Yükseova

Yükseova

Son dakika Yükseova haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yükseova ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yükseova haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yükseova

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yükseova gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 yükseova haberi bulunmuştur. Tüm yükseova haberleri aşağıda listelenmiştir.
Toprak evde 'yılan' korkusu
Toprak evde 'yılan' korkusu Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Çukurca köyünde oturan 5 kişilik aile, tek katlı toprak evlerine giren yılanlar nedeniyle büyük korku yaşıyor. 5 yıldır aynı sıkıntıyı çektiklerini belirten Ayşe Oyman, "Komşularımın yardımıyla şu ana kadar evde 100'ün üzerinde yılan çıkarttık" dedi.
20.07.2022 Haber
Kritik uyarı! Fay hatlarında 100 bin bina
Kritik uyarı! Fay hatlarında 100 bin bina Jeoloji Mühendisleri Odası, İran’da meydana gelen depremin Van’da 5 köyü yıkmasının ardından Meclis’e çağrı yaptı. Fay hatları üzerindeki yaklaşık 100 bin binanın acilen boşaltılarak fay yasası çıkarılması istendi.
25.02.2020 Gündem
Hakkari’de kaçakların bulunduğu kamyonet devrildi! 65 kişi yaralandı
Hakkari’de kaçakların bulunduğu kamyonet devrildi! 65 kişi yaralandı Hakkari'nin Yüksekova İlçesinde yasa dışı yollarla yurda giriş yaptıkları belirtilen kaçakları taşıyan kamyonet, şarampole yuvarlandı. Pakistan uyruklu oldukları belirtilen 65 kaçak yaralandı. Yaralılar Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırıldı.
29.09.2021 Gündem
Teröristlerin yaktığı lisedeki tahribat ortaya çıktı
Teröristlerin yaktığı lisedeki tahribat ortaya çıktı Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde inşaatının yanı sıra tefrişatına, içerisindeki teknik donanım ve malzemelere 22 milyon lira harcanan Muharrem Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, PKK'lı teröristlerin hedefi oldu. Teröristlerce sözde "karargah" ve "patlayıcı imalathanesi" olarak kullanılan okuldaki hasar, bina örgüt üyelerinden temizlenince ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Mardin ve Yüksekova'dan acı haber geldi
Mardin ve Yüksekova'dan acı haber geldi Mardin ve Yükseova'da devam eden operasyonlar sırasında 2 polis şehit oldu
29.09.2021 Gündem
6 terörist öldürüldü
6 terörist öldürüldü Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlarda 6 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.
29.09.2021 Gündem
Yüksekova’da tanklar mahalleye girdi
Yüksekova’da tanklar mahalleye girdi HAKKARİ’nin Yüksekova İlçesi’nde 13 Mart’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağını ardından polis ve askerin başlattığı operasyonlar sürerken, bu sabah saatlerinde ilçede tank ve zırhlı araç hareketliliği yaşandı. Tanklar, Kışla Mahallesi’ne girdi.
29.09.2021 Gündem
38 PKK'lı öldürüldü
38 PKK'lı öldürüldü Şırnak, Nusaybin, Yüksekova ve Silvan’da 38 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.
29.09.2021 Gündem
Yüksekova'daki öğretmenler pazartesiden itibaren idari izinli
Yüksekova'daki öğretmenler pazartesiden itibaren idari izinli HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde kapsamlı operasyonlar öncesi halk ilçeyi terkederken, öğretmenlerinde Pazartesi gününden itibaren idari izinli sayılacağı belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Davutoğlu İstanbul mitinginde konuştu
Davutoğlu İstanbul mitinginde konuştu Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Büyük İstanbul Mitingi’nde konuştu.
29.09.2021 Gündem
Özdağ: Süreç AK Parti'nin lehine işliyor
Özdağ: Süreç AK Parti'nin lehine işliyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, çözüm sürecinin bitmesiyle birlikte yaşanan terör olaylarına değinerek “Devrimci halk savaşı demek, Türkiye’yi iç savaşa sürüklemek demek. Bunu yapmak istediler. Kürt kardeşlerimiz bu oyuna gelmiyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti sabırla, itinayla, halka karşı en ufak zarar vermeden teröristle mücadele ediyor, kayıplar verdiği halde.” dedi.
29.09.2021 Gündem
PKK’nın yeni dönem talimatları
PKK’nın yeni dönem talimatları Suruç’taki saldırı sonrası Ceylanpınar’da iki polisin şehit edilmesiyle yurt içi ve dışında başlayan operasyonlardan sonra terör örgütü PKK militanlarına yeni süreşle ilgili korkunç talimatlar verdi...
29.09.2021 Gündem
‘Aslolan uygulamadır’
‘Aslolan uygulamadır’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, çözüm sürecine ilişkin hükümet ile HDP’nin ortak açıklamasını değerlendirirken, “Aslolan uygulamadır...
29.09.2021 Gündem
9 il tulum verdi!
9 il tulum verdi! Yerel seçimlerde dokuz ilde partiler tüm ilçeleri kazanmayı başardı...
1.04.2014 Siyaset
Çatışmadan şok görüntüler!
Çatışmadan şok görüntüler! HAKKARİ’nin Yükseova İlçesi’nde, Mezopotamya Yakınlarını Kaybeden Ailelerle Yardımlaşma Dayanışma Derneği (MEYA-DER), PKK’lılara ait mezarların tahrip edildiğini öne sürerek basın açıklaması yaptı...
29.09.2021 Gündem
Çatışma anından şok görüntüler!
Çatışma anından şok görüntüler! Hakkari'nin Yükseova İlçesi'nde, 34 yaşındaki Veysel İşbilir ile 32 yaşındaki Mehmet Reşit İşbilir ölümüyle sonuçlanan olaylara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.
6.12.2013 Haber
'Yasalar müsaade etmez!'
'Yasalar müsaade etmez!' Başbakan Erdoğan CNN Türk-Kanal D ortak yayınına katıldı
29.09.2021 Gündem
Hakkari'de hava hareketliliği!
Hakkari'de hava hareketliliği! HAKKARİ’nin Yükseova İlçesi’de bugün uçak hareketliliği dikkati çekti...
29.09.2021 Gündem
Van'da çadırlar kaldırıldı
Van'da çadırlar kaldırıldı BDP’nin Sivil iteatsizlik eylemleri kapsamında Van’da kurduğu ’Demokratik Çözüm Çadırı’ bugün sabaha karşı polisin düzenlediği operasyonla kaldırıldı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yükseova ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yükseova haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.