Yüksek Fiyat

Yüksek Fiyat

Son dakika yüksek fiyat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yüksek fiyat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yüksek fiyat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yüksek Fiyat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yüksek fiyat gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.500 yüksek fiyat haberi bulunmuştur. Tüm yüksek fiyat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Konut fiyatları ile ilgili yeni açıklama! İkinci el evde indirim trendi başlıyor
Konut fiyatları ile ilgili yeni açıklama! İkinci el evde indirim trendi başlıyor Deprem sonrası azalan yapı stoku ve yaşanan göç dalgası konut fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Ülke genelinde en çok konut satışı yapılan 30 ilde en yüksek fiyat artışı Hatay, Ankara ve Elazığ’da görüldü. Hatay’da konut fiyatları son bir yılda yüzde 158, Ankara’da yüzde 126, Elazığ’da ise yüzde 124 arttı. Üç büyük ilde en düşük artış ise İstanbul’da gerçekleşti. İkinci el konut fiyatlarında ise indirim rüzgarı esmeye başladı.
19.10.2023 Ekonomi
Balıkçıların anlaşması fiyatları dibe çekti!
Balıkçıların anlaşması fiyatları dibe çekti! İstanbul'da, balıkçılarla esnaf arasındaki anlaşmazlığın sonlanmasının ardından Ordu'da da hamsi fiyatlarında düşüş başladı. Geçen günlerde kilosu 100 liraya satılan hamsinin fiyatı bugün 70 liradan tezgahlarda yer aldı. Perşembe Kışlaönü Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ünal Karadeniz, bölgede deniz suyu sıcaklıklarının yüksekliği nedeniyle hamsi avcılığının olmadığını belirterek, "Yakın süreçte Karadeniz hamsisi çıkacak. Halkımız ucuz balık yiyebilecek" dedi.
23.09.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC mesajı: Dünyayı siyasi ve ekonomik bağlar kurmaya davet ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC mesajı: Dünyayı siyasi ve ekonomik bağlar kurmaya davet ediyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na hitap etti. 'Teröre göz yumanlar var' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suriye, Kuzey Afrika ve Sahel bölgesinde vekalet savaşlarının aracı haline dönüştürülen terörizm, kırılganlığı hızla artan uluslararası güvenlik iklimine onarılamaz zararlar veriliyor" ifadelerini kullandı. 'Dünya 5'ten büyüktür' diyerek BM'deki reform çağrısını yineleyen Erdoğan, "Güvenlik Konseyi artık dünya güvenliğinin teminatı olmaktan çıkmış, 5 ülkenin siyasi stratejilerin çarpışma haline gelmiştir" dedi. KKTC mesajı da veren Erdoğan, "Uluslararası toplumu, KKTC'nin bağımsızlığını tanımaya, bu ülkeyle diplomatik, siyasi ve ekonomik bağlar kurmaya davet ediyoruz." diye konuştu.
19.09.2023 Gündem
İkinci el Togg satış ilanları ile ilgili inceleme başlatıldı
İkinci el Togg satış ilanları ile ilgili inceleme başlatıldı Ticaret Bakanlığı, Togg ile ilgili satış ilanlarını incelmeye aldığını açıkladı. Bakanlık "Türkiye Yüzyılı hedefimizin ve girişimciliğinin yüz akı olan TOGG’la alakalı olarak, milli duyguları sömürmek maksadıyla, sıfır fiyatının üzerinde satış yapmaya çalışanlara asla taviz verilmeyecek, küresel markamızın itibarını zedeleyecek girişimlere göz yumulmayacaktır" duyurusunu yaptı.
23.08.2023 Ekonomi
Buğday fiyatları 2023 | Buğday fiyatları yükselecek mi, Kocaeli TMO patlaması sonrası buğday fiyatları artar mı?
Buğday fiyatları 2023 | Buğday fiyatları yükselecek mi, Kocaeli TMO patlaması sonrası buğday fiyatları artar mı? Kocaeli’de TMO silosunda yaşanan büyük patlamanın hububat fiyatlarında etkili olup olmayacağı sorgulanıyor. Peki, Buğday fiyatları yükselecek mi, Kocaeli TMO patlaması sonrası buğday fiyatları artar mı?
