Yusuf İslam

Yusuf İslam

Son dakika Yusuf İslam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yusuf İslam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yusuf İslam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yusuf İslam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yusuf islam gelişmeleri de dahil olmak üzere 445 yusuf islam haberi bulunmuştur. Tüm yusuf islam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen Büyük Filistin Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail tam 22 gündür açıkça savaş suçu işliyor. Şimdi İsrail, biz de seni savaş suçlusu olarak dünyaya ilan edeceğiz ve şimdi bunun hazırlığı içindeyiz. Bunun çalışmasını yapıyoruz ve savaş suçlusu olarak İsrail'i dünyaya tanıtacağız" dedi.
28.10.2023 Gündem
Atatürk Havalimanı kaç kişi alır? Atatürk havalimanı kaç km, Atatürk Havalimanı miting alanı kaç kişilik?
Atatürk Havalimanı kaç kişi alır? Atatürk havalimanı kaç km, Atatürk Havalimanı miting alanı kaç kişilik? İsrail'in Gazze'de yaptığı katliama tepki için İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bugün Büyük Filistin Mitingi düzenleniyor. Mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılım sağlayacak. Vatandaşlar miting alanına akın ederken, alanın insan kapasitesi ise vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Atatürk Havalimanı kaç kişi alır? Atatürk havalimanı kaç km, Atatürk Havalimanı miting alanı kaç kişilik?
28.10.2023 Gündem
Filistin mitingi saat kaçta? Filistin mitingi ne zaman, nerede, başladı mı?
Filistin mitingi saat kaçta? Filistin mitingi ne zaman, nerede, başladı mı? AK Parti tarafından 28 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan ‘Büyük İstanbul Mitingi’nin programı belli oldu. AK Parti’den yapılan açıklamada, “28 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek ‘Büyük Filistin Mitingi’ milyonlarca vatandaşın yanı sıra özel konukları da ağırlayacak. Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilecek mitinge pek çok farklı ülkeden devlet adamları, hükümet temsilcileri, siyasi parti liderleri katılacak” denildi. Peki, Filistin Mitingi nerede olacak? Büyük Filistin Mitingi İstanbul’un neresinde?
28.10.2023 Gündem
İstanbul’da Filistin buluşması! Birçok ülke lideri de katılacak
İstanbul’da Filistin buluşması! Birçok ülke lideri de katılacak AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın bugün Atatürk Havalimanı’nda düzenleyeceği Büyük Filistin Mitingi’ne, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve siyasi liderlerin yanı sıra dünyanın dört bir yanından devlet adamları, hükümet ve siyasi parti temsilcileri de katılacak.
28.10.2023 Gündem
Makas atarak 5 kişinin öldüğü kazaya neden olmuştu ifadesi ortaya çıktı: Kazanın büyük olmadığını düşünüp, yola devam ettim
Makas atarak 5 kişinin öldüğü kazaya neden olmuştu ifadesi ortaya çıktı: Kazanın büyük olmadığını düşünüp, yola devam ettim İzmir'in Menderes ilçesinde 5 ölümlü kazaya yol açan sürücü Yusuf İslam Koçak'ın (19) savcılık ifadesi ortaya çıktı. Koçak'ın ifadesinde, normal bir hızla giderken önünde aniden duran aracı sollamak istediğini ve bu sırada arkadan gelen bir başka aracın kendisini sıkıştırdığını ve bu sırada Özer'in kullandığı otomobile yandan çarptığını söyledi. Koçak, ayrıca kazanın büyük olduğunu düşünmeyip, yoluna devam ettiğini öne sürdü.
19.07.2023 Gündem
İzmir'de makas atarak bir aileyi yok etmişti! Korkunç detay: Eserini görmeye gelmiş
İzmir'de makas atarak bir aileyi yok etmişti! Korkunç detay: Eserini görmeye gelmiş İzmir'in Menderes ilçesinde, hafif ticari aracın çarpmasıyla refüjü aşarak karşı yönden gelen yolcu minibüsüyle çarpışan ve 5 kişinin yaşamını yitirdiği kazada ölenlerin yakınları sürücüye tepki gösterdi. Kazada kayınbiraderi Özcan Özer'in de aralarında bulunduğu 4 yakınını kaybeden İsmail Girgin (53), "Kazaya neden olan sürücü sağındaki araca makas atarken, toplayamayıp, hakimiyeti kaybetmiş. Kayınbiraderimin otomobiline çarpıp, adeta Azrail'in önüne atmış. Bir aileyi yok etti. Bir evden 4 cenaze çıktı. En ağır cezayı almasını istiyorum" dedi.
