Yüz Yüze Eğitim Tarih

Yüz Yüze Eğitim Tarih

Son dakika yüz yüze eğitim tarih haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yüz yüze eğitim tarih ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yüz yüze eğitim tarih haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yüz Yüze Eğitim Tarih

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yüz yüze eğitim tarih gelişmeleri de dahil olmak üzere 214 yüz yüze eğitim tarih haberi bulunmuştur. Tüm yüz yüze eğitim tarih haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika 'ses tonu' uyarısı
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika 'ses tonu' uyarısı Milyonlarca öğrenci yüz yüze eğitime başladı. Hem ilköğretim ve lise hem de üniversite öğrencileri için uzaktan eğitim süreci uzun süre devam etti. Bu sürecin ardından okullarına kavuşan öğrenciler için yeni dönemde pek çok koronavirüs önlemi alındı. Yüz yüze eğitime başlayan üniversitelerde dersler Covid-19 önlemleriyle yapılacak. Damlacık yayılımını önlemek için akademisyenlere, "Sınıf ile amfilerde yüksek sesle ve hızlı ders anlatmayın" uyarısı yapıldı.
6.10.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! 6 Eylül'de...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! 6 Eylül'de... Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. Koronavirüs salgınında normalleşme sürecine girilmesi ile birlikte okulların eylül ayında açılması gündeme geldi. Ancak yeni varyantların ortaya çıkması ve salgında yeni dalganın beklenmesi 'Okullar eylülde açılmayacak mı?' sorusunu akıllara getirdi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un okulların eylülde açılmasının beklendiğini açıklamasının ardından yüz yüze eğitimin başlayacağı tarih ile ilgili yeni açıklamalar geldi. İşte detaylar...
26.07.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitim öncesi flaş karar! Tek tek açıklandı
Yüz yüze eğitim öncesi flaş karar! Tek tek açıklandı Yüz yüze eğitim kararı ile ilgili yeni gelişme! Art arda açıklanıyor. yüz yüze eğitime hazırlanan üniversitelerden ardı ardına aşı kararı geliyor. Kimi aşı olmayanları kampüse almayacağını açıklıyor kimi de aşı tavsiyesinde bulunuyor. Eğitim hakkının Anayasa’yla güvence altına alındığını hatırlatan hukukçular dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte son dakika haberinin tüm detayları...
9.07.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika açıklaması! Belli oldu
Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika açıklaması! Belli oldu Milli Eğitim Bakanı Selçuk tek tek duyurdu. Öğrencilerin beklediği tarih belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) okullarda yeni dönemin yol haritasını belirledi. Bakan Selçuk, 'Amacımız' dedi ve beklenen açıklamayı yaptı. Yüz yüze eğitimin başlayacağı tarih belli odu. Milli Eğitim Bakanı Selçuk, yüz yüze eğitime eylül ayında başlamayı planladıklarını açıkladı.
13.06.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih... Milyonlarca öğrenci, veli ve öğretmen merakla bekliyordu. Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Yüz yüze eğitim ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Levent Akın, okulların açılmasının, mayıs ayının sonlarına doğru mümkün olabileceğini söyledi. Akın, "Tüm okullar, sınıflar değil; 1'inci ve 2'nci sınıflar gibi sınıfların açılması ki özellikle öğrencilerin okul disiplini kazanması açısından çok önemli bu; ama bunu yaparken de okullarda yeni vaka tespiti ile ilgili hızlı testler kullanılabilir. Hızlı antijen testleri var. Bunları haftada bir hiç olmazsa yaparak, okullardaki yeni vaka durumuna göre okulun tehdit altında olup, olmadığını daha kolay ortaya koyabiliriz" dedi.
14.05.2021 Gündem
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar! Tarih belli oldu
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar! Tarih belli oldu Milyonlarca öğrenci merakla bekliyordu. Açıklama geldi. Yüz yüze eğitime ara verildi. 17 Mayıs tarihine kadar yüz yüze eğitim ve sınavlar yapılmayacak. YÖK duyurdu. Üniversitelerde yüz yüze eğitime 17 Mayıs tarihine kadar ara verildi.
28.04.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitim açıklaması! Bakan Selçuk duyurdu
Yüz yüze eğitim açıklaması! Bakan Selçuk duyurdu Yüz yüze eğitimin başlamasının ardın Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan yeni bir açıklama geldi. Bakan Selçuk, yüz yüze eğitime başlayan ilkokullarda, teneffüslerde öğrencilerin, öğretmenleri eşliğinde temassız oyunlar oynarken çekilen fotoğrafını paylaştı. Ayrıca MEB yüz yüze eğitimin ayrıntılarını da duyurdu.
