Yıldız

Yıldız

Son dakika yıldız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yıldız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yıldız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yıldız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yıldız gelişmeleri de dahil olmak üzere 46.932 yıldız haberi bulunmuştur. Tüm yıldız haberleri aşağıda listelenmiştir.
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu! Icardi yılın futbolcusu oldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu! Icardi yılın futbolcusu oldu 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılın enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
8.05.2024 Şampiy10
PFDK'dan Sofiane Feghouli'ye tarihi ceza!
PFDK'dan Sofiane Feghouli'ye tarihi ceza! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fatih Karagümrük'ün yıldızı Sofiane Feghouli'ye verilen cezayı açıkladı.
8.05.2024 Süper Lig
Galatasaray şampiyon olunca takımdan gönderilecek ilk isim belli oldu! Okan Buruk üstüne çizdi
Galatasaray şampiyon olunca takımdan gönderilecek ilk isim belli oldu! Okan Buruk üstüne çizdi Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-kırmızılılarda formasından bir süredir uzak olan yıldız isim için yönetim kararını verdi. Okan Buruk'un üstünü çizdiği isim için gelen teklifler değerlendirilecek. İşte detaylar...
8.05.2024 Galatasaray
Lilak ne zaman işlem görecek? Lila kağıt kaç lot verdi, Lila halka arz sonuçları sonrası Lila ne zaman işlem görecek? Lila kağıt işlem tarihi
Lilak ne zaman işlem görecek? Lila kağıt kaç lot verdi, Lila halka arz sonuçları sonrası Lila ne zaman işlem görecek? Lila kağıt işlem tarihi Lila Kağıt'ın halka arz süreci sona erdi, bireysel yatırımcılara verilen lot miktarı da belli oldu. Yatırımcılar, Lila Kağıt'ın halka arz sonuçlarının açıklanmasıyla borsa işlem tarihini araştırmaya başladı. Şirket, halka arz yoluyla mevcut sermayesini 500.000.000 TL'den 590.000.000 TL'ye çıkaracak ve ayrıca mevcut ortakların sahip olduğu 30.000.000 TL nominal değerli payların satışıyla toplamda 120.000.000 TL nominal değerli pay halka arz edildi. Peki, Lila ne zaman işlem görecek, Lila Kağıt halka arz kaç lot verdi, Lila Kağıt ne zaman borsada işlem görecek?
8.05.2024 Ekonomi
İsmail Kartal'ın kovulmasını bekliyor! Dzeko, Tadic, Fred'in umurunda değil, birbirine girdi
İsmail Kartal'ın kovulmasını bekliyor! Dzeko, Tadic, Fred'in umurunda değil, birbirine girdi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe lige adeta havlu atarken, yaşanan başarısızlıkta en büyük etken olarak Teknik Direktör İsmail Kartal gösterildi. Sarı-lacivertli teknik adamın yıldız futbolcularla olan diyaloğu koptu, uyum kayboldu. Hocanın sportif kararlarına saygı azaldı, panik havası hissedildi. İşte detaylar...
8.05.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da Dries Mertens'in yeni maaşı belli oldu!
Galatasaray'da Dries Mertens'in yeni maaşı belli oldu! Sivas maçının yıldızlarından Mertens, Galatasaray’la yeni sözleşme görüşmelerine başladı. Dün 37 yaşına giren tecrübeli futbolcuyla birkaç gün içinde imzalar atılacak. Belçikalı futbolcunun yeni kontratıyla alacağı maaş da belli oldu.
7.05.2024 Galatasaray
6 Şubat depremlerinde nişanlısını 5 gün enkaz başında bekledi! Sağlığına kavuşunca evlendiler
6 Şubat depremlerinde nişanlısını 5 gün enkaz başında bekledi! Sağlığına kavuşunca evlendiler 6 Şubat depremlerinde Hatay’da nişanlısı Muhammet Yıldız ile küs olduğu sırada depreme yakalanıp 5 gün enkaz altında kalan Hediye Demirkol, uzun süren tedavi sürecinin ardından yerleştiği Zonguldak’ta düzenlenen törenle evlendi. İnsan sevdiğinden kopamayacağını vurgulayan Yıldız, "Depremin olduğu gün kendisiyle küstük. Sürekli bunu düşünüyordum, kahroldum. Neden kavga ettiğimizi düşündüm. Demek ki iki günlük dünyaymış, kavga etmeye hiç gerek yokmuş” dedi.
7.05.2024 Gündem
İsmail Yüksek sakatlık sonrası değnekli haliyle ilk kez görüntülendi
İsmail Yüksek sakatlık sonrası değnekli haliyle ilk kez görüntülendi Fenerbahçe'nin sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği mücadelede sakatlanan İsmail Yüksek'in sezonu kapattığı öğrenilmişti. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na yetiştirilmeye çalışılan yıldız oyuncu İznik'te ortaya çıktı. İşte detaylar...
