Yeni Karar

Yeni Karar

Son dakika yeni karar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni karar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni karar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Karar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni karar gelişmeleri de dahil olmak üzere 34.644 yeni karar haberi bulunmuştur. Tüm yeni karar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merkez Bankası'ndan yeni karar! döviz karşılığı TL swap işlemlerine son veriliyor
Merkez Bankası'ndan yeni karar! döviz karşılığı TL swap işlemlerine son veriliyorTürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), sterilizasyon araçlarının çeşitlendirilmesi kapsamında, kotasyon yöntemiyle gerçekleştirilen döviz karşılığı TL swap işlemlerine yarından itibaren son verecek.
24.07.2024Ekonomi
Mourinho tüm takıma resti çekti, artık istemiyor! Djiku, Oosterwolde ve Tadic'i değiştiriyor
Mourinho tüm takıma resti çekti, artık istemiyor! Djiku, Oosterwolde ve Tadic'i değiştiriyorFENERBAHÇE HABERİ... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe’de yeni sezonda üç farklı özelliğin ortaya çıkacağı öğrenildi. Teknik Direktör Jose Morinho’nun gelişiyle yeni bir dönem başlarken, Portekizli çalıştırıcının daha hızlı, daha güçlü ve daha iyi savunma yapan bir takım istediği ve bu taktikle maçlara çıkacağı bildirildi.Öte yandan Morinho yıldız isimlerle ilgili yeni karar aldı. İşte detaylar...
15.07.2024Fenerbahçe
ATM'lere yutma özelliği geldi! Bunu yapanların banka kartına el konulacak: Yeni karar güven veriyor!
ATM'lere yutma özelliği geldi! Bunu yapanların banka kartına el konulacak: Yeni karar güven veriyor!Son zamanlarda ATM'lere gelen yeni yutma özelliği konuşuluyor. EFT, FAST ve birçok elektronik para işlemlerini yapabildiğimiz ATM'lerde bulunan yeni özellik dolandırıcılık yapanların banka kartlarını anında yutuyor.
8.07.2024Ekonomi
Araç almak isteyenler dikkat! Yeni karar fırsatçıların oyununu bozdu
Araç almak isteyenler dikkat! Yeni karar fırsatçıların oyununu bozduOtomotiv piyasasındaki fahiş fiyat ve stokçuluğun önüne geçen 6 ay ve 6 bin kilometre sınırı ve 2. el araçların sıfır fiyatının üzerinde ilana konulmasına engel olan düzenlemelerde süre 1 Ocak 2025’e kadar uzatılmıştı. Sektör temsilcileri, sürecin uzatılmasında 7 ve 8 Temmuz’da yürürlüğe girecek düzenlemelerin ‘yatırım’ amaçlı alımları yeniden tetikleyeceği beklentilerinin kararda etkili olduğunu söyledi.
29.06.2024Ekonomi
Merkez Bankası'nda yeni karar! Resmen kaldırıldı
Merkez Bankası'nda yeni karar! Resmen kaldırıldıTürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Zorunlu Karşılıklar Hakkındaki Tebliğ'de yer alan kaldıraç oranına dayalı zorunlu karşılık yükümlülüğü düzenlemesine son verdi.
28.06.2024Ekonomi
Seçil Erzan ile ilgili yeni karar! Bahar Candan ile koğuşta birbirlerine girmişlerdi
Seçil Erzan ile ilgili yeni karar! Bahar Candan ile koğuşta birbirlerine girmişlerdiÜnlü futbolcuların da dahil olduğu birçok kişiden 'Fatih Terim fonu' adı altında para toplamakla suçlanan Seçil Erzan ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Seçil Erzan'ın koğuşu değişti, artık tek kişi kalıyor.
13.06.2024Gündem
Ali Koç bu habere çok kızacak! Mourinho da İsmail Kartal'ın yaptığını yapacak
Ali Koç bu habere çok kızacak! Mourinho da İsmail Kartal'ın yaptığını yapacakFenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, sezon öncesi takım kadrosu üzerine çalışmalar yapmaya devam ediyor. Portekizli hoca gerçekleştirdiği incelemeler sonrası radikal bir karar aldı. Mourinho'nun aldığı yeni karar Ali Koç'u kızdıracak. İşte detaylar...
13.06.2024Fenerbahçe
Çin'den gelen araçlara ek gümrük vergisi kararı!
