Yeni Atama

Yeni Atama

Son dakika yeni atama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni atama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni atama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Atama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni atama gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.997 yeni atama haberi bulunmuştur. Tüm yeni atama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da yeni atama
Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da yeni atama Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da (Kalyon GY) İcra Kurulu Üyesi görevine Gökhan Yıldız getirildi.
8.03.2024 Çalışma Hayatı
Hakim ve savcı adayı atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı
Hakim ve savcı adayı atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı Adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcısı adayları ile idari yargı hakim adaylarına ilişkin toplamda 148 atama kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
24.02.2024 Gündem
Yunan gazetesinden Türkçe ilk sayfa! Tüm manşetlerde Türkiye ve Erdoğan var
Yunan gazetesinden Türkçe ilk sayfa! Tüm manşetlerde Türkiye ve Erdoğan var Varılan tarihi anlaşmayı öne çıkaran Yunan basını, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretini manşetten 'Ege'nin sakin sularını kilitliyorlar' ve 'Anahtar kelimeler ve kodların çözülmesi' gibi başlıklarla verdi. To Vima, görüşmelere katılanların "Farklı bir Erdoğan'la tanıştık" dediğini yazdı.
8.12.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan YHK'ye üç yeni atama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan YHK'ye üç yeni atama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Yüksek Hakem Kurulu'na yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı.
16.09.2023 Gündem
Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'ya önemli görev: Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu!
Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'ya önemli görev: Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu.
11.08.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile yayımlandı! Atama kararları Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile yayımlandı! Atama kararları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre, SGK Başkanlığına Raci Kaya, İŞKUR Genel Müdürlüğü'ne Samet Güneş atanırken TOKİ Başkanlığına Ömer Bulut yeniden atanırken, AFAD Başkanlığına da Okay Memiş getirilirken Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü atandı. Karayolları Genel Müdürlüğüne Ahmet Gülşen getirildi.
10.08.2023 Gündem
Atama kararları yayımlandı! Yeni Emniyet Genel Müdürü Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız oldu
Atama kararları yayımlandı! Yeni Emniyet Genel Müdürü Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
25.06.2023 Gündem
Öğretmenlere müjde: Görev süresi şartı değişiyor, KPSS puanı detayı
Öğretmenlere müjde: Görev süresi şartı değişiyor, KPSS puanı detayı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmen, öğrenci ve velilerin merak ettiği konulara ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, yaptığı açıklamada uzman öğretmenlik için 10 yıl görev şartının 5 yıla düşürüleceğini duyurdu. Bakan Özer ayrıca öğretmen atamalarında bundan sonra mülakatın olmayacağını, atamaların KPSS puanı ile yapılacağını ifade etti.
12.05.2023 Gündem
Büyükelçi atamaları 2023! Resmi Gazete'ye göre merkeze alınan ve atanan Büyükelçilerin listesi...
Büyükelçi atamaları 2023! Resmi Gazete'ye göre merkeze alınan ve atanan Büyükelçilerin listesi...  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı büyükelçilerin merkeze alınması, bazılarının da atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Büyükelçi atamaları 2023... 
23.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Yeni atama kararı Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Yeni atama kararı Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre; çok sayıda kamu kurum ve kuruluşunda atamalar gerçekleştirildi. 
14.01.2023 Gündem
Dün Özgüç Türkalp istifa etti bugün 6 yeni hakem geldi
Dün Özgüç Türkalp istifa etti bugün 6 yeni hakem geldi Spor Toto Süper Lig'de sezonun kalan bölümünde görev yapacak hakemler ve VAR hakemleri açıklandı. İşte ayrıntılar...
6.01.2023 Süper Lig
Cumhurbaşkanlığı Danışmanlığı'na 2 yeni atama
Cumhurbaşkanlığı Danışmanlığı'na 2 yeni atama Cumhurbaşkanlığı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre; Orhan Karakurt ve Cengizhan Başaran Cumhurbaşkanı Danışmanlığı'na atandı
22.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, çok sayıda kamu kurum ve kuruluşlarında atamalar gerçekleştirildi.
10.09.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Yeni atama
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Yeni atama Bazı kurum ve kuruluşlara ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.
23.07.2022 Gündem
20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Yeni öğretmen ataması başvurusu ne zaman başlıyor?
