Yusuf Günay

Yusuf Günay

Son dakika Yusuf Günay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yusuf Günay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yusuf Günay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yusuf Günay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yusuf günay gelişmeleri de dahil olmak üzere 371 yusuf günay haberi bulunmuştur. Tüm yusuf günay haberleri aşağıda listelenmiştir.
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
Yayın İhale Komisyonu teklifleri incelemeye başladı!
Yayın İhale Komisyonu teklifleri incelemeye başladı! Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ortaklaşa kurulan Yayın İhale Komisyonu, Levent'te bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Binası'nda bir araya gelerek çalışmalarına devam etti.
20.02.2024 Futbol
Yayın İhale Komisyonu, teklifleri değerlendirmek için Riva'da toplandı! İşte ihale detayları
Yayın İhale Komisyonu, teklifleri değerlendirmek için Riva'da toplandı! İşte ihale detayları TFF ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ortaklaşa kurulan Yayın İhale Komisyonu, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplandı. İhalenin detayları açıklandı.
14.02.2024 Süper Lig
Aslında Anelka'nın elle attığı golden sonra bu kararı almalıydı!
Aslında Anelka'nın elle attığı golden sonra bu kararı almalıydı! Sivasspor - Galatasaray maçında VAR hakemi olan ve Ulvestad'ın attığı golü Erkan Özdamar'a iptal ettiren Özgüç Türkalp hakemliği bıraktı.
5.01.2023 Süper Lig
Son dakika! TFF'ye istifa mektubunu yolladı
Son dakika! TFF'ye istifa mektubunu yolladı Sivasspor - Galatasaray, Gaziantep FK - Beşiktaş maçının VAR kayıtlarının açıklanmasından sonra MHK Başkanı Sabri Çelik'i arayan ünlü yazar Tayfun Bayındır, Özgüç Türkalp'in istifa mektubunu yolladığını bildirildi.
5.01.2023 Süper Lig
Erden Timur patlaması: Bundan sonra herkesin ipliği pazara çıkacak
Erden Timur patlaması: Bundan sonra herkesin ipliği pazara çıkacak Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, son haftalarda üst üste gelen hakem hataları üzerine yaptığı basın toplantısında çok sert ifadeler kullanarak "Bundan sonra herkesin ipliği pazara çıkacak" sözlerini sarf etti.
21.10.2022 Galatasaray
TFF Yönetim Kurulu görev dağılımını yaptı
TFF Yönetim Kurulu görev dağılımını yaptı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'nun yaptığı toplantıda görev dağılımı belirlendi.
23.06.2022 Süper Lig
İki önemli hata ortaya çıktı! 30 Nisan'daki seçim iptal...
İki önemli hata ortaya çıktı! 30 Nisan'daki seçim iptal... 2018’den bu yana yapılan mali genel kurulları inceleyen müfettişler 2 kritik hata buldu. Müfettişler gecikmeli yapılan ve Mustafa Cengiz’in idari olarak ibra edilmediği 2019 yılı oylamasına 2020-21’de yeni üye olan isimlerin katıldığını tespit etti. 26 Mart’ta ise Elmas yönetiminin hazırladığı bütçenin okunmadan oylanması hata olarak değerlendirildi.
8.04.2022 Galatasaray
6 isim 2 resmi aday 1 sürpriz!
6 isim 2 resmi aday 1 sürpriz! 30 Nisan'da olağanüstü kongreye gitmeye hazırlanan Galatasaray'da Dursun Özbek, Abdurrahim Albayrak ve Ünal Aysal aday olmayacaklarını açıkladı.
5.04.2022 Galatasaray
Hakan Ünsal'ın forması 159 bin TL'ye satıldı!
Hakan Ünsal'ın forması 159 bin TL'ye satıldı! TFF Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grupta şampiyonluk yarışı veren Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü, birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayı'nda yapıldı. Katılımın geniş olduğu yemekte siyaset, spor ve sivil toplum kuruluşlarına ait çok sayıda kişi bir araya geldi. Gecede, Sinop Ayancıklı Galatasaray ve Milli Takım'ın eski futbolcusu Hakan Ünsal'ın 57 numaralı imzalı forması, açık arttırmada 159 bin liraya Galatasaray'ın eski Milli futbolcu Hakan Ünsal'ın 57 numaralı Galatasaray forması açık artırma ile satışa sunuldu. Formayı yine Sinoplu Çorluspor Kulüp Başkanı Yusuf Gümüş aldı.
30.01.2022 Spor Magazin
Galatasaray Kulübü eski Başkanı Mustafa Cengiz, son yolculuğuna uğurlandı...
Galatasaray Kulübü eski Başkanı Mustafa Cengiz, son yolculuğuna uğurlandı... Dün vefat eden Galatasaray'ın 37.Başkanı Mustafa Cengiz son yolculuğuna uğurlandı. Efsane başkan Ulus'taki mezarlığa defnedilecek. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.
29.11.2021 Galatasaray
Galatasaray'da Mustafa Cengiz idari açıdan ibra edilmedi
Galatasaray'da Mustafa Cengiz idari açıdan ibra edilmedi Galatasaray Kulübü'nün 2019 yılı olağan genel kurulunda Mustafa Cengiz başkanlığındaki yönetim kurulunun faaliyetleri mali yönden ibra edilirken, idari yönden ibra edilmedi.
