Ziraat Mühendisi

Ziraat Mühendisi

Son dakika ziraat mühendisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ziraat mühendisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ziraat mühendisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ziraat Mühendisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ziraat mühendisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 388 ziraat mühendisi haberi bulunmuştur. Tüm ziraat mühendisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turfanda ürünle çifte kazanç: İlk hasat fasulyede! "İyi bir gelir sağlıyor"
Turfanda ürünle çifte kazanç: İlk hasat fasulyede! "İyi bir gelir sağlıyor" Türkiye'nin üretim merkezlerinden Mersin'de örtü altında iki farklı ürün üretimi yapan çiftçiler, üzümden önce bağların altlarına diktikleri fasulyede hasada başladı.
2.04.2024 Ekonomi
Adana’dan Rusya’ya ihracat yapanlara eğitim verildi! Zorluklar anlatıldı
Adana’dan Rusya’ya ihracat yapanlara eğitim verildi! Zorluklar anlatıldı Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde Rusya’ya taze meyve-sebze ihracatı yapan tüccarlara eğitim verildi.
1.04.2024 Adana
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti Türk sineması ve dizilerin usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Acı haber sonrası kızı Sibel Aybar açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Magazin
Narenciyede tehlike kapıda! ''Acil önlem alınmalı''
Narenciyede tehlike kapıda! ''Acil önlem alınmalı'' Milletvekili Barut, narenciye üretimini bitirecek Yeşillenme Hastalığı'nı yayan zararlıya karşı acil, kapsamlı ve topyekün mücadele çağrısı yaptı
7.02.2024 Adana
Antidepresan bitkilerine dikkat! Uzmanlardan ginkgo ve passiflora uyarısı geldi
Antidepresan bitkilerine dikkat! Uzmanlardan ginkgo ve passiflora uyarısı geldi Ziraat Mühendisi Kemal Özdemir, "Sarı kantaron, lavanta, oğulotu, tıbbi papatya, ginkgo, passiflora gibi antidepresan bitkileri doktor kontrolünde kullanılmalı. Aksi takdirde olumsuz etkileri de olabilir" dedi.
26.12.2023 Yaşam
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları: Tarım Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım Bakanlığı personel alımı ne zaman?
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları: Tarım Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım Bakanlığı personel alımı ne zaman? Tarım ve Orman Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında görev yapmak üzere 2024 yılı içerisinde çeşitli branşlarda toplam 7 bin 158 personel alımı yapacak. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2023 ne zaman, başvuru şartları ne? Sorularının yanıtı ve Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı kontenjanları…
20.12.2023 Personel Alımı
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman, başvuru şartları neler? Tarım Bakanlığı 7158 personel alımı 2024
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman, başvuru şartları neler? Tarım Bakanlığı 7158 personel alımı 2024 Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, bakanlığa 7 bin 158 personel alımı yapılacağını açıkladı. Başvuru yapmaya hazırlanan adaylar ise hangi kadrolara alım yapılacağını araştırıyor. 982 Ziraat Mühendisi, Veteriner Hekim, destek, büro personeli gibi kadroların yanı sıra tarım işçisi alımı da gerçekleştirilecek. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı hangi mesleklerden?
19.12.2023 Personel Alımı
Tarım Bakanlığı personel alımı || 2024 Tarım Bakanlığı 7158 personel alımı ne zaman? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI HANGİ MESLEKLERDEN?
