Yeni Aşkı

Yeni Aşkı

Son dakika yeni aşkı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni aşkı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni aşkı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Aşkı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni aşkı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.716 yeni aşkı haberi bulunmuştur. Tüm yeni aşkı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aslı Bekiroğlu aşkı buldu! İşte ünlü oyuncunun yeni aşkı
Aslı Bekiroğlu aşkı buldu! İşte ünlü oyuncunun yeni aşkı Son dönemde özel hayatında aradığını bulamadığını anlatan demeçler veren oyuncu Aslı Bekiroğlu, bu kez mutluluğu yakaladı.
8.04.2024 Magazin
Devrim Özkan’ın yeni aşkı fenomen! Lucas Torreira acısı kısa sürdü
Devrim Özkan’ın yeni aşkı fenomen! Lucas Torreira acısı kısa sürdü Oyuncu Devrim Özkan, geçtiğimiz aylarda Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira ile ayrılmıştı. Yeni aşkıyla geceyi sabah etti. Karaköy'deki bir mekanda sosyal medya fenomeni İbrahim Tilaver ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.
11.03.2024 Magazin
Fenerbahçe'ye Krunic müjdesi! Transferi resmen açıkladılar
Fenerbahçe'ye Krunic müjdesi! Transferi resmen açıkladılar İtalyan basını Milan'da forma giyen Boşnak oyuncu Rade Krunic'in Fenerbahçe'ye transferinin yaz aylarına göre daha mümkün olduğunu iddia etti.
5.12.2023 Fenerbahçe
Hakim Ziyech'in yeni aşkı ifşa oldu! Türk güzele aşık oldu, Torreira-Devrim Özkan sonrası bomba
Hakim Ziyech'in yeni aşkı ifşa oldu! Türk güzele aşık oldu, Torreira-Devrim Özkan sonrası bomba Hakim Ziyech'in yeni aşkı ortaya çıktı. Lucas Torreira-Devrim Özkan aşkı sonrası sarı kırmızılı takımda çok konuşulacak bir aşk iddiası daha gündeme geldi. Cimbom'da son haftaların yıldızı Hakim Ziyech için gündeme oturacak bir aşk iddiası gündemde. İşte Ziyech'in yeni aşkı ve tüm detaylar...
5.12.2023 Galatasaray
Mehmet Ali Erbil'in 44 yaş küçük yeni sevgilisi!
Mehmet Ali Erbil'in 44 yaş küçük yeni sevgilisi! Kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'la evliliğin eşiğinden dönen Mehmet Ali Erbil (66), 2001 doğumlu Nevide Çiçek ile önceki akşam Maslak'ta bir mekanda objektiflere yansıdı.
2.12.2023 Magazin
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi!
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi! Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile anılıyor. Özyıldız'ın yeni aşkı belgelenirken, romantik kare sosyal medyaya bomba gibi düştü.
7.10.2023 Magazin
Kızılcık Şerbeti 33. bölüm fragmanı: Kıvılcım kumpası çökertti, Doğa'nın yeni aşkı Rüzgar geldi!
Kızılcık Şerbeti 33. bölüm fragmanı: Kıvılcım kumpası çökertti, Doğa'nın yeni aşkı Rüzgar geldi! Kızılcık Şerbeti 33 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kıvılcım, Doğa'ya kurulan kumpası çökertti. "Benim kızıma tuzak kurmuş, seni de buna alet etmiş" diyerek Ömer'i suçlayan Kıvılcım aşktan başını kaldırdı. Ömer ise Fatih'e, "Amca deme bana yıkıl karşımdan" diyerek eski haline döndü.
1.10.2023 Televizyon
Ertuğrul Nursema'ya değil O'na geldi! Kızılcık Şerbeti'nde Alev ve Abdullah aşkı bitiyor
Ertuğrul Nursema'ya değil O'na geldi! Kızılcık Şerbeti'nde Alev ve Abdullah aşkı bitiyor Kızılcık Şerbeti dizisinde ters köşe geldi. Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Kayra Şenocak'ın yer aldığı dizinin son bölümünde Ertuğrul karakteri seyirciyle buluştu. Kadroya dahil olmasıyla Nursema'nın yeni aşkı olduğu hakkında iddiaların konuşulduğu Ertuğrul, Alev ve Abdullah ilişkisinin tam ortasına düştü.
