Yüksek Ses

Yüksek Ses

Son dakika yüksek ses haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yüksek ses ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yüksek ses haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yüksek Ses

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yüksek ses gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.152 yüksek ses haberi bulunmuştur. Tüm yüksek ses haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüksek ses çıkarttı! Trafikten men edildi..
Yüksek ses çıkarttı! Trafikten men edildi.. Zonguldak'ın Gazipaşa Caddesi’nde trafik denetimi yapan trafik polisleri, yüksek ses çıkaran egzoz kullandığı gerekçesiyle 6 bin 439 TL ceza kesilip, motosiklet trafikten menedildi. Motosiklet sahibi iraç Abalı,“Bari bağlamayın abi, gözünüzü seveyim. Çekici çağıracak param yok ne yapayım” dedi.
25.04.2024 Gündem
Kafede 'yüksek ses' cinayeti; olay anı kamerada
Kafede 'yüksek ses' cinayeti; olay anı kamerada Tekirdağ'da bir kafetaryada yüksek sesle konuşma nedeniyle 2 müşteri arasında çıkan kavgada Rıdvan Ersoy (58), Gökay Kazan'ı (24) tabanca ile vurarak öldürdü. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
27.12.2023 Gündem
Ankara'da peş peşe patlama sesleri! Makine ve Kimya Endüstrisi yakınında yanan TIR'daki patlama endişe yarattı
Ankara'da peş peşe patlama sesleri! Makine ve Kimya Endüstrisi yakınında yanan TIR'daki patlama endişe yarattı Ankara'nın Elmadağ ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettikten sonra bariyerleri yıkarak şarampole yuvarlanan TIR'da çıkan yangın sırasında aracın lastikleri patladı. Makine ve Kimya Endüstrisi'ne (MKE) ait Roket ve Patlayıcı Fabrikası yakınında meydana gelen kazada patlama sesleri, çevrede oturanlar tarafından fabrikada daha önce olduğu gibi patlama meydana geldiği endişesiyle panik ve korku yaşadı.
27.07.2023 Gündem
Yüksek sesle müzik kavgasında korkunç son! Tartıştığı 2 kişiyi vurdu ardından intihar etti
Yüksek sesle müzik kavgasında korkunç son! Tartıştığı 2 kişiyi vurdu ardından intihar etti Adana’da komşularıyla arasında yüksek sesle müzik açma meselesi yüzünden çıkan kavgada bir kahvehaneci, 2 kişiyi pompalı tüfekle vurup ardından intihar etti. Olayda tüfekle vurulan şahıslardan biri hayatını kaybetti, diğeri ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
25.07.2023 Gündem
Egzoz Susturucu Nedir, Ne İşe Yarar? Egzoz Susturucu Nasıl Çalışır?
Egzoz Susturucu Nedir, Ne İşe Yarar? Egzoz Susturucu Nasıl Çalışır? Egzoz susturucu, araçların egzoz sistemine monte edilen bir parçadır. Egzoz sistemi, araç motorundan çıkan yanma sonucu oluşan gazların ve seslerin tahliye edildiği bir sistemdir.
5.06.2023 Gündem
'Uykum ağır' diye deprem sensörü yaptı! 'Ufak bir sarsıntıda bile bizi uyandıracak'
'Uykum ağır' diye deprem sensörü yaptı! 'Ufak bir sarsıntıda bile bizi uyandıracak' Diyarbakır’da, depreme iş yerinde yakalanan özel güvenlik görevlisi İrfan Çelik (35), kapı zilinden sarsıntı anında ses çıkaran sistem geliştirerek evinin duvarına montajladı. Bugüne kadar yaşadığı en şiddetti deprem olduğunu vurgulayan Çelik, uykusunun ağır olduğunu belirterek, “Depremden sonra bazı tedbirler almak istedim. Kendimce sensör yaptım. Ufak bir sarsıntıda bile bizi uyandıracak sistem yaptım” dedi.
