Zincirlikuyu Mezarlığı

Zincirlikuyu Mezarlığı

Son dakika Zincirlikuyu Mezarlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zincirlikuyu Mezarlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zincirlikuyu Mezarlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zincirlikuyu Mezarlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zincirlikuyu mezarlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 603 zincirlikuyu mezarlığı haberi bulunmuştur. Tüm zincirlikuyu mezarlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müslüm Gürses ölümünün 11. yıldönümünde mezarı başında anıldı
Müslüm Gürses ölümünün 11. yıldönümünde mezarı başında anıldı Sanatçı Müslüm Gürses, ölümünün 11. yıldönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Sabahın erken saatlerinde mezarlığa gelen sevenleri Müslüm Gürses için Kuran-ı Kerim okuyup dua etti.Gürses için lokma ve tost dağıtıldı.
3.03.2024 Magazin
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya İnce Memed, Orta Direk, Binboğalar Efsanesi, Ağrı Dağı Efsanesi, Sarı Sıcak ve Tek Kanatlı Bir Kuş'un da aralarında olduğu çok sayıda esere imza atan Yaşar Kemal ölümünün 9 yılında anılıyor.
29.02.2024 Adana
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti Yeşilçam'da Türkan Şoray, Filiz Akın, Belgin Doruk, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Emel Sayın, Gülşen Bubikoğlu ve Necla Nazır'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü ismi seslendiren 94 yaşındaki ses sanatçısı ve oyuncu Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti. Usta ismin ölümü sevenlerini yasa boğdu.
29.10.2023 Magazin
Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer toprağa verildi
Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer toprağa verildi Beşiktaş’ta evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 86 yaşında hayatını kaybeden Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer için Zincirlikuyu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Rauf Tamer'in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye siyaset, basın, iş ve sanat dünyasından pek çok isim katıldı.
22.10.2023 Gündem
Türk basınının acı kaybı! Rauf Tamer hayatını kaybetti
Türk basınının acı kaybı! Rauf Tamer hayatını kaybetti Posta Gazetesi yazarı Rauf Tamer, bugün öğle saatlerinde evinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede 86 yaşında yaşamını yitirdi.
21.10.2023 Gündem
Ünlü müzisyen ve prodüktör Naci Bayşu hayatını kaybetti
Ünlü müzisyen ve prodüktör Naci Bayşu hayatını kaybetti Ünlü müzisyen ve prodüktör Naci Bayşu hayatını kaybetti. Acı haberi, orkestra şefi Tarık Sezer verdi.
25.09.2023 Gündem
İlk Türk Astronom Nüzhet Gökdoğan Kimdir? Google’da Doodle olan Nüzhet Gökdoğan'ın hayatı: Kaç yaşında, nasıl ve neden öldü?
İlk Türk Astronom Nüzhet Gökdoğan Kimdir? Google’da Doodle olan Nüzhet Gökdoğan'ın hayatı: Kaç yaşında, nasıl ve neden öldü? Nüzhet Gökdoğan Atatürk ile akraba mı, neden öldü? Google, gökbilimci ve akademisyen Prof. Dr. Nüzhet Gökdoğan’a özel ‘Doodle’ hazırladı. Doodle tıklandığında kullanıcılar, 14 Ağustos 1910’da İstanbul’da dünyaya gelen Prof. Dr. Nüzhet Gökdoğan ile ilgili bilgi ve haberlerin yer aldığı sayfaya yönlendiriliyor. Peki, Nüzhet Gökdoğan kimdir, kaç yaşında, neden ve nasıl öldü? Nüzhet Gökdoğan Atatürk’ün neyi? İşte Nüzhet Gökdoğan’ın gençliği ve hayatı…
14.08.2023 Gündem
Şarkıcı ve oyuncu Yıldız Tezcan son yolculuğuna uğurlandı
Şarkıcı ve oyuncu Yıldız Tezcan son yolculuğuna uğurlandı Yalova'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden oyuncu ve şarkıcı Yıldız Tezcan (78), Zincirlikuyu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
8.06.2023 Magazin
Eski İçişleri Bakanı Selahattin Çetiner yaşamını yitirdi
Eski İçişleri Bakanı Selahattin Çetiner yaşamını yitirdi Eski İçişleri Bakanı Selahattin Çetiner (101) Muğla'nın Bodrum ilçesinde rahatsızlanınca kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
4.06.2023 Gündem
Ünlü sanatçı İlham Gencer hayatını kaybetti! 'Babama kalp masajı yaptım ama kurtaramadık'
Ünlü sanatçı İlham Gencer hayatını kaybetti! 'Babama kalp masajı yaptım ama kurtaramadık' Türk caz müzisyeni, piyanist şantör Bozkurt İlham Gencer, Bodrum’da tedavi gördüğü hastanede 101 yaşında vefat etti. Babasının vefatıyla büyük üzüntü yaşayan Bora Gencer “Kalp masajı yaptım ama kurtaramadık” dedi.
