Yıldönümü

Yıldönümü

Son dakika yıldönümü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yıldönümü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yıldönümü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yıldönümü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yıldönümü gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.424 yıldönümü haberi bulunmuştur. Tüm yıldönümü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak?
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı.
24.04.2024 Gündem
23 Nisan coşkusuna ünlü isimler de katıldı: Yaşasın Cumhuriyet!
23 Nisan coşkusuna ünlü isimler de katıldı: Yaşasın Cumhuriyet! Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış yıldönümü anısına Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda ünlü isimler duygularını sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.
23.04.2024 Magazin
TCG Kınalıada'dan yola çıktı!
TCG Kınalıada'dan yola çıktı! TCG Kınalıada korveti, Japonya'ya 134 yıl önce iadei ziyaret yapan Ertuğrul Fırkateyni, dönüş yolunda yakalandığı fırtına sonucu kayalıklara çarparak batan geminin anısına Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacağı belirtildi.
8.04.2024 Gündem
NATO’nun 75’inci kuruluş yıldönümü, Brüksel’de kutlandı!
NATO’nun 75’inci kuruluş yıldönümü, Brüksel’de kutlandı! Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü'nün (NATO) 75’inci yıldönümü, Belçika’nın başkenti Brüksel’deki NATO Karargahı’nda kutlandı. Kutlamaya, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve Dışişleri Bakanları katılım gösterdi. Ayrıca kutlama kapsamında pasta kesildi.
4.04.2024 Vatan TV
Bakan Göktaş açıkladı: Kamuda 49 bin 901 kişiyi istidam edeceğiz
Bakan Göktaş açıkladı: Kamuda 49 bin 901 kişiyi istidam edeceğiz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit ve gazilerin ülkeye büyük fedakarlık yaptıklarını belirterek, "Eğitimden istihdama, sağlıktan sosyal hizmetlere, konuttan ücretsiz seyahat hakkına kadar birçok alanda sizlere destek sağlamaya devam ediyoruz. Bu cuma, yani ayın 22'sinde şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarımızın kamu kurumlarına atamasını gerçekleştireceğimizin müjdesini de buradan sizlerle paylaşmak isterim. Böylece yapacağımız yeni atamalarla kamuda 49 bin 901 şehit yakını, gazi ve gazi yakınını istidam etmiş olacağız" dedi.
18.03.2024 Çalışma Hayatı
Çanakkale Zaferi'nin kaçıncı yıldönümü? 18 Mart Çanakkale Zaferi'nden kaç yıl geçti?
Çanakkale Zaferi'nin kaçıncı yıldönümü? 18 Mart Çanakkale Zaferi'nden kaç yıl geçti? 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin üzerinen kaç yıl geçti merak ediliyor. Türk tarihi açısından önemli günlerin başında gelen ve Kurtuluş Savaşı'nın da en önemli anlarından olan Çanakkale Zaferi'nin kaçıncı yıldönümü? İşte detaylar...
18.03.2024 Gündem
2-3-4-5 Kıtalık 18 Mart Çanakkale Zaferi şiirleri: Kısa, uzun Çanakkale Zaferi şiirleri
2-3-4-5 Kıtalık 18 Mart Çanakkale Zaferi şiirleri: Kısa, uzun Çanakkale Zaferi şiirleri Türk milletinin dayanışmasını, birlikteliğini ifade eden 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin bugün 109. yıldönümü. Tüm yurtta şanlı mazimizin bu muhteşem müdafaasını, zaferini kutlamak için haızrlıklar tamamlandı. Bu anlam dolu günde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü şiirleri 2-3-4-5 kıtalık, kısa, uzun, ilkokul, ortaokul, lise seçenekleriyle öğrenciler tarafından sorgulanıyor. İşte 18 Mart Çanakkale zaferi kısa, uzun şiirleri...
17.03.2024 Gündem
Atatürk’ün Adana’ya gelişinin 101. yıldönümü kutlandı! Yağmur nedeniyle iptal edildi
Atatürk’ün Adana’ya gelişinin 101. yıldönümü kutlandı! Yağmur nedeniyle iptal edildi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Adana’ya gelişinin 101. yıldönümü törenle kutlandı.