3.03.2021 Eğitim
Yüz yüze yapılacak sınavlar ile ilgili flaş açıklama! 8 Mart'ta...
Yüz yüze yapılacak sınavlar ile ilgili flaş açıklama! 8 Mart'ta... Milyonlarca öğrenci merakla bekliyordu. Yüz yüze sınavlar yapılacak mı? Bakan Selçuk bu sorunun yanıtını verdi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, liselerde yüz yüze sınavların 8 Mart'tan itibaren başlayacağını, sınavların yapılmasına illerin durumuna göre karar verileceğini duyurdu.
28.02.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Erteleme...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Erteleme... Milyonlarca öğrenci yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağını merak ediyordu. Bakan Selçuk'tan yüz yüze eğitim ile ilgili bir açıklama geldi. Öğrenci ve veliler merakla bekliyordu. Bakan Selçuk, 1 günlük erteleme için tüm vatandaşlardan özür dileyen Bakan Selçuk, 'Bazı illerimizde son birkaç günde tespit edilen hızlı vaka artışı yeniden değerlendirme zorunluluğunu doğurmuştur' dedi. İşte Milli Eğitim Bakanı'nın açıklamaları...
28.02.2021 Eğitim
Milyonlarca öğrencileri ilgilendiriyor! Açıklandı, detaylar netleşti
Milyonlarca öğrencileri ilgilendiriyor! Açıklandı, detaylar netleşti Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş açıklama! Yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağı ve nasıl yapılacağı öğrenci, öğretmen ve velilerin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) yeni açıklama geldi. Tek tek açıklandı. Yeni detaylar belli oldu.
28.02.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, flaş karar
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, flaş karar MEB harekete geçti. Ve belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yüz yüze eğitim ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Milyonlarca öğrenci bekliyordu. Yüz yüze eğitimin pazartesi günü itibarı ile başlayacağı duyurulmuştu. MEB tarafından yapılan yeni açıklamada yüz yüze eğitim ile ilgili detaylar paylaşıldı. Hangi illerde yüz yüze eğitimin başlayacağı belli oldu. Yüz yüze eğitimin tüm sınıflarda başlatılma kararı, illerde Kovid-19 vakalarının seyrine göre valilikler tarafından alınacak. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, "Çocuklarımızın okullarına kavuşması için velilerin hijyen ve sosyal mesafe kurallarına, yasaklara uyması çok önemli. Vaka sayısı azaldıkça valilik kararınca o ildeki okullar tam zamanlı açılabilecek" denildi.
24.02.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Flaş yüz yüze eğitim açıklaması
MEB resmen duyurdu! Flaş yüz yüze eğitim açıklaması Milyonlarca öğrenci merakla bekliyordu. Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada öğrencilerin merakla beklediği sorunun yanıtı verdi. Bakan Selçuk ilkokullar ile 8 ve 12. sınıfları için geçerli olan kararı duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitime ilişkin son dakika açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Selçuk, 'Bizim için çok önemli iki haftanın ortasındayız' dedi. İşte Milli Eğitim Bakanı'nın yüze yüze eğitim açıklaması...
23.02.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitim başlıyor! Tek tek açıklandı, değişti, artık...
Yüz yüze eğitim başlıyor! Tek tek açıklandı, değişti, artık... Milyonlarca öğrenci bekliyordu. Bugün başlıyor. Tek tek açıklandı. Birçok değişiklik geliyor. Uzun süredir uzaktan eğitim alan öğrenciler için yüz yüze eğitim dönemi başlıyor. Yeni dönem birçok yeniliği de beraberinde getiriyor. Koronavirüs salgını sonrası pek çok alanda değişiklikler oldu. Bu değişikliklerden en fazla etkilenenler ise öğrenciler oldu. Çevirim içi eğitim sistemine geçildi. İnternet ve EBA TV aracılığı ile eğitim gören öğrenciler için yüz yüze eğitim bugün başlıyor. Yüz yüze eğitim salgın öncesinden çok farklı olarak başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamalarla öğrenciler ve veliler için yüz yüze eğitimin detaylarını paylaştı. Bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek? Yüz yüze eğitimde ne gibi farklılıklar olacak? Tüm detaylar haberimizde...
15.02.2021 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Öğretmen Meslek Kanunu nedir, öğretmenlik yasasında neler var? Öğretmenlik Meslek Kanunu maddeleri ve tam metni!