Tarım Bakanlığı personel alımı || 2024 Tarım Bakanlığı 7158 personel alımı ne zaman? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI HANGİ MESLEKLERDEN? Tarım Bakanlığı personel alımı olacağının duyurulmasının ardından Ziraat Mühendisi, Veteriner Hekim, destek, büro personeli için Tarım Bakanlığı ve Orman Bakanlığı personel alımı ilanına başvuracaklar alımların ne zaman, hangi şartlara göre yapılacağını sorguluyor. Peki, Tarım Bakanlığı personel alımı ne zaman, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman, hangi şartlara göre yapılacak? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı sürecine dair merak edilenler…
19.12.2023 Ekonomi
Ayçiçek yağı fiyatlarında büyük vurgun! Marketlerin oyunu ifşa oldu
Ayçiçek yağı fiyatlarında büyük vurgun! Marketlerin oyunu ifşa oldu Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama geldi. Ayçiçek fiyatlarında son günlerde spekülatif hareketler yaşanıyor. Ziraat Mühendisi Ömer Demir konuyla ilgili çarpıcı bir veri ortaya koydu. Gıda ürünlerinin vatandaşın hassas noktası olduğunu söyleyen Demir, "Senaryo aynı, vatandaşı soymak." dedi.
13.10.2023 Ekonomi
Bursa 2. bölge seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Bursa Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı
Bursa 2. bölge seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Bursa Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı Bursa 2. bölge seçim sonuçları 2023 secim2023.gazetevatan.com adresinden canlı takip ediliyor. Türkiye'nin kritik viraja gireceği 14 Mayıs genel seçimlerinde sandık başına gidecek Bursalı vatandaşlar hangi partinin kazandığını, hangi Cumhurbaşkanı adayının önde olduğunu buradan takip edecek. Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın adaylıkları sonrası Bursa 2. bölge Cumhurbaşkanı oy sayıları, milletvekili ve ittifak partileri oy oranları da haberimizde olacak. İşte 2023 Bursa seçim sonuçları sorgulama ekranı...
14.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Bu millete doğruları söylemeye yemin ettim
Kılıçdaroğlu: Bu millete doğruları söylemeye yemin ettim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bizi kavga ettiriyorlar ama o kavgaya girmeyeceğiz. Bir sürü şeyler söylüyorlar. Onlara da inanmayın lütfen. Benim ağzımdan çıkana inanın. Bu millete doğruları söylemeye yemin ettim. Doğruları söyleyeceğim. Doğruların arkasından gideceğim. Çok kamplaştık, çok kutuplaştık. Neredeyse birbirimizi düşman gibi görmeye başladık. Türkiye'yi buradan çıkaracağım" dedi.
7.05.2023 Gündem
Eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan CNN Türk'te: 2 yılda enflasyon tek haneye iner
Eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan CNN Türk'te: 2 yılda enflasyon tek haneye iner AK Partili Lütfi Elvan, CNN Türk ekranlarında Dicle Canova'ya ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulunuyor. Elvan "Petrol ve doğal gazda düşüş oldu, enflasyona yönelik tedbirler alınıyor, alınmaya devam edecek. Orta vadede 2 yılda enflasyonun tek haneye inmesi hedefimiz. AK Parti hükümetleri enflasyonla mücadelede oldukça deneyime sahip. Büyümeyi sağlarken enflasyonu düşürebilme becerisini ortaya koyduk" dedi.
25.04.2023 Gündem
Doktor aileden geriye bu fotoğraf kaldı! Acı tesadüf
Doktor aileden geriye bu fotoğraf kaldı! Acı tesadüf Asrın felaketinde en ağır yıkımı yaşayan şehirlerin başında gelen Adıyaman, tarihindeki en acı dramlarına şahitlik ediyor. 50 vatandaşa mezar olan Bozbey Apartmanı'nda cansız bedenlerine ulaşılan bir ailenin hikayesi yürekleri dağladı. Doktor ailenin 1999 Marmara Depremi ile ilgili de bilinmeyen bir anısı ortaya çıktı.