25.05.2023 Magazin
Müzisyen Akın Uğurlu yaşamını yitirdi!
Müzisyen Akın Uğurlu yaşamını yitirdi! Türk sanat müziği sanatçısı Akın Uğurlu'nun 73 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi.
22.05.2023 Televizyon
Gazeteci Tolga Akyıldız son yolculuğuna uğurlandı
Gazeteci Tolga Akyıldız son yolculuğuna uğurlandı Beyin kanaması sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden gazeteci yazar Tolga Akyıldız, cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedildi.
4.04.2023 Magazin
Serdar Ortaç'ın büyük acısı! Kardeşi Serkan Ortaç'ı son yolculuğuna uğurladı
Serdar Ortaç'ın büyük acısı! Kardeşi Serkan Ortaç'ı son yolculuğuna uğurladı Serdar Ortaç'ın uzun zamandır hastanede enfeksiyon tedavisi gören kardeşi Serkan Ortaç, hayatını kaybetti. Serkan Ortaç'ın cenazesi Suadiye Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından defnedilmek üzere Zincirlikuyu Mezarlığı'na götürüldü. Tören sırasında Serdar Ortaç'ın güçlükle ayakta durduğu görüldü.
12.03.2023 Magazin
Hamdi Alkan'ın annesi Helva Alkan hayatını kaybetti!
Hamdi Alkan'ın annesi Helva Alkan hayatını kaybetti! Hamdi Alkan,2022 yılının başlarından beri yoğun bakımda tedavi gören annesi Helva Alkan'ın hayatını kaybettiğini açıkladı. Alkan, üzüntüsünü, "Canım annem dün akşam vefat etti. Öylesine zor bir zaman ki... Anneciğim günlerdir akan gözyaşlarıma şimdi senin yokluğunun acısı eklendi" sözleriyle dile getirdi.
16.02.2023 Magazin
Abdi İpekçi ölümünün 44.yılında anıldı
Abdi İpekçi ölümünün 44.yılında anıldı Uğradığı silahlı saldırı sonucu 44 yıl önce hayatını kaybeden Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdi İpekçi, Nişantaşı’ndaki Abdi İpekçi Anıtı ve Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen törenlerle anıldı.
1.02.2023 Gündem
İsmail Cem neden oldu? İsmail Cem kimdir, nereli, ölüm nedeni ne, Cem'in kurduğu parti ne?
İsmail Cem neden oldu? İsmail Cem kimdir, nereli, ölüm nedeni ne, Cem'in kurduğu parti ne? İsmail Cem kimdir, nereli, neden öldü? Sorularının yanıtı İsmail Cem’in ölüm yıldönümü nedeniyle merak ediliyor. Türkiye'de Geri Kalmışlığın Tarihi, Türkiye Üzerine, 12 Mart, TRT'de 500 Gün, Siyaset Yazıları, Gelecek İçin Denemeler ve Mevsim eserlerinin yazarı, aynı zamanda 55, 56 ve 57. Hükümetlerde Dışişleri Bakanlığı görevlerinde bulunan İsmail Cem 24 Ocak 2007’te hayatını kaybetti. İşte İsmail Cem hakkında merak edilenler…
24.01.2023 Gündem
Rıfat Ilgaz'ın oğlu Aydın Ilgaz yaşamını yitirdi
Rıfat Ilgaz'ın oğlu Aydın Ilgaz yaşamını yitirdi Türk Edebiyatı'nın önemli yazarlarından Rıfat Ilgaz'ın oğlu, Çınar Yayınevi'nin kurucusu Aydın Ilgaz, 82 yaşında hayata veda etti.
