Yeni Filmi

Yeni Filmi

Son dakika yeni filmi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni filmi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni filmi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Filmi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni filmi gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.497 yeni filmi haberi bulunmuştur. Tüm yeni filmi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çalınan film senaryosuna Fransız önlemi, Esra Dermancıoğlu: Böylesi daha iyi olacak
Çalınan film senaryosuna Fransız önlemi, Esra Dermancıoğlu: Böylesi daha iyi olacak Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk olan Esra Dermancıoğlu, daha önce yazdığı senaryonun çalındıktan sonra bunalıma girdiğini söyleyerek, yeni bir yöntem geliştirdiğini dile getirdi.
1.04.2024 Magazin
Esra Dermancıoğlu hırsızlığa karşı aldığı önlemle şaşırttı
Esra Dermancıoğlu hırsızlığa karşı aldığı önlemle şaşırttı Esra Dermancıoğlu, Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulundu.
1.04.2024 Magazin
Doğu Demirkol'un partneri Yağmur Tanrısevsin oldu
Doğu Demirkol'un partneri Yağmur Tanrısevsin oldu Yönetmen koltuğunda Burak Kuka'nın oturduğu, Doğu Demirkol’un yeni filmi 'Yaşam Koçu’nun kadın başrolü belli oldu. Ocak ayında sinemalarda olacak filmde, ünlü komedyene 'Helin' karakteriyle Yağmur Tanrısevsin eşlik edecek.
6.11.2023 Magazin
İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları || İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman çıkacak, fragman yayınlandı mı?
İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları || İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman çıkacak, fragman yayınlandı mı? İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları ile ne zaman yayınlanacağı sorgulanmaya başlandı. Netflix, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in paylaştığı yeni filmi "İstanbul İçin Son Çağrı"nın yayın tarihini açıkladı. Peki, İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman çıkacak? İstanbul İçin Son Çağrı filminin konusu nedir, İstanbul İçin Son Çağrı oyuncuları kim?
18.10.2023 Kültür Sanat
'Lohusa'nın çekimleri başladı! İşte setten ilk kareler
'Lohusa'nın çekimleri başladı! İşte setten ilk kareler Gupse Özay’ın yeni filmi 'Lohusa' sete çıktı. Renkli anların yaşandığı sette lohusa şerbeti içildi, tüm oyuncular ve set ekibi lohusa tacı taktı. Setin ilk gününde yönetmen Kıvanç Baruönü’nün doğum günü de kutlandı.
12.10.2023 Magazin
Kate Winslet çıplak sahneleri hakkında samimi itiraflarda bulundu! “Soyunmaktan niye korkayım”
Kate Winslet çıplak sahneleri hakkında samimi itiraflarda bulundu! “Soyunmaktan niye korkayım” Kate Winslet 1997'de kamera karşısına geçtiği ve kariyerindeki altın sıçrayışa neden olan Titanik filmiyle birlikte sinema dünyasının en çok konuşulan kadın oyuncuları arasında yer alıyor. Ünlü oyuncu Kate Winslet son olarak yeni filmi Lee'deki üstsüz sahneleriyle gündeme geldi. Winslet, filmlerde çektiği çıplak sahneler hakkında çok konuşulan itiraflarda bulundu.
13.09.2023 Magazin
Oppenheimer konusu ve oyuncuları! Oppenheimer filmi kaç saat, Oppenheimer filminde yaş sınırı var mı? Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer hakkında merak edilenler
Oppenheimer konusu ve oyuncuları! Oppenheimer filmi kaç saat, Oppenheimer filminde yaş sınırı var mı? Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer hakkında merak edilenler Oppenheimer yaş sınırı ve konusu, filmin vizyona girmesiyle gündeme geldi. Yönetmen Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer’in Başrollerini Cillian Murphy ile Emily Blunt üstlendi. 1970 Londra doğumlu yönetmen Christopher Nolan’ın yeni biyografik filmi Oppenheimer 100 milyon dolar gibi ciddi bir bütçeyle çekildi. Film, tüm dünya ile aynı gün Türkiye'de de vizyona girdi. Peki, Oppenheimer konusu ne, gerçek mi, Türkiye’de Oppenheimer yaş sınırı var mı? Oppenheimer olayı nedir, Oppenheimer filmi kaç saat, vizyonda mı, hangi platformda?