17.02.2023 Yaşam
DSİ personel alımı başvuru ekranı! DSİ personel alımı başvuru nasıl yapılır, şartları nelerdir? İşte DSİ 1273 personel alımı başvuru kılavuzu ve kadro branş dağılımı
DSİ personel alımı başvuru ekranı! DSİ personel alımı başvuru nasıl yapılır, şartları nelerdir? İşte DSİ 1273 personel alımı başvuru kılavuzu ve kadro branş dağılımı DSİ personel alımı başvuru ekranı açıldı. DSİ sözleşmeli personel alımı başvuru şartları neler, DSİ personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sorularına da yanıt aranmaya başlandı. DSİ 1.273 sözleşmeli personel alımı için başvuru yapacaklar alıma ilişkin detayları sorguluyor. Online yapılacak başvurular bugün başladı, 23 Ocak’a kadar devam edecek. DSİ işçi alımı 2021-2022 KPSS puan sıralamaları esas alınarak yapılacak olup yazılı ve sözlü sınav uygulanmayacak. İşte DSİ personel alımı başvurusu ile kadro ve branş dağılımı…
11.01.2023 Personel Alımı
10 Ocak Ziraat Mühendisleri günü mesajları ve kutlama sözleri! Ziraat Mühendisleri Günü ne zaman kutlanmaya başlandı?
10 Ocak Ziraat Mühendisleri günü mesajları ve kutlama sözleri! Ziraat Mühendisleri Günü ne zaman kutlanmaya başlandı? Ziraat Mühendisleri Günü kutlama mesajları ve sözleri için aramalar arttı. Yaşamımızı idam ettirmek için gerekli olan gıda ve gıda ürünleri tarımıyla ilgilen Ziraat Mühendislerinin gününü kutlamak isteyenler arama motorlarına yöneldi. İşte Ziraat Mühendisleri günü ne zaman kutlanmaya başlandı? Sorusunun yanıtı ile 10 Ocak Ziraat Mühendisleri günü mesajları ve kutlama sözleri…
10.01.2023 Gündem
Ferbis halka arz ediliyor! Hektaş İştiraki Ferbis Tarım halka arz fiyatı ne kadar? Ferbis halka arz fiyatı ve bankaları!
Ferbis halka arz ediliyor! Hektaş İştiraki Ferbis Tarım halka arz fiyatı ne kadar? Ferbis halka arz fiyatı ve bankaları! Hektaş Ticaret iştiraki Ferbis Tarım halka arz ediliyor. Borsa İstanbul'da işlem görmesi için SPK'ya başvuru yapan Ferbis Tarım’ın halka arz bilgileri merak ediliyor. Peki, Ferbis Tarım halka arz fiyatı ne kadar? Ferbis halka arz talep toplama tarihleri belli oldu mu? Ferbis halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Ferbis halka arz kaç lot verir? Ferbis halka arz fiyatı ve bankaları!
26.12.2022 Ekonomi
Üreticiden büyükşehirlerdeki domates fiyatına tepki
Üreticiden büyükşehirlerdeki domates fiyatına tepki Türkiye’nin en önemli örtü altı üretim üssü Antalya’da üreticiler, kilogram fiyatı 8 liradan toptancı haline bırakılan sofralık domatesin ücretinin büyükşehirlerde 3 katına yükselmesine şaşırdıklarını ifade etti.
22.12.2022 Ekonomi
Tarım ve Orman Bakanlığı 1200 personel alacak! Tercihler başladı! İşte ÖSYM KPSS-2022/13 tercih kılavuzu ve kontenjanlar!
Tarım ve Orman Bakanlığı 1200 personel alacak! Tercihler başladı! İşte ÖSYM KPSS-2022/13 tercih kılavuzu ve kontenjanlar! Tarım ve Orman Bakanlığı taşra teşkilatına personel alınacak. 1200 personel alımı için ÖSYM KPSS-2022/13 tercih kılavuzunu yayımladı. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ÖSYM KPSS tercih ekranı ve alım yapılacak kadrolar!
18.12.2022 Personel Alımı
Gören bir daha bakıyor! Bu da 3 ayaklı civciv, fiyatını soran pişman oluyor
Gören bir daha bakıyor! Bu da 3 ayaklı civciv, fiyatını soran pişman oluyor Mersin'de dünyaya gelen 3 ayaklı civciv, görenlerin şaşkınlığına neden oldu. Sahibi, 10 kat fiyat teklif edilmesine rağmen satmak istemediği civcivi büyütmeyi, ardından da ameliyatla üçüncü bacağı aldırmayı düşündüğünü belirtti.
