Ziynet Sali

Ziynet Sali

Son dakika ziynet sali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ziynet sali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ziynet sali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ziynet Sali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ziynet sali gelişmeleri de dahil olmak üzere 328 ziynet sali haberi bulunmuştur. Tüm ziynet sali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ziynet Sali'den sokak hayvanlarına anlamlı destek
Ziynet Sali'den sokak hayvanlarına anlamlı destek Ziynet Sali, gectiğimiz akşam sokak hayvanlarına destek için düzenlenen özel gecede sahne aldı. Ünlü şarkıcı, "Böyle bir sosyal sorumluluk projesinde yer aldığim için çok mutluyum" dedi.
15.11.2023 Magazin
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
Ziynet Sali: Artık benim de İstanbul için bir şarkım var
Ziynet Sali: Artık benim de İstanbul için bir şarkım var Müzik dünyasının güçlü seslerinden Ziynet Sali, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Toplantı için geldiğini söyleyen şarkıcı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
23.06.2023 Magazin
Ziynet Sali'nin gözüne uyku girmiyor!
Ziynet Sali'nin gözüne uyku girmiyor! Asrın deprem felaketinde yerle bir olan ve 65 kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman'daki otelde depreme yakalanan Kıbrıslı voleybolculardan kurtulan olmamıştı. Kafileden sadece 4 veli, bir müdür yardımcısı kurtulabilmişti. 25 öğrenci ise hayatını kaybetmişti. Kıbrıslı olan Ziynet Sali'nin gözüne günlerdir uyku girmiyor.
21.02.2023 Magazin
Haluk Levent paylaştı! Ünlü isimlerden deprem bölgelerine bağış
Haluk Levent paylaştı! Ünlü isimlerden deprem bölgelerine bağış Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta iki büyük depremle sallandı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken, AHBAP Derneği ile deprem bölgesine yardım götüren Haluk Levent; birbirinden ünlü isimlerden gelen bağışları tek tek paylaşmaya devam etti.
10.02.2023 Magazin
Şarkıcı Ziynet Sali'den imaj değişikliği! Şapkasıyla gizledi
Şarkıcı Ziynet Sali'den imaj değişikliği! Şapkasıyla gizledi Sık sık dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'e benzetilmesi ile gündeme gelen Ziynet Sali, geçtiğimiz gün bir tiyatro oyununa gitti. Saçlarını değiştiren Ziynet Sali, tiyatro çıkışı görüntülendi. İki yıl önce verdiği bir röportajda "Jennifer Lopez'e benzememek için elimden geleni yapıyorum" diyen ünlü şarkıcı imajını değiştirdi. Ünlü şarkıcı, yeni saçlarını şapkayla kamufle etti.
5.02.2023 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler 57. bölüm 2. fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 57. bölüm 2. fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in yeni bölümünde "Biraz Pop Biraz Taverna" konsepti yaşanacak. 12 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümün konukları Fedon, Nilgün Belgün ve Ziynet Sali oluyor.
10.11.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler'e bu hafta; Fedon, Ziynet Sali ve Nilgün Belgün konuk oluyor
Şarkılar Bizi Söyler'e bu hafta; Fedon, Ziynet Sali ve Nilgün Belgün konuk oluyor "Biraz pop biraz taverna" konseptli program yine çok eğlendirecek.  
9.11.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler 57. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 57. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in yeni bölümünde "Taverna Şarkıları" konsepti yaşanacak. 12 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümün konukları ise Fedon, Nilgün Belgün ve Ziynet Sali oluyor.
6.11.2022 Televizyon
Ziynet Sali'nin yaz pozuna yorum ve beğeni yağdı!
Ziynet Sali'nin yaz pozuna yorum ve beğeni yağdı! Yazdan kalma paylaşım yapan ünlü şarkıcı Ziynet Sali'nin mayolu pozlarıyla sosyal medyayı salladı. "Aklım hala yazda" diyen şarkıcıya beğeni yağdı.
19.10.2022 Magazin
Bakan Ersoy: Yüzlerce etkinlik vatandaşlarla buluşacak
Bakan Ersoy: Yüzlerce etkinlik vatandaşlarla buluşacak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Yüzlerce etkinlik vatandaşlarla buluşacak. Tüm sanatseverleri festivale bekliyoruz. Bu etkinliklere katkı sağlayan tüm paydaşlara özellikle teşekkür ediyorum." dedi.
8.10.2022 Siyaset
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne?
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne? Tam Bana Göre Gençlik Festivali'nin 2'ncisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı. Peki, Tam Bana Göre Festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Gençlik Festivali nerede, festival programı ne?
