Yonca Evcimik

Yonca Evcimik

Son dakika yonca evcimik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yonca evcimik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yonca evcimik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yonca Evcimik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yonca evcimik gelişmeleri de dahil olmak üzere 244 yonca evcimik haberi bulunmuştur. Tüm yonca evcimik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yonca Evcimik en beğendiği kadın şarkıcıyı açıkladı
Yonca Evcimik en beğendiği kadın şarkıcıyı açıkladı 90'lı yılların sevilen sanatçıları arasında yer alan Yonca Evcimik, son katıldığı bir YouTube programında en beğendiği kadın sanatçıyı açıkladı.
11.11.2023 Magazin
Boğaz'da 90'lar rüzgarı! Efsane isimler sahne aldı
Boğaz'da 90'lar rüzgarı! Efsane isimler sahne aldı Kuruçeşme Açıkhava sahnesi Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel coşkulu bir konsere ev sahipliği yaptı. 90’ların unutulmaz isimlerinin sahneye çıktığı gecede Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi.
31.10.2023 Magazin
Şarkıcı Maral'ın pullarla kaplı özel plaka aracı kendisinden daha meşhur
Şarkıcı Maral'ın pullarla kaplı özel plaka aracı kendisinden daha meşhur Gerçek adı Ceylan Başusta olan, uzun yıllar Bingöl’de Dj’lik yapan ilk albümünü 2013 yılında çıkartan şarkıcı Maral, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Yaptığı şarkılarla herkese halay çektiren şarkıcı her yanı parlayan aracı ile dikkat çekti.
8.10.2023 Magazin
Yonca Evcimik bu kez tarzıyla olay oldu! '1995 Yoncimik geri döndü'
Yonca Evcimik bu kez tarzıyla olay oldu! '1995 Yoncimik geri döndü' 90'lı yıllara damga vuran, 'Abone' ve 'Kendine Gel' gibi popüler albümlere imza atan Yonca Evcimik, renkli tarzıyla sosyal medyada gündem oldu. Takipçileri, ünlü şarkıcıya beğeni ve yorum yağdırdı.
8.10.2023 Magazin
Yonca Evcimik gençlere taş çıkarıyor! 'Yaşım 60 ama ruhum ergen'
Yonca Evcimik gençlere taş çıkarıyor! 'Yaşım 60 ama ruhum ergen' 'Abone' ve 'Kendine Gel' gibi popüler albümlere imza atan Yonca Evcimik, geçtiğimiz günlerde 60 yaşına girdi. Ünlü popçuya, dansçıları Ankara'da verdiği konserde sürpriz yaptı.
21.09.2023 Magazin
Yonca Evcimik 60. yaşını bikinili pozuyla kutladı! “İyi ki doğmuşum”
Yonca Evcimik 60. yaşını bikinili pozuyla kutladı! “İyi ki doğmuşum” 90'lı yıllara damgasını vuran, Çılgın Bediş karakteriyle hafızalara kazınan şarkıcı Yonca Evcimik, 60. yaşa özel pozlarını sosyal medya sayfasından paylaştı.
17.09.2023 Magazin
Yonca Evcimik anne ve babası için lokma dağıttı!
Yonca Evcimik anne ve babası için lokma dağıttı! 90'lı yıllara damga vuran, 'Abone' ve 'Kendine Gel' gibi şarkılarıyla bir döneme damgasını vurmuş isim Yonca Evcimik, geçtiğimiz günlerde Bodrum'da görüntülenmişti.
2.09.2023 Magazin
Photoshop'u fazla kaçırdılar! Sosyal medyanın diline düştüler
Photoshop'u fazla kaçırdılar! Sosyal medyanın diline düştüler Ünlüler her zaman güzel ve fit görünmeye dikkat ediyor. Ancak işler her zaman istedikleri gibi gitmeyebiliyor. Fotoğraflardaki görüntülerini beğenmeyen ünü isimler Photoshop'tan destek olarak zayıf bir vücuda, ışıl ışıl bir cilde sahip olabiliyor. Ancak Photoshop'un ayarını kaçıranlar alay konusu oluyor. Sosyal medyanın diline düşen son isim ise Yonca Evcimik oldu.
17.08.2023 Magazin
Yonca Evcimik havuz pozlarını paylaştı! Takipçileri yorum yağdırdı
Yonca Evcimik havuz pozlarını paylaştı! Takipçileri yorum yağdırdı Ünlü şarkıcı Yonca Evcimik havuz sezonunu açtı. Kameralar karşısına geçerek poz veren şarkıcı sosyal medya hesabında paylaşım yaptı. 59 yaşındaki şarkıcının paylaşımını takipçileri yorum yağmuruna tuttu.
29.06.2023 Magazin
Yonca Evcimik neden çocuk yapmadığını açıkladı!
Yonca Evcimik neden çocuk yapmadığını açıkladı! 1990’lı yıllara damga vuran 'Abone' ve 'Kendine Gel' albümlerine imza atan Yonca Evcimik, İpek Açar'ın TRT Müzik'te ekranlara gelen 'İpek Yolu' programına konuk oldu. 1994 yılında dünyaevine girdiği Harun Özakıncı'dan 1997'de boşanan ünlü şarkıcı, çocuk sahibi olmak istememe nedenini anlattı.
17.05.2023 Magazin
Yonca Evcimik 'Ahlaksız teklifler aldım' diyerek yaşadıklarını anlattı
Yonca Evcimik 'Ahlaksız teklifler aldım' diyerek yaşadıklarını anlattı Pop müziğin ünlü ismi Yonca Evcimik, kariyeri boyunca ahlâksız tekliflerle karşılaştığını söyledi: “Teklifleri kabul etmediğim için beni engellemeye çalıştılar.”
