Ziraat Bankası Haberleri

Ziraat Bankası Haberleri

Son dakika Ziraat Bankası haberleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ziraat Bankası haberleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ziraat Bankası haberleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ziraat Bankası Haberleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ziraat bankası haberleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 ziraat bankası haberleri haberi bulunmuştur. Tüm ziraat bankası haberleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Limit ve vadeler artırıldı, 6 yeni kredi paketi devrede, faizler...
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Limit ve vadeler artırıldı, 6 yeni kredi paketi devrede, faizler... Ziraat Bankası harekete geçti ve resmen duyurdu. Yeni kredi paketleri devreye alındı. Mevcuttaki kredi ürünleri ise yenilendi; vade ve limitler artırıldı. Ziraat Bankası, yeni tarım bankacılığı stratejisini açıklayarak, yeni uygulamaya konulan kredi paketlerini tanıttı. 6 yeni kredi ürünü devreye giriyor. 'Küçük Ekipman Kredisi' ve 'Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var' adlı kredi ürünlerinde ise kredi limitleri yükseltildi. Azami vade sayısı da 60 aya uzatıldı. Öte yandan tarım kredilerinde, kredi borçları takip hesaplarına geçmiş üreticilere yönelik sunulan faizsiz taksitlendirme çözümleri de yoğun ilgi gördü. Faiz destekli kredilere ilişkin de açıklama yapıldı. Kredi paketlerine ilişkin Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklama...
12.04.2022 Ekonomi
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı...
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı... Ziraat Bankası resmen duyurdu. Dev bankadan açıklama geldi. Ziraat Bankası, 352,5 milyon ABD Doları ve 814 milyon Euro olmak üzere toplamda 1,24 milyar ABD Doları büyüklüğünde sendikasyon kredisi temin ederek geçen yıl sağladığı krediyi, parite etkisinden arındırılmış olarak, başarılı bir şekilde yüzde 100 oranında yeniledi.
11.04.2022 Ekonomi
Ziraat Bankası'ndan 2 yıl geri ödemesiz kredi! Hibe desteği de veriliyor, başvurular...
Ziraat Bankası'ndan 2 yıl geri ödemesiz kredi! Hibe desteği de veriliyor, başvurular... Kredi ve hibe desteği açıklaması! Ziraat Bankası 2 yıl ödemesiz kredi veriyor. Devlet de hibe desteği veriyor, tutar 400 bin liraya kadar çıkıyor. Hayvancılık yapmak isteyenler için devlet hibe desteği sunuyor. Tutarın yüzde 40'ı karşılanıyor. Geri kalan parayı ödeyemeyenler için ise Ziraat Bankası devreye girerek 2 yıl geri ödemesiz kredi imkanı sağlanıyor. 2 yılın ardından ise geri ödemeler 5 yıl içinde uygun taksitlerle yapılıyor. Hibeden yararlanmak için bazı şartlar bulunuyor. En önemlisi ise en az 1 yıllık hayvancılıkla uğraşan bir işletme olunması gerekli. Hibe desteği için başvurular nereye yapılıyor? Gebe düve hibesi için şartlar neler? Gebe düve hibesinden kimler yararlanabiliyor? İşte hibe desteği ve kredi ile ilgili detaylar...
23.02.2022 Ekonomi
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Hesabı olan herkes için geçerli, müşterilere...
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Hesabı olan herkes için geçerli, müşterilere... Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Ziraat Bankası resmen duyurdu ve harekete geçti. Başvurmayanın parası yanıyor. Dev banka müşterilerine yönelik önemli bir açıklama yaptı. Liste duyuruldu. Vatandaşların kimlikle şubeye gitmesi gerekiyor. Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamada zaman aşımına uğrayan hesap sahiplerinin bir an önce bankaya gitmesi ve başvuruda bulunması gerekiyor. Eğer on yıl içinde talep ve tahsil edilmezse, zamanaşımına uğruyor ve paranız yanıyor.
20.10.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası resmen duyurdu, yeni karar! İmzalar atıldı...
