Yeni Karar

Yeni Karar

Son dakika yeni karar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni karar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni karar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Karar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni karar gelişmeleri de dahil olmak üzere 34.733 yeni karar haberi bulunmuştur. Tüm yeni karar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boşanmayla ilgili yeni karar! Artık değişti, iptal edildi
Boşanmayla ilgili yeni karar! Artık değişti, iptal edildi Boşanmak isteyen çiftleri yakından ilgilendiriyor. AYM, boşanma davası reddedilen çiftlerin “evlilik birliğinin temelden sarsıldığı” gerekçesiyle yeniden dava açmaları için 3 yıl beklemesini öngören kuralı iptal etti. Kararda 3 yıllık bekleme süresinin makul olmadığı, taraflara katlanamayacakları külfet yüklediği vurgulandı İşte detaylar...
20.04.2024 Gündem
Emekliler dikkat! Emekli maaşlarıyla ilgili yeni karar, banka izin vermedi
Emekliler dikkat! Emekli maaşlarıyla ilgili yeni karar, banka izin vermedi Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Emekli maaşlarıyla ilgili yeni karar verildi. Yargıtay'dan 16 milyon emekliyi ilgilendiren emsal karar. Kredi kartı borcunu maaşıyla ödeyen emekli hakkında yeni bir karara imza atıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Korhan Berzeg'in ailesinden flaş karar! 'Artık umudumuz kalmadı' deyip kilit vurdular
Korhan Berzeg'in ailesinden flaş karar! 'Artık umudumuz kalmadı' deyip kilit vurdular Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan Korhan Berzeg (84), 300 gündür kayıp. Arama çalışmaları, 130'uncu günde sonlandırılırken, artık gelen bir ihbar da yok. İstanbul Büyükada’da yaşayan eşi Angela Berzeg (82), sosyal medya hesabından Korhan Berzeg’in fotoğrafını, “Neredesin Korhan, hala bekliyoruz, seni hala seviyoruz” notuyla paylaşırken, ailenin Gönen ilçesi Armutlu Mahallesi’ndeki eviyle ilgili yeni karar verildi. İşte detaylar...
11.04.2024 Gündem
Gıda etiketleri için yeni karar! Resmen değişti, tarih belli oldu
Gıda etiketleri için yeni karar! Resmen değişti, tarih belli oldu Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından tüketicilerin korunması için gıda etiketlerinde yeni düzenlemeye gidilerek, ilgili Türk Gıda Kodeksi Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...
6.04.2024 Gündem
İnternet faturalarındaki fiyat artışıyla ilgili yeni karar! Hemen itiraz edin, geri ödenecek
İnternet faturalarındaki fiyat artışıyla ilgili yeni karar! Hemen itiraz edin, geri ödenecek İnternet fiyatlarına son aylarda yüzde 50'leri aşan zam geldi. Aydın'da internet abonesi olan bir tüketici vergileri bahane ederek fiyat yükselten şirketle anlaşmazlık yaşadı. Soluğu mahkemede alan tüketiciye mahkemeden emsal bir karar çıktı. İşte mahkemenin internet fiyatlarıyla ilgili verdiği emsal karar...
5.04.2024 Ekonomi
PFDK, Fenerbahçe'nin 2 oyuncusunun cezasını durdurdu
PFDK, Fenerbahçe'nin 2 oyuncusunun cezasını durdurdu PFDK'den yapılan açıklamada ceza aldığı açıklanan Jayden Quinn Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat hakkındaki kararların durdurulduğu belirtildi. Bununla birlikte iki oyuncu da Adana Demirspor maçında forma giyebilecek. Tahkim Kurulu Talimatı’nın 20. maddesi uyarınca uygulamanın durdurulduğu açıklanırken, oyuncular hakkındaki yeni karar ilerleyen tarihlerde verilecek.
3.04.2024 Futbol
Merkez Bankası'ndan reeskont ve avans faiz oranları hakkında yeni karar
Merkez Bankası'ndan reeskont ve avans faiz oranları hakkında yeni karar Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), vadesine en çok 3 ay kalan senetler karşılığında yapılacak reeskont işlemlerinde uygulanacak iskonto faiz oranını yıllık yüzde 43'25'ten yüzde 50,75, avans işlemlerinde uygulanacak faiz oranı ise yıllık yüzde 44,25'ten yüzde 51,75'e çıkardı.