16.12.2022 Yaşam
Bakan Kirişci: Tarımsal destekleme bütçemizi 54 milyar liraya çıkarttık
Bakan Kirişci: Tarımsal destekleme bütçemizi 54 milyar liraya çıkarttık Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, “Tarımsal destek toplamını güncelledik. Toplam tarımsal destekleme bütçemizi 54 milyar liraya çıkarttık. Karadeniz doğal gazının 2023 yılı başında ana hattımıza bağlanması ile birlikte nefes almış olacağız” dedi.
24.10.2022 Siyaset
Türkiye dünyada 3.sırada..8 milyon koloni var
Türkiye dünyada 3.sırada..8 milyon koloni var Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Orhaneli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Orhaneli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa arıcılık kursu düzenlendi. Kursa vatandaşlar ilgi gösterdi.
22.10.2022 Yaşam
Mühendisin tacizle suçladığı kadın şube müdürüne 5 yıl hapis istemi
Mühendisin tacizle suçladığı kadın şube müdürüne 5 yıl hapis istemi Mersin'de İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde görevli ziraat mühendisi Ç.D.ye sözlü ve fiziksel cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla kadın şube müdürü H.C. hakkında 5 yıl 3 aya kadar hapis talebiyle dava açıldı. H.C, iddiaları reddederken mühendis Ç.D., şikayetçi olduğu için Mersin'in en uzak ilçesine görevlendirildiğini öne sürdü.
5.10.2022 Gündem
Mersin Belediyesi hangi parti? Mersin Belediye başkanı kimdir, Vahap Seçer hangi partiden, nereli, kaç yaşında?
Mersin Belediyesi hangi parti? Mersin Belediye başkanı kimdir, Vahap Seçer hangi partiden, nereli, kaç yaşında? Türkiye'nin Akdeniz Bölgesi'nde bulunan ve bir liman kenti olan Mersin turizm, sanayi, denizcilikte de oldukça kıymetli bir konumda. Havası, denizi, tarihi dokusu ile hem yerli hem de yabancı turistlerin uğrak noktası olan Mersin’in hangi belediyeye ait olduğu, belediye başkanının da kim olduğu merak ediliyor. Peki, Mersin Belediyesi hangi parti? Mersin Belediye başkanı kimdir, hangi partiden? Vahap Seçer hangi kimdir, hangi partiden belediye başkanıdır, nereli ve kaç yaşındadır?
28.09.2022 Gündem
Kılıçdaroğlu: Gerekirse 85 milyonla helalleşeceğiz
Kılıçdaroğlu: Gerekirse 85 milyonla helalleşeceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye’ye yeni bir iklim getirme hedefindeyiz. Türkiye’ye yeni bir iklim gelmeli, kucaklaşma iklimi gelmeli. İlk adımı attım, ‘helalleşeceğiz’ dedim. Gerekirse 85 milyon insanla helalleşeceğiz” dedi.
6.09.2022 Siyaset
Türkiye'nin tahıl ambarında bu yıl hasat 2,2 milyon ton oldu
Türkiye'nin tahıl ambarında bu yıl hasat 2,2 milyon ton oldu Konya Ovası'nda geçen yıl yaşanan rekolte kaybının ardından arpa ve buğday hasadı bu yıl 2,2 milyon tona yükseldi. Karatay Ziraat Odası Başkanı Rifat Kavuneker, "Geçen yıla göre buğday ve arpa hasadında 1,5 milyon ton civarında olan rekolteyi, bu sezon 2 milyon 200 bin tonlara çıkarttık. Konya bölgesinde özellikle kapalı havzalarda sulu tarım yapılırsa biz her zaman için rekolte rekorunu kırarız" dedi.
30.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ziraat Mühendisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ziraat mühendisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.