15.03.2024 Adana
Tıp Bayramı dünyada kutlanıyor mu, Tıp Bayramı neden 14 Mart'ta kutlanır? 14 Mart Tıp Bayramı tarihçesi, önemi ve anlamı
Tıp Bayramı dünyada kutlanıyor mu, Tıp Bayramı neden 14 Mart'ta kutlanır? 14 Mart Tıp Bayramı tarihçesi, önemi ve anlamı 14 Mart, Türkiye'de Tıp Bayramı'nın kutlandığı bir gün. Tıp Bayramı, özellikle sağlık çalışanları ve hekimler için büyük bir anlam taşıyor. Hekimlerin ve sağlık çalışanlarının, mesleklerinin önemini vurgulamak için yoğun çalışma temposuna rağmen, başkalarının hayatını kurtarmak için verdikleri özverili çabaları onurlandırmak amacıyla kutlanan 14 Tıp Bayramı’nın tarihçesi sorgulanıyor. Peki, Tıp Bayramı nedir, Tıp Bayramı neden 14 Mart?
14.03.2024 Gündem
Türkiye ile ABD'den ortak açıklama: Terörle mücadele istişareleri yeniden başlatıldı
Türkiye ile ABD'den ortak açıklama: Terörle mücadele istişareleri yeniden başlatıldı Türkiye ve ABD'nin terörizme karşı iş birliğini artırmak, organize suç ve uyuşturucu kaçakçılığına karışan şebekeleri ele almak amacıyla Türkiye- ABD terörle mücadele istişarelerinin yeniden başlatılması kararlaştırıldı.
9.03.2024 Gündem
Müslüm Gürses ölümünün 11. yıldönümünde mezarı başında anıldı
Müslüm Gürses ölümünün 11. yıldönümünde mezarı başında anıldı Sanatçı Müslüm Gürses, ölümünün 11. yıldönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Sabahın erken saatlerinde mezarlığa gelen sevenleri Müslüm Gürses için Kuran-ı Kerim okuyup dua etti.Gürses için lokma ve tost dağıtıldı.
3.03.2024 Magazin
29 Şubat'ta nikâh salonları boş kaldı! İşte nedeni...
29 Şubat'ta nikâh salonları boş kaldı! İşte nedeni... Her gün onlarca çiftin dünyaevine girdiği nikâh daireleri, 29 Şubat’ta boş kaldı. 29 Şubat 4 yılda bir geldiği için evlenmek istemeyen çiftler, nikâh tarihlerini başka güne kaydırdı.
29.02.2024 Gündem
18 Mart resmi tatil mi 2024? 18 Mart'ta okullar tatil mi 2024, yarım gün mü?
18 Mart resmi tatil mi 2024? 18 Mart'ta okullar tatil mi 2024, yarım gün mü? 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü için az süre kalırken öğrenciler 18 Mart 2024 okullar tatil mi sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, 18 Mart resmi tatil mi 2024?
28.02.2024 Gündem
Teknolojinin kalbi 3DEXPERIENCE World 2024 zirvesinde attı
Teknolojinin kalbi 3DEXPERIENCE World 2024 zirvesinde attı 30 ülkeden 5 bin katılımcının yer aldığı, Dassault Systèmes tarafından bu yıl 25. kez düzenlenen etkinlik mühendisler, girişimciler, üreticiler ve sektör liderlerinin katılımıyla 11-14 Şubat tarihleri arasında Dallas'ta gerçekleşti.
22.02.2024 Vitrin
Minik yüreklerden Türkiye’nin Çocuk İyilik Merkezi’ne destek
Minik yüreklerden Türkiye’nin Çocuk İyilik Merkezi’ne destek Özel bir okulun öğrencileri; düzenledikleri kermesten elde ettikleri geliri, 6 Şubat depremlerinde uzuvlarını kaybeden çocuklara ücretsiz protez ve sağlık desteği sunan Çocuk İyilik Merkezi’ne bağışladı.
16.02.2024 Adana
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Dizide Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail, bağımsız bir Filistin devletinin varlığını kabul etmeli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail, bağımsız bir Filistin devletinin varlığını kabul etmeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai’de düzenlenen Dünya Hükümetler Zirvesi'nde konuştu. Erdoğan, 'İsrail, bağımsız bir Filistin devletinin varlığını kabul etmelidir. Filistinli kardeşlerimizi asla sahipsiz, çaresiz ve yalnız bırakmayacağız. Barış için garantörlüğe hazırız.' dedi.
13.02.2024 Gündem
Adana Büyükşehir Belediyesi Aşevi açıldı! Herkesin karnı doyacak
Adana Büyükşehir Belediyesi Aşevi açıldı! Herkesin karnı doyacak Adana Büyükşehir Belediyesi ve Birlemiş Milletler Göç Örgütü (IOM) birlikteliğiyle hayata geçirilen aşevinin açılışı Meydan Mahallesi Bakımyurdu Caddesi’nde gerçekleştirildi.
