Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe

Son dakika yıldız tilbe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yıldız tilbe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yıldız tilbe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yıldız Tilbe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yıldız tilbe gelişmeleri de dahil olmak üzere 762 yıldız tilbe haberi bulunmuştur. Tüm yıldız tilbe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yıldız Tilbe'nin yeni hobisi şaşırttı! Dünyaca ünlü markaları değiştirdi
Yıldız Tilbe'nin yeni hobisi şaşırttı! Dünyaca ünlü markaları değiştirdi Türkiye’de yaşanan felaketler sonrası afetzedelere yaptığı milyonlarca lira destekle günlerce konuşulan Yıldız Tilbe, bu kez sokak satıcılarına el uzattı.
15.03.2024 Magazin
Yıldız Tilbe sokağın iyilik meleği! Kazancının büyük kısmını bağışlıyor
Yıldız Tilbe sokağın iyilik meleği! Kazancının büyük kısmını bağışlıyor Türkiye’de yaşanan felaketler sonrası afetzedelere yaptığı milyonlarca lira destekle günlerce konuşulan Yıldız Tilbe, bu kez sokak satıcılarına el uzattı.
4.02.2024 Magazin
Yıldız Tilbe’ye uçak korkusu 22.5 milyon kaybettirdi!
Yıldız Tilbe’ye uçak korkusu 22.5 milyon kaybettirdi! Yıldız Tilbe, son dönemde yaşadığı uçak korkusu yüzünden KKTC’deki 15 konserini iptal ederek, 22 milyon 500 bin liradan oldu
29.01.2024 Magazin
Açlık başına vurdu! Nişantaşı’nı ayağa kaldıran Yıldız Tilbe kamerayı itip, küfür etti!
Açlık başına vurdu! Nişantaşı’nı ayağa kaldıran Yıldız Tilbe kamerayı itip, küfür etti! Yıldız Tilbe önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Ünlü sanatçı, aç olduğu için gergin olduğunu dile getirdi. basın mensuplarına, "Çekilin önümden açım aç! Aç ayı oynamaz" diye bağırdı.
20.01.2024 Magazin
Didem Kınalı’dan İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil yorumu
 Didem Kınalı’dan İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil yorumu Magazin gündeminin önemli isimlerinden Mehmet Ali Erbil ve İbrahim Tatlıses sık sık evlilik haberleriyle gündeme geliyor. Tatlıses ve Erbil’in evlilik isteklerine oryantal Didem Kınalı’dan sert bir yorum geldi.
17.11.2023 Magazin
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
Yılmaz Morgül'den Yıldız Tilbe'ye ilanı aşk: Hayatımda aşık olduğum tek kadın!
Yılmaz Morgül'den Yıldız Tilbe'ye ilanı aşk: Hayatımda aşık olduğum tek kadın! Yıldız Tilbe, Harbiye Açıkkava'da sahnesinde sevenlerine muhteşem saatler yaşattı. Tarzı ve sahne kostümleriyle farklılığını sürekli dışa vuran Yıldız Tilbe bu kez sahneden mor bir renk seçti. Ünlü şarkıcı, sahneye meslektaşı Yılmaz Morgül'ü davet etti. Morgül ise Tilbe’ye hayatımda aşık olduğum tek kadın, iltifatını yaptı.
20.09.2023 Magazin
Gülşen'in yeğeni Ezra merak edilen soruyu yanıtladı
Gülşen'in yeğeni Ezra merak edilen soruyu yanıtladı Popçu Gülşen'in hem meslektaşı hem de yeğeni olan Ezra, önceki gün Maslak’da görüntülendi. 32 yaşındaki şarkıcı, söz ve müziği Yıldız Tilbe’ye ait yeni parçası ‘Aşk Kazanacak’ parçası hakkında konuştu.
15.08.2023 Magazin
Yıldız Tilbe 13 bin kişiye konser verdi!
Yıldız Tilbe 13 bin kişiye konser verdi! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam Yıldız Tilbe’yi ikinci kez ağırladı.
