Eski Hali

Eski Hali

Son dakika eski hali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eski hali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eski hali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eski Hali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eski hali gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.937 eski hali haberi bulunmuştur. Tüm eski hali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Güllü 90 kilo verdi! Son haline beğeni yağdı
Güllü 90 kilo verdi! Son haline beğeni yağdı Türk fantezi müziği ses sanatçısı Güllü, son zamanlarda verdiği kilolarla adından sıkça söz ettiriyor. Geçirdiği mide küçültme ameliyatı ile 70 kilo birden veren ünlü şarkıcı yeni klibi için 20 kilo daha vermişti. Verdiği kilolar sonrası imajını da yenileyen Güllü'den yeni poz geldi.
16.10.2023 Magazin
Lucifer Michaelson kimdir? Kaan Alkan Lucifer nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Lucifer Michaelson eski hali
Lucifer Michaelson kimdir? Kaan Alkan Lucifer nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Lucifer Michaelson eski hali Sosyal medyada yaklaşık 2 milyon takipçisi olan ve Lucifer Michaelson takma adını kullanan Youtuber Kaan Alkan, göz rengi değiştirme ameliyatı sonrasında kendisine ameliyat konusunda danışan Maria Shirley Danieli'nin dolandırıcılıkla suçlaması üzerine hakim karşısına çıktı. Kaan Alkan'ın "Zincirleme şekilde dolandırıcılık" suçlamasından 7,5 yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor.
14.09.2023 Gündem
Ebru Gündeş çocukluk fotoğrafını ilk kez paylaştı! Güzelliğin asla değişmeyecek'
Ebru Gündeş çocukluk fotoğrafını ilk kez paylaştı! Güzelliğin asla değişmeyecek' Ünlüler dünyasından sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Ebru Gündeş, son paylaşımıyla da adından söz ettirmeyi başardı. Çocukluk yıllarına ait bir fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sunan ünlü şarkıcıya binlerce beğeni ve çok sayıda yorum geldi.
8.09.2023 Magazin
Barbaros Yoloğlu'nun eski haline bakın! MasterChef Barbaros eşi kim?
Barbaros Yoloğlu'nun eski haline bakın! MasterChef Barbaros eşi kim? Barbaros Yoloğlu MasterChef All Star'a geldi. All Star sezonuna uzun süredir katılması beklenen başarılı yarışmacının kariyeri de merak konusu oldu. 2020 kadrosunda yer alan ve Serhat Doğramacı'nın arkasından ikinci olan MasterChef Yoloğlu'nun eski hali de gündem oldu. Peki MasterChef Barbaros'un eşi kim? İşte detaylar...
7.08.2023 Televizyon
Oğuzhan Koç’un yeni gözdesi Kübrasu Türkeri! Eski hali ortaya çıktı
Oğuzhan Koç’un yeni gözdesi Kübrasu Türkeri! Eski hali ortaya çıktı Demet Özdemir ile evliliği sadece 8 ay süren Oğuzhan Koç, ayrılığın ardından müzik çalışmalarına yoğunlaştı. Yeni klibinde birlikte kamera karşısına geçtiği dansçının Demet Özdemir’e benzerliği ise gündem oldu. Oğuzhan Koç, geçtiğimiz günlerde ise Alaçatı'da fenomen Ala Tokel’le görüntülenmişti. Öte yandan Kübrasu Türkeri’nin geçtiğimiz yılların sevilen bir yapımında rol aldığı ortaya çıktı. Kübrasu Türkeri'nin eski hali ortaya çıktı.
23.07.2023 Magazin
Melisa Döngel estetiklerini tek tek sıraladı!  'Sevmediğim yerleri doldurdum'
Melisa Döngel estetiklerini tek tek sıraladı! 'Sevmediğim yerleri doldurdum' Son dönemde şarkıcı 'Sefo’ ile aşk yaşadığı haberleriyle magazin gündeminde olan Melisa Döngel, katıldığı YouTube programında hakkında merak edilenleri yanıtladı. Eski hali çok konuşulan oyuncu, estetiklerini tek tek açıklarken, itirafıyla adından söz ettirdi.
19.06.2023 Magazin
Kilo veren ünlüler! Eski halinden eser yok
Kilo veren ünlüler! Eski halinden eser yok Fenomen dizi Sihirli Annem'de Cem karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu Buğra Özmüldür, verdiği kilolarla herkesi şaşırttı. İşte son hali...
9.05.2023 Magazin
Kilo veren ünlüler! Eski halinden eser yok
Kilo veren ünlüler! Eski halinden eser yok Şimdilerde 'Çöp Adam' dizisiyle ekranlarda olan Elçin Afacan, bir yıla yakın sürede tam 28 kilo verdi. Daha sağlıklı yaşamak için kilo verme kararı aldığını belirten ünlü oyuncu, “Kilolu halimle de mutsuz değildim, o halimi de bu halimi de çok seviyorum” dedi.
