Yermuk

Yermuk

Son dakika yermuk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yermuk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yermuk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yermuk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yermuk gelişmeleri de dahil olmak üzere 92 yermuk haberi bulunmuştur. Tüm yermuk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hz. Vahşi kimdir? Hz. Hamza’yı şehit eden Hazretti Vahşi’nin hikayesi nedir, Hz. Resul’un önüne çıkıp ne demiştir?
Hz. Vahşi kimdir? Hz. Hamza’yı şehit eden Hazretti Vahşi’nin hikayesi nedir, Hz. Resul’un önüne çıkıp ne demiştir? Ramazan ayının gelmesiyle Hz. Vahşi hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Hz. Vahşi kimdir, Hz. Vahşi’nin hikayesi nedir?
18.03.2023 Dini Bilgiler
Hz. Muhammed'in çocuklarının isimleri nelerdir? Hz. Muhammed'in kaç çocuğu var?
Hz. Muhammed'in çocuklarının isimleri nelerdir? Hz. Muhammed'in kaç çocuğu var? Hz. Muhammed; Allah tarafından dünyaya gönderilen son elçidir. Müslüman olan herkesin örnek aldığı ve sünnetlerini eksiksiz şekilde yerine getirdiği Hz. Muhammed'in çocuklarının adı çok sık bir şekilde araştırılıyor. Peki, Hz. Muhammed'in çocuklarının isimleri nelerdir? Hz. Muhammed'in kaç çocuğu var? İşte detaylar...
13.09.2022 Dini Bilgiler
Hz. Ebubekir kimdir? Hz Ebubekir'in hayatı ve sözleri
Hz. Ebubekir kimdir? Hz Ebubekir'in hayatı ve sözleri Hz. Ebubekir 573 yılında Mekke'de doğmuştur. Hz. Muhammed'e (S.A.V) ilk iman edenler arasında bulunmuş ve sahabesi olmuştur. Peki, Hz. Ebubekir kimdir? Hz Ebû Bekir nasıl vefat etti? Hz Ebû Bekir'in halifeliği döneminde gerçekleşen olaylar nelerdir?İşte Hz Ebubekir'in hayatı ve sözleri…
12.09.2022 Dini Bilgiler
Şirin Ebu Akile kimdir? El Cezire muhabiri gazeteci Şirin Ebu Akile nereli, kaç yaşında?
Şirin Ebu Akile kimdir? El Cezire muhabiri gazeteci Şirin Ebu Akile nereli, kaç yaşında? Al-Jazeera muhabiri Şirin Ebu Akile, işgal altındaki Batı Şeria'nın Cenin mülteci kampında İsrail askerleri tarafından açılan ateş sonucu öldürüldü. Peki, El Cezire muhabiri gazeteci Şirin Ebu Akile kimdir?
11.05.2022 Dünya
Libya ordusunun yeni hedefi Terhune vilayeti
Libya ordusunun yeni hedefi Terhune vilayeti Libya ordusu, ülkenin doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin darbeci lideri Halife Hafter'e bağlı milislere karşı başkentin güneyindeki Trablus Uluslararası Havalimanı, Ayn Zara, Vadi er-Rebi, Kasr Bin Gaşir bölgelerinde tamamen kontrolü sağladıktan sonra Hafter milislerinin harekat ve ikmal merkezi olarak kullandığı Terhune vilayetini yeni hedef olarak belirledi.
4.06.2020 Dünya
Libya ordusu Terhune kentine üç noktadan operasyon başlattı
Libya ordusu Terhune kentine üç noktadan operasyon başlattı Libya ordusu, başkent Trablus'un güneydoğusunda bulunan Terhune kentine üç noktadan operasyon başlattı.
3.06.2020 Dünya
Libya Ordusu, stratejik Yermuk Askeri Kampı çevresinde kontrolü  sağladı
Libya Ordusu, stratejik Yermuk Askeri Kampı çevresinde kontrolü sağladı Libya ordusu, ülkenin doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'e bağlı milislerle girilen çatışmalarda, stratejik Yermuk Askeri Kampı çevresindeki bazı noktaları güvenli hale getirdiğini ve Trablus Havalimanı'na doğru ilerlediği duyurdu.