16.10.2021 Futbol
Mustafa Cengiz'den üzücü haber! Yusuf Günay açıkladı
Mustafa Cengiz'den üzücü haber! Yusuf Günay açıkladı Bir süredir sağlık problemleri yaşayan Galatasaray eski başkanı Mustafa Cengiz hastaneye kaldırıldı.
10.08.2021 Galatasaray
Yusuf Günay'dan flaş Klinsmann açıklaması
Yusuf Günay'dan flaş Klinsmann açıklaması Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, bugün sarı kırmızılı kulüp hakkında yapılan Jürgen Klinsmann haberlerini yalanladı.
24.05.2021 Galatasaray
Okan Buruk'tan flaş Galatasaray açıklaması!
Okan Buruk'tan flaş Galatasaray açıklaması! Adı şu sıralar sık sık Galatasaray ile anılan Okan Buruk, Yusuf Günay ya da bir başka yöneticiyle görüşmediklerini açıkladı.
21.05.2021 Galatasaray
Abdurrahim Albayrak'ın listesi belli oldu! Tanıdık isimler...
Abdurrahim Albayrak'ın listesi belli oldu! Tanıdık isimler... Galatasaray'da şu anda İkinci Başkan olan Abdürrahim Albayrak'ın başkanlık için listesi belli oldu.
21.05.2021 Galatasaray
Abdurrahim Albayrak listesi! Abdurrahim Albayrak aday mı?
Abdurrahim Albayrak listesi! Abdurrahim Albayrak aday mı? Abdurrahim Albayrak aday mı? Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın seçimlere hazırlandığı ve adaylığını açıklayacağı öğrenildi. Galatasaray'da seçim süreci yaklaştıkça başkan adayları belli olmaya başladı. Sarı Kırmızılı kulüpte Burak Elmas, Metin Öztürk, Eşref Hamamcıoğlu ve Işın Çelebi başkanlığa resmen adaylığını koydu. Öte yandan seçime girmeye hazırlanan Abdurrahim Albayrak'ın listesinde maddi gücüyle bilinen en az iki isimin olacağı iddia edildi. Abdurrahim Albayrak listesi hakkındaki detaylar…
20.05.2021 Gündem
Arda Turan'dan flaş açıklama! 'Maçtan önce Fatih hocaya dedim ki...'
Arda Turan'dan flaş açıklama! 'Maçtan önce Fatih hocaya dedim ki...' Denizlispor galibiyetinden sonra açıklamalarda bulunan Fatih Terim, Yusuf Günay, Arda Turan ve Mostafa Mohamed 'şampiyonluk yakın Mayıslar bizimdir' ifadelerini kullandılar.
11.05.2021 Galatasaray
Galatasaray tesislerine silahlı baskın! Kimse dur diyemedi
Galatasaray tesislerine silahlı baskın! Kimse dur diyemedi Yaklaşık 2 hafta önce yeni tesislerin lansmanını yapan Galatasaray büyük bir şok yaşadı. 10 kişilik bir grup Kemerburgaz tesislerinin kapısını kırıp baskın yaptı.
27.04.2021 Galatasaray
Aziz Yıldırın ile Nihat Özdemir arasında kritik görüşme!
Aziz Yıldırın ile Nihat Özdemir arasında kritik görüşme! Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki şampiyonluk tartışmasında tansiyon yükseliyor. Aziz Yıldırım’ı arayarak 1959’dan önceki şampiyonluklarla ilgili olarak daha evvel başvuruda bulunup bulunmadıklarını soran Nihat Özdemir şu anda Amatör Lig’de mücadele eden İstanbul semt takımı Yeşildirek’in talebini de aktardı. Bafra Gençlik Spor’un da TFF’ye başvurduğu öğrenildi.
3.04.2021 Galatasaray
Galatasaray'da 14 kupa kaldırdı! Muslera ile yeni kontrat imzalandı
Galatasaray'da 14 kupa kaldırdı! Muslera ile yeni kontrat imzalandı Galatasaray Kulübü, Uruguaylı kaleci Fernando Muslera ile sözleşme uzattı. 2024'e kadar sarı kırmızılı formayı giyecek olan 'Nando' 40 yaşına kadar oynayacağını açıkladı.
16.03.2021 Galatasaray
Galatasaray'da flaş Belhanda gelişmesi! Sözleşmesi resmen feshedildi
Galatasaray'da flaş Belhanda gelişmesi! Sözleşmesi resmen feshedildi Sivasspor maçından sonra zemin üzerinden yönetimi eleştiren Belhanda'nın sözleşmesi resmen feshedildi.
10.03.2021 Galatasaray
Yusuf Günay'dan gecenin bomba iddiası! 'Mostafa Mohamed'in kırmızısı talimatla..'.
Yusuf Günay'dan gecenin bomba iddiası! 'Mostafa Mohamed'in kırmızısı talimatla..'. Galatasaray'ın İkinci Başkanı Yusuf Günay, Mostafa Mohamed'in kırmızı kartıyla ilgili "resmen talimatla verilmiş bir kart gibi" yorumunda bulundu.
3.03.2021 Galatasaray
Metin Sipahioğlu'ndan Galatasaray'a zehir zemberek sözler
Metin Sipahioğlu'ndan Galatasaray'a zehir zemberek sözler Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu, 11 gün önce oynanan derbi maçından sonra Galatasaray hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
17.02.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Yusuf Günay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yusuf günay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.