30.01.2023 Magazin
Ünlü ismi tanıdınız mı? 'O zaman 20'lerimin sonundaydım'
Ünlü ismi tanıdınız mı? 'O zaman 20'lerimin sonundaydım' 'Şeytan Ayrıntıda Gizlidir' (2004) ve 'Aşka Sürgün' (2005) dizilerinde rol alan Fırat Tanış ve Ali Sürmeli, yıllar sonra sette bir araya geldi. Tanış, o anların fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.
24.01.2023 Magazin
Murat Boz saç ektirip paylaştı! Son hali gündem oldu
Murat Boz saç ektirip paylaştı! Son hali gündem oldu Uzun süredir O Ses Türkiye'de jüri olan Murat Boz değişimiyle gündem oldu. Herkes saç ektirmek için Türkiye'ye gelirken Murat Boz ise yurt dışına gitti. Boz seç ekimi sonrası paylaşım yapınca gündem oldu.
27.11.2022 Magazin
Bakan Kurum: Tarihine yakışır Sur'u yeniden inşa ettik
Bakan Kurum: Tarihine yakışır Sur'u yeniden inşa ettik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yürütülen restorasyon ve inşa çalışmalarıyla tarihi dokunun yeniden gün yüzüne çıkarıldığını açıkladı. Bakan Murat Kurum, "Yıktılar, biz yaptık. Yaktılar, biz yine yaptık. Tarihine, kültürüne yakışır bir Sur'u yeniden inşa ettik" dedi.
11.11.2022 Gündem
Mika Can Raun kimdir, gerçek adı ne? Fenomen Mika Can Raun neden gözaltına alındı?
Mika Can Raun kimdir, gerçek adı ne? Fenomen Mika Can Raun neden gözaltına alındı? Mika Can Raun’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım nedeniyle gözaltına alındı. Hesabından 100 lirayı kolazete atıp sifonu çeken Mika Can Raun Türk lirasına hakaret ettiği gerekçesiyle emniyette önce gözaltına alındı işlemlerinin ardından da adliyeye sevk edildi. Daha önce de yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada sık sık gündem olan Mika Can Raun’un geçmişi merak ediliyor. Peki, Mika Can Raun kimdir, gerçek adı ne? Fenomen Mika Can Raun neden gözaltına alındı? İşte detaylar…
24.10.2022 Ünlüler Dünyası
Kira fiyatını görenler şok oldu! 25 metrekarelik oda 3 bin 500 lira...
Kira fiyatını görenler şok oldu! 25 metrekarelik oda 3 bin 500 lira... Kira fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Kiralık ev fiyatını görenler hayrete düştü, o evin sahibinden açıklama geldi. Eyüpsultan'da yaklaşık 25 metrekarelik bir odaya 3 bin 500 lira kira isteyen Veli Budanmış, sosyal medyada kendisine gösterilen tepkilere "Emlakçının hemen ilan vereceğini bilmiyordum, eski hali kötü ancak, boya badana yaptık çok masrafa girdik. Bir kişiye bu ücret fazla gelir ama, 3-4 kişi kalabilirler" diye konuştu.
19.09.2022 Ekonomi
MasterChef Somer Sivrioğlu'nun eski halini gören inanamadı!
MasterChef Somer Sivrioğlu'nun eski halini gören inanamadı! MasterChef programının jüri üyeliğini üstlenen başarılı şef Somer Sivrioğlu, bu program sayesinde ekranların tanınan yüzlerinden biri oldu. Şimdilerde 51 yaşında olan başarılı şef, eski haliyle görenleri şaşırttı.
29.08.2022 Magazin
MasterChef Türkiye üyesi Danilo Zanna'nın eski hali ortaya çıktı!
MasterChef Türkiye üyesi Danilo Zanna'nın eski hali ortaya çıktı! MasterChef ile Türk halkının sevgisini kazanan, sempatik hareketleriyle birçok kişinin gönlünde taht kuran Danilo Zanna'nın eski bir fotoğrafı ortaya çıktı. MastercChef'in jürisi Danilo Şef'in eski hali şaşkına çevirdi.
26.08.2022 Magazin
Tanyeli'nin eski halinden eser kalmadı! Mide küçültme ameliyatı olmuştu...
Tanyeli'nin eski halinden eser kalmadı! Mide küçültme ameliyatı olmuştu... Temmuz ayında mide küçültme ameliyatı olan Tanyeli son halini paylaştı. Ünlü ismin değişimini gören inanamadı.
