Yeniden Yapılandırma

Yeniden Yapılandırma

Son dakika yeniden yapılandırma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeniden yapılandırma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeniden yapılandırma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeniden Yapılandırma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeniden yapılandırma gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.399 yeniden yapılandırma haberi bulunmuştur. Tüm yeniden yapılandırma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk şirketlerden Ukrayna’da önemli görüşme
Türk şirketlerden Ukrayna’da önemli görüşme E-ticaret platformu Trendyol, Ukrayna pazarına girmeye hazırlandığını duyurdu.
2.02.2024 Ekonomi
Asım Balcı kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti Mamak İlçe Belediye Başkanı Adayı Asım Balcı oldu
Asım Balcı kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti Mamak İlçe Belediye Başkanı Adayı Asım Balcı oldu AK Parti Ankara Mamak Belediye Başkanı Adayı olarak Asım Balcı adayı gösterdi. Peki, Asım Balcı kimdir, kaç yaşında ve nereli?
24.01.2024 Gündem
AK Parti Gümüşhane belediye başkan adayı kim? Ercan Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında?
AK Parti Gümüşhane belediye başkan adayı kim? Ercan Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti’nin Gümüşhane Belediye Başkan adayı Ercan Çimen oldu. Peki Ercan Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında?
18.01.2024 Gündem
7440 sayılı kanun uzadı mı? Matrah artırımı 2023 uzatıldı mı, yapılandırma başvuru süresi sona erdi mi? Matrah artırımı 2023 son başvuru tarihi!
7440 sayılı kanun uzadı mı? Matrah artırımı 2023 uzatıldı mı, yapılandırma başvuru süresi sona erdi mi? Matrah artırımı 2023 son başvuru tarihi! 7440 sayılı kanun başvuru süresi uzatıldı mı, matrah artırımı 2023 son başvuru tarihi ne zaman? Vergi affı borç yapılandırma düzenlemesi kapsamında; trafik, askerlik, nüfus, köprü, otoyol kaçak geçiş cezaları ve daha önce hiç yapılandırılmamış adli para cezaları, idari para cezaları, öğrenim kredisi borçları ve destekleme primi borçları 12, 18, 24, 36 veya 48 eşit taksitte ödenebilecek.
26.05.2023 Ekonomi
Fazla mesai ücreti kararı! Resmen değişti, her personele ödenecek
Fazla mesai ücreti kararı! Resmen değişti, her personele ödenecek Yeniden yapılandırma görevine fazla mesai ücreti ödenecek. Gelir İdaresi Başkanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatının 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'na Tabi Personeline Fazla Çalışma Ücreti Ödenmesine İlişkin Ekli Kararın Yürürlüğe Konulması Hakkında Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...
14.04.2023 Çalışan Hakları
Zincir marketlere ‘mesafe’ kısıtlaması geliyor! Küçük esnafa nefes aldıracak uygulama
Zincir marketlere ‘mesafe’ kısıtlaması geliyor! Küçük esnafa nefes aldıracak uygulama Rekabet Kurumu, zincir market açılışları için mesafe uyarısında bulundu. Açıklamada, belirlenecek bir mesafe çapında aynı ekonomik bütünlük içerisinde yer alan perakendecilerin ikinci bir şube açmalarının yasaklanabileceği belirtildi. Küçük esnafın neredeyse yok olduğunu dile getiren TÜKONFED Başkan Vekili Güllü, düzenlemenin hayata geçmesinin yerel işletmelerin rekabetine büyük oranda katkıda bulunacağını söyledi.
6.04.2023 Ekonomi
Dolandırıcılık suçu sayılıyor, paralar faiziyle geri alınıyor! SGK son 5 yılda 30 bin kişi tespit etti
Dolandırıcılık suçu sayılıyor, paralar faiziyle geri alınıyor! SGK son 5 yılda 30 bin kişi tespit etti Boşandığı eşi ile birlikte yaşadığı tespit edilen kişilere bağlanan dul ve yetim aylığı kesiliyor. Ödenmiş olan maaşların tamamı yasal faizi ile birlikte geri alınıyor. SGK ise böyle bir yola başvurmuş kişilere ağır bir suçlama ile dava açıyor.
