Yeşim Salkım İnstagram

Yeşim Salkım İnstagram

Son dakika Yeşim Salkım instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yeşim Salkım instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yeşim Salkım instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeşim Salkım İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeşim salkım instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 yeşim salkım instagram haberi bulunmuştur. Tüm yeşim salkım instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeşim Salkım'dan Murat Övüç hakkında ek şikayet!
Yeşim Salkım'dan Murat Övüç hakkında ek şikayet! Şarkıcı Yeşim Salkım, Instagram hesabında adresini ifşa eden sosyal medya fenomeni Murat Övüç hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Salkım, uzaklaştırma kararı aldırdığı 'sisi' lakaplı Seyhan Soylu’nun ise tedbir kararını ihlal ettiği gerekçesiyle mahkemeye başvurdu. Açıklama yapan şarkıcı, "Davamın sonuna kadar arkasında olacağım. Hiç kimsenin benimle bu konuda tartışmasını istemiyorum. Hak var, hukuk var. Benimle ilgili sorunu olan gelir adliyede halleder" dedi.
12.08.2020 Magazin
Yeşim Salkım: Evet sarkmışım, hatta selülitlerim var!
Yeşim Salkım: Evet sarkmışım, hatta selülitlerim var! Şarkıcı Yeşim Salkım, Instagram'da yaptığı paylaşımda, yayınladığı karelerde herhangi bir Photoshop uygulaması olmadığını vurguladı ve dikkat çekici ifadeler kullandı.
20.07.2020 Magazin
Yeşim Salkım’dan sert sözler: Senin o ağzını büzerim
Yeşim Salkım’dan sert sözler: Senin o ağzını büzerim Yeşim Salkım annesi ve babasının fotoğrafına gelen o yoruma dayanamadı.
22.04.2019 Magazin
Yeşim Salkım'dan Demet ve Gülben'e şok sözler!
Yeşim Salkım'dan Demet ve Gülben'e şok sözler! Demet Akalın ve Gülben Ergen önceki gece basın danışmanları Özgü Aras aracılığıyla; Deniz Seki konserinde barıştı. Yeşim Salkım ikilinin barışmasına 'Patlarsınız inşallah!' diyerek tepki gösterdi
11.10.2018 Magazin
Yeşim Salkım hakaret edenlere dava açıyor
Yeşim Salkım hakaret edenlere dava açıyor Son dönemde yaşadığı polemiklerle adından söz ettiren Yeşim Salkım, Instagram'da kendisine hakaret ve küfreden isimlere dava açmaya başladı
27.03.2018 Magazin
'Gidin kendi b.kunuzla kavga edin!'
'Gidin kendi b.kunuzla kavga edin!' Şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, sosyal medya hesabından Seda Sayan'ın programına konuk olacağını açıkladı, ortalık fena karıştı.
28.02.2018 Magazin
Şoke eden sözler: A be gerizekalı, ulan...
Şoke eden sözler: A be gerizekalı, ulan... Seda Sayan, Yeşim Salkım hakkında 'konuşma yasağı' aldırdığına dair kararı Instagram'da yayınladı. TC kimlik numarası ile ev adresi deşifre olan Yeşim Salkım, Seda Sayan ve avukatına tepki gösterdi.
11.01.2018 Magazin
Yeşim Salkım’ın acı kaybı!
Yeşim Salkım’ın acı kaybı! Şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım sosyal medya hesabından, anneannesinin vefat ettiğini duyurdu.
11.12.2017 Magazin
Yeşim Salkım İstanbul'u terk ediyor!
Yeşim Salkım İstanbul'u terk ediyor! Yeşim Salkım, seneye Bağkur'dan emekli olacağını ve Bodrum'a yerleşeceğini söyledi.
19.05.2017 Magazin
Yeşim Salkım 'Yılın Annesi' seçilen ünlüleri topa tuttu!
Yeşim Salkım 'Yılın Annesi' seçilen ünlüleri topa tuttu! Yeşim Salkım, yaklaşan Anneler Günü için manidar bir paylaşım yaptı...
