Yemek Sepeti

Yemek Sepeti

Son dakika yemek sepeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yemek sepeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yemek sepeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yemek Sepeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yemek sepeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 yemek sepeti haberi bulunmuştur. Tüm yemek sepeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yemek Sepeti neden kapalı? 21 Mart Yemek Sepeti çöktü mü? Yemek Sepeti neden açılmıyor?
Yemek Sepeti neden kapalı? 21 Mart Yemek Sepeti çöktü mü? Yemek Sepeti neden açılmıyor? Yemek Sepeti neden kapalı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Online alışveriş sitesi Yemek Sepeti 21 Mart 2023 Salı akşam saatlerinde erişim sıkıntısı yaşıyor. Kullanıcıların sipariş vermek için girdiği Yemek Sepeti çöktü mü?
21.03.2023 Gündem
E-ticarette yeni dönem! Değişiyor, artık...
E-ticarette yeni dönem! Değişiyor, artık... Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın Beştepe’de e-ticaret sektörü temsilcileriyle buluştuğu zirvede sektördeki rekabeti düzenleyecek tedbirler masaya yatırıldı. Buna göre belirli büyüklükteki e-ticaret firmalarına lisans şartı getirilecek. Kendi içinde kargo hizmeti veren e-ticaret devlerinin, kargo bölümünü satıştan ayırması gerekecek.
16.06.2022 Ekonomi
Çevre gününde 10 milyon vatandaşa sıfır atık çantası dağıtıldı
Çevre gününde 10 milyon vatandaşa sıfır atık çantası dağıtıldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bu yılki temasını "Sıfır Atık" olarak belirlediği Türkiye Çevre Haftası’nı 81 ilde çeşitli etkinliklerle kutluyor. Etkinlikler kapsamında Çevre Günü’nde 10 milyon vatandaşa sıfır atık çantası dağıtıldı. Son 3 yılda plastik poşet kullanımı yüzde 65 oranında azalırken 3.8 milyar TL tasarruf sağlandı.
5.06.2022 Gündem
Yarın motokuryeler çalışıyor mu? Getir, yemek sepeti ve kargolar yarın çalışacak mı?
Yarın motokuryeler çalışıyor mu? Getir, yemek sepeti ve kargolar yarın çalışacak mı? İstanbul'u 4 gün boyunca etkisi altına alacak kar yağışı ve fırtına nedeniyle İstanbul Valiliği yaşanabilecek aksaklıklara ilişkin yeni tedbirler aldı. Eğitime kar tatili arası verilirken, Ulaşımda da yeni tedbirler alındı. Bu tedbirler arasında motokuryelerin çalışıp çalışmadığı merak ediliyor. Peki, Yarın motokuryeler çalışıyor mu? Getir, yemek sepeti ve kargolar yarın çalışacak mı? İşte İstanbul Valiliği'nin aldığı önlemler...
9.03.2022 Gündem
Yüzlerce kurye 'düşük zam' nedeniyle kontak kapattı!
Yüzlerce kurye 'düşük zam' nedeniyle kontak kapattı! Yemek Sepeti şirketinin kuryeleri, kendilerine yapılan zammı yetersiz buldukları için şirket binası önünde eylem yaptı. Şartlarının çok zor, maaşın ise az olduğunu söyleyen bir kurye, “Çalışmaya gelince Avrupa’yı, maaşa gelince Afrika’daki aç insanları örnek gösteriyorlar” dedi.
Yemeksepeti çöktü mü, neden açılmıyor? Yemek sepeti normale döndü mü, düzeldi mi?
Yemeksepeti çöktü mü, neden açılmıyor? Yemek sepeti normale döndü mü, düzeldi mi? Yemek siparişi vermek isteyen kullanıcılar Yemeksepeti uygulamasını kullandıklarında teknik arıza uyarısıyla karşılaştı. Yemek sepeti çöktü mü, yemeksepeti neden çalışmıyor? Yemek sepeti teknik arıza uyarısı ne demek? gibi sorulara yanıt aranırken saat 13.00 itibariyle siteye ve uygulamaya giriş yapılabildiği aktarıldı.
7.12.2021 Gündem
Motokurye yasak mı, Lodos nedeniyle İstanbul’da Getir, Yemeksepeti, İstegelsin motokurye hizmeti durduruldu mu? Motokuryeler bugün (30 Kasım) çalışıyor mu?