30.03.2023 Gündem
Gümrük vergi ve cezaları için yeniden yapılandırma kararı! Son tarih ve detaylar belli oldu
Gümrük vergi ve cezaları için yeniden yapılandırma kararı! Son tarih ve detaylar belli oldu Gümrük vergi ve cezalarının yeniden yapılandırılması ile ilgili detaylar açıklandı. Düzenleme kapsamında yapılandırılan borca, 48 taksitle ödeme imkanı getirildi. TÜKONFED Başkan Vekili Avukat İbrahim Güllü, “Alınan kararla, adalet mekanizması üzerindeki iş yükünün hafifleyecektir” dedi.
27.03.2023 Ekonomi
Kiracılardan şaşırtan talep! Evden çıkmak için 100 bin dolar
Kiracılardan şaşırtan talep! Evden çıkmak için 100 bin dolar Kiralardaki fahiş artış nedenyile mağdur pek çok kiracı bulunuyor. Yüzde 25'lik artış sınırına uymayan ev sahipleri nedeni ile kiralık ev arayışında olan kişi sayısı her geçen gün artarken, evini satmak isteyen mülk sahiplerinin yaşadığı mağduriyet de ortaya çıktı.
27.03.2023 Ekonomi
2 bin lirayı aşmayan vergi borçları siliniyor! Borç yapılandırması teklifi Meclis'te
2 bin lirayı aşmayan vergi borçları siliniyor! Borç yapılandırması teklifi Meclis'te Vergi dairelerine vergi, ceza, faiz gibi borcu bulunan vatandaşların 2 bin lirayı aşmayan borçları siliniyor. Kamu alacaklarına yapılandırma getirilmesini öngören 'Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başlandı.
31.01.2023 Ekonomi
AK Parti'li Elitaş: Yapılandırma düzenlemesinin maliyeti 362 milyar TL
AK Parti'li Elitaş: Yapılandırma düzenlemesinin maliyeti 362 milyar TL AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, 14 milyon kişiyi ilgilendiren borç yapılandırma teklifinin tamamlandığını belirterek, "Bu kanunla yapılandırılan borçlar 48 ayda yani 4 yılda tahsil edilecek. Tüm borçların yapılandırılması için başvuru olması durumunda 361.8 milyar liranın borç yapılandırması kapsamında olacağını tahmin ediyoruz." dedi.
27.01.2023 Ekonomi
TMSF KPSS’den en az 75 puanla 47 personel alacak! İşte başvuru şartları!
TMSF KPSS’den en az 75 puanla 47 personel alacak! İşte başvuru şartları! Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, İstanbul Merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere, 7 fon denetçi yardımcısı, 20 fon uzman yardımcısı ve 20 fon avukatı kadrosuna atama yapılacak. Atama için yazılı ve sözlü giriş sınavı için başvuru alınacak. Peki, TMSF personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TMSF personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
14.11.2022 Personel Alımı
Ucuz konut, kredi kartı borçları ve fahiş fiyatlar... Tüm Türkiye'nin gözü kabine toplantısında!
Ucuz konut, kredi kartı borçları ve fahiş fiyatlar... Tüm Türkiye'nin gözü kabine toplantısında! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Ukrayna’dan tahıl sevkiyatına ilişkin son durum kabinenin öncelikli gündem maddesi olacak. Toplantıda ekonomi ve dış politikadaki gelişmeler ele alınacak.
1.08.2022 Gündem
Kredi ve kredi kartı borcu olanlar dikkat! Üç formül masada, takibe düşen ve icralık olan...
Kredi ve kredi kartı borcu olanlar dikkat! Üç formül masada, takibe düşen ve icralık olan... Kredi ve kredi kartı borcu olan herkesi ilgilendiriyor. Takibe düşmüş ve icralık olmuş kişiler ile ilgili harekete geçiliyor. Gözler dar gelirlilerin kredi kartı ve icralık borçlarına yönelik çalışmada. Çalışmanın kabine toplantısına gelmesi bekleniyor. Takibe düşen kart borcu için 3 formül konuşuluyor.
