Yeni Logo

Yeni Logo

Son dakika yeni logo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni logo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni logo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Logo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni logo gelişmeleri de dahil olmak üzere 327 yeni logo haberi bulunmuştur. Tüm yeni logo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Twitter’da yeni dönem başladı! Kuş gitti 'X' geldi
Twitter’da yeni dönem başladı! Kuş gitti 'X' geldi Sosyal medya platformu Twitter’ın mavi kuş logosu “X” ile değiştirildi.
24.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Savunma Sanayii Başkanlığı'nın logosu değişti!
Savunma Sanayii Başkanlığı'nın logosu değişti! Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı'nın logosu değiştirildi. Yeni logoda, 16 Türk devletini temsilen 16 yıldıza yer verildi.
16.05.2022 Gündem
Togg ne zaman çıkıyor? Togg logosu değişti mi?
Togg ne zaman çıkıyor? Togg logosu değişti mi? Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun bünyesinde yerli otomobil Togg'un üretimi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Fabrika inşaatı devam ederken Togg'un logosu da değişti. Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş "C segmenti SUV’un, önce ülkemizde ardından da Avrupa’da pazara çıkmasına yaklaştık" dedi. Peki, Togg ne zaman çıkıyor? Togg logosu değişti mi? Yerli otomobil Togg fiyatı ne? Togg parçaları yerli mi? Togg tahmini fiyatı ne? İşte detaylar...
28.12.2021 Ekonomi
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'nin yeni tanıtım filmi yayınlandı
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'nin yeni tanıtım filmi yayınlandı Dünyanın en büyük 100 havacılık şirketi arasında yer alan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii yeni tanıtım filmini yayınladı.
6.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Burak Elmas sinyali vermişti! Galatasaray satın alınca logo...
Burak Elmas sinyali vermişti! Galatasaray satın alınca logo... Galatasaray'ın Niğde Anadolu FK ile pilot takım olarak anlaşması sonrası TFF 2. Lig ekibi, TFF'ye resmi logo değişikliği başvurusunda bulundu.
2.11.2021 Galatasaray
Yemeksepeti genişlettiği hizmet yelpazesini vurgulayan yeni logosu ve tasarımıyla “Aklındaysa Kapında” diyor
Yemeksepeti genişlettiği hizmet yelpazesini vurgulayan yeni logosu ve tasarımıyla “Aklındaysa Kapında” diyor 20 yıl önce restoranları dijitalleştirerek başlattığı ekosisteme sanal marketlerinin ardından mahalle esnafını da dahil ederek büyüyecek Yemeksepeti, “Aklındaysa Kapında” sloganıyla marka konumlandırmasını yeniledi.
2.10.2021 Ekonomi
Renault Taliant’ın fiyatı belli oldu!
Renault Taliant’ın fiyatı belli oldu! Renault Taliant 167.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.
24.05.2021 Otomobil
2025’e kadar 7 yeni elektrikli üretecek!
2025’e kadar 7 yeni elektrikli üretecek! Renault Grubu CEO’su Luca de Meo ve ekibi markanın vizyonunu paylaştı.
7.05.2021 Otomobil
Peugeot logosunu değiştirdi! İşte yeni tasarım...
Peugeot logosunu değiştirdi! İşte yeni tasarım... Peugeot markasının küresel tasarım stüdyosu Peugeot Design Lab tarafından tasarlanan daha akıcı, daha kaliteli ve daha zarif 11'inci versiyon yeni logosu tanıtıldı.
26.02.2021 Otomobil
KIA logo ve sloganını değiştirdi! 27 yıl sonra bir ilk...
KIA logo ve sloganını değiştirdi! 27 yıl sonra bir ilk... Güney Koreli otomotiv üreticisi KIA logosunda değişiklik yaptı. Şirket logosunun yanında sloganını da yeniledi.
8.01.2021 Ekonomi
Tofaş’tan “yerli” crossover geldi!
Tofaş’tan “yerli” crossover geldi! Tofaş’ın 1 milyar dolarlık yatırım yaparak, 2015 yılında seri üretime geçirdiği ve Avrupa başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesine Tipo ismiyle ihraç ettiği Egea model ailesi, 225 milyon dolarlık yatırımla yenilendi.
27.10.2020 Otomobil
Toyota kurumsal kimliği yeniledi