21.07.2023 Kültür Sanat
İrem Derici'den İbrahim Büyükak'a tehdit: Güzel oğlunu kaçırırım
İrem Derici'den İbrahim Büyükak'a tehdit: Güzel oğlunu kaçırırım Şarkıcı İrem Derici, oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak'ın 'Mutluyuz' adlı yeni filminde oynamak istediğini söyleyip, yakın arkadaşına yönelik esprili sözleriyle dikkat çekti. Büyükak'tan ise Derici'ye cevap geldi.
29.06.2023 Magazin
Erkan Petekkaya yeni filmi için sete çıktı
Erkan Petekkaya yeni filmi için sete çıktı Geçtiğimiz mart ayında final yapan Kanal D dizisi 'O Kız'da 'Kadir' karekteriyle alkış alan usta oyuncu Erkan Petekkaya, 'Bana Sor' sinema filmi ile sevenlerinin karşısına çıkacak.
4.06.2023 Magazin
Kuru Otlar Üstüne ne zaman vizyonda (Türkiye'de), nerede çekiliyor? Nuri Bilge Ceylan Kuru Otlar Üstüne konusu nedir, oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?
Kuru Otlar Üstüne ne zaman vizyonda (Türkiye'de), nerede çekiliyor? Nuri Bilge Ceylan Kuru Otlar Üstüne konusu nedir, oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Nuri Bilge Ceylan'ın yeni filmi "Kuru Otlar Üstüne", 16-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen 76'ncı Cannes Film Festivali'nin Ana Yarışma'sında yarışan film bugün festival kapsamında izleyicilerle buluştu. Gösterime Nuri Bilge Ceylan ve Ebru Ceylan ile filmin oyuncuları Deniz Celiloğlu, Merve Dizdar, Musab Ekici, Ece Bağcı, Cengiz Bozkurt, Münir Can Cindoruk, Elif Ürse, Erdem Şenocak, Elit Andaç Çam, Nalan Kuruçim katıldı. Peki, Kuru Otlar Üstüne ne zaman çıkacak, Türkiye’de ne zaman vizyona girecek? Kuru Otlar Üstüne konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Kuru Otlar Üstüne nerede çekildi?
28.05.2023 Kültür Sanat
Kuru Otlar Üstüne Nuray kimdir? Kuru Otlar Üstüne neyi anlatıyor?
Kuru Otlar Üstüne Nuray kimdir? Kuru Otlar Üstüne neyi anlatıyor? Kuru Otlar Üstüne Nuray kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Nuri Bilge Ceylan'ın yeni filmi Kuru Otlar Üstüne'nin başrolü Nuray'ı Merve Dizdar canlandırıyor. Merve Dizdar Nuray rolüyle 76. Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı.
27.05.2023 Televizyon
'Yeni filmdeki rolüm için kan, dışkı ve ter kokulu bir parfüm kullandım!'
'Yeni filmdeki rolüm için kan, dışkı ve ter kokulu bir parfüm kullandım!' 'Fantastik Canavarlar', 'Büyük Budapeşte Oteli' ve 'Sherlock Holmes' gibi yapımlarda yer alan dünyaca ünlü oyuncu Jude Law, 76'ncı Cannes Film Festivali'nde sekiz dakika boyunca ayakta alkışlanan yeni filmi 'Firebrand'deki rolü için kan, dışkı ve ter kokulu bir parfüm kullandığını açıkladı.
24.05.2023 Magazin
Haluk Levent'i canlandırmak için 17 kilo verdi!