1.04.2024 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili yeni karar! 1 Nisan'dan itibaren geçerli olacak
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili yeni karar! 1 Nisan'dan itibaren geçerli olacak Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), 1 Nisan 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak doğal gaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmadığını bildirdi.
29.03.2024 Ekonomi
BES ile ilgili yeni karar! 1 Temmuz'da başlıyor
BES ile ilgili yeni karar! 1 Temmuz'da başlıyor Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından hazırlanan yönetmelik değişikliği, Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre BES’ten çıkmadan nakit ihtiyaçlarına çözüm sunması amaçlanan ve 26 Mart’ta başlaması planlanan “kısmi nakit çekme” uygulaması 1 Temmuz’a ertelendi.
26.03.2024 Ekonomi
MEB'den ortaokul ve liseler için yeni karar! Sınıflar tamamen değişiyor
MEB'den ortaokul ve liseler için yeni karar! Sınıflar tamamen değişiyor Milli Eğitim Bakanlığı'nca, tüm illerin ortaokul-lise kademelerinde 3 bin 500 okulda yenilikçi sınıfların kurulmasına yönelik çalışma başlatıldı. Sınıflarda 3 boyutlu yazıcılar ile kodlama eğitimine destek amaçlı 10'ar adet robotik kodlama kitleri de yer alacak.
25.03.2024 Gündem
MEB'den yeni karar! Veli ve öğretmenleri ilgilendiriyor, artık e-Devlet'ten yapılacak
MEB'den yeni karar! Veli ve öğretmenleri ilgilendiriyor, artık e-Devlet'ten yapılacak Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB), velilerin okul müdürü ve öğretmen randevularını dijital ortama taşıyan Okul Randevu Sistemi hayata geçirildi. Okul Randevu Sistemi ile veliler, öğretmen görüşmeleri için e-Devlet kullanıcı bilgileriyle okulların internet sitelerinden randevu alabilecek.
23.03.2024 Gündem
İşletim sistemlerinde yeni karar! Ürün kullanmak suçtur
İşletim sistemlerinde yeni karar! Ürün kullanmak suçtur Siber saldırıların önüne geçmek için lisanslı ürünler kullanılması gerektiğini söyleyen PintiPin'in kurucusu Bahadır Düzgün, "İşletim sistemlerinde lisanssız ürün kullanmak suçtur" ve şöyle devam etti, "İşletim sistemlerinde lisanssız ürün kullanmak suçtur. Biz de bilgisayarlarda kullanılan son sürüm Windows 10 Pro işletim sistemi" dedi.
22.03.2024 Gündem
Elektrik fiyatlarıyla ilgili yeni karar! Artık abonelerden alınmayacak
Elektrik fiyatlarıyla ilgili yeni karar! Artık abonelerden alınmayacak Elektrik fiyatlarıyla ilgili yeni karar verildi. Elektrik faturası desteği alan vatandaşların abonelik sürecinde güvence bedeli alınmayacak.
21.03.2024 Ekonomi
Vatandaşları isyan ettirmişti! Fahri trafik müfettişleri ile ilgili yeni karar
Vatandaşları isyan ettirmişti! Fahri trafik müfettişleri ile ilgili yeni karar Fahri trafik müfettişlerinin park cezası verme yetkisi kaldırıldı. Karar üzerine yetki, fahri trafik müfettişlerinin kullandığı uygulamadan da çıkarıldı.
20.03.2024 Ekonomi
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Başsavcılıktan flaş karar Münevver Karabulut babası da açıklamıştı, görüntüler izlenecek
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Başsavcılıktan flaş karar Münevver Karabulut babası da açıklamıştı, görüntüler izlenecek Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürmüştü. Bu iddia sonrası Cem Garipoğlu yaşıyor mu? soruları akıllara gelmişti. Garipoğlu'nun mezarının açılmasıyla ilgili dava sürerken savcılık da harekete geçti. İşte Türkiye'yi sarsan cinayetle ilgili yeni karar...
12.03.2024 Gündem
Şişecam’dan yeni karar! 114 milyon dolarlık yatırıma imza atılacak
Şişecam’dan yeni karar! 114 milyon dolarlık yatırıma imza atılacak Şişecam Türkiye, İtalya ve Bulgaristan’da toplam kapasitesi 20 milyon metrekareye yaklaşan üç yeni kaplamalı cam hattı için 114 milyon dolarlık yatırıma imza atacak.