20.04.2017 Magazin
'Herkes bir namus bekçisi!'
'Herkes bir namus bekçisi!' Şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, sosyal medya hesabından sitem yüklü bir paylaşımda bulundu.
20.01.2017 Magazin
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yoğun bakıma alınan sanatçı Özkan Uğur'un sağlığı hakkında açıklama yaptı. Koca, paylaşımında "Tedavisi, bulunduğu hastanede halen yoğun bakımda devam ediyor" dedi.
25.06.2023 Gündem
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri...
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri... Ünlü oyuncu okul yıllarına ait bir fotoğrafı paylaştı. Altına esprili bir yorum yapan oyuncu çocukluk yıllarında yaşadığı anıları anlattı.
20.02.2023 Magazin
Yeşim Salkım: Yeterince evlendiğimi düşünüyorum
Yeşim Salkım: Yeterince evlendiğimi düşünüyorum Dobra açıklamalarıyla her daim adından söz ettiren Yeşim Salkım, şimdilerde sözleri ve bestesi Bade Derinöz’e ait olan 'Niye Hayat?' düeti ile gündemde. Beş kez nikah masasına oturan 53 yaşındaki sanatçı, samimi açıklamalarda bulundu.
2.06.2021 Magazin
Yeşim Salkım harekete geçti! Seyhan Soylu...
Yeşim Salkım harekete geçti! Seyhan Soylu... Yeşim Salkım, Sisi lakaplı Seyhan Soylu'nun kendisine sosyal medyadan hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
5.03.2021 Magazin
Murat Övüç, Yeşim Salkım'dan özür diledi!
Murat Övüç, Yeşim Salkım'dan özür diledi! Antalya’da sahne aldığı Palm Beach Lara’da Yeşim Salkım’a küfür eden Murat Övüç’ün konser anlaşması iptal edildi. Övüç’ün yerine Yeşim Salkım sahneye çıkacak. Murat Övüç, yeni bir video yayınlayarak, ünlü şarkıcıdan özür diledi. Sosyal medya fenomen, çalıştığı şirketleri tehdit ederek konserlerini iptal ettirmeye çalışanlara ise tepki gösterdi.
6.08.2020 Magazin
Yeşim Salkım: Vallahi inceltme yok!
Yeşim Salkım: Vallahi inceltme yok! Şarkıcı Yeşim Salkım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilgili itirafta bulundu.
1.06.2019 Magazin
Yeşim Salkım: Acı çektiğim yıllarda...
Yeşim Salkım: Acı çektiğim yıllarda... Şarkıcı Yeşim Salkım, üzerinde çalıştığı kitabı sırasında karşısına çıkan eski bir fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.
1.04.2019 Magazin
Yeşim Salkım'ı kızdırdılar: Metres olmadım ben
Yeşim Salkım'ı kızdırdılar: Metres olmadım ben Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım sosyal medyayı aktif kullanan bir isim. Salkım zaman zaman gelen yorumlara da tepkisiz kalmıyor
27.06.2018 Magazin
Hata yaptım özür diledim
Hata yaptım özür diledim Mahkemelik olan Yeşim Salkım ile Seda Sayan da davetteydi.
21.02.2018 Magazin
Psikoloğa görünsün!
Psikoloğa görünsün! Seren Serengil, üstsüz fotoğrafını Instagram’da paylaşan Hande Yener’le ilgili “Onun psikologa gitmesi lazım." dedi.
29.12.2017 Magazin
Yeşim Salkım'ın kızı Gizem nişanlandı!
Yeşim Salkım'ın kızı Gizem nişanlandı! Yeşim Salkım'ın kızı Gizem evlilik yolunda ilk adımı attı.
13.10.2017 Magazin
Boşansak da beraberiz!
Boşansak da beraberiz! Çağla Şıkel-Emre Altuğ, Yeşim Salkım-Hakan Eratik, Gülben Ergen-Mustafa Erdoğan... Son günlerde sıkça rastladığımız kanlı bıçaklı ayrılan çiftlerin aksine onlar eski eşleriyle dost kalmayı başardılar
6.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yeşim Salkım İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeşim salkım instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.