9.08.2023 Ekonomi
Merkez Bankası: Yıllık enflasyonun önemli ölçüde yükselmesi bekleniyor
Merkez Bankası: Yıllık enflasyonun önemli ölçüde yükselmesi bekleniyor Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), temmuz ayına ilişkin öncü göstergelerin oldukça yüksek bir aylık fiyat artışı olacağına işaret ettiğini ve buna bağlı olarak, yıllık enflasyonun da önemli ölçüde yükselmesinin tahmin edildiğini açıkladı.
27.07.2023 Ekonomi
Berber fiyatlarına zam mı geldi 2023, berbere zam geldi mi? Saç sakal tıraş fiyatı ne kadar oldu? berberler odası fiyat listesi 2023
Berber fiyatlarına zam mı geldi 2023, berbere zam geldi mi? Saç sakal tıraş fiyatı ne kadar oldu? berberler odası fiyat listesi 2023 Ankara, Kocaeli, Aydın’ın ardından son olarak Sinop’ta da berber tarifesine zam geldi. Yapılan zam Esnaf ve Sanatkarlar Odası kararı ile onaylandı. Berber fiyatlarında 1 ilin zam yapması sonrası vatandaşlar “Berber fiyatlarına zam mı geldi 2023, berbere zam geldi mi? Saç sakal tıraş fiyatı ne kadar oldu?” sorularına yanıt aramaya başladı.
22.07.2023 Ekonomi
İkinci el araba piyasası için hükümet düğmeye bastı! Peş peşe adımlar atıldı
İkinci el araba piyasası için hükümet düğmeye bastı! Peş peşe adımlar atıldı İkinci el araba piyasasıyla ilgili hükümet harekete geçti. İkinci el araç piyasasında fahiş fiyat artışının önüne geçmek için ilan siteleri bazında yeni bir adım atıldı. Buna göre ikinci el araçların fiyatları ilan sitelerinde liste fiyatlarından pahalı olamayacak. Kuralı ihlal edenlere 300 bin lira ceza kesilecek. Ancak satıcılar mevcut ilanlardaki fiyatlardan ‘sıfır’ları atarak yine faaliyetlerine devam ediyor. Sektör temsilcileri ise ilanda düşük fiyat verilip, müşteri galeriye gelince yine yüksek fiyat istenebileceğini söylüyor. Bakanlık son açıklamasında düzenlemenin etrafından dolananların da cezalara tabii olacağını belirtti. İşte ikinci el araba piyasasıyla ilgili tüm detaylar...
7.07.2023 Ekonomi
Kritik bir viraj daha dönüldü! TÜBİTAK SAGE geliştirdi Azerbaycan’ın Su-25 uçağına entegre edildi
Kritik bir viraj daha dönüldü! TÜBİTAK SAGE geliştirdi Azerbaycan’ın Su-25 uçağına entegre edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen silah ve sistemler Türkiye'nin gururu olmaya devam ediyor. TÜBİTAK SAGE’nin geliştirdiği yerli ve milli küresel konumlama sistemi alıcısı Kaşif entegreli mühimmatın hedefi tam isabetle vurduğu ana dair görüntüler, aslında Ankara için kritik bir virajın daha dönüldüğü anlamına geliyor. Uzmanlar, milli imkanlarla geliştirilen sistemlerin ABD’den alınan kitlerden daha iyi sonuçlar verdiği görüşünde.
31.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Araç satışıyla ilgili flaş karar! Resmen değişti, iptal ediliyor
Araç satışıyla ilgili flaş karar! Resmen değişti, iptal ediliyor Araç satışlarıyla ilgili yeni bir karar verildi. Sıfır otomobil alırken tüketicilerin yaşadığı problemler üzerine Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Yeni düzenlemeye giden Bakanlık bundan böyle araç satışından kaçınan, yüksek fiyat talebinde bulunan veya tüketiciyi aksesuar almaya zorlayan firmaların yetki belgesini iptal edecek.
6.05.2023 Ekonomi
Milyonlarca liraya internetten satışa çıkarıldı! 27 binden fazla ilan var: 'Ön ödeme yapmayın'
Milyonlarca liraya internetten satışa çıkarıldı! 27 binden fazla ilan var: 'Ön ödeme yapmayın' Osmanlı dönemine ait paralar, elektronik ticaret işlemlerinin yapıldığı platformda milyonlarca liraya satışa sunuldu. İnternette 27 binden fazla ilanda en yüksek fiyat biçilen 2'nci Mahmud dönemine ait 1223 tarihli altın para 500 milyon liradan, 5'inci Mehmed dönemine ait 1327 tarihli 10 para ise 50 milyon liradan satışa çıkarıldı.