Ziraat Bankası resmen duyurdu, yeni karar! İmzalar atıldı... Ziraat Bankası harekete geçti ve resmen duyurdu. İmzalar atıldı. Önemli bir iş birliği yapıldı. Ziraat Bankası ve Ankara Üniversitesi tarafından finansal eğitim alanında adım atıldı. Finans alanında yeni araştırmalar yapılarak, hem mezun olacak öğrencilere hem de Ziraat Bankası’nda göreve başlayacak çalışanlara eğitimler verilecek. Ziraat Bankası Bankacılık Okulu, Ziraat Bankası’nın yanı sıra tüm bankacılık sektörü için de insan kaynağı yetiştirmeye devam edecek.
24.09.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası 2000 TL hediye veriyor mu, Ziraat Bankası 2000 TL hediye para doğru mu?
Ziraat Bankası 2000 TL hediye veriyor mu, Ziraat Bankası 2000 TL hediye para doğru mu? Ziraat Bankası 2000 TL hediye veriyor mu? Haber sitesi adı altında spam haber yapan sitelerin yalan haberleri nedeniyle vatandaşlar Ziraat Bankası'nın 2000 TL hediye verip vermediğini sorgulamaya başladı.
8.11.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Anahtar Teslimi ile 2. ve 3. Etaplarda Kentsel Dönüşüm Başlangıç Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Finans Merkezi Açılış Töreni’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "İFM yerli ve yabancı finans kuruluşlarının bölgede faaliyet göstermeye başlamasıyla ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlayacaktır. 3 kıtanın buluşma noktası olan İstanbul'da yeni bir finansal ekosistem oluşturacaktır. Kurumlarımızın bir araya gelmesi ekosistemin oluşmasının ilk adımıdır. İFM uluslararası sermaye akışını kolaylaştırarak yatırım çekme potansiyelimizi de artıracaktır" dedi. Erdoğan "Ömrünün 40 yılında meydanların nabzını tutan siyasetçi olarak Allah'ın izniyle sandığın renginden en ufak şüphe duymuyorum" ifadelerini kullandı.
17.04.2023 Gündem
Kiracılar dikkat, deprem bölgesinde fırsatçılar harekete geçti! Parayı alamazlar
Kiracılar dikkat, deprem bölgesinde fırsatçılar harekete geçti! Parayı alamazlar Deprem sonrasında kiracılara ödenmesi kararlaştırılan desteklerin ardından bazı fırsatçı ev sahipleri de harekete geçti. 'Kira bedeli' haricinde kiracılara ödenecek 2 bin lirayı ve 10 bin lira hane başı desteği isteyen bazı ev sahipleri, kiracıları arayarak ya da emlakçılar vasıtasıyla taciz ediyorlar. Ancak bu durum suç teşkil ediyor.
22.02.2023 Ekonomi
Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz oransal mı, eşit mi, kaç lot verecek? MACKO fiyatı ve hisse kodu!
Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz oransal mı, eşit mi, kaç lot verecek? MACKO fiyatı ve hisse kodu! Mackolik İnternet Hizmetleri Ticaret AŞ Genel Müdürü Emre Uğurlu, Mackolik’in halka arzı için bugün ve yarın talep toplanacağını belirterek, “8,5 milyon lot hisseyi halka arz ediyoruz ve 38 liralık sabit bir fiyatla çıkıyoruz. Bireysel yatırımcılara da eşit dağıtım olacak. Dolayısıyla başvuran herkesin Mackolik’e ortak olma fırsatı olacak.” dedi. Peki, Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz eşit mi, oransal mı, fiyatı ve hisse kodu ne, ne zaman?
19.01.2023 Ekonomi
Kredi çekecek herkes için geçerli! Kredi faiz oranları değişti! Bankalar peş peşe duyurdu, şu anda...