3.03.2024 Ekonomi
MEB resmen duyurdu! Yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı, sınırlama getirildi
MEB resmen duyurdu! Yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı, sınırlama getirildi Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği'nde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlandı. Özel okullardaki kutlamalara sınırlama getirilmesinden,, ücretsiz okuyacak öğrencilerin nasıl seçileceğine kadar birçok değişiklik yapıldı. İşte detaylar...
18.02.2024 Gündem
Kredi kartı ve banka kartları için yeni karar! Komisyon oranları ve aylık ücretlendirme düştü
Kredi kartı ve banka kartları için yeni karar! Komisyon oranları ve aylık ücretlendirme düştü Ticaret Bakanı Ömer Bolat, kredi- banka kartlarındaki komisyon oranlarına ilişkin açıklamasında, “Şimdi üç kamu bankası, Ziraat Bankası Genel Müdürümüz bize bildirdi, bir karar aldılar. Banka kartındaki komisyon oranını yüzde 2,39’a düşürdüler aylık taksit olarak. Akaryakıt istasyonlarında da yüzde 2,25’e düşürdüler. Banka kartlarında, post makinelerindeki aylık ücretlendirmeyi de yüzde 50 indirim yaptılar. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
16.02.2024 Ekonomi
Süt ve yoğurt ürünleri için yeni karar! Resmen değişti
Süt ve yoğurt ürünleri için yeni karar! Resmen değişti Fermentasyon sonrası ısıl işlem görmüş fermente süt ürünü, çeşnili/aromalı yoğurt ve çeşnili/aromalı süzme yoğurt en fazla 500 gramlık ambalajlarda piyasaya arz edilebilecek
10.02.2024 Ekonomi
Barış Alper Yılmaz imzayı atıyor! Galatasaray'dan yeni karar
Barış Alper Yılmaz imzayı atıyor! Galatasaray'dan yeni karar Galatasaray, 10 Milyon TL ücret alan Barış Alper Yılmaz'a yüzde yüz zam yapmaya hazırlanıyor.
4.02.2024 Şampiy10
Aboubakar için yeni karar! Planlar bu kez değişti
Aboubakar için yeni karar! Planlar bu kez değişti Siyah-Beyazlılar'da Fenerbahçe derbisi sonrasında çıkan 5 kadro dışı kararı vardı. Bu 5 isimden 3'üyle yollar ayrıldı, Ghezzal affedildi, bir tek Vincent Aboubakar'ın durumu belirsizdi. Kamerunlu oyuncu için de planların değiştiği öğrenildi.
26.01.2024 Beşiktaş
Borsa İstanbul'dan önemli değişiklik
Borsa İstanbul'dan önemli değişiklik Borsa İstanbul, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası işleyiş esaslarında bugünden geçerli olacak şekilde değişikliğe gitti.
25.01.2024 Ekonomi
Tesla'dan yeni karar! Model Y'nin fiyatları düşürüldü
Tesla'dan yeni karar! Model Y'nin fiyatları düşürüldü Elektrikli otomobil devi Tesla, Model Y'nin bazı versiyonlarının Almanya'daki satış fiyatlarını düşürdü.
17.01.2024 Ekonomi
Destek ödemeleri ile ilgili yeni karar! Yüzde 50 artış olacak
Destek ödemeleri ile ilgili yeni karar! Yüzde 50 artış olacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal hizmet modelleri kapsamındaki yaşlı ve engelli aylıklarıyla birlikte evde bakım yardımı ile sosyal ve ekonomik destek ödemelerinde yüzde 50’ye yakın artışa gidildiğini açıkladı.
15.01.2024 Ekonomi
Okullarda son hafta ders yapılmayacak mı? Son hafta yoklama alınır mı 2024, son hafta dersler iptal mi?
Okullarda son hafta ders yapılmayacak mı? Son hafta yoklama alınır mı 2024, son hafta dersler iptal mi? MEB okullarda son hafta ders yapılacak mı, son hafta okullarda yoklama alınır mı? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci döneminin son haftasında bir duyuru yaptı. Yeni karar, öğrencileri mutlu ederken, arama motorlarına yönelen öğrenciler son hafta ders işlenecek mi, sorusuna yanıt aramaya başladı.
13.01.2024 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Karar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni karar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.