Yüz Yüze Öğretim

Yüz Yüze Öğretim

Son dakika yüz yüze öğretim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yüz yüze öğretim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yüz yüze öğretim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yüz Yüze Öğretim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yüz yüze öğretim gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.018 yüz yüze öğretim haberi bulunmuştur. Tüm yüz yüze öğretim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika 'ses tonu' uyarısı
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika 'ses tonu' uyarısı Milyonlarca öğrenci yüz yüze eğitime başladı. Hem ilköğretim ve lise hem de üniversite öğrencileri için uzaktan eğitim süreci uzun süre devam etti. Bu sürecin ardından okullarına kavuşan öğrenciler için yeni dönemde pek çok koronavirüs önlemi alındı. Yüz yüze eğitime başlayan üniversitelerde dersler Covid-19 önlemleriyle yapılacak. Damlacık yayılımını önlemek için akademisyenlere, "Sınıf ile amfilerde yüksek sesle ve hızlı ders anlatmayın" uyarısı yapıldı.
6.10.2021 Eğitim
Üniversitelerde eğitim başlıyor! Hangi üniversite nasıl eğitim verecek?
Üniversitelerde eğitim başlıyor! Hangi üniversite nasıl eğitim verecek? Koronavirüsün başından bu yana uzaktan eğitimini sürdüren üniversitelerde yeni dönem yüz yüze eğitimle devam edecek. Üniversitelerin 2021-2022 eğitim öğretim yılı akademik takvimi 13 Eylül Pazartesi başlıyor. Yükseköğretim Kurulu (YÖK), üniversitelerin salgının seyrine göre yüz yüze eğitim, uzaktan eğitim ya da hibrit eğitim konusunda kendi kararlarını vereceklerini duyurdu. Peki, üniversitelerde eğitim nasıl olacak? Hangi önlemler alındı? Yeni dönem için hangi üniversite nasıl bir eğitim planlıyor? İşte üniversitelerde yüz yüze eğitimin detayları…
12.09.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! 6 Eylül'de...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! 6 Eylül'de... Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. Koronavirüs salgınında normalleşme sürecine girilmesi ile birlikte okulların eylül ayında açılması gündeme geldi. Ancak yeni varyantların ortaya çıkması ve salgında yeni dalganın beklenmesi 'Okullar eylülde açılmayacak mı?' sorusunu akıllara getirdi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un okulların eylülde açılmasının beklendiğini açıklamasının ardından yüz yüze eğitimin başlayacağı tarih ile ilgili yeni açıklamalar geldi. İşte detaylar...
26.07.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitim öncesi flaş karar! Tek tek açıklandı
Yüz yüze eğitim öncesi flaş karar! Tek tek açıklandı Yüz yüze eğitim kararı ile ilgili yeni gelişme! Art arda açıklanıyor. yüz yüze eğitime hazırlanan üniversitelerden ardı ardına aşı kararı geliyor. Kimi aşı olmayanları kampüse almayacağını açıklıyor kimi de aşı tavsiyesinde bulunuyor. Eğitim hakkının Anayasa’yla güvence altına alındığını hatırlatan hukukçular dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte son dakika haberinin tüm detayları...
9.07.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika açıklaması! Belli oldu
Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika açıklaması! Belli oldu Milli Eğitim Bakanı Selçuk tek tek duyurdu. Öğrencilerin beklediği tarih belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) okullarda yeni dönemin yol haritasını belirledi. Bakan Selçuk, 'Amacımız' dedi ve beklenen açıklamayı yaptı. Yüz yüze eğitimin başlayacağı tarih belli odu. Milli Eğitim Bakanı Selçuk, yüz yüze eğitime eylül ayında başlamayı planladıklarını açıkladı.
13.06.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih... Milyonlarca öğrenci, veli ve öğretmen merakla bekliyordu. Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Yüz yüze eğitim ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Levent Akın, okulların açılmasının, mayıs ayının sonlarına doğru mümkün olabileceğini söyledi. Akın, "Tüm okullar, sınıflar değil; 1'inci ve 2'nci sınıflar gibi sınıfların açılması ki özellikle öğrencilerin okul disiplini kazanması açısından çok önemli bu; ama bunu yaparken de okullarda yeni vaka tespiti ile ilgili hızlı testler kullanılabilir. Hızlı antijen testleri var. Bunları haftada bir hiç olmazsa yaparak, okullardaki yeni vaka durumuna göre okulun tehdit altında olup, olmadığını daha kolay ortaya koyabiliriz" dedi.
14.05.2021 Gündem
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar! Tarih belli oldu
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar! Tarih belli oldu Milyonlarca öğrenci merakla bekliyordu. Açıklama geldi. Yüz yüze eğitime ara verildi. 17 Mayıs tarihine kadar yüz yüze eğitim ve sınavlar yapılmayacak. YÖK duyurdu. Üniversitelerde yüz yüze eğitime 17 Mayıs tarihine kadar ara verildi.
