Yolcu Otobüsü Kazası

Yolcu Otobüsü Kazası

Son dakika yolcu otobüsü kazası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yolcu otobüsü kazası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yolcu otobüsü kazası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yolcu Otobüsü Kazası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yolcu otobüsü kazası gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 yolcu otobüsü kazası haberi bulunmuştur. Tüm yolcu otobüsü kazası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kars'ta yolcu otobüsü viyadükten uçtu; ölü ve yaralılar var
Kars'ta yolcu otobüsü viyadükten uçtu; ölü ve yaralılar var Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bir yolcu otobüsü Karakurt Viyadüğü'den uçtu. Kazada ölü ve yaralılar olduğu bildirildi.
30.07.2023 Vatan TV
Yozgat ve Erzincan'da yolcu otobüsü kazası! 3 kişi hayatını kaybetti
Yozgat ve Erzincan'da yolcu otobüsü kazası! 3 kişi hayatını kaybetti Sabah saatlerinde Erzincan ve Yozgat illerinde meydana gelen kazalarda ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.
30.03.2023 Gündem
Sivas'ta yolcu otobüsü kazası! Ölü ve yaralılar var
Sivas'ta yolcu otobüsü kazası! Ölü ve yaralılar var Sivas'ta buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada yolcu otobüsü ile 2 TIR çarpıştı. Otobüs şoförü Ziya Ada hayatını kaybederken, 13 yolcu yaralandı.
10.02.2022 Yaşam
Yolcu otobüsü uçuruma yuvarlandı: 2 ölü, 14 yaralı
Yolcu otobüsü uçuruma yuvarlandı: 2 ölü, 14 yaralı Samsun'un Kavak ilçesinde yolcu otobüsünün uçuruma yuvarlandığı kazada 2 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.
16.10.2021 Gündem
Konya'da otobüs devrildi! Çok sayıda yaralı var...
Konya'da otobüs devrildi! Çok sayıda yaralı var... Konya'da yolcu otobüsün devrilmesi sonucu, biri ağır 14 kişi yaralandı. Otobüsün, Bingöl'den İzmir'e giderken meydana geldiği, son olarak Ereğli ilçesinde mola verdiği öğrenildi.
20.09.2021 Yaşam
Uşak yolcu otobüsü kazası! Uşak otobüs kazasında ölen var mı, kaç kişi yaralandı?
Uşak yolcu otobüsü kazası! Uşak otobüs kazasında ölen var mı, kaç kişi yaralandı? Balıkesir ve İzmir'de yaşanan toplam 21 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazalarının ardından bu sabah da Uşak'ta yolcu otobüsü devrildi. Haberin ardından yakınlarını merak edip, onlardan bilgi almak isteyenler Uşak otobüs kazasında ölen var mı, yaralanan kişi sayısı kaç sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Uşak yolcu otobüsü kazası…
10.08.2021 Gündem
Nijerya'da korkunç kaza! Çok sayıda ölü var
Nijerya'da korkunç kaza! Çok sayıda ölü var Batı Afrika ülkesi Nijerya'nın Kano eyaletinde, yolcu otobüsü ile iki otomobilin çarpışması sonucu en az 20 kişi hayatını kaybetti.
8.01.2020 Dünya
Kayseri'de yolcu otobüsü devrildi, çok sayıda yaralı var
Kayseri'de yolcu otobüsü devrildi, çok sayıda yaralı var Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde yolcu otobüsü devrildi, kazada ilk belirlemelere göre çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.
7.01.2020 Gündem
Yolcu otobüsü devrildi! 6 ölü, 36 yaralı var
Yolcu otobüsü devrildi! 6 ölü, 36 yaralı var Amasya Merzifon'da bu sabah saatlerinde şarampole yuvarlanan otobüste ilk belirlemelere göre en az 6 can kaybı var. 36 kişinin ise yaralandığı belirtildi.