14.08.2023 Magazin
Yıldız Tilbe'nin bacağındaki o detay dikkat çekti
Yıldız Tilbe'nin bacağındaki o detay dikkat çekti Yıldız Tilbe, son olarak mini eteğiyle ayna karşısına geçti. Mini etekli paylaşım yapan Yıldız Tilbe'nin bacağındaki beyaz lekeler takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.
8.08.2023 Magazin
Rober Hatemo kimdir, nereli, kaç yaşında? 90'lı yıllara damga vuran Esmer şarkısıyla hafızalara kazınan Rober Hatemo hakkında merak edilenler…
Rober Hatemo kimdir, nereli, kaç yaşında? 90'lı yıllara damga vuran Esmer şarkısıyla hafızalara kazınan Rober Hatemo hakkında merak edilenler… Armağan Çağlayan'ın ünlü isimleri konuk ettiği programa katılan Hatemo, izleyenler tarafından merak konusu oldu. Peki, Rober Hatemo kimdir, nereli, kaç yaşında?
7.07.2023 Magazin
Yıldız Tilbe'den sahnede şaşırtan hareket!
Yıldız Tilbe'den sahnede şaşırtan hareket! Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, geçtiğimiz gün Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenlerine müzik ziyafeti sundu. Bir an olsun enerjisi düşmeyen Tilbe, sahnede peruğunu çıkardı. Tilbe'nin tamamen beyazlayan saçları dikkat çekti.
4.07.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'dan bir Yıldız geçti
Kuruçeşme Açıkhava'dan bir Yıldız geçti Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinden dün akşam bir 'Yıldız' geçti. Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde sevenleriyle buluşan Yıldız Tilbe, muhteşem bir müzik ziyafetine imza attı.
20.06.2023 Magazin
Ünlülerin bayram ücretleri belli oldu! Hadise'nin alacağı para dudak uçuklattı
Ünlülerin bayram ücretleri belli oldu! Hadise'nin alacağı para dudak uçuklattı Ünlülerin Kurban Bayramı'nda sahne ücretleri belli oldu. Kurban Bayramı'nda sahneye çıkmaya hazırlanan birbirinden ünlü isimlerin alacakları ücretler dudak uçuklattı. Özcan Deniz, Aleyna Tilki, Hadise ve Yıldız Tilbe gibi isimlerin yer aldığı listede birinci sırayı Hadise aldı. İşte detaylar...
16.06.2023 Magazin
Yaz konserleri başlıyor!
Yaz konserleri başlıyor! Haziran ayı boyunca yıldız isimler İstanbullulara müzik zevki yaşatacak. Kenan Doğulu’dan, Gazapizm’e, Yıldız Tilbe’den Murda’ya, Monolink’ten, Tom Odell’a uzanan dev isimler açıkhavada sahne alacak.
24.05.2023 Kültür Sanat
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni Yaz aylarının vazgeçilmez etkinliği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri için geri sayım başladı. Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production By Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşecek etkinliğin açılışını 19 Mayıs’ta Süperstar Ajda Pekkan yapacak.
6.05.2023 Magazin
Yıldız Tilbe'den samimi sözler: Fazla güzelleşip başımı derde sokmak istemiyorum!
Yıldız Tilbe'den samimi sözler: Fazla güzelleşip başımı derde sokmak istemiyorum! Bayramın ikinci günü Kıbrıs'ta bir otelde konser veren ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sahne öncesi gazetecilerle bir araya geldi. Kendisine yöneltilen soruları cevaplayarak renkli açıklamalar yapan Tilbe'nin konserine; Aslı Hünel, Savaş Yurtsever, Safa Sarı ve Cenan Adıgüzel gibi birbirinden ünlü isimler de geldi.
