Yusuf Aktaş

Yusuf Aktaş

Son dakika yusuf aktaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yusuf aktaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yusuf aktaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yusuf Aktaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yusuf aktaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 264 yusuf aktaş haberi bulunmuştur. Tüm yusuf aktaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Okulda top kavgası! Sınıfı basıp, öğretmenleri dövdüler
Okulda top kavgası! Sınıfı basıp, öğretmenleri dövdüler Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki Darıca Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu’nda görevli 2 öğretmen, bir öğrencinin aile bireyleri tarafından darbedildi. Öğretmenler, darp raporu alıp, aileden şikayetçi oldu.
29.12.2023 Gündem
Fatih Terim'den Reynmen'e tavsiye! 'Sıkıştığın zaman sat'
Fatih Terim'den Reynmen'e tavsiye! 'Sıkıştığın zaman sat' 'Reynmen' lakabıyla tanınan şarkıcı Yusuf Aktaş, Fatih Terim'le uçakta karşılaştı. Reynmen'in ricasını kırmayıp forma imzalayan 70 yaşındaki teknik direktörün esprisi uçakta bulunan herkesi güldürdü.
12.09.2023 Magazin
Şehit Yusuf Ataş'ın sözleri üzerine ünlüler harekete geçti!
Şehit Yusuf Ataş'ın sözleri üzerine ünlüler harekete geçti! Türkiye, Pençe-Kilit operasyonunda şehit düşen Yusuf Ataş'ın vasiyetini konuşuyor. Ataş’ın çektiği görüntüde, “Eğer ölürsem bir tane lösemili kız çocuğunun hayatı boyunca tüm masraflarını karşılayın. Benim vasiyetim budur" ifadeleri yer aldı. Haluk Levent, Oğuzhan Uğur, Çelik, Yasemin Sakallıoğlu, İzzet Çapa gibi birçok ünlü isimden art arda paylaşım geldi.
3.10.2022 Magazin
Reynmen’e 4 milyonluk haciz şoku!
Reynmen’e 4 milyonluk haciz şoku! Reynmen lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş hakkında yaklaşık 4 milyonluk icra takibi başlatıldı. Konser karşılığı para alan Reynmen, pandemi nedeniyle konserler iptal edilince sahneye çıkamadı. Paranın iadesini isteyen organizasyon şirketi, ücreti geri alamayınca icra takibi başlattı.
25.05.2022 Magazin
Reynmen'e iyi haber! Hakaret davasında istenen ceza...
Reynmen'e iyi haber! Hakaret davasında istenen ceza... Reynmen olarak bilinen şarkıcı Yusuf Aktaş'ın sunucu Bircan Bali'ye tehdit ve hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada, savcı değişikliği nedeniyle yeni mütalaa hazırlandı. Savcı mütalaasında Aktaş'ın "hakaret" suçunu haksız fiil altında işlediği gerekçesiyle ceza verilmesine yer olmadığına dair karar verilmesini istedi.
8.03.2022 Magazin
Reynmen lüks cipiyle görüntülendi! 'Kazanıyorum, harcıyorum'
Reynmen lüks cipiyle görüntülendi! 'Kazanıyorum, harcıyorum' Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra giyim tarzı ve otomobilleriyle de adından sıkça söz ettiren 'Reynmen' lakaplı Yusuf Aktaş, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Valeden aracını alan ünlü şarkıcı, "Kazanıyorum harcıyorum, alışveriş motivasyon oluyor" açıklamasını yaptı.
18.02.2022 Magazin
Reynmen'e şok! Savcı iki yıl 10 aya kadar hapsini istedi...
Reynmen'e şok! Savcı iki yıl 10 aya kadar hapsini istedi... Bir TV kanalında magazin programı sunan Bircan Bali’yi tehdit ettiği ve hakarette bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan 'Reynmen' olarak bilinen Yusuf Aktaş hakkında 'tehdit' ve 'hakaret' suçlarından iki yıl 10 aya kadar hapis cezası talep etti.