28.04.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitim açıklaması! Bakan Selçuk duyurdu
Yüz yüze eğitim açıklaması! Bakan Selçuk duyurdu Yüz yüze eğitimin başlamasının ardın Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan yeni bir açıklama geldi. Bakan Selçuk, yüz yüze eğitime başlayan ilkokullarda, teneffüslerde öğrencilerin, öğretmenleri eşliğinde temassız oyunlar oynarken çekilen fotoğrafını paylaştı. Ayrıca MEB yüz yüze eğitimin ayrıntılarını da duyurdu.
3.03.2021 Eğitim
Yüz yüze yapılacak sınavlar ile ilgili flaş açıklama! 8 Mart'ta...
Yüz yüze yapılacak sınavlar ile ilgili flaş açıklama! 8 Mart'ta... Milyonlarca öğrenci merakla bekliyordu. Yüz yüze sınavlar yapılacak mı? Bakan Selçuk bu sorunun yanıtını verdi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, liselerde yüz yüze sınavların 8 Mart'tan itibaren başlayacağını, sınavların yapılmasına illerin durumuna göre karar verileceğini duyurdu.
28.02.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Erteleme...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Erteleme... Milyonlarca öğrenci yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağını merak ediyordu. Bakan Selçuk'tan yüz yüze eğitim ile ilgili bir açıklama geldi. Öğrenci ve veliler merakla bekliyordu. Bakan Selçuk, 1 günlük erteleme için tüm vatandaşlardan özür dileyen Bakan Selçuk, 'Bazı illerimizde son birkaç günde tespit edilen hızlı vaka artışı yeniden değerlendirme zorunluluğunu doğurmuştur' dedi. İşte Milli Eğitim Bakanı'nın açıklamaları...
28.02.2021 Eğitim
Milyonlarca öğrencileri ilgilendiriyor! Açıklandı, detaylar netleşti
Milyonlarca öğrencileri ilgilendiriyor! Açıklandı, detaylar netleşti Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş açıklama! Yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağı ve nasıl yapılacağı öğrenci, öğretmen ve velilerin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) yeni açıklama geldi. Tek tek açıklandı. Yeni detaylar belli oldu.
28.02.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, flaş karar
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, flaş karar MEB harekete geçti. Ve belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yüz yüze eğitim ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Milyonlarca öğrenci bekliyordu. Yüz yüze eğitimin pazartesi günü itibarı ile başlayacağı duyurulmuştu. MEB tarafından yapılan yeni açıklamada yüz yüze eğitim ile ilgili detaylar paylaşıldı. Hangi illerde yüz yüze eğitimin başlayacağı belli oldu. Yüz yüze eğitimin tüm sınıflarda başlatılma kararı, illerde Kovid-19 vakalarının seyrine göre valilikler tarafından alınacak. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, "Çocuklarımızın okullarına kavuşması için velilerin hijyen ve sosyal mesafe kurallarına, yasaklara uyması çok önemli. Vaka sayısı azaldıkça valilik kararınca o ildeki okullar tam zamanlı açılabilecek" denildi.
24.02.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Flaş yüz yüze eğitim açıklaması
MEB resmen duyurdu! Flaş yüz yüze eğitim açıklaması Milyonlarca öğrenci merakla bekliyordu. Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada öğrencilerin merakla beklediği sorunun yanıtı verdi. Bakan Selçuk ilkokullar ile 8 ve 12. sınıfları için geçerli olan kararı duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitime ilişkin son dakika açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Selçuk, 'Bizim için çok önemli iki haftanın ortasındayız' dedi. İşte Milli Eğitim Bakanı'nın yüze yüze eğitim açıklaması...
23.02.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitim başlıyor! Tek tek açıklandı, değişti, artık...
Yüz yüze eğitim başlıyor! Tek tek açıklandı, değişti, artık... Milyonlarca öğrenci bekliyordu. Bugün başlıyor. Tek tek açıklandı. Birçok değişiklik geliyor. Uzun süredir uzaktan eğitim alan öğrenciler için yüz yüze eğitim dönemi başlıyor. Yeni dönem birçok yeniliği de beraberinde getiriyor. Koronavirüs salgını sonrası pek çok alanda değişiklikler oldu. Bu değişikliklerden en fazla etkilenenler ise öğrenciler oldu. Çevirim içi eğitim sistemine geçildi. İnternet ve EBA TV aracılığı ile eğitim gören öğrenciler için yüz yüze eğitim bugün başlıyor. Yüz yüze eğitim salgın öncesinden çok farklı olarak başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamalarla öğrenciler ve veliler için yüz yüze eğitimin detaylarını paylaştı. Bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek? Yüz yüze eğitimde ne gibi farklılıklar olacak? Tüm detaylar haberimizde...
