Yeni Yöntem

Yeni Yöntem

Son dakika yeni yöntem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni yöntem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni yöntem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Yöntem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni yöntem gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.209 yeni yöntem haberi bulunmuştur. Tüm yeni yöntem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu linke sakın tıklamayın! Yeni yöntem ortaya çıktı, böyle ifşa oldular
Bu linke sakın tıklamayın! Yeni yöntem ortaya çıktı, böyle ifşa oldular İnternette sahte site üzerinden yüksek kazanç vaadiyle dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi eklendi. Hürriyet’in adının da kullanıldığı kopya internet sitesinden gelen linke tıklayan vatandaşlar formu doldurduktan sonra dolandırıcılık tuzağına düşürülüyor. Detaylar CNN TÜRK Muhabiri Emel Telli’nin haberinde…
7.05.2024 Gündem
IBAN'nına para yatanlar yandı! Yeni yöntem ifşa oldu, KDV ve vergi cezası uygulanacak
IBAN'nına para yatanlar yandı! Yeni yöntem ifşa oldu, KDV ve vergi cezası uygulanacak Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Maliye, IBAN numaralarını kiraya verenlerin peşine düştü. IBAN ile yapılan faturasız tahsilatların tümüne KDV ve vergi cezası uygulanacak. Milyonlarca liralık satış yapan bazı işletmelerin kullandığı IBAN’ların bir kısmının eş, dost ve akraba adına kayıtlı olduğu anlaşıldı. Bazı IBAN'ların ise kiralandığı tespit edildi. Bu yöntemi kullanan işletme sahiplerine ağır cezalar geliyor. İşte detaylar...
16.04.2024 Ekonomi
Un helvasında yeni yöntem: Margarin yerine tencere bunu ekleyin- Pamuk gibi oluyor
Un helvasında yeni yöntem: Margarin yerine tencere bunu ekleyin- Pamuk gibi oluyor Tam kıvamında un helvası pişirmenin yeni yönteminde margarin yerine tencere bu konuluyor.
1.02.2024 Yazarlar
Dolandırıcıların yeni yöntemi 'kardeşime eş arıyorum' tuzağı
Dolandırıcıların yeni yöntemi 'kardeşime eş arıyorum' tuzağı Dolandırıcılar her gün farklı yöntem geliştirerek tuzak kuruyor. Son günlerde dolandırıcılar attıkları mesajlarla abla, abi veya kız kardeşlerine eş aradıklarını söylüyorlar. Verilen numara mesaj atanlar ya da linki tıklayanlar tuzağa düşüyor. Sosyal medyada çok kişi bu tuzağa düştüğünü belirtiyor. Uyarıda bulunan Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ali Murat Kırık, "İstenen amaç; tehdit, şantaj ve korkuyla para sızdırmaktır. Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığınızda bu hesabı engellemek ve hiçbir şekilde yazışma yapmamak son derece önemlidir. Zira para verseniz de bundan kurtuluşunuz yoktur" dedi.
29.12.2023 Gündem
5 ilde sahipsiz köpek sayısı 100 bine dayandı! Korkutan rakam
5 ilde sahipsiz köpek sayısı 100 bine dayandı! Korkutan rakam Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HAYKONFED) Karadeniz Bölge Temsilcisi Kemal Zafer Özdemir, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü verilerine göre bölgede 5 ildeki sahipsiz sokak köpeklerin sayısının 99 bin olduğunu belirterek, "Belediyeler, ilçelerindeki hayvanları kırsala, dağlara, çöplüklere atıp çözüm bulduklarını zannediyorlar. Fakat buraya atılan hayvanlar kontrolsüzce üremeye devam etmekte" dedi.
12.12.2023 Gündem
Dolandırıcılardan yeni yöntem! ATM’lere saldırılar arttı: QR kodla işlem yapmak güvenli mi?