Kredi çekecek herkes için geçerli! Kredi faiz oranları değişti! Bankalar peş peşe duyurdu, şu anda... Kredi çekmeyi düşünen, kredi çekmek isteyip faiz oranlarını araştıran herkesi yakından ilgilendiriyor. Kredi faiz oranları değişti ve bankalar duyurdu. Nakit para ihtiyacı olan, ev ya da araba sahibi olmak isteyen vatandaşlar şu anda faiz oranları yüksek seyretse de, kredi çekmek için kendilerine en uygun geri ödeme seçeneklerini ve faiz oranlarını sunan bankaları araştırıyor. Düşük faizli ve uzun vadeli en iyi seçeneği bulan kişiler bankaya başvurarak kredi çekebiliyor. Ziraat Bankası, VakıfBank, HalkBank, İş Bankası, Akbank ve diğer bankalar kredi faiz oranlarını duyurdu. İşte güncel kredi faiz oranları...
25.03.2022 Ekonomi
Kredi faiz oranları düştü! Yeni taksit tutarları ve toplam ödeme... Kuruşu kuruşuna hesaplandı
Kredi faiz oranları düştü! Yeni taksit tutarları ve toplam ödeme... Kuruşu kuruşuna hesaplandı Kredi çekmek isteyenler dikkat! Kredi faiz oranları düştü. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. Kredi çekecekler için faiz oranlarına ve rakama göre taksitler ve geri ödenecek tutarlar belli oldu. Ev almak isteyen herkes için geçerli. Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank kredi faizlerini düşürdü, konut kredilerinde büyük indirim geldi. 500 bin liralık kredide 102 bin 794 lira, 1 milyon 100 bin lira kredide ise 139 bin lira avantaj oluştu. İşte yeni kredi tutarları...
20.11.2021 Ekonomi
Faiz oranları değişti! Bankalar resmen duyurdu, flaş kredi kararı...
Faiz oranları değişti! Bankalar resmen duyurdu, flaş kredi kararı... Faiz oranları değişti! Bankalar resmen duyurdu. Kredi çekmek isteyen herkesi ilgilendiriyor. İhtiyaç, konut ve taşıt kredilerinde güncel faiz oranları merak ediliyor. Ziraat Bankası, , Halkbank, İş Bankası, Vakıfbank, Garanti BBVA, Akbank, ING ve diğer bankalar kredi faiz oranlarını açıkladı. Çeşitli ihtiyaçları için kredi çekmek isteyenler kendilerine en uygun faiz oranlarını araştırıyor. İşte güncel kredi faiz oranları
25.09.2021 Ekonomi
Faizsiz kredi fırsatı! 1 yıl ödeme yok son tarih...
Faizsiz kredi fırsatı! 1 yıl ödeme yok son tarih... Kredi kullanacaklar için güzel haber! Ziraat Bankası'ndan kredi hamlesi geldi. Faizsiz kredi fırsatı sunuluyor. İlk yıl herhangi bir ödeme yapılmıyor. 84 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Faizsiz kredinin üst limiti ise 150 bin TL olarak belirlendi. Ziraat Bankası köyüne dönene 84 ay vadeli 150 bin TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sağlıyor.
17.09.2021 Ekonomi
Ehliyet ve kimlikler için flaş karar! Resmen değişti, tüm Türkiye'de...
Ehliyet ve kimlikler için flaş karar! Resmen değişti, tüm Türkiye'de... Türkiye'de yaşayan herkesi çok yakından ilgilendiren karar. Ehliyet ve çipli kimlikler ile ilgili yeni dönem başlıyor. Resmen açıklandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elektronik Kimlik Doğrulama Sistemi'ni tanıttı. Bakan Soylu, sistem ile pek çok dolandırıcılığın önüne geçileceğinin altını çizdi. Elektronik Kimlik Doğrulama Sistemi'nin, kimlik kartının yetkili kurum tarafından verildiğini, kişinin kartının sahibi olduğunu, kimlik doğrulama işleminin nerede, ne zaman, kim tarafından, niçin gerçekleştirildiğini göstereceğini dile getiren Soylu, sistemin 16 noterlikte, Ziraat Bankası'nın 5 şubesinde, Çankaya, Keçiören ve Yenimahalle Tapu Müdürlüğünde uygulandığını anlattı. Bakan Soylu, sistemin temmuz ayı sonu itibarıyla daha da yaygınlaştırılacağını bildirdi.