2.06.2020 Dünya
Libya ordusu ile Hafter milisleri, Trablus Havaalanı çevresinde  çatışıyor
Libya ordusu ile Hafter milisleri, Trablus Havaalanı çevresinde çatışıyor Libya ordusu ile ülkenin doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin darbeci lideri Halife Hafter'e bağlı milisler arasında, Trablus Havalimanı çevresindeki bölgelerde çatışmalar devam ediyor.
2.06.2020 Dünya
Hafter milislerinden kurtarılan Trablus'ta bir aileye ait toplu mezar  bulundu
Hafter milislerinden kurtarılan Trablus'ta bir aileye ait toplu mezar bulundu Libya'nın başkenti Trablus'un güneyinde, ülkenin doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'e bağlı milislerden kurtarılan bir bölgede anne, baba ve iki çocuğun gömüldüğü bir toplu mezar bulundu.
30.05.2020 Dünya
Libya ordusu başkent Trablus’un güneyindeki Ayn Zara'da kontrolü  sağladı
Libya ordusu başkent Trablus’un güneyindeki Ayn Zara'da kontrolü sağladı Libya ordusu başkent Trablus’un güneyinde yer alan Ayn Zara bölgesini ülkenin doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter milislerinden geri aldı.
28.05.2020 Dünya
Libya ordusu, Hafter milislerinin 10 silahlı aracını imha etti
Libya ordusu, Hafter milislerinin 10 silahlı aracını imha etti Libya ordusu, ülkenin doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'e bağlı milislerin 10 silahlı aracını başkentin güneyinde imha ettiğini ve Kazirma ve Ehya el-Berriye cephelerinde "önemli bir bölgeyi" milislerden arındırdıklarını duyurdu.
27.05.2020 Dünya
Libya'da kritik gelişme! Ruslar desteğini çekiyor
Libya'da kritik gelişme! Ruslar desteğini çekiyor Libya Beni Velid şehrinin Belediye Başkanı Salim Nevir, ülkenin doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter saflarında savaşan Rus güvenlik şirketi Wagner'e mensup paralı askerlerin, başkentin güneyindeki cephelerden çekildikten sonra, Beni Velid Havalimanı'ndan üç uçakla ayrıldığını söyledi.
24.05.2020 Dünya
Libya Ordusu, Yermük  ve Hamza Askeri Kamplarını ele geçirdi...
Libya Ordusu, Yermük ve Hamza Askeri Kamplarını ele geçirdi... Libya Ordusu, başkent Trablus'un güneyindeki Halife Hafter'e bağlı milislere karşı ilerleme kaydederken, stratejik Hamza Askeri Kampı ile Yermük Askeri Kampları'nın tamamında kontrolü sağladı.
23.05.2020 Dünya
Rus savaş uçakları İdlib'de sivilleri vurdu!
Rus savaş uçakları İdlib'de sivilleri vurdu! Rus savaş uçaklarının İdlib'in Fua beldesindeki yerleşim yerlerine saldırılarında ilk belirlemelere göre 9 sivil yaşamını yitirdi.
2.03.2020 Dünya
Haniye: Yüzyılın anlaşması olarak nitelenen şeyi tanımayacağımızı ilan ediyoruz
Haniye: Yüzyılın anlaşması olarak nitelenen şeyi tanımayacağımızı ilan ediyoruz Hamas Siyasi Bürosu Başkanı İsmail Haniye, "Başkenti Kudüs olan Filistin devleti tanınmadığı sürece hiçbir anlaşmayı tanımıyor ve kabul etmiyoruz. Biz Hamas olarak 'Yüzyılın Anlaşması' olarak nitelenen şeyi tanımayacağımızı ilan ediyoruz" dedi.