4.07.2023 Gündem
Depremin güvenlik kamerasından yeni görüntüleri!
Depremin güvenlik kamerasından yeni görüntüleri! Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki depremin Diyarbakır'da kent güvenliği kameralarına yansıyan görüntüleri dehşetin boyutunu gözler önüne serdi. Depremde dışarıya çıkan yüzlerce kişi Yusuf İslam Caddesi'nde 12 dakika sonra yıkılan binanın enkazından kaçmaya çalışırken ortaya çok acı görüntüler çıktı.
13.02.2023 Vatan TV
Depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı!
Depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı! Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki depremin Diyarbakır'da kent güvenliği kameralarına yansıyan görüntüleri dehşetin boyutunu gözler önüne serdi. Depremde dışarıya çıkan yüzlerce kişi Yusuf İslam Caddesi'nde 12 dakika sonra yıkılan binanın enkazından kaçmaya çalışırken ortaya çok acı görüntüler çıktı.
13.02.2023 Yaşam
Emine Erdoğan 'Kırmızı Yelek Uluslararası Gönüllülük Ödül Töreni'ne katıldı
Emine Erdoğan 'Kırmızı Yelek Uluslararası Gönüllülük Ödül Töreni'ne katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan "Gönüllülük, insanın insana olan inancını pekiştirir. Ülkemiz, insani yardım alanında, dünyanın en cömert ülkesi olma onurunu göğsünde taşıyor. Başta Kızılay olmak üzere, tüm kurumlarımız, dünyanın tüm kıtalarında, Türk halkının yüce gönlünün, engin merhametinin ve samimi sevgisinin elçileridir" dedi.
3.12.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yusuf İslam'ın konserine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yusuf İslam'ın konserine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Yusuf İslam konserine katıldı.
24.10.2022 Siyaset
Bakan Ersoy: Öncelikli hedef maksimum sayıda insanımızı kültür ve sanatla buluşturmak
Bakan Ersoy: Öncelikli hedef maksimum sayıda insanımızı kültür ve sanatla buluşturmak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivalleri'nin maliyetine ilişkin, "Burada maliyet odaklı çalışmıyoruz açıkçası. Bizim öncelikli hedefimiz maksimum sayıda insanımızı kültür ve sanatla buluşturmak. Kaynak sıkıntımız yok. Biliyorsunuz; Turizm Bakanlığı, turizmden de çok ciddi gelir elde ediyor. Turizmden elde ettiğimiz gelirin bir kısmını çok rahat bir şekilde kullanabiliyoruz" dedi.
27.09.2022 Kültür Sanat
Türkiye kültür yolu festivalleri dalga dalga yayılacak
Türkiye kültür yolu festivalleri dalga dalga yayılacak Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle bir kez daha kapılarını açıyor.Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 16 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında İstanbul, Ankara, Çanakkale, Diyarbakır ve Konya’da yapılacak festivalleri yaygınlaştıracaklarını belirtti. Ersoy, “Dünyada bu kadar geniş çapta yapılan ender kültür ve sanat etkinliklerinden biriyiz. Kültür sanat coşkumuzu bu beş şehrimizden tüm Türkiye’ye dalga dalga yayacağız. Festival kapsamında oluşturduğumuz kültür rotalarımızla şehirlerimizi özgün cazibe merkezlerine dönüştüreceğiz” dedi.
6.09.2022 Ekonomi
Apple'ın açığını bulan genç: Küçük de olsa bir ödül verilebilirdi
Apple'ın açığını bulan genç: Küçük de olsa bir ödül verilebilirdi Bursa'da, teknoloji devi Apple'ın açığını bulan Yusuf İslam Unan'a (18), yetkililer tarafından sadece teşekkür edildi. Benzer şekilde yakın arkadaşlarının açık bulup Apple'dan ciddi ödül teklifleri aldığını belirten Unan, "Ben buna da sevindim ama küçük de olsa bir ödül verilebilirdi" dedi.
9.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Della Miles'ten depremzedelere destek
Della Miles'ten depremzedelere destek ABD'li dünyaca ünlü şarkıcı Della Miles, Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla Türkiye'nin acısını paylaştı. Bu paylaşımının ardından bir açıklama yapan Türkiye sevdalısı Della Miles, bölgedeki depremzedeler yararına gerçekleştirilecek herhangi bir konser etkinliğinde gönüllü olarak sahne alacağının sözünü verdi.