20.04.2023 Yaşam
İnternette 'asırlık', 'el yazması' Kuran-ı Kerim 9 milyon 600 bin lira
İnternette 'asırlık', 'el yazması' Kuran-ı Kerim 9 milyon 600 bin lira İnternette tarihi eser niteliği taşıdığı belirtilen Kur'an-ı Kerimler, 'asırlık', 'koleksiyonluk', 'dededen kalma' notuyla satışa sunuluyor. Yüzlerce ilanın yer aldığı sitede, Tescile Tabi Taşınır Kültür ve Tabiat Varlığı Belgesi bulunduğu belirtilen 'asırlık' ve 'el yazması' Kur'an-ı Kerim içinse 9 milyon 600 bin lira fiyat biçildi. Zehra Uslu, Kur'an-ı Kerim'in kendilerine anneannesinin dedesinden kaldığını ve en 150 yıllık olduğunu söyledi.
17.04.2023 Gündem
Kira fiyatlarındaki fahiş artışla ilgili harekete geçildi
Kira fiyatlarındaki fahiş artışla ilgili harekete geçildi Kira fiyatlarındaki fahiş artış yaşanan depremin ardından yeniden gündeme geldi. Bazı ev sahipleri ise depremzedelere evini kiraya vermemek için özellikle yüksek fiyat verirken, konut kiralarındaki fahiş artış nedeniyle Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) resen inceleme başlattı.
3.03.2023 Ekonomi
Ekmeğe zam gelecek mi? Yetkili isim açıkladı
Ekmeğe zam gelecek mi? Yetkili isim açıkladı Ekmek zammının şubat ayında görüşüleceği iddialarına Türkiye Fırıncılar Odası Başkanı Halil İbrahim Balcı'dan yanıt geldi. Bir yanlış anlaşılma olduğunu söyleyen Balcı, "Görüşme de zam da yok" dedi.
24.01.2023 Ekonomi
İkinci el konutlar için yeni çalışma! Bakan Nebati duyurdu
İkinci el konutlar için yeni çalışma! Bakan Nebati duyurdu Orta gelirliye yönelik düzenlenen Yeni Evim kampanyasına ilişkin açıklamada bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, konut fiyatlarına ilişkin tüm verilerin ellerinde bulunduğunu ve fırsatçıların radarlarında olduğunu dile getirdi. İkinci el konutların ise bu kampanyaya dahil olmayacağını belirten Nebati, bankalarla görüşerek yeni bir çalışma başlattıklarını söyledi. Nebati, "son noktaya geldiğimizde belirlenen faiz oranlarıyla ikinci el konut konusuna girilebilir" dedi.
11.01.2023 Ekonomi
Hamsi sezonun en yüksek fiyatını gördü! Tezgahtaki fiyatı gören bir daha bakıyor
Hamsi sezonun en yüksek fiyatını gördü! Tezgahtaki fiyatı gören bir daha bakıyor Karadeniz’de bugünlerde hamsi avındaki azalma tezgâhlara olumsuz yansırken, Trabzon’da hamsinin kilosu ilk kez 70 TL'yi gördü.
26.12.2022 Ekonomi
ABD enflasyonu ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyon verisi saat kaçta açıklanır?
ABD enflasyonu ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyon verisi saat kaçta açıklanır? Küresel piyasaların gözü bugün ABD’de olacak. FED’in faiz kararı öncesinde ABD’de açıklanacak enflasyon verileri bekleniyor. Enflasyon verisi öncesi yapılan açıklamalar da yakından takip ediliyor. En son ABD Hazine Bakanı Janet Yellen’nın, ABD`de enflasyonun 2023 yıl sonuna kadar önemli düşüş göstereceğini açıklaması piyasaların gündemindeydi. Yellen, ABD ekonomisinde resesyon olasılığına yönelik soruya "Bir resesyon olasılığı var, ancak benim görüşüme göre resesyon enflasyonu aşağı getirmek için kesinlikle gerekli bir şey değil" yanıtını vermişti. Gözler ABD enflasyonuna çevrilirken yapılacak yeni açıklamalar da dikkatle takip edilecek. Peki, ABD enflasyonu ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyon verisi saat kaçta açıklanır? İşte detaylar…
13.12.2022 Ekonomi
Araba alım satımlarında senet tuzağı! Bir vatandaş kalp krizi geçirip öldü
Araba alım satımlarında senet tuzağı! Bir vatandaş kalp krizi geçirip öldü Araba alım satımında ve evrak imzalama işlemlerinde akılalmaz dolandırıcılık! Fırsatçılar herkesi başka başka yöntemlerle ağına düşürdü. Araç alım satım işlemlerinde 'sazan balığı', ‘bitki çayı’ ve yemek yedirerek, imza sırasında dolandırılan vatandaşlar, detayları anlattı. ‘Buldan Şebekesi’ olarak bilinen grubun, S plakası imzasıyla kurduğu senet tuzağı ise şoke etti.
