Yeni Reform Paketi

Yeni Reform Paketi

Son dakika Yeni reform paketi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yeni reform paketi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yeni reform paketi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Reform Paketi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni reform paketi gelişmeleri de dahil olmak üzere 333 yeni reform paketi haberi bulunmuştur. Tüm yeni reform paketi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü isimlerin kabusu olmuştu! Yeni dönem! Ceylan Ertem, Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki, Hadise...
Ünlü isimlerin kabusu olmuştu! Yeni dönem! Ceylan Ertem, Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki, Hadise... Son dönemlerde özellikle sosyal medyadan duyurulara ve ünlüler hakkında haberlere konu olan ısrarlı takip işi ilk kez yasal düzenlemeye giriyor. Kısa bir süre önce kaybettiğimiz Yeşilçam’ın menekşe gözlü güzeli Fatma Girik’in 50 yıllık saplantılı takipçisi yıllar sonra hâkim karşısına çıkarılabilmişti. Ama o süre zarfında Fatma Girik’in kâbuslar yaşamasına neden olmuştu. İşte tüm detaylar...
7.03.2022 Gündem
AK Parti'li Kurtulmuş: Kadınları ısrarlı takip suç kapsamına alınacak
AK Parti'li Kurtulmuş: Kadınları ısrarlı takip suç kapsamına alınacak AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, "Kadınların ısrarlı şekilde takip edilmesi suç kapsamına alınacak. Suç yok, taciz ve saldırı yok ama birisi tarafından ısrarla takip ediliyor. Sosyal medya üzerinden, yolda yürürken takip ediliyor. Hukuki tabir olarak kullandığımız ısrarlı takibin de bir suç unsuru haline gelmesi ve 'Ceza Muhakemeleri Usulü Kanunu' kapsamı içine girmesini inşallah bu paketle gerçekleştireceğiz” dedi.
11.12.2021 Siyaset
Reform paketinde neler var 2021? Yeni reform paketi 2021 detayları açıklandı!
Reform paketinde neler var 2021? Yeni reform paketi 2021 detayları açıklandı! Yeni reform paketi 2021 neler var? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamuoyunun merakla beklediği ekonomi reform paketini İstanbul'da kamuoyu ile paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, ‘Reform paketimizde dar gelirli küçük esnafımıza yönelik bir vergi muafiyeti de yer alıyor. Kuaför, tesisatçı, tamirci, gibi yaklaşık 850 bin esnafımızı gelir vergisinden muaf tutuyor, beyan yükümlülüklerini de kaldırıyoruz.’ Müjdeleri verirken, birçok başlık açıkladı. Ekonomi reform paketinde neler var? Yeni reform paketi 2021 detayları açıklandı!
12.03.2021 Gündem
KDV sistemi, kamu borçları, teşvik ödemeleri... Her şey değişiyor! Devlet düğmeye bastı
KDV sistemi, kamu borçları, teşvik ödemeleri... Her şey değişiyor! Devlet düğmeye bastı Hükümet düğmeye bastı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuldu. KDV sistemi, kamu borçları ve teşvik ödemeleri gibi bur çok alanda reform yapılacak. Hazine ve Maliye Bakanlığı, ticaret odaları kampa girdi! İşte yeni reform paketiyle ilgili tüm ayrıntılar...
12.02.2021 Ekonomi
Yeni reform paketinde neler var? Cahit Özkan bilgi verdi, Yargı reform paketi 2021: Yaklaşık 128 kanunda değişiklik öngörülüyor!
Yeni reform paketinde neler var? Cahit Özkan bilgi verdi, Yargı reform paketi 2021: Yaklaşık 128 kanunda değişiklik öngörülüyor! Reform paketinde neler var 2021? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önceden duyurduğu, AK Parti MYK toplantısında da ele alınan reformların içeriği netleşmeye başladı. AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan da 128 kanunda değişiklik öngörülen yargı reform paketinin neleri kapsadığı ile ilgili bilgileri aktardı. Özkan söz konusu reform paketiyle, toplumun tüm kesimlerinde yaşanan sıkıntılar ortadan kaldırılarak, başta Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi ve Anayasada yer alan temel hak ve özgürlüklerin işlerlik kazandırılmasının hedeflendiğini söyledi. İşte Yargı reform paketi 2021…
28.01.2021 Gündem
Krediler ertelenecek mi? Kredi borçlarına af mı geliyor? Yeni reform paketi ile ilgili son durum!