Haluk Levent'i canlandırmak için 17 kilo verdi! Masun Kırmızıgül’ün merakla beklenen yeni filmi “Prestij Meselesi” 3 Şubat’ta vizyona girecek. 'Prestij Meselesi' filminin başrol oyuncularından Ali Erkin, Haluk Levent’i canlandırmak için 17 kilo verdiğini açıkladı. Gittiği ilk konserin de Haluk Levent konseri olduğunu belirten Erkin, ünlü sanatçıyı canlandırdıktan sonra kendisine olan hayranlığının arttığını söyledi.
24.01.2023 Magazin
Serdar Ortaç: Sol ayağıma inme indi
Serdar Ortaç: Sol ayağıma inme indi Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, sağlık durumuyla ilgili hayranları korkutan açıklamalarda bulundu. Sol ayağına inme indiğini açıklayan Ortaç, bu sebeple bisiklet süremediğini söyledi.
19.01.2023 Magazin
Defne Samyeli 90'lı yıllara döndü!
Defne Samyeli 90'lı yıllara döndü! Oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli, Mahsun Kırmızıgül’ün 3 Şubat’ta vizyona girecek olan yeni filmi 'Prestij Meselesi' ile nostaljik bir yolculuğa çıktı. Ünlü isim, filmde kendisini canlandırdı.
6.01.2023 Magazin
John Wick 4 ne zaman vizyona girecek? John Wick 4 ne zaman sinemalarda olacak?
John Wick 4 ne zaman vizyona girecek? John Wick 4 ne zaman sinemalarda olacak? Keanu Reeves’in başrolünde olduğu John Wick serisinin dördüncü filmi John Wick 4 için nefesler tutuldu. Sinemaseverlerin merakla beklediği serinin son filminin çıkış tarihi beklenirken film ile ilgili gelen haberler dikkatle takip ediliyor. İzlenme rekorları serinin sinemalara geleceği tarih pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki, John Wick 4 ne zaman vizyona girecek? John Wick 4 ne zaman sinemalarda olacak? John Wick 4 fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…
18.12.2022 Kültür Sanat
Biran Damla Yılmaz: Lüks marka takıntım yok
Biran Damla Yılmaz: Lüks marka takıntım yok Yasak Elma dizisiyle adından söz ettiren oyuncu Biran Damla Yılmaz, son olarak çekimleri tamamlanan Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi 'Prestij Meselesi'nde kamera karşısına geçti. 36 yaşındaki güzel, başrol oyuncularının dış görünüşlerine göre seçildiği iddiasıyla ilgili usta tiyatrocu Oya Başar'ın çok konuşulan sözlerini değerlendirdi.
11.12.2022 Magazin
Aslı Bekiroğlu: Yorumlar beni çok yordu ve üzdü!
Aslı Bekiroğlu: Yorumlar beni çok yordu ve üzdü! Barış Akarsu'nun hayatının konu alınacağı filmde rol alacak olan Aslı Bekiroğlu'nun, katıldığı bir davette Akarsu'nun ölümüne dair sorulara verdiği yanıt tepki toplamış, ardından projeden ayrılmıştı. Geçtiğimiz haftalarda ise yeni filmi 'Bandırma Füze Kulübü'nün galasında rol arkadaşını dinlemeyerek başkalarıyla sohbet eden Bekiroğlu, yine sosyal medyada gündem olarak eleştirilmişti. Ünlü isim, yaşananların ardından Bebek'te görüntülendi, ayaküstü gazetecilerle konuştu...
5.11.2022 Magazin
Ata Demirer girdiği mekanda 15 saat kaldı! Kadın arkadaşlarıyla görüntülendi
Ata Demirer girdiği mekanda 15 saat kaldı! Kadın arkadaşlarıyla görüntülendi 'Eyvah Eyvah' serisi, 'Berlin Kaplanı', 'Niyazi Gül Dörtnala', 'Olanlar Oldu', 'Hedefim Sensin' ve konuk oyuncu olarak 'Organize İşler: Sazan Sarmalı' filmlerinde kamera karşısına geçen Ata Demirer, senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı yeni filmi 'Bursa Bülbülü' ile sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü komedyen, önceki gece Cihangir'de bir mekanda kadın arkadaşlarıyla görüntülendi. Mekanda tam 15 saat kalan Ata Demirer, ilginç bir rekora imza attı.