31.07.2022 Siyaset
Kredi ve kredi kart borcu olanlara iyi haber! Resmen harekete geçildi ve...
Kredi ve kredi kart borcu olanlara iyi haber! Resmen harekete geçildi ve... Kredi ve kradi kartı borcu olanları çok yakından ilgilendiriyor. İki bakanlık harekete geçti.Dar gelirli ve takibe düşmüş borçlulara çözüm olacak düzenleme için çalışmalar devam ediyor. Hazine ve Maliye ile Adalet bakanlıklarının, yeniden yapılandırma dahil çeşitli formülleri tartışarak son şeklini verdi. Kredi ve kart borçlusunun beklediği müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurması bekleniyor. Geciken borçlar, yasal süre içinde kapatılmayan kredi ve kart taksitleri sonucunda alacaklı kişi ve kurumlar icra ve haciz gibi yasal süreci işletiyor. Peki böyle bir durumda ne yapmalı? Haklar neler? Nelere itiraz edilebilir? Süre sınırı var mı? İşte yanıtları...
29.07.2022 Ekonomi
Yüksek emekli maaşı ve ikramiye fırsatı! Maaş ve ikramiyeyi zamlı alacaklar
Yüksek emekli maaşı ve ikramiye fırsatı! Maaş ve ikramiyeyi zamlı alacaklar Emekli milyonlarca vatandaşın maaşına zam geliyor. Emekli milyonlarca vatandaşın maaşı ve kıdem tazminatı artacak. Emeklilik hakkı kazananların ise ne zaman dilekçe vermesi gerektiği merak konusu oldu. Uzmanlar tarafından yapılan açıklamaya göre emeklilik hakkı kazanan vatandaşların temmuz ayında dilekçe vermesi daha karlı oluyor. Fakat burada dikkat edilmesi gereken kritik detay net aylık miktarı. Net aylığınız 8 bin 430 liranın altındaysa emeklilik için müracaatta bulunabilirsiniz. Fakat bunun rakamın üzerindeyse beklemek daha avantajlı oluyor. İşte emeklilik ile ilgili son dakika tüm detaylar...
23.06.2022 Emekli
Ev ve araba alacaklara güzel haber! Balon sönecek, fiyatlar düşecek, tarih verildi
Ev ve araba alacaklara güzel haber! Balon sönecek, fiyatlar düşecek, tarih verildi Ev ve araba fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Fiyatlar düşecek. Tarih belli oldu.Uzun süredir hem satılık ev fiyatları hem de kiralık ev fiyatları yükseliş trendindeydi. Arzın talebi karşılamaması nedeniyle fiyatlar adeta katlandı. Aynı şekilde sıfır arabada da pandemi, çip krizi ve Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle yaşanan tedarik sorunu fiyatların yükselmesine yol açtı. İkinci el araç fiyatları da sıfır araba fiyatlarına paralel şekilde yükseldi. Ancak hem ev hem de araba fiyatları ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Ev ve araba alamak isteyenlerin acele etmemesi bayram sonrasını beklemesi tavsiye edildi.
22.06.2022 Ekonomi
İstanbul’un fethinden sonra Ayasofya’da neler oldu? Fatih Sultan Mehmet'in Ayasofya Vakfiyesi ne anlatıyor? Fethiye Camii ne demek?
İstanbul’un fethinden sonra Ayasofya’da neler oldu? Fatih Sultan Mehmet'in Ayasofya Vakfiyesi ne anlatıyor? Fethiye Camii ne demek? İstanbul'un fethinin en önemli sembollerinden biri olan Ayasofya Cami, bir geleneğin de sembolüdür. Osmanlı’da asırlar boyu sürdürülen bir gelenek, fethedilen bir şehrin en büyük mabedinden ezan okunması ve ilk Cuma namazının bu mabedde kılınmasıdır. İstanbul’un fethinden sonra ilk namaz da Ayasofya’da kılınmıştır. Peki, İstanbul’un fethinden sonra Ayasofya’da neler oldu? Fatih Sultan Mehmet'in Ayasofya Vakfiyesi ne anlatıyor? Fethiye Camii ne demek? İşte detaylar…
29.05.2022 Gündem
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) personel alacak! İşte başvuru şartları! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na (BDDK) personel alınacak! Yayımlanan ilana göre, giriş sınavıyla bankacılık alanında uzman yardımcısı alınacak. Başvurular 5 Mayıs'ta başlıyor. Peki, BDDK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? BDDK personel alımı başvuru şartları!