Çin'den gelen araçlara ek gümrük vergisi kararı!Ticaret Bakanlığı, Çin Halk Cumhuriyeti menşeli konvansiyonel (içten yanmalı) ve hibrit binek otomobillerde ilave gümrük vergisi düzenlemesi hakkında açıklamada bulundu.
8.06.2024Ekonomi
Trafik sigortası için yeni karar! Ödeme değişti, zam yapıldı
Trafik sigortası için yeni karar! Ödeme değişti, zam yapıldıMilyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiriyor. Trafik sigortası için yeni karar verildi. Trafik sigortasında Temmuz ayı azami prim artış oranı yüzde 3,50 oldu.
8.06.2024Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili yeni karar! BOTAŞ resmen açıkladı
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili yeni karar! BOTAŞ resmen açıkladıDoğal gaz fiyatlarıyla ilgili yeni kararı açıkladı. BOTAŞ, doğal gaz toptan satış fiyatlarında değişikliğe gitmedi.
31.05.2024Ekonomi
Dilan Polat için yeni karar! 3 ay detayı ortaya çıktı
Dilan Polat için yeni karar! 3 ay detayı ortaya çıktıGelen son dakika haberine göre Dilan Polat 3 ay psikoloji kliniğinde tedavi görecek!
27.05.2024Gündem
Vergi mükellefleriyle ilgili yeni karar! Bakanlık tek tek açıklayacak
Vergi mükellefleriyle ilgili yeni karar! Bakanlık tek tek açıklayacakHazine ve Maliye Bakanlığı, en fazla vergi tahakkuk eden mükelleflerin isimlerinin açıklanmasına dair tebliği açıkladı. Bundan sonraki süreçte Temmuz ve Ağustos ayında hazırlanacak olan listeler Ağustos ve Eylül ayında kamuoyuyla paylaşılacak.
25.05.2024Ekonomi
Okan Buruk Konyaspor maçı öncesi tek kelime etmeden toplantı yapıp tüm takıma yasakladı
Okan Buruk Konyaspor maçı öncesi tek kelime etmeden toplantı yapıp tüm takıma yasakladıGalatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Florya'daki motivasyonu üst seviyeye çıkarmak isteyen Okan Buruk'un futbolculara Fenerbahçe'nin Rams Park'taki coşkusunu gösteren 15 dakikalık bir kesit video izlettirdiği ve hiç konuşmadan toplantıyı bitirdiği öğrenildi. İşte Buruk'un aldığı yeni karar...
24.05.2024Galatasaray
Derbinin olaylı adamı hakkında bomba karar! Ali Koç'un yüzüne söyledi: Pazarlık yapmam
Derbinin olaylı adamı hakkında bomba karar! Ali Koç'un yüzüne söyledi: Pazarlık yapmamFenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'nin derbi zaferinde çok konuşulan isimlerden olan tecrübeli isim için yeni karar verildi. Aziz Yıldırım'ın takımdan göndereceği ifade edilen isim için kritik gelişme yaşandı. İşte son dakika haberin detayları...
23.05.2024Fenerbahçe
Arda Güler 6 gol atınca Real Madrid tutuştu! Kiralık gidecekti, yeni karar belli oldu
Arda Güler 6 gol atınca Real Madrid tutuştu! Kiralık gidecekti, yeni karar belli olduArda Güler gerçekleri ortaya çıktı. İspanya La Liga'nın son haftalarında gösterdiği performansla adından söz ettiren Arda Güler için Real Madrid'in son kararını Fabrizio Romano duyurdu. İşte detaylar...
22.05.2024Fenerbahçe
MEB'den öğretmenlerle ilgili yeni karar! 20 Haziran'da başlıyor
MEB'den öğretmenlerle ilgili yeni karar! 20 Haziran'da başlıyorMEB son dakika açıkladı. Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin 20-28 Haziran'daki mesleki çalışma programlarını bulundukları illerde yapabilmelerine imkan tanıdı.
18.05.2024Gündem
Doktordan muayeneye gelen kadınlara iğrenç hareket: Sutyen kullanmamalısın... Bakanlık harekete geçti
Doktordan muayeneye gelen kadınlara iğrenç hareket: Sutyen kullanmamalısın... Bakanlık harekete geçtiSosyal medya platformu X’te (Twitter) “Rey” rumuzlu bir kadın, muayene için gittiği doktor tarafından taciz edildiğini iddia etti. Paylaşımların ardından 5 kadın daha yıllar içerisinde aynı doktor tarafından taciz edildiğini öne sürdü. Yaşadığı taciz olayının ardından önce hastane yönetimine sonra karakola giderek şikâyetçi olan “Rey” “Bu işin peşini bırakmayacağım” dedi.
