Yeni Sıngle

Yeni Sıngle

Son dakika Yeni sıngle haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yeni sıngle ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yeni sıngle haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Sıngle

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni sıngle gelişmeleri de dahil olmak üzere 820 yeni sıngle haberi bulunmuştur. Tüm yeni sıngle haberleri aşağıda listelenmiştir.
Timberlake’den yeni single: Selfish
Timberlake’den yeni single: Selfish Justin Timberlake’in, RCA Records etiketli yeni single’ı ‘Selfish’i yayınlandı. Sanatçı, parçanın klibini de izleyicilerle buluşturdu.
27.01.2024 Magazin
İrem Helvacıoğlu’na şaşırtan teklif!
İrem Helvacıoğlu’na şaşırtan teklif! Yürek Çıkmazı dizisinde Zeynep karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu'nda dünyaca ünlü Hintli şarkıcı Harrdy Sandhu'dan teklif geldi. Ancak şartlar istediği gibi olmadığından oyuncu teklifi geri çevirdi.
17.04.2023 Magazin
Deşarj’da bu hafta!
Deşarj’da bu hafta! Türkiye’nin sevilen Türkçe müzik kanalı Dream Türk, stüdyosunda popüler isimleri ağırlamaya devam ediyor.
11.04.2023 Televizyon
Kuruçeşme Açıkhava'da Uğur Aslan ile şarkılar ve anılar bir arada!
Kuruçeşme Açıkhava'da Uğur Aslan ile şarkılar ve anılar bir arada! Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dün akşam altıncı kez ‘Afara Bir Arabesk Müzikali’ ile başarılı sanatçı Uğur Aslan’ı ağırladı. Örneğine az rastlanan müzikal ile hem anılarla derinden etkilenen hem de şarkılarla doyasıya eğlenen dinleyiciler unutulmaz bir gece yaşadı.
20.10.2022 Magazin
Binlerce seveni 10'uncu kez 'Serdar Ortaç' dedi
Binlerce seveni 10'uncu kez 'Serdar Ortaç' dedi Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde Serdar Ortaç, dün akşam sevenleriyle buluştu. 10'uncu kez muhteşem bir konsere imza atan popçu, eski ve yeni şarkılarını harmanlayarak oluşturduğu repertuvarını binlerce hayranıyla birlikte seslendirdi.
30.09.2022 Magazin
Ünlü şarkıcı Aydilge sahnede bayıldı, dinleyicilerini korkuttu!
Ünlü şarkıcı Aydilge sahnede bayıldı, dinleyicilerini korkuttu! Popüler müziğin en farklı seslerinden ve şarkı yazarlarından Aydilge, yeni single 'Umudum Var' ile sevenleriyle buluşmuştu. Şarkıcı Aydilge, önceki gün Kilyos'ta konser verdi. Sahnede bir an olsun yerinde durmayan şarkıcı Aydilge, sıcağında etkisi ile baygınlık geçirince dinleyicilerini korkuttu. Bir anda yere yığılan Aydilge'nin yardımına ise "Beyaz atlı kemancım" dediği eşi Utku Barış Andaç koştu. Utku Barış Andaç eşi Aydilge'yi kucakladığı gibi kulise götürdü.
2.08.2022 Magazin
Fiat 500’e Bocelli versiyonu!
Fiat 500’e Bocelli versiyonu! Tamamen elektrikli Fiat 500’ün, sınırlı sayıda üretilecek olan “La Prima by Bocelli” versiyonu tanıtıldı.
16.05.2022 Otomobil
İrem Helvacıoğlu: Yaşım küçüktü, idrak edemedim. Şimdi olsa dava açardım
İrem Helvacıoğlu: Yaşım küçüktü, idrak edemedim. Şimdi olsa dava açardım Şarkıcı Gökhan Türkmen ve oyuncu İrem Helvacıoğlu, dijital platformda yayınlanan talk show programı 'Dayı Şov'a konuk oldu. Bir defasında sette ölümden döndüğünü anlatan Helvacıoğlu, “Yaşım küçüktü, idrak edemedim" dedi. Gökhan Türkmen ise sinemayla ilgili hayalleri olduğunu açıkladı.
25.04.2022 Magazin
İlker Kaleli ve sevgilisi Sıla'dan sürpriz hamle!
İlker Kaleli ve sevgilisi Sıla'dan sürpriz hamle! Sanatçı Sıla Gençoğlu'nun yeni şarkısının düzenlemesini sevgilisi İlker Kaleli yaptı. Kaleli, şarkının akustik ve elektro gitarlarını da çaldı. Sıla ve İlker Kaleli’nin sürpriz işbirliği, müzisyen Umut Yaşar Sarıkaya'nın sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla ortaya çıktı.
27.11.2021 Magazin
Gökçe, Deşarj’a konuk oluyor!
Gökçe, Deşarj’a konuk oluyor! Dream Türk’de, sunuculuğunu Refik Sarıöz’ün yaptığı, her Çarşamba ekrana gelen Deşarj bu hafta da önemli konuklarını ağırlamaya devam ediyor.
