Nevzat Aydın

Nevzat Aydın

Son dakika nevzat aydın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nevzat aydın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nevzat aydın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nevzat Aydın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nevzat aydın gelişmeleri de dahil olmak üzere 356 nevzat aydın haberi bulunmuştur. Tüm nevzat aydın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yıldız futbolculardan depremzedelere yardım!
Yıldız futbolculardan depremzedelere yardım! Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Birçok ilde hissedilen deprem sonrası can kayıpları yaşanırken bölge için yardım kampanyası başlatıldı. Ünlü spor insanlarından depremzedelere yardım geldi.
7.02.2023 Şampiy10
Süt ürünlerine yüzde 30 zam yolda!
Süt ürünlerine yüzde 30 zam yolda! Yeni zam geliyor! Süt ve süt ürünlerinin fiyatı artacak. Ulusal Süt Konseyi (USK) çiğ süt fiyatını 15 Mayıs’tan itibaren geçerli olmak üzere 7,50 TL/Litre olarak belirledi. USK Başkanı Harun Çallı, bu zamla süt üreticisinin şu anki yem fiyatlarıyla az da olsa para kazanabileceği bir ortamın oluştuğunu kaydetti.
9.05.2022 Ekonomi
Nevzat Aydın - Zeynep Zenel evlendi
Nevzat Aydın - Zeynep Zenel evlendi Nevzat Aydın, modacı sevgilisi Zeynep Zenel ile dünya evine girdi. Çiftin düğünü Aydın’ın Anadolu Hisarı’ndaki Boğaz manzaralı yalısında gerçekleşti.
24.01.2022 Magazin
Nevzat Aydın ile Zeynep Zenel, Maldivler'de evlenecek!
Nevzat Aydın ile Zeynep Zenel, Maldivler'de evlenecek! Yemeksepeti’nin kurucusu Nevzat Aydın, modacı sevgilisi Zeynep Zenel ile 23-27 Şubat’ta dört gün sürecek bir eğlenceyle Maldivler’de evleniyor.
22.11.2021 Magazin
Nevzat Aydın köklü kulüp Sarıyer'in başkanı oluyor
Nevzat Aydın köklü kulüp Sarıyer'in başkanı oluyor Trabzonspor'un eski yöneticilerinden Nevzat Aydın Haziran ayında Sarıyer Kulübü'nün başkanı olarak yeni bir maceranın içine atılacak.
16.11.2021 Futbol
Yemeksepeti CEO'su Nevzat Aydın görevi bıraktı! İşte yerine gelen isim...
Yemeksepeti CEO'su Nevzat Aydın görevi bıraktı! İşte yerine gelen isim... Yemeksepeti'nin kurucularından ve CEO'su olan Nevzat Aydın görevini bıraktığını duyurdu. Nevzat Aydın, 'Yemeksepeti’ndeki CEO’luk görevimi artık genç ve farklı bir bakış açısına bırakmanın zamanı geldi. Hep elimden geldiğince hakkaniyetli, şeffaf ve inovatif bir yönetim göstermek istedim. Kusurlarım olmuşsa tek tek affola.' dedi ve CEO'luk görevini aynı şirkette görev alan Mert Baki'ye devretti.
1.11.2021 Ekonomi
Mert Baki kimdir? Yemeksepeti'nin yeni CEO’u Mert Baki hakkında merak edilenler...
Mert Baki kimdir? Yemeksepeti'nin yeni CEO’u Mert Baki hakkında merak edilenler... Yemeksepeti'nin kurucularından Nevzat Aydın, Twitter’dan yaptığı açıklama ile Yemeksepeti CEO’luk görevini bıraktığını duyurdu. Nevzat Aydın'ın yerine ise CEO olarak Mert Baki geçti. Peki, Mert Baki kimdir? Yemeksepeti'nin yeni CEO’u Mert Baki kaç yaşında, nereli, evli mi?
1.11.2021 Gündem
Ekmeğe zam! Fiyatlar kuruş kuruş artıyor
Ekmeğe zam! Fiyatlar kuruş kuruş artıyor Ekmek fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! İstanbul’da fırıncılar ekmeğe yine zam talep ediyor. Şu an ekmeğin gramajı neredeyse her sokaktaki fırında farklı farklı. Bu nedenle zam gelse bile adeta ‘gizli’ kalıyor. İstanbul’un bazı ilçelerinde ise fırıncılar, ‘maliyet’ bahanesine sığınarak Valilik ve İstanbul Ticaret Odası’nın kararını beklemeden ekmeği 2.5 liradan satmaya başladı.
22.10.2021 Ekonomi
Ekmek fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Zam geldi, yeni fiyat...
Ekmek fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Zam geldi, yeni fiyat... Ekmek fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Zam geldi, yeni fiyat belli oldu. İstanbul Fırıncılar Odası, ekmek fiyatlarının artırılması için başvuruda bulundu. İstanbul Valiliği ve İstanbul Ticaret Odası talebi değerlendirirken kararı beklemeyen fırınlar bir bir zam yapmaya başladı.
21.10.2021 Ekonomi
Ünlü iş adamı Nevzat Aydın'a takip şoku!
Ünlü iş adamı Nevzat Aydın'a takip şoku! Yemek Sepeti’nin İstanbul Şişli’deki genel merkezini farklı tarih ve saat dilimleri içerisinde farklı açılardan görüntülendiği tespit edildi. Bina yönetimi 4 gün boyunca farklı araçlarla yüzleri maskeli kişilerin keşif hazırlığında ileri sürerek şirkete mail attı. Mailde Yemek Sepetinin CEO’su Nevzat Aydın’ın binaya farkı kapılardan giriş yapması konusunda uyarı yapılınca Nevzat Aydın adli makamlardan yardım istedi.