6.05.2024 Fenerbahçe
Milliyet Executive ile finans liderleri
Milliyet Executive ile finans liderleri Son dönemin gözdesi e-ticaretle yurt dışına açılmak isteyen şirketler, pek çok devlet desteğinden yararlanabilirken, süreç içinde püf noktalarına dikkat etmek büyük önem taşıyor. Ticaret Bakanlığı, e-ticaret yapacak şirketlere sağlanan desteklerle ilgili yeni bir rehber hazırladı. Destek başvurusunun hangi statüyle yapıldığı belirleyici olurken, e-ihracat destekleri, başvurudan ödemeye kadar 6 basamakta tamamlanıyor.
6.05.2024 Ekonomi
Koton ne zaman borsada işlem görecek, Koton kaç lot verdi? KOTON halka arz sonuçları açıklandı! Koton borsa işlem tarihi…
Koton ne zaman borsada işlem görecek, Koton kaç lot verdi? KOTON halka arz sonuçları açıklandı! Koton borsa işlem tarihi… Koton Halka arz sonuçları açıklandı. Koton Mağazacılık 30,50 TL hisse payı ile geçtiğimi hafta halka arz olmuştu. Halka arz sonucunda 3.471.254 yurt içi bireysel yatırımcıya dağıtım yapıldı. Halka arz büyüklüğü 4.166.300.000 TL olarak gerçekleşti. Peki, Koton halka arz borsada ne zaman işlem görecek? Koton kaç lot verdi, Koton ne zaman işlem görmeye başlayacak?
6.05.2024 Ekonomi
G.Saray yeni golcüsünü rekor bedelle transfer ediyor
G.Saray yeni golcüsünü rekor bedelle transfer ediyor Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray gelecek sezonun transfer planlamasını da yapmaya başladı. Sarı-kırmızılılar, Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin yanına genç bir yıldızı transfer etmek istiyor. Galatasaray'ın bu transfer için 23.5 milyon euroyu gözden çıkarabileceği vurgulandı.
5.05.2024 Şampiy10
Koç Metalurji halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu? Koç Metalurji Koç'un mu, kimin, koç metalurji kaç lot verir, hangi bankalarda var?
Koç Metalurji halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu? Koç Metalurji Koç'un mu, kimin, koç metalurji kaç lot verir, hangi bankalarda var? Koç Metalurji Halka Arz A.Ş halka arz oluyor. Yatırımcılar, Koç Metalurji şirketinin talep toplama tarihlerini ve diğer detayları araştırmaya başladı. SPK bültenine göre, Koç Metalurjinin pay başına 20,50 liradan halka arzına onay verildi. Peki, Koç Metalurji halka arz ne zaman, kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu?
4.05.2024 Ekonomi
Fatih'te kadına yumruk ve kafa atıp çantasını gasp etmişti! Bakan Yerlikaya duyurdu: Tutuklandı
Fatih'te kadına yumruk ve kafa atıp çantasını gasp etmişti! Bakan Yerlikaya duyurdu: Tutuklandı Fatih'te bir kadın yolda yürüdüğü esnada saldırıya uğradı. Gaspçı yumruk ve kafa attığı kadının çantasını çaldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya şahsın yakalandığını ve tutuklandığını açıkladı.
4.05.2024 Gündem
Koton halka arz ne zaman işlem görecek? (Koton halka arz sonuçları): Kişi başı Koton halka arz kaç lot verdi, Koton ne zaman borsada işlem görecek?
Koton halka arz ne zaman işlem görecek? (Koton halka arz sonuçları): Kişi başı Koton halka arz kaç lot verdi, Koton ne zaman borsada işlem görecek? Koton Mağazacılık halka arz yoluyla 795.500.000 TL olan mevcut sermayesini 34.150.000 TL artırarak 829.650.000 TL’ye çıkaracak. Paylar, bireysel yatırımcılara eşit dağıtılacak, pay talebinde de T1 ve T2 bakiyeleri kullanılamayacak. Peki, Koton ne zaman borsada işlem görecek, KOTON halka arz kaç lot verdi? KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman işlem görecek?
4.05.2024 Ekonomi
Juventus'ta Kenan Yıldız şoku! Massimiliano Allegri açıkladı
Juventus'ta Kenan Yıldız şoku! Massimiliano Allegri açıkladı İtalya Serie A'da Roma ile karşılaşacak olan Juventus'ta Kenan Yıldız şoku yaşandı. Teknik Direktör Massimiliano Allegri, Kenan Yıldız hakkında kötü haberi duyurdu.
4.05.2024 Süper Lig
Şarkıcı Yıldız Tilbe sivil polis arabasına çarptı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Şarkıcı Yıldız Tilbe sivil polis arabasına çarptı! O anlar saniye saniye kaydedildi İstanbul'un Pendik İlçesinde Sabiha Gökçen TEM bağlantı yolunda ilerleyen şarkıcı Yıldız Tilbe, otomobiliyle aynı istikamette seyir halinde olan sivil polis aracına arkadan çarptığı görüntüler saniye saniye kameralara yakalandı.