26.01.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zehirli sarmaşık gibi yayılıyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zehirli sarmaşık gibi yayılıyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Londra'da Cambridge Merkez Cami açılışında konuştu. Erdoğan, "İnsanlık olarak sancılı bir dönemden geçiyoruz. Birçok ülkede ırkçı ve İslam karşıtı saldırılar artıyor. Irkçılık ve İslam düşmanlığı zehirli sarmaşık gibi yayılıyor" dedi.
5.12.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gözü olanlar terk etsin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gözü olanlar terk etsin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere'de yaşayan Türklerle buluşmasında konuştu. Erdoğan, "Suriye'nin topraklarında gözümüz yok ama gözü olanlar lütfen terk etsin" dedi.
5.12.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş NATO çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş NATO çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Londra'ya hareketi öncesi Esenboğa'da konuştu. Erdoğan, "Günümüzün tehdit önceliklerine göre NATO'nun kendini güncellemesi artık kaçınılmazdır." dedi. Erdoğan Adil Öksüz meselesiyle ilgili de konuşarak, "Haddini bilmez, kendini bilmez malum kişi bu ülkeden kaçmıştır. Sürekli ne yazık ki gittiği ülkelerin yönetimi tarafından koruma altına alınmıştır.Operasyonla karga tulumba alır mı bunu zamanla görürüz.
3.12.2019 Gündem
Erdoğan’ın Londra maratonu başlıyor
Erdoğan’ın Londra maratonu başlıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Liderler Zirvesi için yarın Londra’ya gidecek. Zirvede, S-400 konusu da gündeme gelecek. Erdoğan-Merkel-Macron ve Johnson’un katılacağı Suriye konulu dörtlü zirve de Londra ziyareti sırasında gerçekleşecek
2.12.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yusuf İslam'ı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yusuf İslam'ı kabul etti Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanatçı Yusuf İslam'ı kabul etti
31.10.2019 Siyaset
2 yıldır lösemiyle mücadele eden Yusuf yaşama tutunamadı
2 yıldır lösemiyle mücadele eden Yusuf yaşama tutunamadı Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde 2 yıldır lösemiyle mücadele eden Yusuf İslam Daşdemir (14), hayatını kaybetti.
5.08.2019 Gündem
Yusuf İslam’dan Ardern'e: O benim kahramanım
Yusuf İslam’dan Ardern'e: O benim kahramanım Christchurch kentindeki iki camiye düzenlenen terör saldırısının ardından söylemleri, davranışları ve çıkardığı yasalarla tüm dünyanın takdirini kazanan Jacinda Ardern’e bir övgü de dünyaca ünlü Müslüman sanatçı Yusuf İslam'dan geldi.
30.03.2019 Dünya
Ticaret Bakanı Pekcan açıkladı! İlk defa vitrine çıkacak
Ticaret Bakanı Pekcan açıkladı! İlk defa vitrine çıkacak Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan: "Dünyanın en büyük ve etkili 'helal fuarı' olma özelliğini taşıyan İslam İşbirliği Teşkilatı Helal Expo'ya bu yıl Türkiye ev sahipliği yapacak. Kısa süre önce faaliyete geçen Helal Akreditasyon Kurumu da bu fuar vesilesiyle ilk defa küresel çapta vitrine çıkacak. Vereceği akreditasyon karşılığında ülkeye döviz kazandırmayı, ihracatın önündeki belge engelini kaldırmayı amaçlayan HAK, 4 trilyon dolarlık helal pazarında akreditasyon hizmetinde merkez ve lider konumda olmayı amaçlıyor"
25.11.2018 Gündem
Diyarbakır'da tarihi surlarda korkunç olay
Diyarbakır'da tarihi surlarda korkunç olay Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki tarihi Surlardan düşen baba ve oğul ağır yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, ağır yaralı baba ve oğlunu hastaneye kaldırdı. Baba ve oğlunun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi
11.11.2018 Yaşam
Fernandao'da flaş gelişme! Cezası...
Fernandao'da flaş gelişme! Cezası... Beşiktaş derbisinde yapmış olduğu hareketten dolayı 2 maç ceza alan Fernandao'nun cezası, 1 maça indirildi.
1.03.2018 Galatasaray
Suriyeli hamile kadını taciz eden şüpheli yakalandı
Suriyeli hamile kadını taciz eden şüpheli yakalandı Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinde caddede, yanındaki iki çocuğuyla birlikte yürüyen hamile Suriyeli E.X'yi taciz ettiği iddia edilen Ş.D., polis tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yusuf İslam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yusuf islam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.