14.07.2021 Ekonomi
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Ve belli oldu, 816 lira...
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Ve belli oldu, 816 lira... Bankada hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Hesaplara 816 lira yatırılıyor. Değişti, tek tek açıklandı ve belli oldu. Yüzde 19.5'a kadar gelir elde edebilirsiniz. Parası olan vatandaşlar vadeli mevduata koymak için bankaların en yüksek faiz oranlarını araştırıyor. Bankadaki 50 bin lira parasını 32 günlük vadeliye yatıran kişi, vade sonunda 816 lira kazanç sağlıyor. Faiz getirisinden alınan stopaj düşürülmüştü, süre 31 Temmuz'a kadar uzatıldı. Peki bankaların mevduat faiz oranları ne? 50 bin lira para yatıran bir kişi 32 günde hangi bankadan ne kadar kazanç sağlıyor? İşte bankaların güncel mevduat faiz oranları ve getirileri...
28.06.2021 Ekonomi
Altan Elmas kimdir? Taksim Cami mihrap, mimber ve kürsü tasarımını yapan Altan Elmas kimdir?
Altan Elmas kimdir? Taksim Cami mihrap, mimber ve kürsü tasarımını yapan Altan Elmas kimdir? Taksim'e yapılan cami gündemde... Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Taksim Cami cuma namazının ardından açılışı gerçekleştirildi. Taksim'de bir cami yapılması süreci tarih boyuncu büyük bir mücadele halini aldı. Büyük mücadelelerin ardından Taksim Cami Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın girişimleri ile yapımı tamamlandı. Özellikle Taksim Cami inşaatı hayali ailesinden miras kalan ve maliyetleri kaşılama sözü veren Altan Elmas, mihrap, mimber ve kürsü tasarımını gerçekleştirdi. Peki, Altan Elmas kimdir? İşte Altan Elmas hakkında merak edilenler...
28.05.2021 Gündem
Taksim Camisi açılıyor! İşte Taksim Camii mimari özellikleri ve yapılış süreci!
Taksim Camisi açılıyor! İşte Taksim Camii mimari özellikleri ve yapılış süreci! Taksim'de temeli 4 yıl önce atılan Taksim Camii cuma namazının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacak. Aynı anda 2 bin 250 kişinin ibadet edebileceği cami, mühendislik açısından birçok yeni özelliği barındırıyor. Taksim Cami'sinde Türkiye'de ve dünyada sayılı uygulamalardan olan Top-Down yöntemi kullanıldı. Cami, Taksim Meydanı'nın sembollerinden biri olacak. Cami, aynı zamanda Aya Triada Rum Ortodoks Kilisesi ve Taksim Maksemiyle de Taksim Meydanı'nda ayrı bir bütünlük oluşturdu. İşte Taksim Cami özellikleri ile ilgili tüm detaylar...
28.05.2021 Gündem
Taksim'de bugün açılacak cami birçok yeniliği barındırıyor
Taksim'de bugün açılacak cami birçok yeniliği barındırıyor Taksim'de temeli 4 yıl önce atılan, 2 bin 250 kişinin aynı anda ibadet edebileceği caminin resmi açılışı bugün yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle yapılacak olan açılış töreni, cuma namazının ardından gerçekleştirilecek.
27.05.2021 Gündem
Ziraat Bankası resmen duyurdu! 27 Mayıs'ta başlıyor
Ziraat Bankası resmen duyurdu! 27 Mayıs'ta başlıyor Ziraat Bankası'ndan yeni faiz kararı! Dev banka faiz oranlarında değişikliğe gidiyor. Karar tüm müşterilere SMS ile bildirildi. 27 Mayıs itibarı ile değişiyor. Uygulanacak yeni faiz oranı ise yüzde 1,98 olacak.
28.04.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ziraat Bankası Haberleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ziraat bankası haberleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.