Dolandırıcılardan yeni yöntem! ATM’lere saldırılar arttı: QR kodla işlem yapmak güvenli mi? Dolandırıcıların hedefinde banka ATM'leri var. Bankacılık işlemlerinin birçoğunu yapabildiğimiz ATM'ler gündelik hayatı kolaylaştırsa da bazı riskleri de beraberinde getirdi. Özellikle pandemi sonrası dolandırıcıların ATM’lere yönelik saldırıları daha da arttı. Hem sosyal medyada hem de çözüm platformlarında ATM dolandırıcılıklarıyla ilgili onlarca şikâyet bulunuyor. Peki dolandırıcılar hangi yöntemleri kullanıyor? Kullanıcılar nelere dikkat etmeli? QR kod ile işlem yapılması güvenilir mi? Uzmanlar hurriyet.com.tr’ye anlattı.
12.12.2023 Gündem
Kredi kartı kullanan herkes tehlike içerisinde! Dolandırıcılıkta yeni yöntem ‘kargo’ tuzağı
Kredi kartı kullanan herkes tehlike içerisinde! Dolandırıcılıkta yeni yöntem ‘kargo’ tuzağı Kargonuz teslim edilemedi’ mesajıyla vatandaşları tuzağa çeken siber dolandırıcılar, kişilerin banka ve kredi kartı bilgilerini çalıyor.
19.10.2023 Yaşam
Araç satışında yeni yöntem! Fırsatçılar fiyatı böyle yükseltiyor
Araç satışında yeni yöntem! Fırsatçılar fiyatı böyle yükseltiyor Ticaret Bakanlığı tarafından ikinci el otomobil satışlarında taşıtların, üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde ilana çıkmasının yasaklanmasıyla fırsatçılar yeni yöntemler geliştirdi. Otomobillerin ilanlarını düşük fiyatlardan koyan fırsatçılar, arayan kişilere donanım, aksesuar, bakım gibi unsurları bahane edip fiyatın yükseldiğini söylüyor.
14.10.2023 Ekonomi
İsmail Kartal'ın yöntemi işe yaramadı! Kriz patladı: Ferdi Kadıoğlu, Emre Mor...
İsmail Kartal'ın yöntemi işe yaramadı! Kriz patladı: Ferdi Kadıoğlu, Emre Mor... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de sezon başından bu yana sakatlık krizi yaşanıyor. Sarı lacivertlilerde yeni sezonun start almasından itibaren tam 13 sakatlık yaşandı. İsmail Kartal'ın açıkladığı yeni yöntem ile ilgili gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...
20.09.2023 Fenerbahçe
Kredi çekenlere kötü haber! Yargıtay'dan flaş karar
Kredi çekenlere kötü haber! Yargıtay'dan flaş karar Dövizle kredi çektikten sonra taksitleri ödeyemeyen işadamı mahkemenin yolunu tuttu. Yıllar süren davaya son noktaşı koyan Yargıtay 11. Hukuk Dairesi emsal nitelikte bir karara imza attı. Dolar kurunun artmasının öngörülemeyecek bir olgu olmadığına dikkat çeken Yüksek mahkeme; kurlarda yaşanabilecek değişikliklerin davacı tarafça kredi sözleşmenin yapıldığı sırada göz önüne alınması ve basiretli bir tacirin dövizle kredi çekmenin sonuçlarını öngörmesi gerektiğine hükmetti.
12.08.2023 Ekonomi
Kira artırmak için yeni yöntem: Sözleşme uyarlama davası
Kira artırmak için yeni yöntem: Sözleşme uyarlama davası Ev sahibi ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar artarak sürüyor. Mahkemelerde dava yoğunluğu var. Ev sahipleri kiraları arttırmak son dönemde artık yeni bir yönteme başvuruyor. İşte haberin detayları...
12.08.2023 Ekonomi
Plastik poşet ücretleri değişti
Plastik poşet ücretleri değişti Plastik poşet ücretleri güncellendi. 1 Ocak 2019'da başlatılan marketlerde poşetlerin paralı olması uygulaması kapsamında poşet başına 25 kuruş ödeniyordu. Resmi Gazete'de yayımlanan yeni kararlar plastik poşet ücretleri değişti.
2.08.2023 Ekonomi
Turistin odasından çıkanlar pes dedirtti: Otel çalışanları neye uğradığını şaşırdı
Turistin odasından çıkanlar pes dedirtti: Otel çalışanları neye uğradığını şaşırdı Antalya'da bir otelde konaklayan turistin odasına giren görevliler, turistin havlular, şampuanlar, gazlı içecekler, paketli çay çeşitleri, kuruyemiş ve çeşitli yiyeceklere kadar birçok ürünü odasında biriktirdiğini gördü. Odadaki malzemeler cep telefonu kamerasına alınarak tespit edildi.
