Yıldız Tilbe Konser

Yıldız Tilbe Konser

Son dakika Yıldız Tilbe konser haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yıldız Tilbe konser ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yıldız Tilbe konser haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yıldız Tilbe Konser

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yıldız tilbe konser gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 yıldız tilbe konser haberi bulunmuştur. Tüm yıldız tilbe konser haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yıldız Tilbe 13 bin kişiye konser verdi!
Yıldız Tilbe 13 bin kişiye konser verdi! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam Yıldız Tilbe’yi ikinci kez ağırladı.
14.08.2023 Magazin
Yıldız Tilbe sahnede elbisesini yırttı!
Yıldız Tilbe sahnede elbisesini yırttı! Attığı tweetlerle gündeme gelen Yıldız Tilbe, konser maratonuna hız kesmeden devam ediyor. Tilbe, önceki akşam Kadıköy’de düzenlenen bir etkinlikte sahne aldı. Yıldız Tilbe, konserin ilerleyen dakikalarında sahnede daralınca elbisesiyle uğraştı.
12.09.2022 Magazin
Düete kapılarını kapattı
Düete kapılarını kapattı Yılbaşı gecesi Kıbrıs Concorde Otel'de sahne alan Yıldız Tilbe, konser önce muhabirlerin sorularını tüm samimiyetiyle yanıtladı.
2.01.2020 Magazin
Sahnede Yıldız Tilbe'ye evlilik teklifi! Yaşını öğrenince "olmaz" dedi
Sahnede Yıldız Tilbe'ye evlilik teklifi! Yaşını öğrenince "olmaz" dedi Sahne aldığı mekanda 19 yaşındaki hayranının evlilik teklifi karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşayan Yıldız Tilbe, "19 yaşında olsaydım seni kaçırmazdım" dedi.
10.04.2018 Magazin
Antalya'da Yıldız Tilbe konseri!
Antalya'da Yıldız Tilbe konseri! Şarkıcı Yıldız Tilbe, 2 Mart'ta Antalya'da hayranlarıyla buluşacak.
27.02.2018 Kültür Sanat
Yıldız Tilbe’den Sezen Aksu açıklaması!
Yıldız Tilbe’den Sezen Aksu açıklaması! Yıldız Tilbe, 25 yıl küs kaldığı Sezen Aksu'yu geçtiğimiz gün Kanlıca'daki evinde ziyaret etmişti.
1.01.2018 Magazin
Bodrum'da Yıldız Tilbe izdihamı!
Bodrum'da Yıldız Tilbe izdihamı! Bodrum’da bir gece kulübünde sahne alan Yıldız Tilbe'nin konseri izdihama neden oldu.
17.08.2017 Kültür Sanat
Yıldız Tilbe'den olay yaratacak açıklama
Yıldız Tilbe'den olay yaratacak açıklama Yıldız Tilbe, konser öncesi dikkat çeken ifadelerde bulundu.
4.01.2016 Magazin
Yıldız Tilbe’ye uçak korkusu 22.5 milyon kaybettirdi!
Yıldız Tilbe’ye uçak korkusu 22.5 milyon kaybettirdi! Yıldız Tilbe, son dönemde yaşadığı uçak korkusu yüzünden KKTC’deki 15 konserini iptal ederek, 22 milyon 500 bin liradan oldu
29.01.2024 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'dan bir Yıldız geçti
Kuruçeşme Açıkhava'dan bir Yıldız geçti Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinden dün akşam bir 'Yıldız' geçti. Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde sevenleriyle buluşan Yıldız Tilbe, muhteşem bir müzik ziyafetine imza attı.
20.06.2023 Magazin
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni Yaz aylarının vazgeçilmez etkinliği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri için geri sayım başladı. Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production By Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşecek etkinliğin açılışını 19 Mayıs’ta Süperstar Ajda Pekkan yapacak.
6.05.2023 Magazin
Yıldız Tilbe'den samimi sözler: Fazla güzelleşip başımı derde sokmak istemiyorum!
Yıldız Tilbe'den samimi sözler: Fazla güzelleşip başımı derde sokmak istemiyorum! Bayramın ikinci günü Kıbrıs'ta bir otelde konser veren ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sahne öncesi gazetecilerle bir araya geldi. Kendisine yöneltilen soruları cevaplayarak renkli açıklamalar yapan Tilbe'nin konserine; Aslı Hünel, Savaş Yurtsever, Safa Sarı ve Cenan Adıgüzel gibi birbirinden ünlü isimler de geldi.
24.04.2023 Magazin
Oryantal Didem'in yeni mesleği belli oldu! Yıldız Tilbe'den tam destek
Oryantal Didem'in yeni mesleği belli oldu! Yıldız Tilbe'den tam destek 'Oryantal Didem' olarak adını tüm Türkiye'ye duyuran Didem Kınalı meslek değişikliğine gitti. Geçtiğimiz aylarda albüm çıkaran Didem Kınalı, Yıldız Tilbe'den 2 şarkı aldı. Kınalı, bayramda konser verecek.