20.07.2019 Dünya
İsrail Suriyeli 2 tutukluyu serbest bırakacak
İsrail Suriyeli 2 tutukluyu serbest bırakacak İsrail, 1. Lübnan Savaşı sırasında kaybolan bir askerinin cesedine ait kalıntılarının ülkeye getirilmesi sebebiyle "iyi niyet göstergesi" olarak Suriyeli 2 tutukluyu serbest bırakma kararı aldı.
27.04.2019 Dünya
Prenses Türkçe öğreniyor
Prenses Türkçe öğreniyor Ürdün'de, Türk kültürünü tanıtmaya çalışan Yunus Emre Enstitüsü'nün düzenlediği Türkçe kurslarına ilgi sadece, eğitim hayatına Türkiye'de devam etmek isteyenler ya da bu ülkeye seyahat etmek isteyenlerle sınırlı kalmayıp kraliyet ailesine kadar ulaştı.
19.11.2018 Dünya
"Esed rejimi DEAŞ'ın saldırılarına kolaylık sağladı" -
"Esed rejimi DEAŞ'ın saldırılarına kolaylık sağladı" - Suriye İnsan Hakları Ağı, terör örgütü DEAŞ'ın Suriye'nin Süveyda ilinde 25 Temmuz'da 150 kişiyi öldürdüğü saldırılarda Beşşar Esed rejimiyle iş birliği yaptığını açıkladı.
16.10.2018 Dünya
Libya'daki çatışmalarda ölü sayısı 106'ya yükseldi
Libya'daki çatışmalarda ölü sayısı 106'ya yükseldi Başkent Trablus'ta milis gruplar arasındaki çatışmalarda şu ana kadar 106 kişi öldü, 365 kişi yaralandı.
22.09.2018 Dünya
Suriye'de karşılıklı tahliyeler tamamlandı
Suriye'de karşılıklı tahliyeler tamamlandı Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib ilinde rejim karşıtı silahlı gruplar ve askeri muhaliflerin kuşatmasındaki Fua ve Keferya beldelerindeki tahliyeler tamamlandı.
21.07.2018 Dünya
Suriye'de binlerce kişiyi kapsayan tahliye anlaşması
Suriye'de binlerce kişiyi kapsayan tahliye anlaşması Muhaliflerin elindeki tek vilayet olan İdlib'in ortasında yer alan Fua ve Kefraya köylerindeki yaklaşık 7 bin yanlısı, bölgeden dışarı çıkacak. Buna karşılık Esad rejimi tutukladığı 1500 muhalifi serbest bırakacak, Hizbullah ise elindeki 34 tutsağı muhaliflere verecek.
18.07.2018 Dünya
İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı!
İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı! İsrail savaş uçaklarının, Gazze Şeridi'nde Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin Kassam Tugayları'na ait askeri mevziyi vurduğu bildirildi.
3.06.2018 Dünya
Putin-Esad ittifakında yağma krizi çıktı
Putin-Esad ittifakında yağma krizi çıktı Esad askerlerinin DEAŞ’ın boşalttığı Yermuk Kampı’nda yaptığı görülmemiş yağma, Rusya’yı kızdırdı. Rus askerler, yağmacı Esad askerlerini tutukladı, Esad yanlıları Rus üssü önünde protesto gösterisi yaptı.
29.05.2018 Dünya
Son dakika.. Başkent tamamen Esad'ın!
Son dakika.. Başkent tamamen Esad'ın! Terör örgütü DEAŞ, Esed rejimiyle vardığı anlaşma sonucu Şam'ın güneyindeki Yermük Kampı'ndan çıktı. Böylece rejim, 7 yıllık iç savaşın başından bu yana başkent Şam ve kırsalını ilk defa tümüyle ele geçirmiş oldu.
21.05.2018 Dünya
Esad teröristlerle anlaştı!
Esad teröristlerle anlaştı! Beşşar Esed rejimi ve terör örgütü DEAŞ'ın vardığı anlaşma sonucu, teröristler ve rejimin kontrolü altında yaşamak istemeyen sivilleri tahliye eden ilk konvoy yola çıktı.
21.05.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yermuk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yermuk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.