30.03.2023 Magazin
Dream Türk’te yepyeni bir eğlence programı olan “50 Fifty” başlıyor…
Dream Türk’te yepyeni bir eğlence programı olan “50 Fifty” başlıyor… Dream Türk’ün, sunuculuğunu Emel Yalçın’ın, yapımcılığını Noah Entertainment’ın, genel koordinatörlüğünü ise Suat Yanç’ın üstlendiği yeni programı “50 Fifty” izleyici karşısına çıkıyor.
7.12.2022 Televizyon
TÜYAP kitap fuarı nerede? 39. TÜYAP kitap fuarı girişi ücretli mi, giriş ücreti ne kadar?
TÜYAP kitap fuarı nerede? 39. TÜYAP kitap fuarı girişi ücretli mi, giriş ücreti ne kadar? Pandemi nedeniyle 2 sene ara verilen TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı dün kapılarını açtı. Kitapsever TÜYAP kitap fuarı ücretleri ve katılımcı listeleri hakkında araştırma yapamaya başladı. Peki, TÜYAP kitap fuarı nerede? 39. TÜYAP kitap fuarı girişi ücretli mi, giriş ücreti ne kadar?
6.12.2022 Kültür Sanat
Yonca Evcimik başına gelen talihsiz kazayı anlattı!
Yonca Evcimik başına gelen talihsiz kazayı anlattı! Hayvan sevgisi ile bilinen ünlü şarkıcı, Yonca Evcimik, önceki gün Ortakent’de bir mekanda masaj yaptırırken görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden şarkıcı, kavga eden sokak köpeklerini ayırmaya çalışırken başına gelenleri anlattı.
3.07.2022 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler 50. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 50. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde "90'lardan Günümüze" konsepti yaşanacak. Programın bu haftaki konukları ise Yonca Evcimik, Yeşim Salkım, Metin Özülkü ve Ferda Anıl Yarkın oluyor.
26.05.2022 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan sanatçılarla bir araya geldi! 'Bunu sizlerle birlikte başaracağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan sanatçılarla bir araya geldi! 'Bunu sizlerle birlikte başaracağız' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı’nda sanatçılarla iftar programında açıklamalarda bulundu. Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasında en hayati görevlerden birinin sanatçılara düştüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kültür ve sanatla taçlandırılmamış bir kalkınma hamlesi sadece taştan, betondan, demirden, camdan, metalden ibaret kalır. Halbuki biz sadece kuru kuruya bir kalkınma hamlesi değil, bir medeniyet ihyası peşindeyiz. Bunu da inşallah sizlerle birlikte başaracağız." dedi.
16.04.2022 Siyaset
Dream Türk’te 'Hayata Dair' devam ediyor!
Dream Türk’te 'Hayata Dair' devam ediyor! Dream Türk birbirinden özel konuklarını izleyenleriyle buluşturmaya devam ediyor.
7.04.2022 Televizyon
Modacı Bahar Korçan hayatını kaybetti!
Modacı Bahar Korçan hayatını kaybetti! Türkiye'nin ilk moda tasarım ofisini 1993 yılında açan Bahar Korçan vefat etti. 57 yaşındaki Korçan, 2016 yılında kanser tedavisi görmeye başlamıştı.
11.11.2021 Magazin
Bahar Korçan kimdir? Bahar Korçan ne kanseriydi, hastalığı neydi?
Bahar Korçan kimdir? Bahar Korçan ne kanseriydi, hastalığı neydi? Kariyer hayatı boyunca Sezen Aksu, Demet Akbağ, Tarkan'ın aralarında bulunduğu birçok ünlü isim için kıyafet tasarlayan modacı Bahar Korçan hayatını kaybetti. Haberi alanlar Bahar Korçan öldü mü, neden öldü? Sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Bahar Korçan kimdir, kaç yaşında? Bahar Korçan ne kanseriydi?
11.11.2021 Gündem
Yonca Evcimik: Süleyman Demirel 45 dakika nikahı bekledi
Yonca Evcimik: Süleyman Demirel 45 dakika nikahı bekledi Yonca Evcimik, Türkiye'nin 9'uncu cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile yaşadığı bir anısını anlattı. Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Süleyman Bey 45 dakika nikahımızın kıyılmasını bekledi" dedi.
30.10.2021 Magazin
Yonca Evcimik yıllara meydan okuyor
Yonca Evcimik yıllara meydan okuyor 90’lı yıllara damga vuran şarkıcı Yonca Evcimik, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Yonca Evcimik, son olarak yırtmaçlı eteğiyle poz verdi.
15.09.2021 Magazin
Ünlü sanatçı Yonca Evcimik'in acı günü!
Ünlü sanatçı Yonca Evcimik'in acı günü! Yonca Evcimik'in annesi dün Bodrum'daki evinde 99 yaşında hayatını kaybetti. Kadriye Evcimik'in cenazesi Üsküdar'da kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.
6.08.2021 Magazin
Yonca Evcimik'in acı günü!
Yonca Evcimik'in acı günü! 'Abone' ve 'Kendine Gel' gibi unutulmaz albümlerin sahibi olan şarkıcı Yonca Evcimik, annesini kaybetti. Ünlü şarkıcının büyük üzüntü yaşadığı öğrenildi.
5.08.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yonca Evcimik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yonca evcimik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.