Öğretmen Meslek Kanunu nedir, öğretmenlik yasasında neler var? Öğretmenlik Meslek Kanunu maddeleri ve tam metni! Öğretmenlik Meslek Kanunu yönetmeliği, Resmi Gazete yayımlandı. Kanun yönetmeliğinin yayımlanmasının ardından öğretmenler grev kararı aldı. Öğretmenler bugün derslere girmeyerek, odalarında ortak metin okuyacak. Peki, öğretmenlik meslek kanunu nedir? Öğretmenlik yasasında neler var?
2.11.2022 Memur
Öğretmenler neden grevde, öğretmenler grevde mi? 2 Kasım öğretmen grevi nedir?
Öğretmenler neden grevde, öğretmenler grevde mi? 2 Kasım öğretmen grevi nedir? Öğretmenler grev mi yapıyor, öğretmenler neden grev yapıyor? Uzun bir süredir gündemde olan Öğretmenlik Meslek Kanunu yönetmeliği, Resmi Gazete yayımlanarak resmiyet kazandı. Öğretmen meslek kanunuyla aday öğretmen, uzman öğretmen ve baş öğretmen unvanları şekillendi. Öğretmenler Öğretmenlik Meslek Kanunu’nu iptalini istiyor. Peki, 2 Kasım öğretmen grevi nedir, öğretmenlerin grevi kaç gün sürecek?
2.11.2022 Memur
MEB'den son dakika yaz tatili kararı! İlk kez uygulanacak, bu yıl 81 ilde...
MEB'den son dakika yaz tatili kararı! İlk kez uygulanacak, bu yıl 81 ilde... Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenci için harekete geçti. Yaz tatili ile ilgili karar MEB tarafından son dakika olarak duyurduldu. Bu yıl bir ilk gerçekleştirilecek. 81 il ve 922 ilçede uygulanacak. 17 Haziran'dan sonra başlıyor. Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması adına MEB tarafından birçok proje hayata geçiriliyor. Okul öncesi eğitime erişimden, okullar arası imkan farklılıklarını azaltmaya kadar pek çok farklı proje uygulamaya konuldu. "Kütüphanesiz okul kalmasın projesi" ile de 2021 sonu itibarı ile tüm Türkiye'de kütüphanesiz il kalmadı. Bu yıl ilk kez yaz tatili boyunca kütüphaneler açık kalacak. Ayrıca ücretsiz yaz okulları ile öğrenciler yaz aylarında bilimden sanata, yabancı dilden matematiğe ilgili alanlarına uygun ücretsiz olarak eğitim alabilecekler.
14.06.2022 Eğitim
MEB harekete geçti! Tüm Türkiye'de resmen başlıyor, öğrenciler okullarda...
MEB harekete geçti! Tüm Türkiye'de resmen başlıyor, öğrenciler okullarda... Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 100'ün üzerinde ülkeden eğitim bakanlarının katılımıyla İngiltere’nin başkenti Londra'da gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük eğitim bakanları toplantısı olarak kabul edilen Dünya Eğitim Forumu'nda Türkiye'nin eğitimdeki tecrübelerini paylaştı. Özer, Türkiye'deki öğrenci sayısının 150 ülkenin nüfusundan daha fazla olduğuna dikkati çekti. Öte yandan MEB, öğrenciler için salgın dönemindeki kayıpların telafi etmek adına ücretsiz olarak destekleme yetiştirme kurslarını devreye almıştı. Milli Eğitim Bakanlığı şimdi de ülke genelinde bu kursa yönelik ortak bir değerlendirme sınavı uygulayacak. Kurslara katılan 6, 7, 8, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri için tarih 28 Mayıs olarak belirlendi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bu uygulamaya çok önem verdiklerini belirterek, bu dönemdeki sınavın kapsamının genişletildiğini, farklı branşlardan başarı testi yapılacağını duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları...
24.05.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan flaş karar, tarih belli oldu
MEB resmen duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan flaş karar, tarih belli oldu Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarih vererek duyurdu. Milyonlar bekliyordu. Detaylar netleşti. Bakan Özer yüz yüze eğitim ve bakanlık faaliyetleri ile ilgili sıklıkla kamuoyunu bilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Özer yeni açıklamasında öğretmen adaylarının merak ettiği, 'Öğretmen atamaları yapılacak mı?' sorusuna yanıt verdi. Atam takvimi ile ilgili detayları paylaşarak kontenjanlar ile ilgili bilgi verdi. Yaz okulları ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Özer iki açılım yaptıklarını söyleyerek detayları paylaştı.