3.05.2024 Vatan TV
Şarkıcı Yıldız Tilbe sivil polis arabasına çarptı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Şarkıcı Yıldız Tilbe sivil polis arabasına çarptı! O anlar saniye saniye kaydedildi İstanbul'un Pendik İlçesinde Sabiha Gökçen TEM bağlantı yolunda ilerleyen şarkıcı Yıldız Tilbe, otomobiliyle aynı istikamette seyir halinde olan sivil polis aracına arkadan çarptığı görüntüler saniye saniye kameralara yakalandı.
3.05.2024 Magazin
Fenerbahçe'de ilk transfer! Ferdi Kadıoğlu'nun yerine gelecek sol bek belli oldu
Fenerbahçe'de ilk transfer! Ferdi Kadıoğlu'nun yerine gelecek sol bek belli oldu Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ferdi Kadıoğlu'nun satılma ihtimali nedeniyle savunmanın solu için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de yeni bir isim gündeme geldi. Ferdi Kadıoğlu'nun yerini doldurması planlanan yıldız oyuncu için maliyet araştırması yapıldığı öne sürüldü.
3.05.2024 Fenerbahçe
Ali Koç dahil kimsenin umurunda değil! İsmail Kartal'a dayanamadılar, 4 ayrılık birden!
Ali Koç dahil kimsenin umurunda değil! İsmail Kartal'a dayanamadılar, 4 ayrılık birden! Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe’de herkes Trendyol Süper Lig’de kalan dört maça odaklanırken, Teknik Direktör İsmail Kartal öğrencilerini uyardı. Öte yandan sarı lacivertli ekipten ayrılacak 4 yıldız belli oldu. İşte detaylar...
3.05.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'un yıldızı Berat Özdemir Galatasaray'a gidiyor! Başkan transferi açıkladı
Trabzonspor'un yıldızı Berat Özdemir Galatasaray'a gidiyor! Başkan transferi açıkladı Trabzonspor'da sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Berat Özdemir'le ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Al-Ettifaq Başkanı Trabzonspor'un ezeli rakibi transfer için devreye girdiğini açıkladı.
2.05.2024 Süper Lig
'İnci Taneleri'nde Anadolu Ateşi sürprizi
'İnci Taneleri'nde Anadolu Ateşi sürprizi Kanal D’nin sevilen dizisi “İnci Taneleri”nin bu akşamki bölümünde Anadolu Ateşi Kıvılcım Çocuk Dans Topluluğu yer alıyor.
2.05.2024 Magazin
Trabzonspor'un yıldızı gece yarısı halı sahaya gitti, flaş karar verildi
Trabzonspor'un yıldızı gece yarısı halı sahaya gitti, flaş karar verildi Trabzonspor, yıldız oyuncusu Nicolas Pepe'ye halı sahaya gittiği için yaptırım uygulayacak.
1.05.2024 Süper Lig
Sacha Boey gittiğine bin pişman! Hocası kadroda istemiyor, yeni takımını açıkladılar
Sacha Boey gittiğine bin pişman! Hocası kadroda istemiyor, yeni takımını açıkladılar Bayern Münih'te Sacha Boey depremi yaşanıyor. Bayern Münih'in UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında evinde Real Madrid ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Sacha Boey için üzücü haberler geldi. Kışın Galatasaray'dan rekor bir bonservis ücreti ile Alman devine transfer olan yıldız futbolcu, büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. İşte detaylar...
1.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin eski yıldızı patladı: Karımı bu işe karıştırmayın
Fenerbahçe'nin eski yıldızı patladı: Karımı bu işe karıştırmayın Almanya'da amatör bir takım Dersimspor ile sahalara dönen ve kiloları şaşkınlığa neden olan eski Fenerbahçeli yıldız, maçın ardından eşine yönelik küfürlü tezahürata büyük tepki gösterdi. İşte detaylar...
1.05.2024 Fenerbahçe
Marmaray bugün çalışıyor mu (açık mı), 1 Mayıs nedeniyle Marmaray kapalı mı? Bugün Marmaray’da kapalı duraklar hangileri, 1 Mayıs’ta Marmaray ücretsiz ve açık mı?
Marmaray bugün çalışıyor mu (açık mı), 1 Mayıs nedeniyle Marmaray kapalı mı? Bugün Marmaray’da kapalı duraklar hangileri, 1 Mayıs’ta Marmaray ücretsiz ve açık mı? Marmaray 1 Mayıs kapalı mı, çalışıyor mu, 1 Mayıs Marmaray açık mı? Sorularının yanıtı 1 Mayıs İşçi Bayramı kapsamında toplu taşımada alınan kararlar nedeniyle merak ediliyor. İstanbul Valiliği, bazı metro, metrobüs istasyonları ve hatların kapalı olacağını resmi internet sitesi aracılığıyla paylaştı. Peki, Marmaray bugün çalışıyor mu, Marmaray 1 Mayıs Çarşamba günü kapalı mı? Marmaray 1 Mayıs kapalı duraklar hangileri? 1 Mayıs Marmaray ücretsiz mi? İşte merak edilen soruların yanıtı ve 1 Mayıs Marmaray saatleri…
1.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yıldız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yıldız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.