28.09.2023 Televizyon
Melisa Aslı Pamuk'un yeni aşkı ortaya çıktı: Yıldız futbolcudan paylaşım gecikmedi
Melisa Aslı Pamuk'un yeni aşkı ortaya çıktı: Yıldız futbolcudan paylaşım gecikmedi Melisa Aslı Pamuk, özel hayatıyla magazin basınında sıkça yer alan ünlüler arasında yer alıyor. Bir dönem adı Fenerbahçeli Altay Bayındır ile aşk dedikodularına karışan ünlü oyuncunun gönlünü başka bir futbolcuya kaptırdığı ortaya çıktı.
7.08.2023 Magazin
Shakira, Gerard Pique ile ayrılık sonrası yeni aşkı ile görüntülendi
Shakira, Gerard Pique ile ayrılık sonrası yeni aşkı ile görüntülendi Gerard Pique ile Shakira’nın uzun yıllardır devam eden ilişkisi ihanet nedeniyle sona ermişti. Ayrılığın ardından adı Tom Cruise, Lewis Hamilton ve Jimmy Butler ile görüntülenen Shakira, son olarak genç meslek taşı ile samimi bir şekilde görüntülendi.
29.07.2023 Magazin
Eski sevgililer yan yana poz verdi!
Eski sevgililer yan yana poz verdi! Eski sevgililer Nesrin Cavadzade -Burak Deniz ile Birce Akalay-Fırat Çelik uzun zaman sonra yan yana geldi. Geçtiğimiz günlerde de Dilan Çiçek Deniz'in küs olduğu Aybüke Pusat, eski sevgilisi Furkan Andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede yer almıştı.
17.07.2023 Magazin
Canlı yayın açan Serdar Ortaç az kalsın evini yakıyordu!
Canlı yayın açan Serdar Ortaç az kalsın evini yakıyordu! Uzun yıllardır Multipl Skleroz (MS) hastalığı ile mücadele eden şarkıcı Serdar Ortaç, sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı sırada, takipçisinin uyarısıyla açık unuttuğunu fark etti.
14.07.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'in eski aşkı Furkan andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede!
Dilan Çiçek Deniz'in eski aşkı Furkan andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede! Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile ayrıldıktan sonra meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. Mert Yazıcıoğlu da Afra Saraçoğlu ile 4 yıllık ilişkisini noktalamıştı. Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in bir süredir aşk yaşadığı Mert Yazıcıoğlu ile eski sevgilisi Furkan Andıç, Bodrum'da bir partide bir araya geldi. Partiden paylaşılan fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.
14.07.2023 Magazin
Deren Talu'nun yeni aşkı ortaya çıktı! Aralarında 11 yaş var...
Deren Talu'nun yeni aşkı ortaya çıktı! Aralarında 11 yaş var... Güzel model Deren Talu, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Aral’la aşk yaşıyor.
3.07.2023 Magazin
Miray Daner'in yeni aşkıyla teknede romantik anları! Oturduğu yerden kalkmadı
Miray Daner'in yeni aşkıyla teknede romantik anları! Oturduğu yerden kalkmadı Şarkıcı Seda Sayan ile eski futbolcu Sinan Engin'in işletmeci oğulları Oğulcan Engin (32) ile yaklaşık iki yıllık ilişkisini noktalayan Miray Daner, yeni bir aşka yelken açtı. Çıktıkları Bodrum tatili sırasında ilişkileri belgelenen çift, önceki gün ise Türkbükü’nde demirli teknelerinde romantik anlar yaşadı.
1.07.2023 Magazin
Sıla Türkoğlu ve Alp Navruz aşkı belgelendi!
Sıla Türkoğlu ve Alp Navruz aşkı belgelendi! Adları birlikte anılan Sıla Türkoğlu ve Alp Navruz’un ilişkisi, Bodrum’da teknede çekilen fotoğraflarıyla belgelendi.
24.06.2023 Magazin
Altay Bayındır'ın gerçek aşkı oyuncu çıktı!
Altay Bayındır'ın gerçek aşkı oyuncu çıktı! Yeşil sahaların sevilen isimlerinden Altay Bayındır gönlünü, güzel oyuncu Pelin Uluksar’a kaptırdı. Bir aydır birlikte olan çift, aşklarını gözlerden uzak yaşıyor.
14.06.2023 Magazin
İbrahim Çelikkol'un eski eşi Mihre Mutlu yeni bir aşka yelken açtı!