5.08.2017 Yaşam
Katliam gibi kaza: 30 ölü, 36 yaralı
Katliam gibi kaza: 30 ölü, 36 yaralı Zimbabve'de yolcu otobüsü minibüsle çarpıştı. 30 kişi öldü, çoğu ağır 36 kişi yaralandı
6.03.2016 Dünya
Ankara'da feci kaza! 2 ölü, 30 yaralı
Ankara'da feci kaza! 2 ölü, 30 yaralı Başkentte, kamyona arkadan çarpan yolcu otobüsündeki 2 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi ise yaralandı...
23.06.2014 Yaşam
Yolcu otobüsü kazası:1 ölü 25 yaralı
Yolcu otobüsü kazası:1 ölü 25 yaralı ŞANLIURFA’da, yolcu otobüsü ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 5’i Irak uyruklu 25 kişi yaralandı...
29.09.2021 Gündem
Faciada üc iddia
Faciada üc iddia Görele’de yolcu otobüsü kazası, 9 kişi yanarak öldü
29.09.2021 Gündem
Zincirleme kaza TEM’de Ankara yönü ulaşımın kapanmasına neden oldu
Zincirleme kaza TEM’de Ankara yönü ulaşımın kapanmasına neden oldu TEM Otoyolu Kocaeli’nin Dilovası ilçesi geçişinde yolcu otobüsü, TIR ve hafif ticari aracın karıştığı zincirleme trafik kazası sebebiyle yolun Ankara istikameti trafiğe kapandı. Kazada yaralananlar için olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.
7.03.2024 Gündem
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 59 kişi yaralandı. Olay yerinde açıklamalarda bulunan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz korkunç detayı açıkladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazayla ilgili 3 Cumhuriyet Savcısı'nın görevlendirildiğini söyledi. Kazaya karışan 6 aracın sürücüsü gözaltına alındı. Dehşet anlarını anlatan kazazede Hasan Horasan, "Çok sis vardı. Görüntü yoktu. 2-3 metre görüş alanımız yoktu. O kadar sisliydi" dedi.
28.12.2023 Gündem
Düğün yolunda katliam gibi kaza: 6 can kaybı, 43 yaralı, şoförün ilk ifadesi ortaya çıktı
Düğün yolunda katliam gibi kaza: 6 can kaybı, 43 yaralı, şoförün ilk ifadesi ortaya çıktı Denizli’nin Honaz ilçesinde demir bariyeri parçalayıp refüjü aşarak karşı şeride geçen kum yüklü kamyon, düğüne gidenleri taşıyan otobüse çarptı. Kazada, 1’i polis, 6 kişi öldü, 43 kişi yaralandı. Ölenlerden bazılarının vücut bütünlüğünün bozulması nedeniyle kimliklerinin tespiti için parmak izi incelemesi yapılacağı bildirildi. Öte yandan şoförün ilk ifadesi ortaya çıktı.
2.09.2023 Yaşam
Son zamanlarda otobüs kazaları arttı! Uzmanlardan kritik uyarı
Son zamanlarda otobüs kazaları arttı! Uzmanlardan kritik uyarı Son zamanlarda sıklıkla meydana gelen ve çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiği otobüs kazalarıyla ilgili uzmanlar, sürücünün uykusuz olmaması ve yola çıktıktan sonra her 2 buçuk saatte bir mola verilmesi konusunda uyarıyor.
8.11.2022 Gündem
Ağrı otobüs kazası! Ağrı Tutak otobüs kazası kaç kişi öldü, ölenlerin isimleri ne?
Ağrı otobüs kazası! Ağrı Tutak otobüs kazası kaç kişi öldü, ölenlerin isimleri ne? Ağrı otobüs kazası ölenlerin isimleri, kazanın son durumu merak ediliyor. Ağrı'nın Tutak ilçesinde yolcu otobüsü ve 2 TIR'ın karıştığı kazada, 7 kişinin hayatını kaybettiğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı ve başsağlığı diledi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kaza ile ilgili Tutak Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatmıştır" ifadelerini kullandı. Kazada 21 kişinin yaralandığını ve tedavisinin sürdüğünü açıklanmıştı.