15.02.2021 Eğitim
YÖK Başkanı Saraç'tan yüz yüze öğretim açıklaması
YÖK Başkanı Saraç'tan yüz yüze öğretim açıklaması Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Sağlık Bakanlığının üniversitelerde bahar döneminde yüz yüze öğretime geçilmesine ilişkin tedbir maksatlı yönlendirmelerinin, öğrenciler ve akademisyenlerin sağlığı açısından büyük önem taşıdığını belirtti.
2.02.2021 Eğitim
Bahar döneminde (ikinci dönem) üniversiteler açılacak mı? YÖK Başkanı’ndan üniversite açıklaması!
Bahar döneminde (ikinci dönem) üniversiteler açılacak mı? YÖK Başkanı’ndan üniversite açıklaması! Üniversiteler ne zaman açılacak, bahar döneminde açılacak mı? Yüz yüze eğitim talebi her geçen gün artıyor. YÖK Başkanı Yekta Saraç da 2021 yılında okulların açılacağı tarihe ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Üniversiteler 2. dönem açılacak mı?
21.01.2021 Eğitim
Açık Öğretim Okulları nelerdir, hangileri?
Açık Öğretim Okulları nelerdir, hangileri? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, açık öğretim okulları sınavlarının çevrim içi ortamda gerçekleştirileceğini bildirdi. Peki, açık öğretim okulları nelerdir, hangileri?
16.01.2021 Eğitim
Üniversiteler ikinci dönem açılır mı? Üniversiteler ne zaman açılacak 2021? YÖK Başkanı açıkladı!
Üniversiteler ikinci dönem açılır mı? Üniversiteler ne zaman açılacak 2021? YÖK Başkanı açıkladı! Üniversite öğrencilerinin göz kulağı YÖK tarafından yapılan açıklamalarda. Koronavirüs tedbirleri kapsamında üniversiteler de online eğitime geçmiş ve eğitimlerinin uzaktan sürülmesine karar verilmişti. Vaka sayılarında azalma gözlemlenirken, aşılamanın da başlaması öğrencilerin üniversiteler ikinci dönem açılır mı, sorularını sormasına neden oldu. Peki, üniversiteler 2. dönem açılacak mı? Üniversiteler ne zaman açılacak 2021? Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, milyonların merak ettiği soruya yanıt verdi. İşte detaylar...
16.01.2021 Eğitim
'Online eğitimin verimli gerçekleşmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz'
'Online eğitimin verimli gerçekleşmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz' MEMUR-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Online eğitimin tüm şartlar zorlanarak verimli bir şekilde gerçekleşmesi için eğitim çalışanları olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu süreçte eğitim çalışanlarının da olumsuz etkilenmemesi için her daim üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz" dedi.
18.11.2020 Eğitim
Hangi üniversiteler uzaktan eğitime geçti? İşte uzaktan eğitim kararı alan üniversiteler!
Hangi üniversiteler uzaktan eğitime geçti? İşte uzaktan eğitim kararı alan üniversiteler! Sağlık Bakanlığı'nın YÖK’e güz döneminde uzaktan eğitim tavsiyesi üzerine üniversiteler tek tek uzaktan eğitim kararını açıklıyor. Son olarak 3 üniversite de uzaktan eğitim kararı aldı. Peki, Hangi üniversiteler uzaktan eğitime geçti? Üniversiteler açılacak mı? İşte uzaktan eğitim kararı alan üniversiteler!
8.09.2020 Eğitim
Üniversiteler ne zaman açılıyor? Uzaktan eğitim geçen üniversiteler hangileri?
Üniversiteler ne zaman açılıyor? Uzaktan eğitim geçen üniversiteler hangileri? Sağlık Bakanlığı'ndan YÖK’e güz döneminde uzaktan eğitim tavsiyesi geldi. Bu haberin ardından üniversite öğrencileri internette 'Üniversiteler ne zaman açılıyor? Uzaktan eğitim geçen üniversiteler hangileri? Üniversiteler uzaktan eğitime mi geçti?' sorularını araştırıyor. İşte YÖK'ün açıklaması ve uzaktan eğitime geçen üniversiteler ile ilgili bilgiler...
5.09.2020 Eğitim
AÖL sınav tarihleri belli oldu!
AÖL sınav tarihleri belli oldu! AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınav tarihleri açıklandı. Binlerce öğrencinin merakla beklediği AÖL sınav tarihlerinde meraklı bekleyiş sona erdi. İşte AÖL sınav tarihleri..
29.09.2021 Gündem
AÖL sınav tarihleri açıklandı!
AÖL sınav tarihleri açıklandı! AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınav tarihleri öğrencilere duyuruldu. Açıköğretim Lisesi sınavlarına girecek binlerce öğrencinin merakla beklediği AÖL sınav tarihlerinde geri sayım sona erdi. İşte AÖL 1. dönem sınav tarihleri...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yüz Yüze Öğretim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yüz yüze öğretim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.