5.08.2022 Magazin
Gülse Birsel gençlik fotoğrafını paylaştı! 'Kıyamam ben buna, burnum daha iyiymiş'
Gülse Birsel gençlik fotoğrafını paylaştı! 'Kıyamam ben buna, burnum daha iyiymiş' Ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel üniversite zamanından gençlik fotoğrafını paylaştı. Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olan Gülse Birsel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımıyla geçmişi andı. Ünlü oyuncu, 'Ah kıyamam ben buna. Tatlım ileride çok güzel şeyler olacak, hiç endişe etme...' notunu düşerek burnunun o zamanlar daha iyi olduğunu da yazdı. İşte o fotoğraf ve ünlülerin şaşıracağınız çocukluk-gençlik halleri...
30.04.2022 Magazin
Mine Tugay’ın eski fotoğrafı olay oldu! Takipçileriyle eski fotoğrafını paylaştı!
Mine Tugay’ın eski fotoğrafı olay oldu! Takipçileriyle eski fotoğrafını paylaştı! Bir süredir dizi ve film projelerinden uzak olan güzel oyuncu Mine Tugay, şu sıralar oyunculuğundan çok özel hayatıyla gündeme geliyor. Mine Tugay, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla takipçilerini yıllar öncesine götürdü.
3.04.2022 Magazin
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Bugün 90 bin camimize ilaveten bir cami daha açıyoruz
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Bugün 90 bin camimize ilaveten bir cami daha açıyoruz Ümraniye Belediyesi, Ramazan ayına giriliyorken ‘Hasan Hüseyin Şentürk Camii’nin açılışını Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın katılımı ve dualar eşliğinde ibadete açtı. Caminin ilk hutbesini Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş irad etti ve ardından Cuma namazını kıldırdı.
1.04.2022 Gündem
Dilan Çiçek Deniz'den yeni imaj! Yeni proje için sarıdan vazgeçti!
Dilan Çiçek Deniz'den yeni imaj! Yeni proje için sarıdan vazgeçti! Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz günlerde ani bir değişiklik yaparak saçlarını sarıya boyatmıştı. Oyuncu yeni projesi için sarı saçlarından vazgeçmek zorunda kaldı. Dilan Çiçek Deniz yeni imajını Instagram hesabından paylaştı.
27.03.2022 Magazin
Eda Ece eski halini paylaştı! "Annemin doğurduğu buydu"
Eda Ece eski halini paylaştı! "Annemin doğurduğu buydu" Yasak Elma dizisinin Yıldız'ı ve ve Maske Kimsin Sen? programında jüri koltuğunda oturan Eda Ece, yıllar önceki halini paylaştı. Eda Ece, paylaşımına "Annemin doğurduğu buydu, sonra olanlar dizilerde oldu" notunu düştü.
2.02.2022 Magazin
Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek'in eski hali şoke etti!
Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek'in eski hali şoke etti! Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha rolü ile oyunculuk kariyerinde sıçrama yaşayan Hilal Altınbilek'in eski hali görenleri şaşkına çeviriyor.
22.12.2021 Magazin
Aziz dizisinin Efnan’ı Simay Barlas da estetik güzeli çıktı! Eski hali...
Aziz dizisinin Efnan’ı Simay Barlas da estetik güzeli çıktı! Eski hali... Aziz dizisinde canlandırdığı Efnan karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Simay Barlas gündemden düşmüyor. Son dönemin popüler ismi genç yaşına rağmen başarısıyla kendinden söz ettirmeyi başarıyor. Zalim İstanbul dizisiyle tanınan Aziz dizisiyle hayran sayısını ikiye katlayan Simay Barlas’ın estetiksiz hali görenleri şaşırttı.
21.12.2021 Magazin
Berfin Özek kimdir, kaç yaşında? Asitle saldıran sevgilisi Casim Ozan Çeltik'le evlenen Berfin Özek olayı nedir, son-eski hali?
Berfin Özek kimdir, kaç yaşında? Asitle saldıran sevgilisi Casim Ozan Çeltik'le evlenen Berfin Özek olayı nedir, son-eski hali? Berfin Özel kimdir, sevgilisi Casim Ozan Çeltik hapiste mi, tutuklu mu? Yüzüne kezzap atan ve 13,5 yıl hapis cezasına çarptırılan Casim Ozan Çeltik'i affeden Berfin Özek, Çeltik’le evlendi. Özek, 2 yıl önce asitli saldırı sonucu yüzünden yaralanmış ve yüzünün büyük bölümü yanarken, sağ gözünü de kaybetmişti.
14.12.2021 Yaşam
Gülşah Saraçoğlu'ndan olay açıklama! 'Parmak izim ve kan grubum orijinal kalanı...'
Gülşah Saraçoğlu'ndan olay açıklama! 'Parmak izim ve kan grubum orijinal kalanı...' Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, bir takipçisinin "Göz bebeklerin ve kulakları hariç hiçbir yerin orijinal değil" diyen takipçisine kayıtsız kalmadı. Saraçoğlu, kendine has tarzıyla yanıt verdi
22.11.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Eski Hali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eski hali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.