22.03.2023 Yaşam
Çevresel Gürültü Kontrol Yönetmeliği resmî gazetede yayımlandı! Müzik yayını yapan iş yerlerinin çalışma saatlerine bölge düzenlemesi
Çevresel Gürültü Kontrol Yönetmeliği resmî gazetede yayımlandı! Müzik yayını yapan iş yerlerinin çalışma saatlerine bölge düzenlemesi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın 'Çevresel Gürültü Kontrol Yönetmeliği', Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmeliğe göre, müzik yayını yapan iş yerlerinin çalışma saatleri; yaz ve kış dönemi, yörenin özellikleri, stratejik gürültü haritaları ve eylem planları dikkate alınarak İl Mahalli Çevre Kurulu Kararı ile yeniden düzenlenebilecek. Açık havada gerçekleştirilen etkinlikler, 10.00-01.00 saatlerinde yapılacak.
30.11.2022 Gündem
TRT 1 yeni frekans bilgileri! TRT 1 frekans nasıl güncellenir, TRT 1 frekans güncelleme nasıl ayarlanır? TRT1 frekans bilgileri güncelleme 2022!
TRT 1 yeni frekans bilgileri! TRT 1 frekans nasıl güncellenir, TRT 1 frekans güncelleme nasıl ayarlanır? TRT1 frekans bilgileri güncelleme 2022! TRT 1 yeni frekans bilgileri merak ediliyor. TRT kanallarının yüksek ses ve görüntü kalitesiyle izlenebilmesi için bir süre önce TÜRKSAT 4A uydusunda yeni bir frekanstan yayına başlandı. RT yayınlarını Türkiye’den uydudan takip eden izleyicilerin frekans bilgilerini güncellemeleri gerekiyor. Peki, TRT 1 frekans nasıl güncellenir, TRT 1 frekans güncelleme nasıl ayarlanır? İşte TRT 1 yeni frekans bilgileri…
26.09.2022 Gündem
Kanser hastası milyonlara umut olacak gelişme! Türk bilim insanları duyurdu: Tümörü yok edecek
Kanser hastası milyonlara umut olacak gelişme! Türk bilim insanları duyurdu: Tümörü yok edecek Kanser hastası milyonlara umut olacak gelişme! Türk bilim insanları geliştirdi, tümörü yok edecek. Nano Thera Araştırma Grubu, kanser tedavisinde kullanmayı hedefledikleri Odaklanmış Ultrason Terapisi çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Dr. Öğr. Üyesi Ömer Aydın, “Odaklanmış Ultrason Terapi ile tümörü belli bir odak noktasında toplayıp yok etmeyi hedefliyoruz” dedi.
13.08.2022 Sağlık
Yüksek sesle konuşma kavgasında kuzenini öldürmüştü, tutuklandı
Yüksek sesle konuşma kavgasında kuzenini öldürmüştü, tutuklandı Sakarya’nın Karapürçek ilçesinde yüksek sesle konuşma sebebiyle yüzünden çıktığı ileri sürülen kavgada kuzenini kalbinden bıçaklayarak öldüren şüpheli tutuklandı.
25.07.2022 Yaşam
Side antik kentine bar açtılar!
Side antik kentine bar açtılar! Side Antik Kenti’ndeki Athena Tapınağı’nın bitişiğindeki özel mülkte Apollon isimli bir bar açıldı. Daha önce restoran olarak işletilen barı açanlar, giriş kapısı olarak kazı alanındaki tarihi kalıntıları kullandı.
4.05.2022 Gündem
Özge Özpirinçci'nin trafik gürültüsü isyanı! 'Çocuk uyuyor!'
Özge Özpirinçci'nin trafik gürültüsü isyanı! 'Çocuk uyuyor!' Oyuncu Özge Özpirinçci, kasım ayında bebeği Mercan'ı kucağına almıştı. Evinin bulunduğu caddeden geçen araçların korna sesi yüzünden bebeğini uyutmakta zorluk yaşadığını belirten Özpirinçci isyan etti.
