Yetim

Yetim

Son dakika yetim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yetim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yetim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yetim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yetim gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.112 yetim haberi bulunmuştur. Tüm yetim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emeklilere maaş farkı müjdesi! Ödemeler banka hesaplarına yatırıldı
Emeklilere maaş farkı müjdesi! Ödemeler banka hesaplarına yatırıldıSosyal Güvenlik Kurumu'nun açıklamasına göre Emekli Sandığı kapsamındaki emeklilere 14 günlük maaş farkları ödendi.
Emekli, dul ve yetim aylığı alan milyonlar bekliyordu! Zam farkları için tarih verildi
Emekli, dul ve yetim aylığı alan milyonlar bekliyordu! Zam farkları için tarih verildiMilyonlarca emekli ile dul ve yetim maaşı alanların gözü zam farklarındaydı. Ödeme takvimi belli oldu. Emekli Sandığı kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların 2024 yılı Temmuz dönemi zam farklarının ödeme tarihi belli oldu.
Emekliye müjde: En düşük emekli maaşı 12.500 TL'ye yükseldi!
Emekliye müjde: En düşük emekli maaşı 12.500 TL'ye yükseldi!Emekli maaşlarına yapılan enflasyon zammı ile en düşük emekli aylığı 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye çıkarıldı. Bu artışla birlikte dul ve yetim aylıkları da yükseldi. Yeminli Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş, zamlı maaşların ne zaman ödeneceğini ve yeni aylık miktarlarını açıkladı. İşte zam sonrası yeni maaşlar ve ödeme tarihleri...
Emekli maaşına yeni zam düzenlemesi! Tarih belli oldu
Emekli maaşına yeni zam düzenlemesi! Tarih belli olduMilyonlarca emekli memur ve dul-yetim maaşı ile sosyal yardım alan vatandaş yapılacak ek zam düzenlemesini bekliyor. İlk etapta SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı için yapılacak düzenleme gündeme geldi. Emekliye ek zam için bütçe çalışmaları yapılıyor. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'den emekliye zam düzenlemesi açıklaması geldi. İşte detaylar...
12.07.2024Ekonomi
Milyonlarca memur ve emekli bekliyordu! Haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı
Milyonlarca memur ve emekli bekliyordu! Haziran ayı enflasyon rakamları açıklandıHaziran ayına ilişkin enflasyon rakamları açıklandı. Milyonlarca memur ve emekliye yapılacak zam için haziran enflasyonunun açıklanmasını bekliyordu. Tüketici Fiyat Endeksi haziranda yüzde 1,64 artarken, yıllık bazda yüzde 71,60 oldu.
3.07.2024Ekonomi
Belediye Başkanı Yılmaz, yetim çocuklar ve anneleriyle buluştu
Belediye Başkanı Yılmaz, yetim çocuklar ve anneleriyle buluştu Başkan Umut Yılmaz, Dülük Tabiat Parkı içerisinde yer alan Gençlik Kampı’nda düzenlenen Anne-Çocuk Kampı etkinliğine katıldı. Başkan Yılmaz, çocuklarla birebir ilgilenerek kamp faaliyetlerine eşlik etti.
2.07.2024Gaziantep
Emekli, memura zam müjdesi! Maaş hesabı değişti, işte yeni maaş tablosu
Emekli, memura zam müjdesi! Maaş hesabı değişti, işte yeni maaş tablosuEmekli ve memur zammı birkaç gün içerisinde kesinleşecek. TÜİK'in haziran ayı enflasyon rakamlarını açıklaması sonrası 6 aylık rakamlar hesaplanacak. Bu rakam SSK, Bağ-Kur emekli zam oranı olacakken, memurlar enflasyon farkına ilaveten yüzde 10 toplu sözleşme zammı alacak. Emekli, memur, işçi, dul-yetim, yaşlı ve engelli...
Dul ve yetim bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Dul ve yetim aylığı bayramdan önce verilecek mi?
Dul ve yetim bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Dul ve yetim aylığı bayramdan önce verilecek mi?Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli bayram ikramiyelerinin 10-14 Haziran 2024 tarihleri arasında yatırılacağını duyurdu. Peki, Dul ve yetim bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024?     
12.06.2024Gündem
Emeklilere bayram müjdesi: Promosyonlara Haziran güncellemesi geldi! İşte en yüksek ödeme yapan bankalar
Emeklilere bayram müjdesi: Promosyonlara Haziran güncellemesi geldi! İşte en yüksek ödeme yapan bankalarBankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler ile dul ve yetim maaşı alanlar promosyon ödemesinden yararlanabiliyor. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. Banka promosyonu kampanyalarına tek tek Haziran ayı güncellemesi yapıldı. En yüksek emekli promosyonu 20.000 TL'ye dayanıyor. İşte banka banka emekli promosyon tutarları...
