Yeni Hali

Yeni Hali

Son dakika yeni hali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni hali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni hali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Hali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni hali gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.740 yeni hali haberi bulunmuştur. Tüm yeni hali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kahvenin yeni hali: İçine damlatın, faydası da keyfi de 10 kat artıyor!
Kahvenin yeni hali: İçine damlatın, faydası da keyfi de 10 kat artıyor! Çay yerine kahve diyenler genellikle içerisinde bulunan kafeinin kendilerini uyandırdığını ve canlı tuttuğunu söyler. Günlük kahve miktarını abartanlar da vardır. Birçok kişi kahvaltıdan önce kahve içmenin yararından bahseder. Bu makalede kahvenin yararlarını anlattık. Ancak bir özel detaya yer verdik. Kahve fincanın bir damla damlattığınızda keyfi de yararı da 10 kat artıran o besin içeriğimizde.
17.01.2024 Yaşam
Seda Sayan ablası Nursel Sayan da yüzünü gerdirdi! Değişimi çok konuşuldu
Seda Sayan ablası Nursel Sayan da yüzünü gerdirdi! Değişimi çok konuşuldu Estetikleriyle sık sık gündeme gelen Seda Sayan’ın, ablası Nursel Sayan da kardeşinin estetikçisinin yolunu tuttu. Doktorun öncesi ve sonrası görüntüleri paylaşması üzerine Seda Sayan'ın ablası Nursel Hanım, eski ve yeni hali çok konuşuldu.
21.11.2023 Magazin
Güllü 90 kilo verdi! Son haline beğeni yağdı
Güllü 90 kilo verdi! Son haline beğeni yağdı Türk fantezi müziği ses sanatçısı Güllü, son zamanlarda verdiği kilolarla adından sıkça söz ettiriyor. Geçirdiği mide küçültme ameliyatı ile 70 kilo birden veren ünlü şarkıcı yeni klibi için 20 kilo daha vermişti. Verdiği kilolar sonrası imajını da yenileyen Güllü'den yeni poz geldi.
16.10.2023 Magazin
Ferman Toprak'ın isyanı olay olay! '25 bin TL'yi beğenmiyorlar'
Ferman Toprak'ın isyanı olay olay! '25 bin TL'yi beğenmiyorlar' Ferman Toprak bakıcı maaşlarına isyan etti. Adel Su adında bir kızı olan Toprak, "15 bin TL, 20 bin TL, 25 bin TL maaş beğenmiyorlar. Anlamış değilim. Bir öğretmen bu maaşları alamıyor" diye konuştu.
22.08.2023 Magazin
Bergüzar Korel imajını tazeledi: Yeni hali Esra Erol'a benzetildi
Bergüzar Korel imajını tazeledi: Yeni hali Esra Erol'a benzetildi Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, geçtiğimiz hafta sete çıkan Amazon Prime Video’nun ilk yerli projesi ‘Kanlı Yayın’ için imajını değiştirdi. Oyuncu Korel’i görenlerin aklına ilk Esra Erol geldi.
22.08.2023 Magazin
Elçin Afacan 28 kilo verdi! İşte yeni hali
Elçin Afacan 28 kilo verdi! İşte yeni hali Şimdilerde Çöp Adam dizisinde Meryem karakterine Elçin Afacan hayat veriyor. Bir yılda tam 28 kilo veren Afacan, hamamda sere serpe uzanarak poz verdi.
29.06.2023 Magazin
Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz son haliyle dikkat çekti!
Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz son haliyle dikkat çekti! İşte Benim Stilim yarışmasına katılarak ünlenen Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası adını Doruk olarak değiştirmişti. Neslihan Doğrusöz değişimiyle sık sık gündeme geliyordu. Doğrusöz, şimdi ise çene dolgusu yaptırdıktan sonraki halini sosyal medya sayfasından takipçilerinin beğenisine sundu.
4.06.2023 Magazin
Kilo veren ünlüler! Eski halinden eser yok
Kilo veren ünlüler! Eski halinden eser yok Fenomen dizi Sihirli Annem'de Cem karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu Buğra Özmüldür, verdiği kilolarla herkesi şaşırttı. İşte son hali...
9.05.2023 Magazin
Estetikleriyle gündemde olan Songül Karlı'nın son hali ortaya çıktı!