20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Yeni öğretmen ataması başvurusu ne zaman başlıyor? 20 bin öğretmen ataması 2022 yılında yapılacak! Müjdeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğretmen atamaları ile ilgili sürecin başlayacağını duyurdu. Peki, 20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Yeni öğretmen ataması başvurusu ne zaman başlıyor? 20 bin öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu mu? İşte öğretmen atamaları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları…
28.06.2022 Eğitim
Mücahit Alkan kimdir, nereli, evli mi? Görevden alınan eski Türkşeker Genel Müdürü Mücahit Alkan hakkında detaylar…
Mücahit Alkan kimdir, nereli, evli mi? Görevden alınan eski Türkşeker Genel Müdürü Mücahit Alkan hakkında detaylar… Cumhurbaşkanı imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararına göre, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğünde yeni atama gerçekleştirildi. Resmi Gazete atama kararına göre, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Alkan görevden alındı, yerine Muhittin Şahin atandı. Peki, Mücahit Alkan kimdir, nereli, evli mi? Görevden alınan eski Türkşeker Genel Müdürü Mücahit Alkan hakkında detaylar…
4.06.2022 Gündem
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak, bu yıl öğretmen ataması olacak mı? Okul öncesi öğretmenlik atama sayısı ne olacak, yeni atama kontenjanları en çok ilde?
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak, bu yıl öğretmen ataması olacak mı? Okul öncesi öğretmenlik atama sayısı ne olacak, yeni atama kontenjanları en çok ilde? Öğretmen atamaları 2022 hakkında aramalar arttı. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer’le öğretmen atamalarını ve yaz okulu konusunu konuştu. Peki, Öğretmen atamaları ne zaman olacak, bu yıl öğretmen ataması olacak mı? Okul öncesi öğretmenlik atama sayısı ne yapılacak, yeni atama kontenjanları en çok ilde?
23.05.2022 Memur
Görevden alındı! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı
Görevden alındı! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı Cumhurbaşkanlığı tarafından çeşitli kurum ve kuruluşlar ile bazı bakanlıklarda yapılan atamalar ve görevden almalar Resmi Gazete'de yayımlandı.
23.04.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bakanlıklarda görev değişimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bakanlıklarda görev değişimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla çok sayıda atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Tarım ve Orman Bakanı Yardımcıları; Mehmet Hadi Tunç, Akif Özkaldı, Ayşe Ayşin Işıkgece ve Fatih Metin görevden alındı. Bu isimlerin yerine; Nihat Pakdil, İbrahim Yumaklı, Veysel Tiryaki ve Ebubekir Gizligider atandı. Öte yendan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan yardımcılığına, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran atandı.
7.04.2022 Gündem
DRD Filo'da yeni atama
DRD Filo'da yeni atama Operasyonel kiralamacı DRD Filo Kiralama yeni Genel Müdürü Özgür Kara oldu.
25.03.2022 Otomobil
KPSS şartı aranmıyor! 10 bin işçi alınacak, İŞKUR üzerinden...
KPSS şartı aranmıyor! 10 bin işçi alınacak, İŞKUR üzerinden... Bakanlık resmen duyurdu, KPSS şartı yok! 10 bin kişi için istihdam fırsatı doğdu. Başvurular İŞKUR üzerinden alınmaya başlayacak. Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili detaylar netleşti. Toplam 40 bin kişilik kadro açıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından 10 bin sürekli işçi ve 10 bin sağlık bakanlığı personel alımı başvurularının başlayacağını duyurdu. Söz konusu açıklamanın ardından Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı başvuru şartları merak edilmeye başlandı. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuruları ne zaman başlıyor, başvurular nasıl yapılacak? İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı hakkında merak edilenler…
13.03.2022 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! O isim görevden alındı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! O isim görevden alındı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla birçok atama yapıldı. Resmi Gazete'de görevden alma ve atama kararları yayımlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda Genel Müdür Muhammet Ecel görevden alındı.
24.12.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı O müdür görevden alındı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı O müdür görevden alındı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
2.12.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı! Görevden alındılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı! Görevden alındılar Cumhurbaşkanlığı tarafından çeşitli kurum ve kuruluşlara yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
27.11.2021 Gündem
Cengiz Mete kimdir? MEB’te görevden alınan Cengiz Mete nereye atandı, yeni görevi ne?
Cengiz Mete kimdir? MEB’te görevden alınan Cengiz Mete nereye atandı, yeni görevi ne? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı'nda yeni atama gerçekleşti. Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürü Cengiz Mete görevden alınırken yerine Halil İbrahim Topçu atandı. Söz konusu gelişmenin ardından Cengiz Mete kimdir, neden görevden alındı? Cengiz Mete nereye atandı, yeni görevi ne? gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.
9.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Atama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni atama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.