Krediler ertelenecek mi? Kredi borçlarına af mı geliyor? Yeni reform paketi ile ilgili son durum! Krediler ertelenecek mi? Hükümet tarafından, yeni ekonomi ve yargısal reform paketleri kapsamında, vatandaşların, iş dünyasının, esnafın ve çiftçilerin borçlarının ertelenmesine ilişkin yeni önlemler masaya yatırılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan ekonomik ve yargısal reform çalışmalarıyla ilgili düğmeye basıldı. Koronavirüs sürecinden etkilenen pek çok kesimin sıkıntı, görüş ve önerilerini dinlendi ve reform ve destek paketleri hazırlığına başlandı. Geçen ay devreye alınan borç yapılandırma süreci devam ederken, diğer yandan da vatandaşların kredi borçları için de çalışma yapıldığı belirtildi. Peki, Yeni reform paketi ile ilgili son durum ne? Yeni reform paketinde neler olacak? Krediler ertelenecek mi? Vatandaşın ve esnafın kredi borçları yapılandırılacak mı? İşte yeni reform paketi ile ilgili son durum...
6.12.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Yeni reform paketi yolda
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Yeni reform paketi yolda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23. Dönem Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları Kura Törenine telekonferans yöntemiyle katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan törende önemli açıklamalarda bulunurken, yeni yasama döneminde yeni reform paketinin yolda olduğunu duyurdu.
20.05.2020 Siyaset
Yeni reform paketiyle müjdeler geliyor! Çifte maaş, erken emeklilik...
Yeni reform paketiyle müjdeler geliyor! Çifte maaş, erken emeklilik... Yeni reform paketinde yer alan “tamamlayıcı emeklilik” çalışanlara çifte maaş imkânı sağlayacak. Çalışırken yapılan tasarruflar emeklilikte geri dönecek. Üstelik daha erken emekli olunacak...
18.04.2019 Ekonomi
Berat Albayrak’tan baş döndüren ekonomi diplomasisi
Berat Albayrak’tan baş döndüren ekonomi diplomasisi Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, G20-Dünya Bankası-IMF toplantıları için gittiği Washington’da dünyanın önde gelen yatırım fonları, yabancı mevkidaşları ve uluslararası finans kurumlarıyla görüştü.
13.04.2019 Ekonomi
İşte yeni Bireysel Emeklilik Sistemi'nin detayları
İşte yeni Bireysel Emeklilik Sistemi'nin detayları Çalışanların yarı zorunlu otomatik olarak katılımlı dahil edildiği Bireysel Emeklilik Sistemi yeniden düzenleniyor. Bu yıl içerisinde alt yapısının tamamlanması beklenen yeni sistemde katılım zorunlu hale gelecek, çalışanların sisteme yatıracağı para ise kazançlara göre değişken oranlı olacak. Ayrıca BES ile Kıdem Tazminatı Fonu birbirine entegre edilerek sistemde toplanan parayla ucuz ve uzun vadeli kredi imkanı oluşturularak sürdürülebilir büyümeye destek olunacak.
11.04.2019 Ekonomi
Yeni reform paketi geliyor
Yeni reform paketi geliyor Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, hükümetin geniş bir reform paketi uygulayacağını açıkladı...
4.11.2015 Ekonomi
Yunanistan yeni reform paketi oylayacak
Yunanistan yeni reform paketi oylayacak Yunanistan Parlamentosu bugün adalet sistemi ve bankacılık sektörünü ilgilendiren düzenlemelerden oluşan yeni bir reform paketini oylayacak.
22.07.2015 Dünya
Komşu’nun bileti kesildi!