18.05.2024Gündem
Fazla mesai ve izin sistemi değişti! Tüm personeller için yeni karar, artık yapılmayacak
Fazla mesai ve izin sistemi değişti! Tüm personeller için yeni karar, artık yapılmayacakKamuda yeni dönem resmen başladı. Tüm personel için geçerli olacak. Fazla mesai ve izinlerle ilgili yeni karar verildi. Artık uygulama değişti. İzin verilmeyecek. İşte son dakika haberin detayları...
Yurt dışından getirilen telefonlarla ilgili yeni karar!
Yurt dışından getirilen telefonlarla ilgili yeni karar!Ticaret Bakanlığı, yurt dışından getirilen cep telefonlarında vergi kayıp ve kaçağının önüne geçilmesi amacıyla uygulamada değişikliğe gitti. Yolcunun kişisel eşya statüsündeki bir adet cep telefonuna muafiyet uygulaması sürerken, yurda sokulmak istenen ikinci cep telefonlarının teslim edilmeyeceği ve 3 aylık süre boyunca gümrük ambarlarında bekleyeceği belirtildi.
17.05.2024Gündem
İlaç raporlarıyla ilgili yeni karar! Artık aile hekimleri yazacak
İlaç raporlarıyla ilgili yeni karar! Artık aile hekimleri yazacakÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan raporlu kronik Hepatit B ve D, diyabet ve kardiyoloji ilaçlarının artık aile hekimlerince yazılabileceğini duyurdu.
17.05.2024Gündem
Arda Güler ne yapsa olmuyor! Real Madrid'den yeni karar, kiralık istediler
Arda Güler ne yapsa olmuyor! Real Madrid'den yeni karar, kiralık istedilerReal Madrid'den Arda Güler için yeni karar. İspanyol basını, son dönemde attığı gollerle adından sıkça söz ettiren Arda Güler için Real Madrid'in verdiği kararı duyurdu.
17.05.2024Fenerbahçe
Yurtdışından getirilen telefonlarla ilgili yeni karar! Kabul edilmeyecek
Yurtdışından getirilen telefonlarla ilgili yeni karar! Kabul edilmeyecekYurtdışından telefon getirenler için yeni bir karar alındı. Karara göre birden fazla cep telefonu ile yurt içine dönen yolcular, getirdikleri 2. telefonu fazladan gümrük vergisi ödese de yurda sokamayacak.
16.05.2024Ekonomi
İsmail Kartal dönemi bitti! Ali Koç gitmiyor, dünyaca ünlü hocayla yeni sayfa açacak
İsmail Kartal dönemi bitti! Ali Koç gitmiyor, dünyaca ünlü hocayla yeni sayfa açacakFenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İsmail Kartal dönemi bitiyor, yerine dünyaca ünlü teknik adam geliyor. Mevcut başkan Ali Koç'un adaylığı hakkında yeni karar verildi. Sportif direktör Mario Branco gelecek sezon için çalışmalarına devam ediyor. Portekizli futbol adamı, sansasyonel isimlerle görüşüyor. İşte detaylar...
11.05.2024Fenerbahçe
Kurban kesimiyle ilgili yeni karar! 1 Haziran'da başlıyor
Kurban kesimiyle ilgili yeni karar! 1 Haziran'da başlıyorDiyanet İşleri Başkanlığı'nca hazırlanan Kurban Hizmetlerinin Uygulanmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı. Kurban satış yerleri, İstanbul'da Kurban Bayramı'ndan 15 gün önce, diğer illerde ise 1 ay önce hazır hale getirilecek. Kurban kesiminde kurallara uymayanlara da ceza uygulanacak.
11.05.2024Ekonomi
Akaryakıt fiyatları ile ilgili yeni karar! EPDK duyurdu
Akaryakıt fiyatları ile ilgili yeni karar! EPDK duyurduAkaryakıt istasyonlarında yapılan satışlarda, farklılaştırılmış olsun veya olmasın aynı tür akaryakıtlar için fiyat farkı uygulanmayacak.
5.05.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Karar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni karar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.