Yeni Program

Yeni Program

Son dakika yeni program haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni program ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni program haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Program

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni program gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.502 yeni program haberi bulunmuştur. Tüm yeni program haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da kırsal alanlara 95 milyar liralık yatırım!
Adana'da kırsal alanlara 95 milyar liralık yatırım! Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram, "Hibeler sayesinde hayvansal üretimden tarım ve su ürünlerinin işlenmesine, kırsal turizm ve arıcılıktan yenilenebilir enerjiye kadar çok geniş bir yelpazede ülkenin kırsal alanlarına 95 milyar TL'lik yatırım kazandırıldı. Yaklaşık 100 bin insana da istihdam imkânı sağlandı" dedi.
28.03.2024 Adana
Müge Dağıstanlı Aramızda Kalmasın ne zaman başlıyor? Müge ile Gülşen'in programı neden bitti?
Müge Dağıstanlı Aramızda Kalmasın ne zaman başlıyor? Müge ile Gülşen'in programı neden bitti? Müge ile Gülşen'in programı neden bitti sorusunun yanıtı merak ediliyor. TV8'de yayınlanan 2. sayfa programının bitişiyle birlikte yeni program Aramızda Kalmasın hakkında araştırmalar da başladı. Gülşen Yüksel'in neden 2. sayfadan ayrıldığı konusu henüz gündemdeyken Müge'yle Aramızda Kalmasın programınıon yayın tarihi de merak konusu oldu. Peki Gülşen Yüksel neden ayrıldı, ikinci sayfa neden bitti? İşte Aramızda Kalmasın yayın tarihi ve ayrıntılı bilgiler
2.01.2024 Televizyon
Bakan Şimşek bankacılarla görüştü! İşte ilk açıklama
Bakan Şimşek bankacılarla görüştü! İşte ilk açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bankalar Birliği ile toplantısının çıkışında yaptığı açıklamada, "Refah artışını sağlayacak modelle yolumuza devam edeceğiz" dedi.
16.06.2023 Ekonomi
Cevdet Yılmaz: Hedefimiz yüksek gelirli ülkeler ligine çıkmak
Cevdet Yılmaz: Hedefimiz yüksek gelirli ülkeler ligine çıkmak AK Parti Bingöl Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, CNN Türk ekranlarında soruları yanıtladı. Yılmaz "Türkiye kalkınmakta olan ve gelişmiş olma ülke iddiasını ortaya koymuş durumda. Alt gelirden üst orta ligine yükseldi Türkiye. Katma değeri yüksek sektörlerde atılım yaparak ihracatı köklü şekilde değiştirerek, kişi başına geliri 13 bin doların üzerine çıkarınca gelişmiş, yüksek gelirli ülkeler ligine atlamış oluyorsunuz" dedi.
18.04.2023 Gündem
Radyo D’de yeni program; "Ahmet ve Yaman ile Araba Hikayeleri"
Radyo D’de yeni program; "Ahmet ve Yaman ile Araba Hikayeleri" Türkiye’nin sevilen radyosu Radyo D’nin yayın akışına bir yeni program daha ekleniyor.
24.03.2023 Televizyon
Radyo D’den yeni program “Yeter Ki Müzik Olsun”
Radyo D’den yeni program “Yeter Ki Müzik Olsun”   Müzik yazarı ve araştırmacısı Yavuz Hakan Tok, Radyo D kadrosuna katıldı.  
18.11.2022 Televizyon
Kılıçdaroğlu: Ben 85 milyonun huzuru için mücadele ediyorum
Kılıçdaroğlu: Ben 85 milyonun huzuru için mücadele ediyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bütün çabamız bu ülkede yaşayan herkes bu ülkenin sokaklarında, meydanlarında, kahvelerinde huzur içinde oturabilsin, konuşabilsin, tartışabilirsin. Her evin huzura ihtiyacı var, her kentin huzura ihtiyacı var. Bütün mücadele bunun için. Ben 85 milyon insanın huzuru için mücadele ediyorum" dedi.
1.11.2022 Siyaset
'Türkiye Yüzyılı'nın detaylarını AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik canlı yayında açıkladı
'Türkiye Yüzyılı'nın detaylarını AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik canlı yayında açıkladı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, canlı yayınında AK Parti'nin yeni program ve hedeflerinin yer aldığı "Türkiye Yüzyılı" vizyonunu anlattı.
28.10.2022 Gündem
'Türkiye Yüzyılı' vizyonu! İnternet sitesi erişime açıldı, 16 farklı başlık yer alıyor
'Türkiye Yüzyılı' vizyonu! İnternet sitesi erişime açıldı, 16 farklı başlık yer alıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin yeni program ve hedeflerinin yer aldığı "Türkiye Yüzyılı" vizyonunu kamuoyuyla paylaşıyor. AK Parti tarafından hazırlanan Türkiye Yüzyılı'nın vizyonunun tanıtım sitesi "turkiyeyuzyili.com/tr/" ise erişime açıldı. Türkiye Yüzyılı vizyonunda 16 farklı başlığın yer aldığı görüldü. İşte detaylar...