1.05.2022 Magazin
Depoya 'kumar' baskını: 18 kişiye 32 bin lira ceza
Depoya 'kumar' baskını: 18 kişiye 32 bin lira ceza Sakarya'nın Karasu ilçesinde camları kağıtlarla kaplı depoya yapılan baskında tombala ve kumar oynadığı belirlenen 18 kişiyi 32 bin 742 lira ceza kesildi.
10.04.2022 Yaşam
Komşuların 'yüksek ses' kavgası: 1 ölü, 1 yaralı
Komşuların 'yüksek ses' kavgası: 1 ölü, 1 yaralı Hatay'ın Altınözü ilçesinde, yüksek sesle konuştuğu gerekçesiyle tartıştığı komşusu Arif Bereket'i av tüfeğiyle vurarak öldüren Ayhan İ., olayın hemen ardından Bereket'in yakınları tarafından linç edilmek istendi. Ayhan İ., ağır yaralandı. 
9.11.2021 Yaşam
Nişanda silahlı 'yüksek ses' kavgası: 1 ölü, 1 yaralı
Nişanda silahlı 'yüksek ses' kavgası: 1 ölü, 1 yaralı Rize'de nişan töreninde yüksek ses nedeniyle çıkan kavgada tabanca ile vurulan Emrah Paliç (33) hayatını kaybetti, arkadaşı Mecit Kansız (43) yaralandı, 3 şüpheli gözaltına alındı.
10.10.2021 Yaşam
Aydın'da ilginç olay! Eşi ceza verip evi terk etti, affetmesi için 40 gün...
Aydın'da ilginç olay! Eşi ceza verip evi terk etti, affetmesi için 40 gün... Aydın'da ilginç olay. Eşi ceza verdi ve 'Ancak seni o şekilde affederim' diyerek evi terk etti. 40 gün boyunca bunu yapacak. Emekli olduktan sonra baba mesleği zurnacılığa merak saran Hüseyin Güler'e, evde zurna çalmaya başlayınca rahatsız olan eşi Nilüfer Güler, 40 gün dağda zurna çalma cezası verdi. Hüseyin Güler, "Uyarılarına rağmen evde çalmaya devam ettiğim için çok kızdı. Bana 'Git zurnanı dağlarda çal' diyerek 40 gün ceza verdi. Ben de jandarmadan izin alarak çalışmalarımı bu noktada yapıyorum. Cezamın yarısı bitti. 40 gün dolduğunda beni affeder mi? Bilmiyorum. Affederse kendisine teşekkür edeceğim ama affetmezse dağlarda çalmaya devam edeceğim" diye konuştu.
23.09.2021 Yaşam
Düğün alanı bir anda karıştı! Yüksek ses kavgası
Düğün alanı bir anda karıştı! Yüksek ses kavgası Sultangazi'de mahalle arasındaki bir düğünde yüksek sesle müzik yayını yapıldığı gerekçesiyle çıkan kavgaya polis havaya ateş ederek müdahale etti. Yaşananlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
28.08.2021 Yaşam
Batman Valiliği duyurdu! Yasaklandı
Batman Valiliği duyurdu! Yasaklandı Batman Valiliğince izinsiz havai fişek kullanımının ve satışının yasaklandığını bildirildi.
9.08.2021 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 'müsilaj' açıklaması
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 'müsilaj' açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çelik Marmara Denizi'nde etkili olan müsilaj sorunu ile ilgili olarak, "Biyolojik arıtma tesisi yapmanın ne kadar önemli olduğu, temel atmama töreni düzenlenmesinin ne kadar yanlış bir iş olduğu ortaya çıktı. 3 yılda tamamlanacak bir eylem planıdır." ifadelerini kullandı.