17.02.2022 Magazin
Reynmen’in annesini gasp eden şüpheli tutuklandı
Reynmen’in annesini gasp eden şüpheli tutuklandı Reynmen’in annesini gasp eden ve Esenyurt’ta gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
5.02.2022 Gündem
Sosyal medya fenomeni Reynmen'in annesine silahlı gasp
Sosyal medya fenomeni Reynmen'in annesine silahlı gasp  "Reynmen" olarak bilinen, şarkıcı ve YouTuber Yusuf Aktaş'ın annesi Nesibe Aktaş'ı evinde silahla gaspa uğradı.
5.02.2022 Gündem
Reynmen lakaplı şarkıcı Yusuf Aktaş'a şok!  200 bin euro'yu faiziyle ödeyecek...
Reynmen lakaplı şarkıcı Yusuf Aktaş'a şok! 200 bin euro'yu faiziyle ödeyecek... Organizasyon şirketi sahibi Rıza Cerit, Avrupa turnesi için 500 bin euro'ya anlaştığı şarkıcı Reynmen’e turne öncesi ödediği 200 bin euro'nun iadesi için açtığı davayı kazandı. Mahkeme, Reynmen’in 200 bin euro'yu faiziyle birlikte Rıza Cerit’e ödemesine karar verdi.
24.11.2021 Magazin
Reynmen'e büyük şok! 'Leşsiniz, iğrenç insanlar, ucuzsunuz'
Reynmen'e büyük şok! 'Leşsiniz, iğrenç insanlar, ucuzsunuz' Kamuoyunda 'Reynmen' olarak bilinen şarkıcı Yusuf Aktaş’a, magazin yorumcusu Bircan Bali’yi tehdit ettiği ve hakarette bulunduğu iddiasıyla 4 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.
4.03.2021 Magazin
Korsan çekiliş yapan fenomenlere para cezası! 10 milyon lira...
Korsan çekiliş yapan fenomenlere para cezası! 10 milyon lira... Sosyal medya fenomenlerinin hesaplarından kanuna aykırı şekilde yaptıkları kura ve çekilişler denetime takıldı. Aralarında Enes Batur, Yusuf Aktaş (Reynmen), Başak Karahan, Kemalcan Parlak, Cantuğ Özsoy, Pelin Baymazoğlu, Ahmet Sonuç, Taner Yeşildağ’ın da olduğu takipçi sayısı 500 bin ile 1,7 milyon arasındaki 10 fenomen hakkında idari ve adli soruşturma başlatıldı. Ünlü fenomenler, şans oyunları yönetmeliğini ihlalden 10 milyon lira idari para cezası ve 2 yıla kadar hapisle cezalandırılabilir.
12.01.2021 Magazin
Reynmen, Arto'dan şikayetçi oldu: Artık yeter!
Reynmen, Arto'dan şikayetçi oldu: Artık yeter! 'Reynmen' lakaplı Yusuf Aktaş, geçtiğimiz günlerde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Arto'nun bir televizyon programına katılarak kendisi hakkında karalama propagandası yaptığını ileri süren Reynmen, sarf ettiği sinkaflı sözler nedeniyle huzur ve sükûnunun bozulduğunu ileri sürdü.
12.10.2020 Magazin
Farah Zeynep Abdullah’tan Reynmen'e esprili yanıt
Farah Zeynep Abdullah’tan Reynmen'e esprili yanıt Farah Zeynep Abdullah, geçtiğimiz günlerde 'Reynmen' lakaplı sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Yusuf Aktaş'la ilişki yaşadığına dair iddiaları yalanlamıştı. Başarılı oyuncunun Reynmen cevabı sosyal medya fenomenini kızdırdı. Aktaş'ın tepkisini ise güzel yıldız ti’ye aldı.