28.10.2022 Gündem
Türkiye Yüzyılı nedir? Türkiye Yüzyılı logosu ne anlama geliyor? Türkiye Yüzyılı programı ne zaman? 2053 vizyonu nedir?
Türkiye Yüzyılı nedir? Türkiye Yüzyılı logosu ne anlama geliyor? Türkiye Yüzyılı programı ne zaman? 2053 vizyonu nedir? AK Parti vizyon belgesi açıklanacak. Gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarına çevrilirken AK Parti'nin gelecek program ve hedeflerinin ne olacağı merak ediliyor. "Türkiye Yüzyılı" temalı vizyon belgesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, Türkiye Yüzyılı nedir? Türkiye Yüzyılı logosu ne anlama geliyor? Türkiye Yüzyılı programı ne zaman? 2053 vizyonu nedir? İşte detaylar…
28.10.2022 Gündem
YÖK Başkanı Özvar: Üniversite sınavına başvuru sayısı yüzde 25 arttı
YÖK Başkanı Özvar: Üniversite sınavına başvuru sayısı yüzde 25 arttı YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Üniversite sınavına girmek için başvuran aday sayısı bu yıl, bir önceki yıla göre yaklaşık yüzde 25 oranında artış kaydetmiştir. Geçen yıl 2 milyon 607 bin civarında olan aday başvuru sayısı, bu yıl 3 milyon 250 bine yaklaşmıştır" dedi.
16.08.2022 Eğitim
En az 5 bin 400 lira ödeniyor! Başvurular e-Devlet'ten yapılıyor, 12 ay boyunca...
En az 5 bin 400 lira ödeniyor! Başvurular e-Devlet'ten yapılıyor, 12 ay boyunca... Milyonlarca kişi merakla bekliyordu. Ödemeler 29 Temmuz itibarıyla başladı; başvurular halen alınmaya devam ediyor. Aylık olarak 450, 550, 600 lira olmak üzere üç segmentte destek ödemesi yapılıyor; 12 ay boyunca düzenli olarak veriliyor. Sosyal yardım programlarına yenisi eklendi. 'Aile Destek Programı' ile ihtiyaç sahibi hanelere ödeme yapılacak. Destekten daha uzun süre yararlanmak için erken başvuru önemli. Başvurular, e-Devlet üzerinden ya da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'ndan da yapılabiliyor. Peki kimler kapsam dışı? Nasıl başvuru yapılıyor? 'Aile Destek Programı' ile ilgili bilinmesi gerekenler ne? İşte detaylar...
11.08.2022 Ekonomi
Gelinim Mutfakta 926.bölüm fragmanı yayınlandı!
Gelinim Mutfakta 926.bölüm fragmanı yayınlandı! Haftanın yeni yarışmacısının katılımıyla mutfakta rekabet devam ediyor.
6.05.2022 Televizyon
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati ekonomist ve akademisyenlerle bir araya geldi
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati ekonomist ve akademisyenlerle bir araya geldi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ekonomistler ve akademisyenlerle Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde bir araya geldi. Toplantı sonrası açıklama yapan Bakan Nebati finansal sektörde istikrar ve sürdürülebilir güven vurgusu yaptı.
22.01.2022 Ekonomi
Emekli, memur, işçi ve çalışan herkesi ilgilendiriyor! Yeni dönem resmen başladı! Maaş ödemesi ve...
Emekli, memur, işçi ve çalışan herkesi ilgilendiriyor! Yeni dönem resmen başladı! Maaş ödemesi ve... Emekli, memur ve çalışan milyonları ilgilendiriyor. Resmen harekete geçildi. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) son dakika duyurdu. Detaylar belli oldu. Yeni dönem başladı. SGK, vatandaşların aklına takılan bütün soruların sosyal güvenlik uzmanları tarafından cevaplanmasını sağlayacak yeni program hayata geçirdi. Bu kapsamda, yaşlılık aylığı, malullük, hastalık hali, analık hali, iş kazası, meslek hastalığı, isteğe bağlı sigorta kolları, emeklilik, ölen sigortalının hak sahipleri, yurt dışı işlemleri, primsiz aylıklar, emeklilikten sonra tekrar çalışma, Genel Sağlık Sigortası ve çalışma hayatı ile ilgili tüm sorulara ve daha fazlasına sosyal güvenlik uzmanları cevap verecek.