İbrahim Çelikkol'un eski eşi Mihre Mutlu yeni bir aşka yelken açtı! 2017 yılında evlendiği İbrahim Çelikkol’dan 5 yıl sonra boşanan mimar Mihre Mutlu, gönlünü sosyetik bir isme kaptırdı.
5.04.2023 Magazin
Sera Tokdemir ve Gökhan Göz aşkını ilan etti! İşte ilk kare
Sera Tokdemir ve Gökhan Göz aşkını ilan etti! İşte ilk kare Oyuncu Sera Tokdemir, modacı Gülşah Saraçoğlu ile olaylı bir şekilde ayrılan iş insanı Gökhan Göz ile sevgili oldu. Sosyal medya hesabında Göz ile çektirdiği romantik bir fotoğraf paylaşan Tokdemir, "Göklerden gelen bir karar tövbeni ve sözünü bozar. Bozdu" diyerek sevgisini haykırdı.
3.04.2023 Magazin
Brad Pitt yeni yılı yeni aşkıyla kutluyor!
Brad Pitt yeni yılı yeni aşkıyla kutluyor! Hollywood’un en beğenilen isimlerinden olan Brad Pitt sadece yakışıklılığıyla değil oyunculuğuyla da herkesi büyülemiş durumda. Bugün doğum gününü kutlayan ve 59 yaşına basan Brad Pitt, olgunluk dönemini kariyerinde büyük başarılarla ve yeni aşkıyla kutluyor.
18.12.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Tuan Tunalı yeni bir aşka yelken açtı!
Ünlü oyuncu Tuan Tunalı yeni bir aşka yelken açtı! Meslektaşı Hazal Filiz Küçükköse'den olaylı bir şekilde boşanan, Yana Mazanova'dan sessiz sedasız ayrılan oyuncu Tuan Tunalı (38), İtalyan model Angela Caccamo ile yeni bir aşka yelken açtı.
25.11.2022 Magazin
Olivia Wilde ve Harry Styles ayrılığı ile ilgili eski dadıdan şoke eden yorum: Çirkin yüzü ortaya çıktı!
Olivia Wilde ve Harry Styles ayrılığı ile ilgili eski dadıdan şoke eden yorum: Çirkin yüzü ortaya çıktı! Daha birkaç gün önce sevgilisinin konserine çocuklarını götürünce herkes “bu iş artık tamam” diyerek iki yıldır skandallarla anılan çiftin artık her şeyi rayına oturttuğuna kadar vermişti. Tam bunun üzerine gelen ayrılık haberi ise deyim yerindeyse magazin gündemine bomba gibi düşüverdi. Herkes ayrılığın nedenini tartışırken bir anda ortaya çıkan eski dadı ise ortalığı iyice karıştırdı.
20.11.2022 Magazin
Bahar Şahin görüntülenmemek için çaba sarf etti! Aracındaki çiçekler dikkat çekti
Bahar Şahin görüntülenmemek için çaba sarf etti! Aracındaki çiçekler dikkat çekti Geçtiğimiz sene Trabzonspor'da forma giyen Dorukhan Toköz ile ayrılan oyuncu Bahar Şahin, Oktay Çubuk ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak mutluluk pozlarıyla gündeme gelen ikilinin ilişkisi uzun sürmemiş; Şahin ve Çubuk, yollarını ayırmaya karar vermişti.Yaşananlardan sonra geçtiğimiz gece bir mekandan çıkarken görüntülenen güzel oyuncu, muhabirlerin kendisini görüntülediğini fark edince yüzünü gizledi. Ünlü ismin aracındaki çiçekler ise dikkatlerden kaçmadı.
17.11.2022 Magazin
İrem Derici aşk iddialarına yanıt verdi!
İrem Derici aşk iddialarına yanıt verdi! Cem Belevi ile ayrıldıktan sonra bir süredir yalnız olan İrem Derici ile ilgili ortaya atılan iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. 'At gibi aşığım' diyen İrem Derici'nin bomba bir isimle aşk yaşadığı öne sürüldü. Derici bu haberlere sosyal medya hesabından yanıt verdi.
23.10.2022 Magazin
Gonca Vuslateri yeni bir aşka yelken açtı!
Gonca Vuslateri yeni bir aşka yelken açtı! Oyuncu Gonca Vuslateri, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncunun bir aydır spor hocası Onur Gurur Özbek’le aşk yaşadığı iddia ediliyor.
5.10.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Aşkı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni aşkı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.