Toyota kurumsal kimliği yeniledi Toyota, Avrupa için kurumsal kimliğinde değişikliğe gitti.
22.07.2020 Otomobil
İzlanda Milli Takımı yeni logosu ve formasını tanıttı!
İzlanda Milli Takımı yeni logosu ve formasını tanıttı! Avrupa futboluna son dönemde oynadığı futbolla damga vuran İzlanda, futbolda yeni bir marka olmaya çalışıyor.
2.07.2020 Futbol
Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'dan flaş karar!
Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'dan flaş karar! Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü "Yeni partiler yola çıkıyor" başlıklı yazısında Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan cephesinde yaşanan son gelişmelere yer verdi. Selvi'ye göre; Davutoğlu’nun partisinin ismi ve amblemi belirlendi. Babacan cephesi ise Şehir Üniversitesi üzerinden süren tartışmaya girmeme kararı aldı.
10.12.2019 Siyaset
Facebook'tan yeni logo!
Facebook'tan yeni logo! Facebook, şirketin kurumsal kimliği ve uygulamaları arasında görsel ayrım oluşturma amacıyla oluşturduğu yeni logosunu tanıttı.
5.11.2019 Bilim ve Teknoloji
Erdoğan'dan sosyal medyada 15 Temmuz vurgusu
Erdoğan'dan sosyal medyada 15 Temmuz vurgusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda yürütülecek etkinliklerde kullanılmak üzere hazırlanan yeni 15 Temmuz logosunu, Twitter'da profil resmi yaptı.
8.07.2019 Siyaset
'15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' için yeni logo
'15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' için yeni logo Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' kapsamında yurt genelinde yürütülecek etkinliklerde kullanılmak üzere hazırlanan yeni logo ve kurumsal kimlik haritasının bulunduğu 'www.15temmuz.gov.tr' adlı internet sitesinin açıldığını duyurdu.
6.07.2019 Gündem
MEB’ten logo değişikliği
MEB’ten logo değişikliği MEB logosunu değiştirdi. Yeni logo bakanlığın sosyal medya hesabından yayınladı.
3.01.2019 Gündem
İşte Dışişleri Bakanlığı'nın yeni logosu
İşte Dışişleri Bakanlığı'nın yeni logosu Dışişleri Bakanlığı yeni logosunu Twitter adresinden duyurdu.
14.12.2018 Dünya
Bakanlıkların logoları değişiyor
Bakanlıkların logoları değişiyor Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yeniden yapılandırılan bakanlıkların yeni amblem ve logo tasarımları tamamlandı.
7.11.2018 Gündem
VW logosu hala belirsizliğini koruyor
VW logosu hala belirsizliğini koruyor Wolfsburg merkezli Alman otomotiv devi Volkswagen geçtiğimiz Nisan ayında yeni bir marka logosu üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Peki son durum ne ? Yeni logo 2019 yılına yetişecek mi? İşte detaylar.
20.10.2018 Otomobil
1.976 ürüne suçüstü
1.976 ürüne suçüstü Bakan Pekcan, 41 bin 818 ürünün denetlendiğini belirterek “1.296 üründe haksız fiyat artışı var, 680’inde de gramajla oynanmış. Cezayı 10 katına çıkarma yetkimiz var” dedi
19.09.2018 Ekonomi
Yerli ürünlere yeni logo geliyor...
Yerli ürünlere yeni logo geliyor... Ticaret Bakanlığı yerli malını ayırt edici etiket için ilk adımı attı. Fiyat etiketi yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelikle üretim yeri Türkiye olan mallar için bakanlıkça tespit ve ilan edilen şekil, logo veya işaretin kullanılması öngörüldü.
18.09.2018 Ekonomi
YouTube logosu değişti!
YouTube logosu değişti! Çevrimiçi video platformu YouTube 12 yıllık logosunu değiştirdi. YouTube logosundaki "Tube" kısmı masaüstü ve mobil cihazlarda daha rahat okunur hale geliyor. Detaylar haberimizde.
30.08.2017 Bilim ve Teknoloji
Juventus'un yeni logosuna büyük eleştiri
Juventus'un yeni logosuna büyük eleştiri İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus'un, köklü bir yeniliğe giderek değiştirdiği logosu tepkilere neden oldu.
17.01.2017 İtalya

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Logo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni logo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.