4.11.2022 Magazin
Ata Demirer o akımı ti'ye aldı! 'Kızlar asansör kaçmadan bu pozu nasıl veriyorsunuz?'
Ata Demirer o akımı ti'ye aldı! 'Kızlar asansör kaçmadan bu pozu nasıl veriyorsunuz?' Senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı yeni filmi 'Bursa Bülbülü'nün çekimleri tamamlayan Ata Demirer, sosyal medyada eğlenceli paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü komedyen, iki milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından asansörde fotoğraf çektirme akımına uydu ve gönderisine yazdığı mesajla fenomen akımı tiye aldı.
26.10.2022 Magazin
Nicolas Cage yeni çocuğunu kucağına aldı, ilk çocuğu ile yaş farkı dikkat çekti!
Nicolas Cage yeni çocuğunu kucağına aldı, ilk çocuğu ile yaş farkı dikkat çekti! 'The Rock', 'Face/Off', 'Ghost Rider' ve 'Next' gibi yapımlarda rol alan Nicolas Cage, 29 yaş küçük aşkı Riko Shibata ile 2021 yılının şubat ayında evlenmişti. Daha önce dört kez nikah masasına oturan ve iki çocuğu bulunan Cage, geçtiğimiz gün Shibata ile ilk bebeklerini kucağına aldı. Ünlü ismin ilk oğlu ile yeni dünyaya gelen kızı arasındaki yaş farkı dikkat çekti.
8.09.2022 Magazin
John Wick 4 vizyon tarihi belli oldu mu? John Wick 4 ne zaman çıkıyor? İşte Keanu Reeves'in başrolünde olduğu John Wick 4 fragmanı!
John Wick 4 vizyon tarihi belli oldu mu? John Wick 4 ne zaman çıkıyor? İşte Keanu Reeves'in başrolünde olduğu John Wick 4 fragmanı! John Wick efsanesi geri dönüyor. Dünyada izlenme rekorları kıran John Wick serisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Pandemi nedeniyle iki yıl ertelenen John Wick serisinin son filmi John Wick 4 yeni tanıtımıyla gündemde. Peki, John Wick 4 vizyon tarihi belli oldu mu? John Wick 4 ne zaman çıkıyor? John Wick 4 oyuncuları kim? İşte John Wick 4 oyuncu kadrosu!
26.07.2022 Kültür Sanat
Demet Özdemir ve Oğuzhan çiftinden kötü haber!
Demet Özdemir ve Oğuzhan çiftinden kötü haber! Son bekar tatilini yapan Demet Özdemir'in tatili kötü bitti. Oğuzhan Koç ile ağustos ayında evlenecek olan Demet Özdemir koronaya yakalandı. Son dönemde yaptığı bikinili paylaşımlarla ön plana çıkan oyuncunun hastalığa yakalanması film setini erteletti.
14.07.2022 Magazin
Vahdet Erdoğan açıkladı! 'Sil Baştan Kaynanam' filmi çekimleri Temmuz'da başlıyor
Vahdet Erdoğan açıkladı! 'Sil Baştan Kaynanam' filmi çekimleri Temmuz'da başlıyor Temmuz ayında Sivas’ta çekimleri başlayacak olan “Sil Baştan Kaynanam” filmi 25 Kasım’da vizyona girecek.
8.06.2022 Kültür Sanat
İbrahim Büyükak'tan düğün açıklaması: Takıları bir bir not aldım, giderim, halayımı çekerim
İbrahim Büyükak'tan düğün açıklaması: Takıları bir bir not aldım, giderim, halayımı çekerim Yakın arkadaşları Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç'la birlikte 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' adlı eğlence programında ünlenen, daha sonra '3 Adam' projesi ile adından söz ettiren İbrahim Büyükak, 2017 yılından itibaren kendi başına projeler üretmeye başladı. Yeni filmi ve mini dizisi hakkında bilgi veren 38 yaşındaki oyuncu ve senarist, evlilik hazırlığı yapan Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftiyle ilgili de konuştu.
4.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Filmi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni filmi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.