29.04.2022 Personel Alımı
Kripto paralarda son dakika gelişmesi! Yüzde 400 arttı, Ruslar harekete geçti, rekor...
Kripto paralarda son dakika gelişmesi! Yüzde 400 arttı, Ruslar harekete geçti, rekor... Kripto para piyasasında son dakika gelişmesi! Rekor kırdı. Yüzde 400 arttı. Rusya-Ukrayna savaşının ardından Rusya'ya yönelik uygulanan yaptırım kararlarının ardından Ruslar harekete geçti. Tasarruflarını koruyabilmek ve yurtdışına transfer edebilmek için kripto paraya yönelen kişi sayısının artması piyasa hacminin katlanmasına yol açtı.
23.03.2022 Ekonomi
Obeziteden korunmanın yolları!
Obeziteden korunmanın yolları! Dünya genelinde yaklaşık 800 milyon kişi diyabet, kalp hastalıkları, kanser gibi pek çok sağlık sorununa davetiye çıkaran obezite ile yaşıyor. Obeziteye farkındalık oluşturmak ve dikkati çekmek için belirlenmiş olan 4 Mart, “Dünya Obezite Günü” pek çok sağlık kurumunda bilinçlendirme etkinlikleri ile halka farkındalık sağlıyor. Peki, Obezite tanısı nasıl konuluyor? Obezitenin nedenleri ne? Obezite tedavisi nasıl yapılır? Diyetisyen Şeyma Türköner obeziteden korunmanın yollarını anlattı.
4.03.2022 Sağlık
6 aya kadar taksit imkanı! Genelge yayımlandı, işletmeler...
6 aya kadar taksit imkanı! Genelge yayımlandı, işletmeler... Genelge yayımlandı, Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu. 6 aya kadar taksit imkanı tanındı. İşletmelerin ödemeleri gereken tutarı ödeyemedikleri belirtilerek tecil ve taksitlendirme talep ettikleri belirtildi. Buna göre yeniden yapılandırmaya giren işletmelerden, matrah artırımı ve işletme kayıtlarını düzeltme hakkını kullananlara yönelik ilave taksit hakkı tanındı.
15.12.2021 Çalışma Hayatı
BDDK 153 personel alacak! İşte BDDK uzman yardımcısı alımı sınav başvuru şartları!
BDDK 153 personel alacak! İşte BDDK uzman yardımcısı alımı sınav başvuru şartları! BDDK duyurdu! 153 personel alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, BDDK’ya uzman yardımcısı unvanlarında meslek personeli alınacak. Alınacak personel İstanbul’da istihdam edilecek. Peki, BDDK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? BDDK uzman yardımcısı alımı başvuru şartları ve sınav giriş ilanı!
3.11.2021 Personel Alımı
Kredi ile ilgili yeni açıklama! BDDK duyurdu, ve belli oldu
Kredi ile ilgili yeni açıklama! BDDK duyurdu, ve belli oldu Kredi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından açıklandı. BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben, "Bankacılık sektörümüz hem sermaye yeterliliği hem kur hem de aktif kalitesi bakımından gayet sağlam bir durumdadır. Bankalarımız salgının başlangıcından itibaren 940 milyar lira civarında yeni kredi kullandırımı gerçekleştirmiştir." ifadelerini kullandı.
26.10.2021 Ekonomi
Yapılandırma açıklaması! TBB duyurdu, 73.1 milyar lira...
Yapılandırma açıklaması! TBB duyurdu, 73.1 milyar lira... Yapılandırma ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Türkiye Bankalar Birliği tarafından yapılan açıklamada veriler ortaya kondu. Türkiye Bankalar Birliği 230 firma ile yeniden yapılandırma anlaşması yapıldığını açıkladı.
26.10.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yeniden Yapılandırma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeniden yapılandırma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.