4A / 4B / 4C emeklileri ile dul ve yetim maaşı alanlara bayram müjdesi! Ödeme tarihi belli oldu
4A / 4B / 4C emeklileri ile dul ve yetim maaşı alanlara bayram müjdesi! Ödeme tarihi belli olduEmekli ikramiyesi ödemesi için geri sayım başladı. Bayram ikramiyesi 2024 yılı için yüzde 50 artışla 3000 TL olarak belirlendi. Kurban Bayramı ikramiyesi ile beraber 16 milyon emekli toplamda 6000 TL ödeme almış olacak. Dul ve yetimler de hisseleri oranında emekli bayram ikramiyesi alacak. Kim ne kadar alacak? 2024 Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte merak edilen tarihler...
2.06.2024Ekonomi
Tartıştığı eski baldızının erkek arkadaşını; ‘Sen kimsin, sevgilime ters davranıyorsun’ deyince öldürmüş
Tartıştığı eski baldızının erkek arkadaşını; ‘Sen kimsin, sevgilime ters davranıyorsun’ deyince öldürmüşAdana'da eski baldızı Deniz Tuncel’i (21) pompalı tüfekle yaralayıp, sevgilisi Şahan Uğurlu’yu (30) öldüren Murat Kebude (37) tutuklandı. Kebude’nin eve gittiği sırada Tuncel ile karşılaştığı, teyzesinin yanına gitmek isteyen 2 çocuğuna engel olunca tartışmanın yaşadığı ortaya çıktı. Uğurlu’nun, “Sen kimsin, benim sevgilime ters davranıyorsunö deyince büyüyen tartışmada cinayetin işlendiği belirtildi.
31.05.2024Adana
Konut, arsa ve iş yeri sahipleri dikkat! Bugün son gün
Konut, arsa ve iş yeri sahipleri dikkat! Bugün son günEmlak vergisi birinci taksit ödemelerinde bugün son gün. Konut, bina, arsa ve iş yeri gibi gayrimenkul sahipleri ödemeleri yüz yüze veya e-devlet üzerinden yapabiliyor.
31.05.2024Ekonomi
Oyuncu Kayar yetim atı sahiplendi! ‘Yetimo’ belgeseli ortaya çıktı
Oyuncu Kayar yetim atı sahiplendi! ‘Yetimo’ belgeseli ortaya çıktıOyuncu Beril Kayar, Kaan Müjdeci ile birlikte çektikleri Junior West isimli tayın ilham verici hikâyesini anlatan “Yetimo” adlı belgesel hakkında konuştu.
28.05.2024Magazin
Emekliler ile dul ve yetim aylığı alanlar dikkat! Hesaplama tablosu belli oldu
Emekliler ile dul ve yetim aylığı alanlar dikkat! Hesaplama tablosu belli olduEmekli vatandaşları ve bu yıl içerisinde emekli olacakları yakından ilgilendiriyor. Ayrıca eşi dolayısıyla ölüm aylığı alanları da kapsıyor. Emekli, ev hanımı, gazi, şehit yakını, engelliye tek konutta, evini kiraya verip kiraya çıkana da muafiyet var. Bu yıl ev alan ise vergisini 2025'te ödeyecek.
19.05.2024Ekonomi
Kaymakamlıktan Anneler Günü'ne özel konser jesti
Kaymakamlıktan Anneler Günü'ne özel konser jestiSeyhan Kaymakamlığı himayesinde, Seyhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Nazende Çoksesli Korosu iş birliğiyle "Anneler Günü Konseri" düzenlendi.
12.05.2024Adana
Emekliye kurban bayramında ne kadar ikramiye verilecek? Kurban bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram öncesi emekliye ikramiye verilecek mi?
Emekliye kurban bayramında ne kadar ikramiye verilecek? Kurban bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram öncesi emekliye ikramiye verilecek mi?SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri, Mayıs ayının ilk haftası sona ererken Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ödeme tarihleri için araştırmalarını hızlandırdı. 2024 yılında bayram ikramiyesi tutarı 3.000 lira olarak belirlendi. Kurban Bayramı bu yıl haziran ayına denk geliyor. Peki, Kurban bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram öncesi emekliye ikramiye verilecek mi?
7.05.2024Ekonomi
Bayram ikramiyesi için son fırsat! 4A / 4B / 4C çalışanlarını doğrudan ilgilendiriyor
Bayram ikramiyesi için son fırsat! 4A / 4B / 4C çalışanlarını doğrudan ilgilendiriyorEmekli vatandaşlara yılda iki kez olmak üzere bayram ikramiyesi ödemesi yapılıyor. 3 bin TL olarak ödenen ikramiye imkanından tüm emekliler ile dul ve yetim maaşı alan kişiler yararlanıyor. Kurban Bayramı ödemelerinden yararlanmak isteyenler için ise son fırsat! İşte detaylar...