24.04.2023 Magazin
Oryantal Didem'in yeni mesleği belli oldu! Yıldız Tilbe'den tam destek
Oryantal Didem'in yeni mesleği belli oldu! Yıldız Tilbe'den tam destek 'Oryantal Didem' olarak adını tüm Türkiye'ye duyuran Didem Kınalı meslek değişikliğine gitti. Geçtiğimiz aylarda albüm çıkaran Didem Kınalı, Yıldız Tilbe'den 2 şarkı aldı. Kınalı, bayramda konser verecek.
18.04.2023 Magazin
Ünlülerin Ramazan Bayramı sahne ücretleri belli oldu!
Ünlülerin Ramazan Bayramı sahne ücretleri belli oldu! Ramazan Bayramı'nda sahneye çıkmaya hazırlanan ünlülerin sahne ücretleri belli oldu. Özcan Deniz, Sibel Can, Murat Boz, Hadise ve Yıldız Tilbe gibi isimlerin yer aldığı listede birinci sırayı Hadise aldı. Bayramda tek gece sahneye çıkacak olan Hadise rekor kıracak.
22.03.2023 Magazin
'Gıcık oluyorum 8 Mart kutlamalarına' demişti! Yıldız Tilbe'den açıklama
'Gıcık oluyorum 8 Mart kutlamalarına' demişti! Yıldız Tilbe'den açıklama Yaptığı açıklamalarla sık sık dikkat çeken ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Twitter hesabından paylaştığı "Gıcık oluyorum 8 Mart kutlamalarına" cümleleriyle çok konuşulmuştu. Geçtiğimiz gün bir markette görüntülenen ünlü isim, bu paylaşımlarıyla ilgili açıklama yaptı.
11.03.2023 Magazin
Serkan Mehmet Durdu ve Bestemsu Özdemir ayrıldı mı?
Serkan Mehmet Durdu ve Bestemsu Özdemir ayrıldı mı? Bir yıldır aşk yaşadığı yaşadığı oyuncu Bestemsu Özdemir'e 31 Aralık'ta evlilik teklifi eden ve 'Evet' cevabını alan Serkan Mehmet Durdu, tam bir ay sonra ayrılık haberiyle magazin gündemine gelmişti. Nişantaşı'nda görüntülenen Durdu; 11 ilde büyük yıkıma yol açan, binlerce kişinin hayatını kaybettiği deprem felaketi ve bittiği konuşulan ilişkisi hakkında konuştu.
23.02.2023 Magazin
Hak Sahipliği için başvuru süreci açıklandı
Hak Sahipliği için başvuru süreci açıklandı  Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin yaralarını sarmak için çalışılırken, hasar tespit çalışmalarından sonra başlayacak AFAD Afetzede Hak Sahipliği için başvuru sürecine ilişkin ayrıntılar da belli olmaya başladı.
23.02.2023 Gündem
Yıldız Tilbe'den anlamlı hareket!
Yıldız Tilbe'den anlamlı hareket! Depremzedeler için düzenlenen bir kampanyaya katılan şarkıcı Yıldız Tilbe, 12 ailenin 1 yıllık kira masrafını karşılayacağını duyurdu.
23.02.2023 Magazin
Yıldız Tilbe: Yıkılan bölgeleri Japonlar yapsın
Yıldız Tilbe: Yıkılan bölgeleri Japonlar yapsın Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Yıldız Tilbe, deprem hakkında da açıklamalarda bulundu.
16.02.2023 Magazin
Yıldız Tilbe'den köpek sorunu vurgusu: İnsan hayatı bütün canlılardan daha önemlidir
Yıldız Tilbe'den köpek sorunu vurgusu: İnsan hayatı bütün canlılardan daha önemlidir 9 yaşındaki çocuğun köpek saldırısı sonucu hayatını kaybetmesi hakkında konuşan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, "İnsan hayatı bütün canlılardan daha önemlidir" ifadelerini kullandı. Tilbe, daha önce de Van'da 10 yaşındaki bir çocuğa saldıran ve ölümüne sebep olan başıboş köpek olayının ardından sanatçı "Köpek terörü işte" diyerek tepki göstermişti.
5.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yıldız Tilbe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yıldız tilbe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.