19.12.2022 Magazin
Hıncal Uluç son yolculuğuna uğurlandı
Hıncal Uluç son yolculuğuna uğurlandı  Gazeteci ve spor yorumcusu Hıncal Uluç, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.  
22.11.2022 Gündem
Sanatçı Zeliha Sunal'ın eşi hayatını kaybetti
Sanatçı Zeliha Sunal'ın eşi hayatını kaybetti Türk pop müziği şarkıcısı Zeliha Sunalın eşi Nazmi Sunal hayatını kaybetti.
12.11.2022 Gündem
Halit Kıvanç'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı
Halit Kıvanç'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı Türk spor basınının duayen ismi Halit Kıvanç bugün son yolculuğuna uğurlandı. Kıvanç için ilk olarak kurucuları arasında yer aldığı Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'teki binasında bir tören düzenlendi. Halit Kıvanç'ın naaşı, Zincirlikuyu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.
27.10.2022 Magazin
Halit Kıvanç hayatını kaybetti! Ünlü isimlerden mesaj yağdı...
Halit Kıvanç hayatını kaybetti! Ünlü isimlerden mesaj yağdı... Duayen isim Halit Kıvanç 97 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi oğlu Ümit Kıvanç duyurdu. Ümit Kıvanç paylaşımında, "Halit Kıvanç’ı kaybettik. Bizimle birlikte sevenlerinin de başı sağolsun. Cenaze 27’si perşembe, öğle namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı içindeki camiden kalkacak, aynı mezarlığa defnedilecek." dedi. Halit Kıvanç'a spor ve magazin dünyasından herkes veda mesajları yayınladı. İşte sesi ve yorumuyla milyonları coşkusuna ortak eden Halit Kıvanç'ın hayatı ve biyografisi...
26.10.2022 Magazin
Halit Kıvanç kimdir, nereli, kaç yaşında, neden öldü? Sunucu ve gazeteci Halit Kıvanç'ın hastalığı ne?
Halit Kıvanç kimdir, nereli, kaç yaşında, neden öldü? Sunucu ve gazeteci Halit Kıvanç'ın hastalığı ne? Usta gazeteci ve sunucu Halit Kıvanç (97) hayata veda etti. Türkiye'nin en ünlü ve en uzun süre çalışmış sunucularından Kıvanç'ın vefatını, oğlu yazar Ümit Kıvanç sosyal medya hesabından duyurdu. Ümit Kıvanç, paylaşımında "Bizimle birlikte sevenlerinin de başı sağ olsun" ifadelerini kullandı. Kıvanç'ın cenazesi yarın öğleyin Zincirlikuyu Camisi'nde kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Peki, Halit Kıvanç kimdir, nereli? Sunucu Halit Kıvanç neden öldü, kaç yaşındaydı?
26.10.2022 Gündem
Halit Kıvanç 97 yaşında hayatını kaybetti
Halit Kıvanç 97 yaşında hayatını kaybetti Radyo ve televizyon sunucusu Halit Kıvanç, 97 yaşında hayatını kaybetti. Kıvanç'ın cenazesi 27 Ekim Perşembe günü Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.
25.10.2022 Gündem
Billur Kalkavan neden ve kaç öldü? Kalkavan kimdir, çocuğu var mı, evli mi?
Billur Kalkavan neden ve kaç öldü? Kalkavan kimdir, çocuğu var mı, evli mi? Billur Kalkavan, cumartesi günü hayata veda etmişti. Kalkavan, bugün Zincirlikuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak. Peki, Billur Kalkavan neden ve kaç öldü? Kalkavan kimdir, çocuğu var mı, evli mi?
17.10.2022 Magazin
Billur Kalkavan’ın cenazesi ne zaman, saat kaçta kalkacak? Kalkavan’ın cenaze töreni nerede, nereye defnedilecek?
Billur Kalkavan’ın cenazesi ne zaman, saat kaçta kalkacak? Kalkavan’ın cenaze töreni nerede, nereye defnedilecek? İstanbul'da hayatını kaybeden oyuncu Billur Kalkavan'ın (60) cenaze programı belli oldu. Peki, Billur Kalkavan'ın cenaze töreni ne zaman, saat kaçta, nerede? Billur Kalkavan cenazesi nerede defnedilecek?
17.10.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zincirlikuyu Mezarlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zincirlikuyu mezarlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.