2.08.2023 Yaşam
Kiralık evler için yeni yöntem! Tercih değişti, oteller boş kaldı
Kiralık evler için yeni yöntem! Tercih değişti, oteller boş kaldı Turistler kiralık evlere yönelince oteller istediği doluluğu yakalayamadı. Eşit şartlarda rekabet isteyen sektör temsilcileri kısa dönem kiralama sektörü için denetim ve vergi çağrısı yaptı. İstanbul’da da mülk sahipleri daha yüksek gelir için kısa dönem kiralamaya yönelince, kiralık ev arayanların seçenekleri azaldı. İşte detaylar...
2.08.2023 Ekonomi
İkinci el araç piyasasında yeni yöntem! Kısıtlamayı aşmak için arkadan dolanıyorlar
İkinci el araç piyasasında yeni yöntem! Kısıtlamayı aşmak için arkadan dolanıyorlar İkinci el araç satışına fiyat kısıtlaması getirilmişti. Çoğu kişi araçlarını açık oto pazarlara götürerek istedikleri fiyata satmaya çalıştıkları ifade ediliyor. Hal böyle olunca 'sırada otomobil pazarları mı var?' sorusu gündeme geldi. Konuyla ilgili merak edilenleri Milliyet Gazetesi Otomobil Yazarı Levent Köprülü CNN Türk’e açıkladı. İşte detaylar...
26.07.2023 Ekonomi
Araba alacak vatandaşlara kritik uyarı! Yeni yöntem ifşa oldu
Araba alacak vatandaşlara kritik uyarı! Yeni yöntem ifşa oldu Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte birçok sektörde olduğu gibi rent a car sektöründe de hareketlilik başladı. Rent a car işletmecileri son zamanlarda artan internet dolandırıcılığına karşı uyarıda bulunurken, dolandırıcıların ulaştıkları kişilerden ‘aracı kapınıza kadar vale getirecek' şeklinde vaatler üzerine ödeme yapmaları veya ön ödeme olarak aldıkları ücretin karşılıksız çıkabileceğine dikkat çekti.
30.05.2023 Ekonomi
Süleyman Soylu: PKK'nın yaptığı zafer işaretini yaptılar
Süleyman Soylu: PKK'nın yaptığı zafer işaretini yaptılar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Van'da yaptığı mitinge aynı zamanda Ekrem İmamoğlu da hanımıyla beraber katıldı. HDP bayrağı salladılar. PKK'nın yaptığı zafer işaretini yaptılar. Meydanda 11 bin kişi vardı. 10 bin kişisi 'Selo'ya özgürlük' diye bağırdı" diye konuştu.
3.05.2023 Gündem
Kiracıları ilgilendiriyor! Ev sahibinin 'aidat' fırsatçılığı, kapı dışarı etti
Kiracıları ilgilendiriyor! Ev sahibinin 'aidat' fırsatçılığı, kapı dışarı etti Kiracıları yakından ilgilendiren haber. Yükselen fiyatlar sonrasında kiracı ve ev sahipleri karşı karşıya gelmeye devam ediyor. Bu sefer ki adres İstanbul Esenyurt. Evini daha yüksek kiraya vermek isteyen ev sahibi, kiracısının aidatı ödememesini fırsat bilerek harekete geçti. Aidat borcu, kira borcu olarak kabul edilince kiracı evden tahliye edildi.
17.04.2023 Ekonomi
Kripto para dolandırıcıları iş başında!
Kripto para dolandırıcıları iş başında! Kripto para dolandırıcıları her gün yeni bir yöntemle karşımıza çıkıyor... Şimdi de insanları "lüks hayat" adı altında kandırmaya çalışıyolar. Kripto dolandırıcılarının vatandaşları nasıl tuzağa çektiği CNN TÜRK muhabiri Emel Telli'nin özel haberinde...