23.05.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! 6, 7, 8, 10, 11 ve 12. sınıfları kapsıyor, 81 ilde yapılacak, 28 Mayıs...
MEB resmen duyurdu! 6, 7, 8, 10, 11 ve 12. sınıfları kapsıyor, 81 ilde yapılacak, 28 Mayıs... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) son dakika açıklaması! Resmen duyuruldu, 81 ilde yapılacak. 6, 7, 8, 10, 11 ve 12. sınıfları kapsıyor. Tarih belli oldu, 28 Mayıs'ta olacağı açıklandı. Çalışmalar da tamamlandı. On binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. MEB, öğrenciler için salgın dönemindeki kayıpların telafi etmek adına ücretsiz olarak destekleme yetiştirme kurslarını devreye almıştı. Milli Eğitim Bakanlığı şimdi de ülke genelinde bu kursa yönelik ortak bir değerlendirme sınavı uygulayacak. Kurslara katılan 6, 7, 8, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri için tarih 28 Mayıs olarak belirlendi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bu uygulamaya çok önem verdiklerini belirterek, bu dönemdeki sınavın kapsamının genişletildiğini, farklı branşlardan başarı testi yapılacağını duyurdu. Bu sınavın not ya da puan olarak kullanılmayacağını da vurgulayan Özer, 33 farklı kitapçık oluşturulduğunu bildirdi. MEB'den yapılan son dakika açıklaması...
20.05.2022 Eğitim
MEB'de yeni dönem! Resmen duyuruldu ve tamamen değişti! Artık zorunlu, 2 yıl...
MEB'de yeni dönem! Resmen duyuruldu ve tamamen değişti! Artık zorunlu, 2 yıl... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! Yeni dönem başlıyor. Tamamen değişti, yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Zorunlu oluyor ve yüz binlerce kişiyi kapsıyor. MEB'den öğretmenlere ilişkin açıklama geldi. 'Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği' ile ilgili detaylar belli oldu. Aday öğretmenlerin adaylık süresi 2 yıldan fazla olamayacak. Öğretmenler yetiştirme programına tabi tutulacak. Katılım eğitimlerin tamamı için zorunlu olacak. Öğretmenlik 3 kariyer basamağına ayrılacak. Yazılı sınav yapılacak. Sınavdan muaf olacak olanlar ve başvuru şartları da tek tek açıklandı. Aynı zamanda özel okul öğretmenleri de sınava başvuru yapabilecek. Yazılı sınavlar yılda 1 defa yapılacak. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer de yönetmeliğe ilişkin açıklamada bulundu. Son dakika haberin detayları...
12.05.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Bugün başladı, LGS ve YKS'ye girecek milyonlarca öğrenciyi kapsıyor, tamamen ücretsiz...
MEB resmen duyurdu! Bugün başladı, LGS ve YKS'ye girecek milyonlarca öğrenciyi kapsıyor, tamamen ücretsiz... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. 81 ildeki milyonlarca öğrenci için geçerli. 8 ve 12’nci sınıf öğrencileri ücretsiz olarak yararlanacak. Millî Eğitim Bakanlığı, LGS ve YKS sınavına girecek öğrencilere destek olmak amacıyla hazırlanan çalışma kitaplarından 12 milyon bastırarak 8 ve 12’nci sınıf öğrencilerine ücretsiz olarak dağıtmaya başladı.
14.04.2022 Eğitim
“TEKNOFEST bir fırsat"
“TEKNOFEST bir fırsat" Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, bu yıl Samsun merkezli yapılacak olan TEKNOFEST’i bir ‘fırsat’ olarak gördüklerini söyledi.
18.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Prof. Dr. Tevfik Özlü: Pandemi bitmedi ama hastalık sıradanlaştı
Prof. Dr. Tevfik Özlü: Pandemi bitmedi ama hastalık sıradanlaştı Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Akın Kaya ile Prof. Dr. Tevfik Özlü, Antalya'da düzenlenen Ulusal Akciğer Sağlığı Kongresi'nde açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Özlü, "Şu aşamada pandemi bitti demek çok yanlış. Virüs halen dolaşımda. Ama aşılar ve Omicron'la beraber önemli ölçüde bir bağışıklık oluştu. Bu da hastalığın artık sıradanlaşmasına tehdit olmaktan çıkmasına neden oldu. Artık pandemide günlük vaka sayıları değil, hastaneye yatan hastaların kriter olarak izlenmesi gerekiyor" dedi. 
17.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yüz Yüze Eğitim Tarih ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yüz yüze eğitim tarih haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.