Estetikleriyle gündemde olan Songül Karlı'nın son hali ortaya çıktı! Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren şarkıcı ve sunucu Songül Karlı, geçtiğimiz günlerde estetik operasyon geçirmişti. Operasyon sonrası ilk kez fotoğraf paylaşan Songül Karlı’nın yeni hali ortaya çıktı.
2.05.2023 Magazin
Kız Kulesi’nde sona yaklaşıldı, dron ile havadan görüntülendi
Kız Kulesi’nde sona yaklaşıldı, dron ile havadan görüntülendi 2021 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından restorasyon çalışmaları başlatılan Kız Kulesi'nde sona yaklaşıldı. Kulenin son hali dron ile görüntülendi. Kız Kulesi'nin Mayıs ayında açılması planlanıyor.
15.04.2023 Yaşam
Kilo veren ünlüler! Eski halinden eser yok
Kilo veren ünlüler! Eski halinden eser yok Şimdilerde 'Çöp Adam' dizisiyle ekranlarda olan Elçin Afacan, bir yıla yakın sürede tam 28 kilo verdi. Daha sağlıklı yaşamak için kilo verme kararı aldığını belirten ünlü oyuncu, “Kilolu halimle de mutsuz değildim, o halimi de bu halimi de çok seviyorum” dedi.
30.01.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığı ile ilgili AK Parti'li Çelik'ten net mesaj: Hiçbir engel yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığı ile ilgili AK Parti'li Çelik'ten net mesaj: Hiçbir engel yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığıyla ilgili AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın adaylığı önünde hiçbir engelin olmadığını belirten Çelik, 'Bu esasında bir tartışma konusu bile değildir' dedi.
27.01.2023 Siyaset
Kısmetse Olur Aybüke saçlarını siyaha boyattı!
Kısmetse Olur Aybüke saçlarını siyaha boyattı! Kısmetse Olur Aybüke'nin yeni imajı can yakıyor. Gelin adayları içinde en dikkat çekici olan ve Tolga Kandemir ile diyalogları çok konuşulan Kısmetse Olur Aybüke'nin son halin izleyiciye şok yaşattı. Sarı saçları gitti, yerine siyah kahküllü peruk geldi.
27.01.2023 Televizyon
Bakan Kurum: Tarihine yakışır Sur'u yeniden inşa ettik
Bakan Kurum: Tarihine yakışır Sur'u yeniden inşa ettik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yürütülen restorasyon ve inşa çalışmalarıyla tarihi dokunun yeniden gün yüzüne çıkarıldığını açıkladı. Bakan Murat Kurum, "Yıktılar, biz yaptık. Yaktılar, biz yine yaptık. Tarihine, kültürüne yakışır bir Sur'u yeniden inşa ettik" dedi.
11.11.2022 Gündem
Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer kimdir? İşte ünlü oyuncunun Atlas Karan Tumluer olduktan sonraki yeni hali ve biyografisi!
Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer kimdir? İşte ünlü oyuncunun Atlas Karan Tumluer olduktan sonraki yeni hali ve biyografisi! Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer’in Atlas Karan Tumluer olduktan sonraki fotoğrafları gündem oldu. 2017'de cinsiyet değiştiren, İlişki Durumu Karışık dizisindeki rolüyle tanınan Aybike Esin Tumluer, adını Atlas Karan Tumluer olarak değiştirmişti. Ünlü oyuncunun son hali sosyal medyada konuşuluyor. Peki, Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer kimdir? Atlas Karan Tumluer kimdir? Aybike Esin Tumluer’in çocuğu var mı? İşte Aybike Esin Tumluer’in yeni hali ve oynadığı diziler!
16.10.2022 Ünlüler Dünyası
Doja Cat'in yeni hali takipçilerini şok etti! Saçlarını ve kaşlarını kazıttı! 'Sevmiyorum'
Doja Cat'in yeni hali takipçilerini şok etti! Saçlarını ve kaşlarını kazıttı! 'Sevmiyorum' Başarılı şarkıcı Doja Cat, kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da adından söz ettiriyor. Instagram hesabından sık sık takipçileriyle iletişime geçen ünlü isim, son olarak kazıttığı saçlarıyla ilgili yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti. Bir canlı yayın başlatan ve "Saçım olmasını sevmiyorum" diyen şarkıcı, ardından kaşlarını da kazıdı.