8.11.2022 Yaşam
Gaziantep’teki faciada acı detay! ‘Perdeyi düzeltmek isterken kontrolü kaybetti’
Gaziantep’teki faciada acı detay! ‘Perdeyi düzeltmek isterken kontrolü kaybetti’ Gaziantep’te yardım için duran 2 İHA muhabirinin de aralarında bulunduğu 16 kişinin öldüğü feci kazadan yaralı olarak kurtulan ve aynı kazada 2 oğlunu kaybeden yolcu Gülten Erpek’in ifadesi ortaya çıktı. Kazanın en yakın tanığı Gülten Erpek, kaza öncesinde şoförün tek elle direksiyonu tuttuğunu ve yan camda bulunan perdeyi düzeltmek isterken kaza yaptığını ifade etti.
1.10.2022 Yaşam
Pendik’te D-100'de zincirleme kaza: 2 yaralı
Pendik’te D-100'de zincirleme kaza: 2 yaralı Pendik, D-100 Karayolu’nda yolcu otobüsü, hafriyat kamyonu ve bir otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralı otobüs şoförü ve muavin olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
20.09.2022 Yaşam
Gaziantep kazası nasıl oldu, Gaziantep kazasında ölenlerin kimlikleri belli oldu mu? Gaziantep Nizip kazası görüntüleri
Gaziantep kazası nasıl oldu, Gaziantep kazasında ölenlerin kimlikleri belli oldu mu? Gaziantep Nizip kazası görüntüleri Gaziantep- Nizip Otoyolu'nda meydana gelen kaza Türkiye’ye bomba gibi düştü. 16 kişinin yaşamını yitirdiği, 31 kişinin de yaralandığı kazanın detayları ise merak konusu oldu. Peki, Gaziantep kazasında ölenlerin kimlikleri belli oldu mu, Nizip kazasında ölenler kim? Gaziantep kazası nasıl oldu?
22.08.2022 Yaşam
Mardin'de katliam gibi kaza: 20 ölü, 26 yaralı!
Mardin'de katliam gibi kaza: 20 ölü, 26 yaralı! Gaziantep'in Nizip ilçesinde kazaya müdahale eden ekipler ile vatandaşlar ve araçlarına, devrilerek kayan yolcu otobüsü çarptı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, 4 sağlık görevlisi, 3 itfaiye eri ve 2 gazetecinin de aralarında bulunduğu 20 kişi yaşamını yitirdi, 26 kişi yaralandı.
21.08.2022 Gündem
Kırklareli otobüs kazası nasıl oldu, Kırklareli Lüleburgaz otobüs kazasında son durum ne? Ölü ve yaralı var mı?
Kırklareli otobüs kazası nasıl oldu, Kırklareli Lüleburgaz otobüs kazasında son durum ne? Ölü ve yaralı var mı? Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde yolcu otobüsü devrildi. Kırklareli Valisi Birol Ekici, kaza bölgesinde inceleme yaparak, kazaya ilişkin açıklamada bulunurken, kazada son durum merak konusu oldu. Peki,  Kırklareli otobüs kazası nasıl oldu, Kırklareli Lüleburgaz otobüs kazasında son durum ne? Ölü ve yaralı var mı?
5.07.2022 Yaşam
Kastamonu'da otomobil ile yolcu otobüsü çarpıştı! 2 ölü, 16 yaralı
Kastamonu'da otomobil ile yolcu otobüsü çarpıştı! 2 ölü, 16 yaralı Kastamonu'nun Tosya ilçesinde otomobil ile yolcu otobüsünün çarpışmasıyla meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.
26.06.2022 Yaşam
Otomobil ile otobüs kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü 16 yaralı!
Otomobil ile otobüs kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü 16 yaralı! Kastamonu’nun Tosya ilçesinde otobüs ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.
26.06.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yolcu Otobüsü Kazası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yolcu otobüsü kazası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.