12.12.2022 Yaşam
Kreşte çocuklara işkence! Yeni görüntüler ortaya çıktı
Kreşte çocuklara işkence! Yeni görüntüler ortaya çıktı Türkiye gündemine oturan özel bir okul öncesi eğitim kurumundaki görüntülerle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bakımevindeki bazı öğretmen ve bakıcıların çocuklara karşı uyguladığı şiddet olayında, 1 yıl öncesine ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Başka bir dava dosyasına konu olan görüntülerde, kreşteki diğer 2 çalışan daha çocuklara işkence yaptı. İşte detaylar...
12.12.2022 Yaşam
Müzeyyen Tekayak cinayetinde yeni gelişme! Kan donduran itiraf
Müzeyyen Tekayak cinayetinde yeni gelişme! Kan donduran itiraf Adana’da eşi Müzeyyen Tekayak'ı (27) pompalı tüfekle sırtından vurarak öldüren Abdullah Tekayak (29), saklandığı adreste yakalandı. İfadesinde, "Cezaevindeyken beni aldattığını duydum. İtiraf etmesini bekledim. O sırada sinirlenince ateş ettim" diyen Abdullah Tekayak tutuklandı.
12.12.2022 Yaşam
Hastalıklar artınca eczanelerde uzun kuyruklar oluştu
Hastalıklar artınca eczanelerde uzun kuyruklar oluştu Son bir haftada hastalıkların artmasıyla nöbetçi eczanelerde uzun kuyruklar oluştu.
12.12.2022 Yaşam
15 yıldır atıl duran köy okulu yaşam merkezine dönüştürüldü
15 yıldır atıl duran köy okulu yaşam merkezine dönüştürüldü Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde 15 yıldır atıl halde bulunan Hamzabeyli Mahallesi'ndeki ilkokul, Şehzadeler Belediyesinin de katkılarıyla Manisa’nın ilk köy yaşam merkezine dönüştürüldü. Merkezde açılan kurslara katılan kadınlar boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirirken, bir yandan da aldıkları eğitim sayesinde ortaya çıkardıkları ürünlerin satışını yaparak, aile ekonomilerine katkı sağlamayı planlıyor.
12.12.2022 Eğitim
Üniversiteden sınava çalışan öğrencilere bedava hizmet
Üniversiteden sınava çalışan öğrencilere bedava hizmet Düzce Üniversitesi’nde 12-16 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan vize sınavlarında ders çalışan öğrencilere okuma salonlarında çay, çorba ve meyve ücretsiz veriliyor. Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir yaklaşan sınavlar öncesi öğrencileri ziyaret etti.
12.12.2022 Eğitim
Müjgen öğretmenden örnek hareket! Hem öğretmen hem hademe
Müjgen öğretmenden örnek hareket! Hem öğretmen hem hademe Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Dilektaşı köyüne bağlı Çalımlı mezrasında ücretli öğretmenlik yapan Müjgen Karaman, bin bir zorlukla öğrencilere ders vermenin yanı sıra soba yakıp okulun temizliğini yapıyor.
12.12.2022 Eğitim
Fırsatçılardan 'devre mülk' oyunu! Yüksek fiyat vaadi ile büyük vurgun
Fırsatçılardan 'devre mülk' oyunu! Yüksek fiyat vaadi ile büyük vurgun Ev sahibi olan herkesi ilgilendiren gelişme! Dolandırıcıların yeni yöntemi ortaya çıktı. Ülke genelinde her geçen gün artan devre mülk skandallarına bir yenisi daha eklendi. İşte yüksek fiyat vaadi ile 5 milyon liralık vurgun yapan şahıslar ile ilgili şoke eden detaylar...
12.12.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yüksek Fiyat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yüksek fiyat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.