7.02.2024 Adana
Eller semaya depremde hayatını kaybedenler için açıldı
Eller semaya depremde hayatını kaybedenler için açıldı Adana'da depremin yıl dönümünde hayatını kaybedenler için camilerde Mevlid-i Şerif okundu.
6.02.2024 Adana
6 Şubat depremi yıldönümü mesajları ve 6 Şubat depremi unutmadık unutmayacağız anma sözleri! 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenleri rahmetle anıyoruz
6 Şubat depremi yıldönümü mesajları ve 6 Şubat depremi unutmadık unutmayacağız anma sözleri! 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenleri rahmetle anıyoruz Kahramanmaraş merkezli depremlerin bugün birinci yıl dönümü. Asrın felaketinde tam 11 etkilendi. Türkiye depremin 1. Yılında Kahramanmaraş, Hatay, Malatya, Adıyaman, Gaziantep, Adana, Şanlıurfa, Osmaniye ve Kilis’teki vatandaşları için yas tutuyor. Depremin yıldönümünde başsağlığı mesajları iletmek isteyenler 6 Şubat depremi taziye mesajları ve dualı, başsağlığı dileyen 6 Şubat depremi mesajları ve depremi anma sözleri için aramalarını hızlandırdı. İşte 6 Şubat depremi mesajları…
6.02.2024 Gündem
Ünlü isimler depremi unutmadı: 6 Şubat deprem felaketinin yıldönümünde üzüntülerini dile getirdiler
Ünlü isimler depremi unutmadı: 6 Şubat deprem felaketinin yıldönümünde üzüntülerini dile getirdiler 6 Şubat 2023'te meydana gelen ve 11 ilde etkili olan depremin birinci yıldönümünde ünlü isimlerden paylaşımlar geldi. Felaketin birinci yılını ünlüler de unutmadı.
6.02.2024 Magazin
5 ilde eğitim-öğretime 1 gün ara verildi
5 ilde eğitim-öğretime 1 gün ara verildi Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Malatya, Gaziantep, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay'da eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.
5.02.2024 Gündem
Yatalak babalarını bırakmayınca ikinci depremde tüm aile can verdi
Yatalak babalarını bırakmayınca ikinci depremde tüm aile can verdi Adana'da 6 Şubat'ta ilk depremde binaları zarar gören ancak babaları yatalak olduğu için evi terk etmeyen aile ikinci depremde bina çökünce hayatını kaybetti. Geride kalan dede ve babaanne depremin yıldönümü öncesi acılarının hala çok taze olduğunu söyledi. Depremde ölen aileden geriye ikinci depremden önce evlerini çektikleri video kalırken videoda evdeki çatlaklar görüldü.
4.02.2024 Adana
6 Şubat resmi tatil mi 2024? 6 Şubat’ta okullar tatil mi 2024, 6 Şubat depreminin yıldönümü resmi tatil mi?
6 Şubat resmi tatil mi 2024? 6 Şubat’ta okullar tatil mi 2024, 6 Şubat depreminin yıldönümü resmi tatil mi? 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen ve 50 binin üzerinde vatandaşın hayatını kaybettiği depremlerin birinci yılı geliyor. Deprem bölgesinde 6 Şubat günü okulların tatil olup olmayacağı sorgulanırken, 6 Şubat resmi tatil mi 2024 sorusunun da yanıtını araştırıyor. Peki, 6 Şubat depreminin yıldönümü resmi tatil mi? Deprem bölgesinde okullar 6 Şubat’ta tatil mi?
3.02.2024 Gündem
Uğur Mumcu sözleri ve ölüm yıldönümü mesajları! Resimli Uğur Mumcu’nun Atatürk, hukuki, milliyetçilik sözleri ile Uğur Mumcu’yu anma mesajları
Uğur Mumcu sözleri ve ölüm yıldönümü mesajları! Resimli Uğur Mumcu’nun Atatürk, hukuki, milliyetçilik sözleri ile Uğur Mumcu’yu anma mesajları Uğur Mumcu ölümünün 31. Yılında anılıyor. Ankara'da, 24 Ocak 1993 tarihinde evinin önünde otomobiline yerleştirilen bombanın patlatılması sonucu yaşamını yitiren gazeteci ve yazar Uğur Mumcu 31 yıl önce bugün aramızdan ayrıldı. Biz de onu anmak isteyenler için Uğur Mumcu sözleri ve Uğur Mumcu ölüm yıldönümü mesajları derledik. İşte Resimli Uğur Mumcu’nun Atatürk, hukuk sözleri ile Uğur Mumcu’yu anma mesajları
24.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yıldönümü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yıldönümü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.