18.04.2023 Magazin
Ünlülerin yılbaşı konserlerinden alacakları ücretler dudak uçuklattı!
Ünlülerin yılbaşı konserlerinden alacakları ücretler dudak uçuklattı! Ünlü isimlerin yeni yıl konser programları belli oldu. Geçtiğimiz seneye göre yılbaşı için sahne fiyatlarını iki ya da üç katına çıkaran sanatçıların, aldıkları astronomik rakamlar ise adeta dudak uçuklattı. İşte ünlü sanatçıların nerede sahne alacakları ve ücretleri...
17.11.2022 Magazin
Yıldız Tilbe Kocaeli konseri saat kaçta, nerede? Yıldız Tilbe konseri Kocaeli takvimi!
Yıldız Tilbe Kocaeli konseri saat kaçta, nerede? Yıldız Tilbe konseri Kocaeli takvimi! Zafer Bayramı’nın 100. yılı nedeniyle tüm yurtta çeşitli etkinlikler düzenleniyor. 30 Ağustos coşkusunu yaşamak için düzenlenen etkinliklerde biri de konser oldu. Bu kapsamda Yıldız Tilbe Kocaeli’de konser verecek. Peki, Yıldız Tilbe Kocaeli konseri saat kaçta, nerede? Kocaeli Yıldız Tilbe konseri detayları…
30.08.2022 Kültür Sanat
Yıldız Tilbe konseri nerede, saat kaçta? Yenikapı etkinlik alanına nasıl gidilir?
Yıldız Tilbe konseri nerede, saat kaçta? Yenikapı etkinlik alanına nasıl gidilir? İstanbul Festivali devam ediyor. 23 günde 47 konsere ev sahipliği yapacak İstanbul festivali’nde Yıldız Tilbe Yenikapı Festival Parkı’nda sahne alacak. Peki, Yıldız Tilbe konseri nerede, saat kaçta? Yenikapı etkinlik alanına nasıl gidilir? İşte detaylar…
9.08.2022 Kültür Sanat
Melek Mosso kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi? Melek Mosso şarkıları ve kariyeri
Melek Mosso kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi? Melek Mosso şarkıları ve kariyeri Aynur Doğan, Niyazi Koyuncu, Apolas Lermi ardından Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde 3 Haziran'da sahne almaya hazırlanan Melek Mosso konseri de iptal edildi. Twitter hesabından açıklama yapan Mosso, "Ben Isparta'ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz" dedi. Peki, Melek Mosso kimdir, kaç yaşında ve nereli? Melek Mosso şarkıları…
26.05.2022 Televizyon
Yılmaz Morgül: Evlenseydim Yıldız Tilbe'yi seçerdim
Yılmaz Morgül: Evlenseydim Yıldız Tilbe'yi seçerdim Şarkıcı Yıldız Tilbe, dün gece konser verdi. Konseri dinlemeye gelen ve sahneye çıkan Yılmaz Morgül, meslektaşı hakkındaki sözleriyle seyirciyi şaşırttı. Tilbe, söz ve bestesi kendisine ait sevilen şarkısını Morgül'e hediye etti.
9.03.2022 Magazin
Yıldız Tilbe Kuruçeşme’yi ayağa kaldırdı
Yıldız Tilbe Kuruçeşme’yi ayağa kaldırdı Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde Türk pop müziğinin güçlü sesi Yıldız Tilbe, ikinci kez sevenleriyle buluştu.
20.10.2021 Magazin
Sıla kadın şarkıcılar arasında en çok kazanan isim!
Sıla kadın şarkıcılar arasında en çok kazanan isim! Sahnelere yeniden adım atacak olan Sıla, konser kaşesini 200 bin TL'ye yükseltti.
3.10.2021 Magazin
Kuruçeşme’nin Yıldız’ı
Kuruçeşme’nin Yıldız’ı Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam pop müziğin dev ismi Yıldız Tilbe’yi ağırladı.
8.09.2021 Kültür Sanat
Yıldız Tilbe: Korkmayın içliklerim var!
Yıldız Tilbe: Korkmayın içliklerim var! Besteleri ve şarkılarıyla Türk müziğine yön veren sanatçılardan Yıldız Tilbe, önceki akşam sevenleriyle buluştu. Tilbe, samimi açıklamaları ve enerjisiyle geceye damgasını vurdu.
29.08.2021 Magazin
İBB koltuk senin uygulaması nedir? İBB konserleri öğrencilere ücretsiz mi olacak, hangi konserlerde geçerli, nasıl faydalanılacak?
İBB koltuk senin uygulaması nedir? İBB konserleri öğrencilere ücretsiz mi olacak, hangi konserlerde geçerli, nasıl faydalanılacak? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda konserlerde boş kalan koltuklara “İstanbulKart” ile giriş yapılabileceğini duyurdu. İmamoğlu, “Konserlerde boş kalan koltuklar artık gençlerin” dedi. İBB koltuk senin uygulaması nedir? İBB konserleri öğrencilere ücretsiz mi olacak, hangi konserlerde geçerli, nasıl faydalanılacak, şartları?
19.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yıldız Tilbe Konser ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yıldız tilbe konser haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.