Christopher Nolan'dan 'James Bond' iddiasına cevap!
Christopher Nolan'dan 'James Bond' iddiasına cevap! Son olarak 'Oppenheimer'la adından söz ettirmeyi başaran Christopher Nolan'ın, 26'ncı Bond filmini yönetmen koltuğunda oturacağı konuşuluyor. Dünyaca ünlü İngiliz yönetmen, uzun süredir gündemde olan iddiaya açıklık getirdi.
26.11.2023 Magazin
Oppenheimer konusu ve oyuncuları! Oppenheimer filmi kaç saat, Oppenheimer filminde yaş sınırı var mı? Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer hakkında merak edilenler
Oppenheimer konusu ve oyuncuları! Oppenheimer filmi kaç saat, Oppenheimer filminde yaş sınırı var mı? Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer hakkında merak edilenler Oppenheimer yaş sınırı ve konusu, filmin vizyona girmesiyle gündeme geldi. Yönetmen Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer’in Başrollerini Cillian Murphy ile Emily Blunt üstlendi. 1970 Londra doğumlu yönetmen Christopher Nolan’ın yeni biyografik filmi Oppenheimer 100 milyon dolar gibi ciddi bir bütçeyle çekildi. Film, tüm dünya ile aynı gün Türkiye'de de vizyona girdi. Peki, Oppenheimer konusu ne, gerçek mi, Türkiye’de Oppenheimer yaş sınırı var mı? Oppenheimer olayı nedir, Oppenheimer filmi kaç saat, vizyonda mı, hangi platformda?
21.07.2023 Kültür Sanat
Tenet Filmi’nin konusu nedir? Tenet Filmi’nin vizyon tarihi belli oldu!
Tenet Filmi’nin konusu nedir? Tenet Filmi’nin vizyon tarihi belli oldu! Christopher Nolan'ın casusluk hikayesini işleyen yeni filmi Tenet’in afişi ve fragmanı geldi. Oyuncu kadrosunda, Robert Pattinson, John David Washington, Clemence Poésy, Elizabeth Debicki, Kenneth Branagh, Michael Caine ve Aaron Johnson Taylor gibi isimler bulunan filmin vizyon tarihi de belli oldu. Peki, Tenet Filmi’nin konu nedir? Tenet Filmi ne zaman vizyona girecek?
20.12.2019 Gündem