6.08.2022 Magazin
Sercan Yıldırım'ın bu halini unutun! Radikal imaj değişikliğine gitti
Sercan Yıldırım'ın bu halini unutun! Radikal imaj değişikliğine gitti Eski futbolcu ve bir dönem Survivor'da yarışan Sercan Yıldırım, radikal imaj değişikliğine gitti. 32 yaşındaki Yıldırım, saç ektirdikten sonra yeni tarzıyla dikkat çekti. İşte Sercan Yıldırım'ın yeni hali...
16.06.2022 Magazin
MasterChef Ayyüce'yi görenler şaşırdı! Son hali...
MasterChef Ayyüce'yi görenler şaşırdı! Son hali... MasterChef 2020 yarışmasına damga vuran yarışmacılar arasında yer alan Ayyüce Kamit, son haliyle şaşırttı. Değişimiyle görenlerin gözlerine inanamadığı Ayyüce Kamit, yeni imajıyla takipçileri tarafından tam not aldı. İşte Ayyüce Kamit'in eski ve yeni hali.
18.05.2022 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ imaj değiştirdi! Yeni hali...
Kıvanç Tatlıtuğ imaj değiştirdi! Yeni hali... Geçtiğimiz günlerde baba olan başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, başrol oynadığı Yakamoz S-245 dizisinin galasına katıldı. İmaj değiştiren oyuncu, sakallarının yanı sıra bıyık bıraktı.
21.04.2022 Magazin
Yiğit Poyraz'ın yeni hali Berdan Mardini'ye benzetildi!
Yiğit Poyraz'ın yeni hali Berdan Mardini'ye benzetildi! Survivor 2021 sezonunun finalisti Yiğit Poyraz, yeni imajıyla sosyal medyada gündem oldu. Saçlarını sarıya boyatan Yiğit Poyraz, son haliyle ünlü şarkıcı Berdan Mardini'ye benzetildi.
24.12.2021 Magazin
Kısmetse Olur'un ünlü yarışmacısı Yağmur Koçak'ın son hali şaşırttı!
Kısmetse Olur'un ünlü yarışmacısı Yağmur Koçak'ın son hali şaşırttı! Kısmetse Olur yarışmacısı Yağmur Koçak son hali ve paylaşımlarıyla dikkat çekti. Şarkıcılık yapan eski yarışmacının yeni hali ise herkesi şoke etti.
14.12.2021 Magazin
Gülşah Saraçoğlu'ndan olay açıklama! 'Parmak izim ve kan grubum orijinal kalanı...'
Gülşah Saraçoğlu'ndan olay açıklama! 'Parmak izim ve kan grubum orijinal kalanı...' Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, bir takipçisinin "Göz bebeklerin ve kulakları hariç hiçbir yerin orijinal değil" diyen takipçisine kayıtsız kalmadı. Saraçoğlu, kendine has tarzıyla yanıt verdi
22.11.2021 Magazin
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni güncelledi
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni güncelledi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, şifresiz ve açık yayın yapılan 'Önemli Olaylar Listesi'ni yeniledi.
21.10.2021 Televizyon
Ekrem İmamoğlu'ndan İSPARK açıklaması: Şu anda net bir durum yok
Ekrem İmamoğlu'ndan İSPARK açıklaması: Şu anda net bir durum yok İBB Ekrem İmamoğlu, İSPARK Genel Müdürü Murat Çakır'ın görevden alındığı yönündeki iddialara ilişkin "Şu anda kamuoyuyla paylaşacağımız netleşmiş bir durum yok. Netleşirse, zaten paylaşırız. Yani özel bir husus yok. Bizimle çalışmak isteyen çok yönetici var” açıklamasında bulundu.
2.10.2021 Gündem
Elçin Sangu'yu yorum yağmuruna tuttular! 'Acil eskiye dön'
Elçin Sangu'yu yorum yağmuruna tuttular! 'Acil eskiye dön' Kendisiyle özdeşen kızıl saçlarının rengini değiştiren Elçin Sangu'nun yeni imajı takipçilerini ikiye bölmüştü. Bazı takipçileri Sangu'yu, Sinem Kobal'a benzetti. Elçin Sangu'dan yeni imajıyla çekildiği fotoğraflar geldi, takipçileri yorum yağmuruna tuttu.
11.09.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Hali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni hali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.