SGK tek tek tespit ediyor! Önce maaş kesintisi yapılıyor sonra ödenen paralar faizi ile alınıyor
SGK tek tek tespit ediyor! Önce maaş kesintisi yapılıyor sonra ödenen paralar faizi ile alınıyorBoşandığı eşi ile birlikte yaşadığı tespit edilen kişilere bağlanan dul ve yetim aylığı kesiliyor. Ödenmiş olan maaşların tamamı yasal faizi ile birlikte geri alınıyor. SGK ise böyle bir yola başvurmuş kişilere ağır bir suçlama ile dava açıyor.
25.04.2024Gündem
Boşanma sonrası hileli yöntem! SGK tek tek tespit etti, paralar faizliyle geri alınıyor
Boşanma sonrası hileli yöntem! SGK tek tek tespit etti, paralar faizliyle geri alınıyorBoşandığı eşi ile birlikte yaşadığı tespit edilen kişilere bağlanan dul ve yetim aylığı kesiliyor. Ödenmiş olan maaşların tamamı yasal faizi ile birlikte geri alınıyor. SGK ise böyle bir yola başvurmuş kişilere ağır bir suçlama ile dava açıyor. İşte detaylar...
17.04.2024Ekonomi
İsrail saldırılarında 10 binden fazla kadın can verdi
İsrail saldırılarında 10 binden fazla kadın can verdiBirleşmiş Milletler (BM) Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlendirilmesi Birimi, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında 7 Ekim’den bu yana 10 binden fazla kadının hayatını kaybettiğini belirterek, hayatını kaybeden kadınların 6 bininin arkalarında 19 bin yetim çocuk bıraktığı ifade edildi.
16.04.2024Dünya
Osmanlı’daki geleneği mahalle muhtarı yaşattı!
Osmanlı’daki geleneği mahalle muhtarı yaşattı!Osmanlı’da ramazan ayında zenginlerin esnafı dolaşarak, ‘zimem defteri’ denilen borç defterinin bir kısmını ya da tamamını satın alması geleneğini yaşatarak, bayram öncesi, mahalle bakkalının veresiye defterindeki borçlarını ödeyen Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Dikkaldırım ve Hüdavendigar mahallelerinin eski muhtarı İsmail Yetim, Trabzon’daki fındık bahçesinin geliri ile arife günü 15 kişinin, 14 bin 250 liralık bakkal borcunu ödediğini söyledi.
10.04.2024Gündem
Ölmüş annenin ruhuna gidecek bayram mesajları 2024! Ölen anne ve babaya duygusal minnet dolu Ramazan Bayramı mesajları
Ölmüş annenin ruhuna gidecek bayram mesajları 2024! Ölen anne ve babaya duygusal minnet dolu Ramazan Bayramı mesajlarıÖlmüş anneye minnet dolu bayram mesajları, Ramazan bayramını öksüz ve yetim geçirecek kişilerin en çok arattığı içerikler arasında yer aldı. Milyonlarca insan bu bayramda anne ve babasının elini öperken onlar mezar ziyaretine gidiyor. Yoklu her bayramda daha derinden hissedilen ölen anne ve babaya duygusal Ramazan bayramı mesajlarını hazırladık.
9.04.2024Gündem
Emekli bayram ikramiyeleri banka hesaplarına yatırılıyor! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'na farklı günlerde ödenecek
Emekli bayram ikramiyeleri banka hesaplarına yatırılıyor! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'na farklı günlerde ödenecekEmekli ikramiyesi ödemeleri ile ilgili merak edilen detay ortaya çıktı. Milyonlarca emekli, dul ve yetim maaşı alan kişi bekliyordu. Ödeme takvimi belli oldu. Emeklilerin 3 bin liraya çıkartılan bayram ikramiyesinin ödemeleri bugün başlıyor. Ödemeler 5 Nisan'a kadar yapılacak. Yaklaşık 16 milyon emeklinin ikramiyeleri, aylıklarını aldıkları hesaplara yatırılacak.
Bayram ikramiyesi ödemeleri yarın başlıyor! Emekli,dul ve yetim maaşı alanları ilgilendiren kritik detay belli oldu
Bayram ikramiyesi ödemeleri yarın başlıyor! Emekli,dul ve yetim maaşı alanları ilgilendiren kritik detay belli olduEmekli ikramiyesi ödemeleri ile ilgili merak edilen detay ortaya çıktı. Milyonlarca emekli, dul ve yetim maaşı alan kişi bekliyordu. Ödeme takvimi belli oldu. Emeklilerin 3 bin liraya çıkartılan bayram ikramiyesinin ödemeleri yarın başlıyor. Ödemeler 5 Nisan'a kadar yapılacak. Yaklaşık 16 milyon emeklinin ikramiyeleri, aylıklarını aldıkları hesaplara yatırılacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdularCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yetim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yetim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.