23.11.2021 Televizyon
Caroline Show’a bu hafta, Suat Aydoğan konuk oluyor!
Caroline Show’a bu hafta, Suat Aydoğan konuk oluyor! Her Cumartesi akşamı saat 22.00’de Radyo D ve Dream Türk tv ortak canlı yayınıyla sevenleriyle buluşan “Caroline Show”, Caroline Yılmaz’ın eğlenceli sunumuyla birbirinden değerli konuklarını ağırlamaya devam ediyor.
12.11.2021 Televizyon
Caroline Show'a bu hafta Esra Balamir konuk oluyor!
Caroline Show'a bu hafta Esra Balamir konuk oluyor! Caroline Yılmaz’ın sunduğu, Radyo D ve Dreamtürk Tv’de ortak canlı yayınlanan “Caroline Show” bu hafta çok özel iki ismi ağırlıyor.
30.07.2021 Televizyon
Caroline Show'a bu hafta Aydilge konuk oluyor!
Caroline Show'a bu hafta Aydilge konuk oluyor! Radyo D ve Dreamtürk Tv’nin ortak yayınıyla yayınlanan "Caroline Show" bu hafta da çok özel konuklarını ağırlamaya devam ediyor.
18.06.2021 Televizyon
Bulut Atlası’ndan “Bitmez Gece” yayınlandı
Bulut Atlası’ndan “Bitmez Gece” yayınlandı “Elektronik – Alternatif Rock” tarzında müzik çalışmalarını sürdüren “Bulut Atlası” yeni single çalışması “Bitmez Gece” ile dijital platformlardaki yerini aldı.
28.04.2021 Magazin
Radyo D'de yeni program Popüler D!
Radyo D'de yeni program Popüler D! Radyo D’de yeni bir program daha dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Müzik dünyasının önemli isimleri Radyo D stüdyosundan dinleyenlerine seslenecek.
12.10.2020 Televizyon
Çatı Katı Aşk’a bir ödül daha
Çatı Katı Aşk’a bir ödül daha Kanal D'nin Cumartesi akşamları yayınlanan ve çok sevilen dizisi Çatı Katı Aşk'ın dillere dolanan ''Nasıl İnansam?'' şarkısına imza atan Aydilge, bu şarkısıyla bir ödül daha aldı.
10.09.2020 Televizyon
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi MTV Video Müzik Ödülleri 2020 adayları ve sunucusu açıklandı. Peki, MTV müzik ödülleri ne zaman? İşte MTV müzik ödülleri aday listesi...
17.08.2020 Gündem
Soner Arıca'dan 10 şarkıya 10 klip
Soner Arıca'dan 10 şarkıya 10 klip Temmuz ayında yayınlayacağı yeni single’ının hazırlıklarını sürdüren Soner Arıca, geçtiğimiz günlerde yayınladığı 'Soner Arıca Live & Piano Volume 1' isimli proje albümündeki 10 şarkıya 10 video klip çekti.
23.06.2020 Magazin
Ses getirecek!
Ses getirecek! 2008’den beri dört farklı albümle müzik piyasasının içinde olan Arda Han, yeni single’ı ‘Derdim Çok’u sevenleriyle buluşturdu.
31.05.2020 Magazin
Corona virüs nedeniyle single'ı ertelendi
Corona virüs nedeniyle single'ı ertelendi Şarkıcı Demet Sağıroğlu’nun 'Yaşadım Saydın mı?' isimli yeni single’ının çıkış tarihi, sanatçının gördüğü corona virüs tedavisi nedeniyle ertelendi.
1.04.2020 Magazin
Single ve kitap sürprizi
Single ve kitap sürprizi Çınara, “Zarar Ettik” adını verdiği yeni single’ını müzikseverlerin beğenisine sundu.
11.03.2020 Magazin
Reyhan Karaca Radyo D'ye konuk oluyor
Reyhan Karaca Radyo D'ye konuk oluyor Radyo D’de Melis Baştuğ’un sunduğu Müzik Hattı her çarşamba çok özel konukları ile dinleyicileriyle buluşmaya devam ediyor…
25.02.2020 Kültür Sanat
Aleyna'nın o pozunun bedeli 30 bin lira!
Aleyna'nın o pozunun bedeli 30 bin lira! Aleyna Tilki yeni single kapağındaki fotoğrafı pahalıya patladı. Tilki, bu fotoğrafta giydiği kıyafetleri almak için İtalya'ya gitti.
25.02.2020 Magazin
Özgün Radyo D'ye konuk oluyor!
Özgün Radyo D'ye konuk oluyor! Popüler isimleri konuk alan Müzik Hattı’nın bu haftaki konuğu şarkıcı Özgün...
3.02.2020 Televizyon
Yaprak Çamlıca'dan yeni single!
Yaprak Çamlıca'dan yeni single! Almanya doğumlu Türk sanatçı Yaprak Çamlıca, yepyeni single’ı ile müzikal yolculuğuna devam ediyor. Söz ve müziği Yaprak Çamlıca’ya düzenlemesi Emre Barut’a ait Hoşçakal dijital müzik platformlarında yerini aldı.
9.12.2019 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Sıngle ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni sıngle haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.