Motokurye yasak mı, Lodos nedeniyle İstanbul’da Getir, Yemeksepeti, İstegelsin motokurye hizmeti durduruldu mu? Motokuryeler bugün (30 Kasım) çalışıyor mu? 30 Kasım bugün motokuryeler çalışıyor mu, İstanbul’da Getir, Yemeksepeti, İstegelsin motokurye hizmeti durduruldu mu? Online Market ürünleri ve restoran yemek teslimatı yapan motokuryeler ve elektrikli scooter'ların İstanbul'da kullanımı lodos nedeniyle kısıtlandı. İstanbul Valiliği'nin motokurye kararı ile ilgili açıklası…
30.11.2021 Yaşam
Yemeksepeti hacklendi mi, bilgiler mi çalındı? Yemeksepeti Twitter'dan açıkladı: "Verileri yayınlama tehdidiyle fidye talebinde bulundular"
Yemeksepeti hacklendi mi, bilgiler mi çalındı? Yemeksepeti Twitter'dan açıkladı: "Verileri yayınlama tehdidiyle fidye talebinde bulundular" Yemeksepeti'nin siber saldırıya uğradığı ve milyonlarca kullanıcının bilgilerinin çalındığı iddia edildi. Yaklaşık 8 ay önce de hacklenen Yemeksepeti’nin kullanıcı verileri Bitcoin karşılığında satışa çıkarılmıştı. Yemeksepeti'nden açıklama geldi. Peki, Yemeksepeti hacklendi mi? Yemek sepeti bilgiler çalındı mı?
16.11.2021 Gündem
Mert Baki kimdir? Yemeksepeti'nin yeni CEO’u Mert Baki hakkında merak edilenler...
Mert Baki kimdir? Yemeksepeti'nin yeni CEO’u Mert Baki hakkında merak edilenler... Yemeksepeti'nin kurucularından Nevzat Aydın, Twitter’dan yaptığı açıklama ile Yemeksepeti CEO’luk görevini bıraktığını duyurdu. Nevzat Aydın'ın yerine ise CEO olarak Mert Baki geçti. Peki, Mert Baki kimdir? Yemeksepeti'nin yeni CEO’u Mert Baki kaç yaşında, nereli, evli mi?
1.11.2021 Gündem
Gençlere 'kodlama öğrenin' tavsiyesi
Gençlere 'kodlama öğrenin' tavsiyesi Türkiye’de teknoloji sektöründe yetenek açığını kapatmayı hedefleyen sosyal girişim Kodluyoruz'un Program Direktörü Gizem Uygun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yazılım sektörünün, diğer sektörlerle karşılaştırıldığında genç nüfusun istihdam edilebileceği sektörler arasında ilk sıralarda yer aldığını söyledi.
13.10.2021 Bilim ve Teknoloji
32 dev firmaya soruşturma!
32 dev firmaya soruşturma! Rekabet Kurumu, aralarında perakende ve gıda şirketlerinin olduğu 32 teşebbüse, iş gücüne yönelik centilmenlik anlaşmaları nedeniyle soruşturma açtı.
20.04.2021 Gündem
Yemek Sepeti'ne bir şok daha!
Yemek Sepeti'ne bir şok daha! 21 milyondan fazla kişinin verilerinin çalınmasına sebep olan ihmali soruşturan Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) ile Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK), Yemek Sepeti uygulamasına en üst sınırdan ceza kesmeyi planladıkları öğrenildi. Yemek Sepeti ile ilgili şaşırtan bir haber daha geldi. Avukat Özgür Meriç Turan, 2012 yılında geliştirdiği temassız bahşiş uygulamasını izinsiz kullandığı gerekçesiyle Yemek Sepeti’ne ihtar yolladı.
11.04.2021 Gündem
Yemek Sepeti ile ilgili yeni açıklama! BTK duyurdu
Yemek Sepeti ile ilgili yeni açıklama! BTK duyurdu Türkiye'nin en büyük online yemek sipariş sitesi Yemeksepeti.com siber saldırıya uğrayarak, hacklendi. Hacklenme haberlerinin ardından Yemeksepeti açıklama yaparak kullanıcıların kişisel bilgilerinin çalındığını duyurdu. Yemek Sepeti'nin Hacklenmesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. BTK'dan açıklama geldi
31.03.2021 Gündem
Yemeksepeti kredi kartı silme! Siber saldırı açıklaması sonrası yoğunluk oluştu!
Yemeksepeti kredi kartı silme! Siber saldırı açıklaması sonrası yoğunluk oluştu! Türkiye'nin en büyük yemek siparişi platformu Yemeksepeti siber saldırıya uğradığını ve kullanıcılarının verilerinin çalındığını duyurdu. Yemek sepeti hacklendiğini duyurduktan sonra, yemek sepeti kredi kartı silme başlığına yönelik araştırmalarını hızlandırdı.
27.03.2021 Gündem
Yemeksepeti hacklendi mi? Yemeksepeti açıkladı!: Hangi bilgiler çalındı, kredi kartı bilgileri güvende mi?