Komşu’nun bileti kesildi! Türk Hava Yolları ve Pegasus, ödemelerde yaşanan sıkıntılar nedeniyle Yunan turizm acentelerine bilet satışını durdurdu
9.07.2015 Ekonomi
Anlaşmaya rağmen ‘Komşu’ panikte...
Anlaşmaya rağmen ‘Komşu’ panikte... Yunanistan’da bankalardan 2 günde 1 milyar euro çıktı. Drahmi’ye dönüşün konuşulduğu ortamda 2 ayda çıkan para 21 milyar euroyu buldu. Paranın bir bölümü Türkiye’ye geldi.
20.02.2015 Ekonomi
'Başı açık olan da örtülü olan da...'
'Başı açık olan da örtülü olan da...' Başbakan, Millete Hizmet Yolunda programında konuştu
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere vergisiz telefon müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere vergisiz telefon müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Üniversite öğrencilere cep telefonu ve bilgisayar desteği müjdesini vererek, "9 bin 500 lirayı geçmeyen telefon ve bilgisayar için 5 bin 500 liraya kadar teknoloji desteği vereceğiz. Bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlıyoruz" dedi.
26.09.2023 Gündem
Sağlık çalışanları ile ilgili flaş gelişme! Meclis'e geliyor, yargı paketi...
Sağlık çalışanları ile ilgili flaş gelişme! Meclis'e geliyor, yargı paketi... Doktor, hemşire ve diğer sağlık çalışanlarını ilgilendiren gelişme! Yeni yargı reformu geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı kadına şiddetle mücadelede yeni reform paketinin, "sağlıkçılara yönelik şiddet" düzenlemesini de kapsayacak şekilde genişletilerek "acil yargı paketi" adı altında önümüzdeki hafta Meclis'e sunulması bekleniyor.
6.03.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu! Kadına karşı şiddet suçlarında cezalar artıyor...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu! Kadına karşı şiddet suçlarında cezalar artıyor... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde KADEM 4. Olağan Genel Kurulu'nda konuştu. Erdoğan, kadına karşı şiddetle mücadelede yeni düzenlemeler yapıldığını söyledi ve kadına karşı işlenen suçlarda cezaların artacağını açıkladı.
4.03.2022 Siyaset
Minsk Anlaşması nedir, Rusya ile Ukrayna arasında imzalanan protokol maddeleri nelerdir? İşte ateşkesi hedefleyen Minsk anlaşması
Minsk Anlaşması nedir, Rusya ile Ukrayna arasında imzalanan protokol maddeleri nelerdir? İşte ateşkesi hedefleyen Minsk anlaşması Minsk anlaşması ve maddelerine yönelik detaylar sorgulanıyor. Ukrayna ve Rusya arasında ateşkesi hedefleyen Minsk protokolü kapsamında yapılan Minsk Anlaşması’nda her iki taraf ilk etapta 13 madde üzerine anlaşmaya varmıştı. Peki Minsk Anlaşması nedir? Minsk Anlaşması maddeleri neler? İşte Rusya Ukrayna Minsk Anlaşması maddeleri ve Minsk protokolü içeriği…
24.02.2022 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'den son dakika kararı! Resmen değişti, yeni dönem başladı! Öğrenciler artık...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'den son dakika kararı! Resmen değişti, yeni dönem başladı! Öğrenciler artık... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen harekete geçti. Yeni karar yürürlüğe girdi. Yüz binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Müjdeli haber geldi. MEB son dakika duyurdu. Yeni dönem başladı. Lise 1,2,3,4. sınıfların tamamını kapsıyor, devam edenlere ücret ödenecek. Aylık 2.125 lira olacak. Mesleki eğitim stajına devlet katkısını da içeren 'Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun', Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, mesleki eğitim merkezlerinde eğitim gören öğrencilerin her ay aldıkları asgari ücretin 3'te 1'i kadar ücretin tamamı, artık devlet tarafından ödenecek; 3'üncü sınıf sonunda kalfa olan öğrencilerin aldıkları ücret de asgari ücretin 3'te 1'inden yarısına yükseltildi.