7.09.2020 Magazin
Farah Zeynep Abdullah-Reynmen aşkı belgelendi
Farah Zeynep Abdullah-Reynmen aşkı belgelendi Oyuncu Farah Zeynep Abdullah (30) ile 'Reynmen' lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş (24), geçtiğimiz haftalarda birlikte görüntülenmişti. İkili, dün de Levent’te bir mekanda baş başa yemek yerken objektiflere yakalandı.
10.07.2020 Magazin
Farah Zeynep Abdullah ile Reynmen aşk mı yaşıyor?
Farah Zeynep Abdullah ile Reynmen aşk mı yaşıyor? 30 yaşındaki oyuncu Farah Zeynep Abdullah ve 'Reynmen' lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş (25) birlikte görüntülenince, yeni bir aşk mı doğuyor sorularına neden oldu. İkili bir bahçede eğlenceli tenis oynarken görüntülendi.
25.06.2020 Gündem
Somon balığı yok satıyor
Somon balığı yok satıyor Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından balık tüketiminin artırılması amacıyla başlatılan kampanyanın devamında zincir marketlerde somon balığının kilosu üç gün boyunca 39,90 liradan satılırken Ordu’nun Fatsa ilçesinde balıkçılarda kilosu 30 TL’den satılıyor.
16.04.2020 Ekonomi
Reynmen'in Avrupa turnesinden kazandığı para dudak uçuklattı!
Reynmen'in Avrupa turnesinden kazandığı para dudak uçuklattı! 'Reynmen' lakabıyla tanınan sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş'ın konser ücreti, dudak uçuklattı.
13.02.2020 Magazin
Pet şişelerden duvar ören öğretmenler, ödüllerini Emine Erdoğan'dan aldı
Pet şişelerden duvar ören öğretmenler, ödüllerini Emine Erdoğan'dan aldı Van'ın Erciş ilçesinde çevre bilincine dikkat çekmek için geçen yıl 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde memleketlerine gitmeyip, ilkokulun yarım kalan duvarını kum doldurdukları pet şişelerle ören öğretmenlere, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın başlattığı sıfır atık projesi kapsamında yapılan 2'nci Uluslararası Sıfır Atık Zirvesi'nde 'yılın jüri özel ödülü' verildi. Ödülü, Emine Erdoğan'dan alan öğretmenler, büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi.
7.11.2019 Gündem
fizy Müzik Ödülleri’nde Türkçe müziğin en çok dinlenen isimleri belli oldu
fizy Müzik Ödülleri’nde Türkçe müziğin en çok dinlenen isimleri belli oldu Müzik ve kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında düzenlenen fizy Müzik Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Yılın En Çok Dinlenen Kadın Sanatçısı Sıla, En Çok Dinlenen Erkek Sanatçısı ise Ben Fero oldu.
6.11.2019 Magazin
Reynmen'in ailesine aldığı hediye dudak uçuklattı!
Reynmen'in ailesine aldığı hediye dudak uçuklattı! Sosyal medya fenomeni Reynmen, kazandığı parayla ailesine son model bir araba aldı.
2.11.2019 Magazin
Cem Yılmaz: Reynmen yeğenim değil
Cem Yılmaz: Reynmen yeğenim değil Komedyen Cem Yılmaz, sevgilisi Defne Samyeli, 'Karakomik Filmler' serisindeki rol arkadaşları Necip Memili ve Ozan Güven ile ünlü oyuncuların kız arkadaşlarıyla görüntülendi.
21.09.2019 Magazin
Reynmen'in konser fiyatı dudak uçuklattı!
Reynmen'in konser fiyatı dudak uçuklattı! Reynmen, ilk konserini Çeşme-Aya Yorgi Koyu'ndaki Tren Beach'te verdi
18.08.2019 Magazin
Reynmen albüm çıkarıyor!
Reynmen albüm çıkarıyor! Sosyal medya fenomeni Reynmen, albüm çıkaracağını duyurdu.
10.08.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yusuf Aktaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yusuf aktaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.