Yemeksepeti hacklendi mi? Yemeksepeti açıkladı!: Hangi bilgiler çalındı, kredi kartı bilgileri güvende mi? Türkiye'nin en büyük online yemek sipariş sitesi Yemeksepeti.com siber saldırıya uğrayarak, hacklendi. Hacklenme haberlerinin ardından Yemeksepeti açıklama yaparak kullanıcıların kişisel bilgilerinin çalındığını duyurdu. Milyonlarca kullanıcı kendine ait hangi bilgilerin çalınıp çalındığını merak ediyor. Peki müşterilerin kredi kartı bilgileri de çalındı mı? İşte detaylar...
27.03.2021 Gündem
Ünlü iş adamı Nevzat Aydın'a takip şoku!
Ünlü iş adamı Nevzat Aydın'a takip şoku! Yemek Sepeti’nin İstanbul Şişli’deki genel merkezini farklı tarih ve saat dilimleri içerisinde farklı açılardan görüntülendiği tespit edildi. Bina yönetimi 4 gün boyunca farklı araçlarla yüzleri maskeli kişilerin keşif hazırlığında ileri sürerek şirkete mail attı. Mailde Yemek Sepetinin CEO’su Nevzat Aydın’ın binaya farkı kapılardan giriş yapması konusunda uyarı yapılınca Nevzat Aydın adli makamlardan yardım istedi.
21.12.2020 Yaşam
Ofisler evlere taşınıp, eve yemek ve çocuk bakımı hizmeti başlayabilir
Ofisler evlere taşınıp, eve yemek ve çocuk bakımı hizmeti başlayabilir Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Şahin Balcıoğlu, corona virüs nedeniyle yeni bir dönemin başlayacağını belirterek, "Belki ofisler boşalacak ve herkes evinde çalışacak. İnsanlar evde çalışırken işverenler daha verimli olmalarını isteyecek. Belki eve yemek servisleri, temizlik ve çocuk bakımı hizmeti başlayacak" dedi.
24.06.2020 Ekonomi
Devletten girişimcilere dev destek!
Devletten girişimcilere dev destek! Ticaret Bakanlığı, genç, kadın ve yeni girişimcileri ihracatçı yapmaya hazırlanıyor. Yenilikçi Ticaret Platformu’nda fikri olan gençlerle melek yatırımcılar buluşacak...
26.03.2019 Ekonomi
Nevzat Aydın'dan Trabzonspor'a 610 bin TL
Nevzat Aydın'dan Trabzonspor'a 610 bin TL Trabzonspor'un eski başkan yardımcısı Nevzat Aydın, bordo-mavili kulübe 610 bin liralık destekte bulundu.
8.05.2018 Trabzonspor
İyi yılda da kötü yılda da büyüyoruz
İyi yılda da kötü yılda da büyüyoruz Haziran’da halka arz edilen ve performansı ile dikkat çeken Mavi’nin CEO’su Cüneyt Yavuz, “2014-2016 ortalama ciro büyüme hızımız yüzde 21. Bu yılın ilk yarısında yüzde 42 büyüdük. Rüzgar arkamızdan pupa yelken esiyor” dedi
16.11.2017 Ekonomi
Trabzonspor yöneticisi Las Vegas'ta saldırıyı yaşadı
Trabzonspor yöneticisi Las Vegas'ta saldırıyı yaşadı Trabzonspor yöneticisi ve Yemek Sepeti CEO’su Nevzat Aydın, Las Vegas'taki silahlı saldırı sırasında olay yerinde olduğunu açıkladı. Aydın durumunun iyi olduğunu bildirdi.
2.10.2017 Trabzonspor
Nevzat Aydın’a para saadet getirmedi
Nevzat Aydın’a para saadet getirmedi Yemek Sepeti'nin eski sahibi ve Trabzonspor Başkan yardımcısı Nevzat Aydın 6 yıllık evliliğini geçen ay bitirdi... İşte o iddia
22.03.2017 Trabzonspor
Rekabet'ten eczacılara soruşturma
Rekabet'ten eczacılara soruşturma Rekabet Kurulu, Türk Eczacılar Birliği ile 7 eczacı odası hakkında soruşturma açtı...
21.04.2016 Ekonomi
Şimdi sıra ışıkları parlatmaya geldi
Şimdi sıra ışıkları parlatmaya geldi TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu,”Harvard, ‘Türkiye kendi liginde 2020’ye kadar dünyanın en hızlı büyüyen ikinci ülkesi olacak’ diyor. IMF ‘13’üncü ülke’ olacak diyor. İçimize kapanıp kavga edersek IMF’nin, içimize kapanmayıp üretime odaklanırsak Harvard’ın tahmini tutar” dedi
11.04.2016 Ekonomi
Başkan adayı listesini açıkladı
Başkan adayı listesini açıkladı Trabzonspor'da 5-6 Aralık'taki kongre öncesinde başkan adayı Muharrem Usta da yönetim kurulu listesini açıkladı.
3.12.2015 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Yemek Sepeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yemek sepeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.