18.01.2023 Vatan TV
Telefon dolandırıcılarından yeni yöntem! 'Milyon dolar' mesajı başınızı yakabilir
Telefon dolandırıcılarından yeni yöntem! 'Milyon dolar' mesajı başınızı yakabilir Telefon dolandırıcıları yöntemlerine yenisini ekledi. “Hesabınızda 2.196.659 USD'lik bakiyeniz var” mesajı gönderen dolandırıcılar, paraya ulaşmak için kullanıcı adı ve şifresi veriyor. Tuzağa düşüp kullanıcı adını ve şifreyi verilen adrese girenlerin ise başına olmadık işler geliyor. İşte akılalmaz yöntemin detayları...
1.12.2022 Gündem
İkinci el ürün alıp satanlar dikkat! 'İade tuzağı'
İkinci el ürün alıp satanlar dikkat! 'İade tuzağı' Online platformalrdan ikinci el ürün alıp satanları çok yakından ilgilendiriyor. Yeni yöntem ortaya çıktı. Bu kez mağdur ürün satıcı oldu. İşte şaşkınlık yaratan olayların ayrıntıları...
22.11.2022 Ekonomi
Arabası olan herkesi kapsıyor! Ekstra para istiyorlar, yeni ortaya çıktı
Arabası olan herkesi kapsıyor! Ekstra para istiyorlar, yeni ortaya çıktı Arabası olan ve trafik kazası yapan herkesi yakından ilgilendiriyor. Yeni bir dolandırıcılık yöntemi ortaya çıktı. Bu kez de avukatların ismini ve sicil numarasını kullandılar. Dolandırıcılar, yeni yöntemle trafik kazası yapan insanlara ulaşıp sigorta borcu ve araçta değer kaybı olduğu iddiasıyla para istiyor. Avukat Sezer Irmak, "Biz burada sigorta şirketleri veya tamir yapan yerlerle ortak çalışıldığını düşünüyoruz. Çünkü ellerindeki bilgiler gerçek." dedi. İşte detaylar...
20.10.2022 Gündem
Araç alacaklar dikkat! 6 ay ve 6 bin kilometre şartını böyle deliyorlar
Araç alacaklar dikkat! 6 ay ve 6 bin kilometre şartını böyle deliyorlar Araba alacakları yakından ilgilendiren haber. Bakanlığın hamlesi sonrası yeni yöntem buldular. Galericiler yasağı delmek için bu yolu deniyor. Galericiler sıfır araç satışına getirilen 6 ay ve 6 bin kilometre şartını farklı yöntemlerle aşmaya çalışıyor. İşte son dakika haberinin detayları...
23.08.2022 Ekonomi
Ev almak ve ev kiralamak isteyenlere flaş uyarı! Attığınız imza başınızı yakabilir
Ev almak ve ev kiralamak isteyenlere flaş uyarı! Attığınız imza başınızı yakabilir Ev almak isteyenler ve ev kiralamak isteyenler dikkat! İnternet sitelerinden emlak dolandırıcılığında yeni yöntem ortaya çıktı. Farklı daireyi ucuz fiyata gösteren sözde emlakçılar, vatandaş ofise gelince kapora sözleşmesi imzalatıp borçlandırıyor. İnternet siteleri üzerinden kullanılan yöntemlere karşı ise emlak danışmanları vatandaşlara uyarılarda bulundu.
17.08.2022 Ekonomi
Kiralık ev arayanlar dikkat! Emlak sitelerinde kapora tuzağı
Kiralık ev arayanlar dikkat! Emlak sitelerinde kapora tuzağı Kiralık ev arayışında olan herkesi çok yakından ilgiliendiriyor. Özellikle son dönemlerde kiralardaki faihiş artış nedeniyle kiracılar mağdur oluyor. Mevcut kiracısını çıkarıp evini yüksek bedellerle yeniden kiraya vermek isteyen ev sahipleri dolayısıyla kiracılar uygun fiyatlı bulduğu evleri kaçırmak istemiyor. Kiralardaki astronomik artışlarla emlak sitelerini mesken tutan dolandırıcılar ise, vatandaşı mağduriyetine mağduriyet katıyor. İnternet üzerinden bu sitelere sahte ‘uygun kiralık daire’ ilanları veren dolandırıcılar, daireyi göstermeden önce yüksek miktarda kapora alıyor. Kaporayı alan sahtekarlar, telefonlarını kapatıp sırra kadem basıyor.
15.07.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Yöntem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni yöntem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.