Öte yandan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Mesleki Eğitim Kanunu’nda yapılan son düzenlemelerle yeni bir dönemin başladığına ve mesleki eğitimin daha cazip hale geldiğine dikkat çekerek iş dünyasının 'Aradığım elemanı bulamıyorum' retoriğinin devam etmesi için geçerli hiçbir mazeretin kalmadığını söyledi.
25.12.2021 Eğitim
MEB'den son dakika açıklaması! Yüz binlerce öğrenciyi kapsıyor! 2.125 lira hesaba yatacak
MEB'den son dakika açıklaması! Yüz binlerce öğrenciyi kapsıyor! 2.125 lira hesaba yatacak Milli Eğitim Bakanlığı(MEB) son dakika olarak duyurdu. Yüz binlerce öğrenciye güzel haber. Öğrencilerin hesabına yatacak. Aylık 2.125 lira olacak. Mesleki eğitim stajına devlet katkısını da içeren 'Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun', Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, mesleki eğitim merkezlerinde eğitim gören öğrencilerin her ay aldıkları asgari ücretin 3'te 1'i kadar ücretin tamamı, artık devlet tarafından ödenecek; 3'üncü sınıf sonunda kalfa olan öğrencilerin aldıkları ücret de asgari ücretin 3'te 1'inden yarısına yükseltildi.
25.12.2021 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadınlara yönelik taciz ve takip eylemlerinin cezaları ağırlaştırılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadınlara yönelik taciz ve takip eylemlerinin cezaları ağırlaştırılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Her seferinde insan hak ve özgürlüklerinden dem vuranlar, bölgemizde yaşanan insani dramlara gözlerini kapatıyor. Yunanistan'ın Ege Denizinde mülteci botlarını batırması karşısında hiçbir tepki göstermiyorlar. Ülkemizin haklı olduğu konularda dahi hemen yaptırım diline sarılanların her gün televizyon ekranlarına yansıyan bu trajedilerle ilgili şimdiye kadar tek bir eleştirel cümlelerini duymadık, işitmedik" dedi. 
10.12.2021 Siyaset
Bakan Gül: Herkes mahkemelerde meramını istediği şekilde anlatabiliyor
Bakan Gül: Herkes mahkemelerde meramını istediği şekilde anlatabiliyor Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Konuşulan dile ipotek koyulduğunu gördük. Mahkemelerde kendi dilinde, evinde, çarşıda konuştuğu dilde savunma yapmanın engellendiğini gördük. Bu yaklaşım maalesef adalete güvenin de yara almasına yol açtı. Bu topraklarda yaşayan 84 milyon vatandaşımız özbeöz bu ülkenin birinci sınıf vatandaşıdır. Bugün herkes mahkemelerde meramını istediği şekilde anlatabilmektedir" dedi.
12.11.2021 Siyaset
Kredi fırsatı! 2 yıl ödemesiz, 500 bin TL'ye kadar... Faiz desteği verilecek
Kredi fırsatı! 2 yıl ödemesiz, 500 bin TL'ye kadar... Faiz desteği verilecek Avantajlı koşullarda kredi imkanı sağlanıyor. Ödemeler 6 aydan 24 aya kadar ötelenebiliyor. Kredi kullanımında üst limit 500 bin TL olarak belirlendi. KOBİ'lere istihdam, imalat sanayiine 5 ve 6. bölgede yatırım odaklı, 23 milyar liralık ucuz kredi paketi oluşturuldu. İşte detaylar...
30.09.2021 Ekonomi
Bankalarda yeni dönem! BDDK resmen duyurdu ve...
Bankalarda yeni dönem! BDDK resmen duyurdu ve... BDDK resmen duyurdu! Bankacılık sektörü ile ilgili son dakika açıklaması. Yeni düzenlemeler geliyor. Hazırlıklar başladı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben yaptığı açıklamada, "Bankacılık sektöründe finansal inovasyonu teşvik etmek, finansal kapsayıcılığı artırmak ve bankacılık hizmetlerine erişimi kolaylaştırmak amacıyla yeni bir düzenleme hazırlığı içerisindeyiz." dedi.
29.09.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Reform Paketi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni reform paketi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.