5.10.2022 Kültür Sanat
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın Uzun kış döneminin ardından ilk tatil fırsatı olan Ramazan Bayramı'nda, Akdeniz ve Ege sahillerindeki popüler destinasyonlar yoğun ilgi gördü. Sektör temsilcileri, bayram tatili için 'Rezervasyonsuz yola çıkmayın' uyarısında bulundu. Ajda Pekkan'dan Şevval Sam'a, Ebru Gündeş'ten Sibel Can'a birçok sanatçı da otellerde konser verecek.
28.04.2022 Yaşam
Ziynet Sali sahne kıyafetiyle dikkat çekti: Güneş gibi alev alev olmak istedim!
Ziynet Sali sahne kıyafetiyle dikkat çekti: Güneş gibi alev alev olmak istedim! Ziynet Sali, önceki akşam bir mekanda sahneye çıktı. Performansından önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sali, Raşit Bağzıbağlı imzalı elbisesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.
23.01.2022 Magazin
Aralık ayında en çok dinlen albüm ve sanatçılar belli oldu
Aralık ayında en çok dinlen albüm ve sanatçılar belli oldu Türk Telekom’un dijital müzik platformu Muud’un aralık ayında en çok dinlenenler listesi açıklandı. ‘Kan’ albümüyle Uzi, yerli albümler kategorisinin zirvede yer alan isim olurken, en çok dinlenen yerli sanatçılar arasında ise Edis listenin ilk sırasında yer aldı. ‘Churches’ adlı albümüyle yabancı albümler listesinde bir numara olan LP, aynı zamanda en çok dinlenen yabancı sanatçı da oldu.
7.01.2022 Kültür Sanat
İBB konser takvimi! İBB 29 Ekim konserleri nerede yapılacak? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İBB konserleri listesi!
İBB konser takvimi! İBB 29 Ekim konserleri nerede yapılacak? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İBB konserleri listesi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tüm İstanbul’da coşku ile kutlayacak. Pek çok kişi Cumhuriyet'in 98. yıl dönümünde yapılacak etkinlikleri araştırıyor. İBB, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel bir dizi etkinlik ve konser programı hazırladı. Peki, İBB 29 Ekim konserleri nerede yapılacak? Nerde, hangi konser var? İşte İBB konser takvimi ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri listesi!
27.10.2021 Gündem
Ziynet Sali derin yırtmaçlı elbisesiyle göz kamaştırdı
Ziynet Sali derin yırtmaçlı elbisesiyle göz kamaştırdı Bir süredir Kıbrıs’ta tatil yapan Ziynet Sali, konser vermek için İzmir’e uçtu, Sali, konser kıyafetiyle dikkat çekti.
19.07.2021 Magazin
Ziynet Sali'den Jennifer Lopez açıklaması! 'Kalçalarım...'
Ziynet Sali'den Jennifer Lopez açıklaması! 'Kalçalarım...' Müzik piyasasının durma noktasına geldiği pandemi döneminde ‘Yaşam Çiçeği’ isimli albümünü çıkardı. “Yürekliyim!” diyor. Jennifer Lopez benzetmelerine “Ben güzel bir kadınım, neden birine benzemek için çabalayayım” diye cevap veriyor. 2019’da müzisyen Erkan Erzurumlu ile nikâh masasına oturan Ziynet Sali, ilişkilerinin ilk adımında ona hellim peynirinin yardımcı olma hikâyesini anlatıyor.
24.04.2021 Magazin
Dijitalin kraliçesi belli oldu!
Dijitalin kraliçesi belli oldu! Spotify Türkiye listelerinde en çok dinlenen 3 kadın arasında yer alan Ziynet Sali’nin ‘Kalbim Tatilde’ şarkısı, YouTube’da da 100 milyon tıklanmayı geçti
12.12.2020 Magazin
Ziynet Sali'nin tatil pozları tam not aldı
Ziynet Sali'nin tatil pozları tam not aldı Şarkıcı Ziynet Sali, şimdilerde tatilin tadını çıkartıyor. Sali, tatil pozlarını da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.
10.09.2020 Magazin
Ziynet Sali'nin deniz keyfi!
Ziynet Sali'nin deniz keyfi! Şarkıcı Ziynet Sali, Kurban Bayramı tatilini Bodrum’da geçiriyor. Kurban bayramında denizin, güneşin ve sahilin tadını çıkaran Sali bir an olsun denizden çıkmadı.
3.08.2020 Magazin
Tüm gözler Ziynet Sali'de! Tatili...
Tüm gözler Ziynet Sali'de! Tatili... Ziynet Sali, bayram sahnesi için gittiği Bodrum’da denize girdi.
1.08.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ziynet Sali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ziynet sali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.