7.06.2021 Siyaset
Avrupa Birliği ayağa kalktı! Türkiye sınırına bariyer örmüşlerdi
Avrupa Birliği ayağa kalktı! Türkiye sınırına bariyer örmüşlerdi Yunanistan'ın göçmenlere karşı Türkiye sınırına inşa ettiği ve 'ses topu' adı verilen dijital bariyer gündeme bomba gibi düşmüş ve oldukça tepki toplamıştı. Avrupa Birliği komisyonu olayın duyulmasıyla birlikte harekete geçti ve Yunanistan'dan konuyla ilgili bilgi verilmesini talep etti.
3.06.2021 Dünya
Salgın çocuklarda kaygı, mutsuzluk ve öfkeye neden oluyor!
Salgın çocuklarda kaygı, mutsuzluk ve öfkeye neden oluyor! Covid-19 pandemi süreciyle birlikte tüm çocukların tek yaşam alanı neredeyse ev olmuş durumda. Çocuklar son bir yıldır arkadaşlarıyla yan yana gelemiyor, birbirleriyle temas edemiyor, oyun oynayamıyorlar. Okul çağındaki çocuklar da eğitimlerine ve sosyal ilişkilerine sadece ekran üzerinden devam etmek zorunda kalıyorlar. Arkadaşlar ve öğretmenlerle ekran aracılığıyla iletişim kurulan; uzak, yabancı ve farklı bir düzen! Anne ve babalar da çeşitli rollere girerek bu açığı kapatma çabasında kalıyorlar. Uzman Klinik Psikolog Mine Şahbaz duygusal bağ kurmanın çocukların ruhsal gelişimleri için çok önemli olduğuna dikkat çekerek, önerilerde bulundu.
26.05.2021 Sağlık
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu: Podcast yükselen mecra
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu: Podcast yükselen mecra Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Ipsos ve Podbee Media'nın yürüttüğü araştırmaya göre Türkiye'de düzenli Podcast dinleyen sayısının yaklaşık 650 bin; düzensiz aralıkla dinleyenlerin sayısının ise yaklaşık 2 milyona ulaştığını bildirdi.
4.05.2021 Gündem
Yüksek sesten rahatsız olunca dehşet saçtı: 2 ölü, 3 yaralı
Yüksek sesten rahatsız olunca dehşet saçtı: 2 ölü, 3 yaralı Hatay'ın Payas ilçesinde, 'yüksek ses' nedeniyle tartıştığı 1'i kadın, 1'i polis memuru 4 kişiyi pompalı tüfekle vuran Hamza Eroğlu (57), daha sonra aynı tüfekle kendisini vurarak yaşamına son verdi. Yaralanan 4 kişiden Kenan Toprak da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
23.04.2021 Yaşam
Kritik uyarı! ‘Tıkanıklık’ deyip geçmeyin
Kritik uyarı! ‘Tıkanıklık’ deyip geçmeyin Kulak temizliği sonrası, tıkanıklık olmasının normal olmadığını söyleyen Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Mustafa Çelik, “Kulak tıkanıklıklarına karşı dikkatli olunması gerekir. Bu tür durumlarda mutlaka bir hekime başvurun” dedi.
4.03.2021 Sağlık
Bunu yapan komşuya 14 bin 740 lira ceza!
Bunu yapan komşuya 14 bin 740 lira ceza! Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce, geçen yıl gürültü kirliliğine yönelik denetimler ve şikayetler üzerine yürütülen çalışmalar kapsamında 9 milyon 900 bin lira ceza yazıldı. Kentte bir apartmandaki dairenin klima motorunun yüksek ses çıkarmasından rahatsızlık duyan komşu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne şikayette bulundu. Söz konusu apartmana giden ekip, klimasından ses gelen kişiyi uyardı, gürültü sorununun giderilmesi için süre tanıdı. Verilen sürede klimasına gerekli tamirat ve bakımı yaptırmayan kişiye gürültü kirliliğinden 14 bin 740 lira ceza uygulandı.
20.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yüksek Ses ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yüksek ses haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.