille eleştirdi. Erdoğan, "Bay Kemal 6 ay sonra seçim var diyor. Duydunuz mu? Yeni mi duydunuz? Bay Kemal diyorsa doğrudur. Türkiye'nin gündeminde seçim yoktur. Seçim Haziran 2023'tedir." diye konuştu. 'Katarlı öğrencilere sınavsız tıp eğitimi' iddiaları ile ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Erdoğan; "Karşımızda Katarlı öğrencilerin ülkemizde sınavsız tıp fakültesine gireceği yalanını utanmadan, sıkılmadan 2 milyon 600 bin öğrenci ve ailelerine sallayabilecek kadar alçalabilen bir kafa bulunuyor. Bu ne densizliktir, terbiyesizliktir." dedi.
30.06.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Suç örgütlerine bel bağlamış durumdalar.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Suç örgütlerine bel bağlamış durumdalar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "Milletten umutlarını kesenler şimdi de suç örgütlerine bel bağlamış durumdalar. FETÖ'den PKK'ya şimdi de organize suç örgütlerine kadar yeminli millet düşmanlarının malzemelerini Meclis kürsüsüne taşımakta ısrar edenleri gördükçe ülkemiz adına üzülüyoruz." dedi.
9.06.2021 Siyaset
Türkiye merak ediyordu! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni müjdeyi duyurdu
Türkiye merak ediyordu! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni müjdeyi duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Filyos Limanı Açılışı ve Doğal gaz İşleme Tesisleri Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm Türkiye'nin beklediği müjdeyi açıklayarak, "Fatih sondaj gemimiz yine Sakarya Gaz Sahası'ndaki Amasra 1 kuyusunda 135 milyar metreküplük yeni bir doğalgaz keşfi daha yaptı. Böylece Karadeniz'deki toplam gaz keşfimiz 540 milyar metreküpe ulaştı. Bu güzel haberin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi
4.06.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT özel yayınında gündemdeki gelişmeler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Merkez Bankası başkanıyla görüştüm. Bizim faizleri düşürmemiz şart. Onun içinde Ağustos-Temmuz aylarını bulacağız ki faiz düşmeye başlasın." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma günü Zonguldak'ta petrol ve doğalgaz arama çalışmalarına ilişkin müjde vereceğini bildirdi.
2.06.2021 Siyaset
Mesut Özil'in amcasından Fenerbahçe açıklaması
Mesut Özil'in amcasından Fenerbahçe açıklaması Yıldız futbolcu Mesut Özil'in amcası Cevdet Özil, Fenerbahçe iddiaları hakkında 'gurur verici' açıklamasında bulundu.
8.01.2021 Fenerbahçe
Meteoroloji'den sel uyarısı! Bugün hava nasıl olacak...
Meteoroloji'den sel uyarısı! Bugün hava nasıl olacak... Meteoroloji'den alınan son verilere göre Türkiye'nin büyük bölümünde sağanak yağış bekleniyor. Yağışların Mersin ve Antalya çevrelerinde kuvvetli olacak. Vatandaşlar sel, su baskını, küçük çaplı dolu yağışı, hortum, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı uyarıldı.
14.12.2020 Yaşam
Kanuni sondaj gemisi Karadeniz'e gidiyor!
Kanuni sondaj gemisi Karadeniz'e gidiyor! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez "Türkiye'nin üçüncü sondaj gemisi Kanuni'yi bugün Karadeniz'e uğurluyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, helikopter ile Kanuni sondaj gemisinin üzerinden geçti.
13.11.2020 Ekonomi
Sahte içki faciasında ölü sayısı artıyor! 55 kişi...
Sahte içki faciasında ölü sayısı artıyor! 55 kişi... Kötü haberler art arda geliyor. İstanbul, İzmir, Mersin, Aydın, Muğla, Kırıkkale, Trabzon, Tekirdağ, Zonguldak ve Kırklareli'nde 9 Ekim'den bu yana metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle hayatını kaybedenlerin sayısı 55'e yükseldi.
16.10.2020 Gündem
Karadeniz'de yeni doğalgaz rezervi bulundu! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi...
Karadeniz'de yeni doğalgaz rezervi bulundu! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi... Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katıldı. Erdoğan, burada gündemi değerlendirdi, önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yeni müjdeler geliyor. İnşallah Fatih sondaj gemimize giderek hem çalışmaları bizzat yerinde görecek hem de yeni rezerv miktarını açıklayacağız. Cumartesi günü doğalgazda yeni rezervin miktarını açıklayacağız." dedi.
14.10.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Zonguldak Haberler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zonguldak haberler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.