15.01.2022 Çalışan Hakları
SGK son dakika olarak duyurdu! Yaşlılık aylığı, malullük, hastalık hali, analık hali, iş kazası, meslek hastalığı, isteğe bağlı sigorta kolları konularının hepsine cevap verecek!
SGK son dakika olarak duyurdu! Yaşlılık aylığı, malullük, hastalık hali, analık hali, iş kazası, meslek hastalığı, isteğe bağlı sigorta kolları konularının hepsine cevap verecek! Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), vatandaşların aklına takılan bütün soruların sosyal güvenlik uzmanları tarafından cevaplanmasını sağlayacak yeni program hayata geçirdi. Bu kapsamda, yaşlılık aylığı, malullük, hastalık hali, analık hali, iş kazası, meslek hastalığı, isteğe bağlı sigorta kolları, emeklilik, ölen sigortalının hak sahipleri, yurt dışı işlemleri, primsiz aylıklar, emeklilikten sonra tekrar çalışma, Genel Sağlık Sigortası ve çalışma hayatı ile ilgili tüm sorulara ve daha fazlasına sosyal güvenlik uzmanları cevap verecek.
15.01.2022 Çalışma Hayatı
KPSS şartı yok! 3.5 milyona iş fırsatı! Genç, kadın...
KPSS şartı yok! 3.5 milyona iş fırsatı! Genç, kadın... KPSS şartı yok. Milyonlara iş fırsatı. OVP döneminde yılda ortalama 1 milyon 170 bin olmak üzere, 3.5 milyonun üstünde kişiye istihdam sağlanacak. Genç ve kadın istihdamını artırmak için yeni program ve strateji oluşturulacak.
7.09.2021 Ekonomi
Kritik tarih belli oldu! Ruslar geliyor...
Kritik tarih belli oldu! Ruslar geliyor... Gelen son dakika haberine göre; Uçuş yasağını 21 Haziran’a uzatan Rusya’da turistlerin tepkisi sürüyor. Turizmciler ve kamudan elde edilen bilgi Rusların 21 Haziran’dan itibaren gelmeye başlayacağı yönünde. Rus teftiş heyeti kararını 10-15 Haziran’da verecek.
2.06.2021 Ekonomi
Kanal D'de yeni yarışma: Operasyon 41
Kanal D'de yeni yarışma: Operasyon 41 Survivor'ın yıldız yarışmacısının sunacağı, formatı yerli bir yarışma olan ‘Operasyon 41’, yakında Kanal D’de ekrana gelecek.
1.06.2021 Televizyon
Süper Lig'de 42.hafta maçlarının saatlerinde değişiklik
Süper Lig'de 42.hafta maçlarının saatlerinde değişiklik TFF, 42. haftadaki şampiyonluk ve küme düşmeyi ilgilendiren 4 maçın 20:30'da, diğer 6 maçın da 18:00'de başlayacağını açıkladı
13.05.2021 Süper Lig
Müge Anlı hakkında özel program iddiası!
Müge Anlı hakkında özel program iddiası! Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı'nın, Acun Ilıcalı'nın yeni dijital platformu Exxen için özel bir program hazırlığı içinde olduğu iddia edildi...
22.03.2021 Televizyon
Kanal D'de yeni program: Yüzleşme
Kanal D'de yeni program: Yüzleşme Birbirini tanımayan yedi farklı kişinin sağlık sorunları ve hayata tutunma çabalarının ekrana geleceği “Yüzleşme”, Doç. Dr. Oytun Erbaş’ın moderatörlüğü ile yakında Kanal D’de...
29.01.2021 Televizyon
Radyo D'de yeni program Popüler D!
Radyo D'de yeni program Popüler D! Radyo D’de yeni bir program daha dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Müzik dünyasının önemli isimleri Radyo D stüdyosundan dinleyenlerine seslenecek.
12.10.2020 Televizyon
Kanal D’den Yeni Program:  “Hem Kadın Hem Anne”
Kanal D’den Yeni Program: “Hem Kadın Hem Anne” Kanal D’nin sunuculuğunu İpek Dağıstanlı’nın yaptığı yeni programı “Hem Kadın Hem Anne”, 10 Ekim Cumartesi günü başlıyor.
9.10.2020 Televizyon
MEB harekete geçti, değişiyor! 2 yıl...
MEB harekete geçti, değişiyor! 2 yıl... Milyonlarca kişi bekliyordu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tek tek duyurdu. Yeni yapıya geçiliyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, destekleme yetiştirme kurslarına ilişkin mevzuatı da değiştirilerek yeni bir yapıya geçileceğini bildirdi. MEB, ayrıca yıllık izinlerle ilgili 81 ile yazı yolladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk imzalı yazıda izin planlamasında dikkat edilecek hususlar anlatıldı.
22.06.2020 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Program ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni program haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.