21.12.2020 Yaşam
Nevzat Aydın, 3 yaşındaki Elif'in eğitim masraflarını üstlenecek
Nevzat Aydın, 3 yaşındaki Elif'in eğitim masraflarını üstlenecek Ünlü iş insanı Nevzat Aydın, İzmir depreminde enkaz altından 65 saat sonra çıkarılan 3 yaşındaki Elif'in hayatı boyunca tüm eğitim masraflarını üstleneceğini açıkladı.
2.11.2020 Yaşam
Beşiktaş sevdalıları Kanal D ekranında buluştu!
Beşiktaş sevdalıları Kanal D ekranında buluştu! Beşiktaş'ın “Bırakmam Seni” bağış kampanyasına destek gecesi 9 Ağustos Pazar akşamı Kanal D’de yayınlandı. Dört saat süren yayında 156 bin adet SMS ve 80 Milyon TL değerinde 385 bin adet Hatıra Tişört bağışı yapıldı.
10.08.2020 Futbol
Beşiktaş'a destek gecesinde 80 milyon TL'yi aşan bağış!
Beşiktaş'a destek gecesinde 80 milyon TL'yi aşan bağış! Beşiktaş’ta ‘Bırakmam Seni’ bağış kampanyasına destek gecesi düzenlendi. Vodafone Park’ta Beşiktaşlı ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan’ın sunuculuğunda gerçekleşen organizasyon Kanal D'de yayınlandı. Organizasyonda Beşiktaş için 80 milyon TL, 360 bin tişört ve 156 bin SMS destek toplandı.
10.08.2020 Futbol
Glovo, Türkiye'den çekildi! Meydan yerliye kaldı
Glovo, Türkiye'den çekildi! Meydan yerliye kaldı Türkiye’de e-ticaret’ten önemli pay alır hale gelen anında teslimat sektöründen İspanyol Glovo çıktığını açıkladı. 2 milyar TL’lik büyüklüğe ulaşan sektörde meydan, Getir ve banabi gibi yerli oyunculara kaldı.
23.01.2020 Ekonomi
Nevzat Aydın: Çadırımızda uyurken soyulduk
Nevzat Aydın: Çadırımızda uyurken soyulduk Yemeksepeti’nin CEO’su Nevzat Aydın’ın Kenya’daki safari kampta soyulduğu ortaya çıktı.
22.05.2019 Ekonomi
Devletten girişimcilere dev destek!
Devletten girişimcilere dev destek! Ticaret Bakanlığı, genç, kadın ve yeni girişimcileri ihracatçı yapmaya hazırlanıyor. Yenilikçi Ticaret Platformu’nda fikri olan gençlerle melek yatırımcılar buluşacak...
26.03.2019 Ekonomi
Türkiye ekonomisi için çok önemli adım
Türkiye ekonomisi için çok önemli adım Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan global anlamda başarı hikâyesi sahibi Türk yöneticilerle ‘Yenilikçi Ticaret Platformu’nu kurdu. İlk hedefte cari açık var.
3.09.2018 Ekonomi
Yeni Messiler’in ayakları değil elleri kazandıracak
Yeni Messiler’in ayakları değil elleri kazandıracak e-spor tıpkı futbol ve basketbol gibi yeni bir spor endüstrisi oluşturuyor. Binlerce izleyici karşısında mücadele eden oyuncular milyonlar kazanıyor. Müsabakaların yayın hakları yayıncıların iştahını kabartıyor. Yatırımcı ve girişimciler pastadan pay almak için şimdiden kulüplere yatırım yapıyor
23.08.2018 Ekonomi
Sepeti evle  doldurdu
Sepeti evle doldurdu Yemeksepeti’ni 589 milyon dolara Alman Delivery Hero’ya satan Nevzat Aydın, ‘Kopernik’ adında bir şirket kurarak, gayrimenkul sektörüne adım attı. Aydın, bu alandaki fırsatları değerlendirecek.
21.08.2018 Ekonomi
Süper Lig'in yıldızına şok! 6 ay men...
Süper Lig'in yıldızına şok! 6 ay men... Hollanda'da faaliyetlerini sürdüren Türk menajer Sezer Özkan, Gençlerbirliği oyunusu Jailton ve üç büyüklerin gündemine gelen Hakim Ziyech hakkında flaş ifadeler kullandı.
9.05.2018 Gençlerbirliği
Nevzat Aydın'dan Trabzonspor'a 610 bin TL
Nevzat Aydın'dan Trabzonspor'a 610 bin TL Trabzonspor'un eski başkan yardımcısı Nevzat Aydın, bordo-mavili kulübe 610 bin liralık destekte bulundu.
8.05.2018 Trabzonspor
Nevzat Aydın'dan efsane aktörlere Trabzonspor forması
Nevzat Aydın'dan efsane aktörlere Trabzonspor forması Trabzonspor eski yöneticisi ve iş adamı Nevzat Aydın, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi aktörleri arasında gösterilen Robert De Niro ve Al Pacino'ya Trabzonspor forması verdi...
18.04.2018 Trabzonspor
G.Saray'dan Trabzon'a olay gönderme!
G.Saray'dan Trabzon'a olay gönderme! G.Saray'ın, Trabzonspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından sarı-kırmızılıların stat skorborduna yansıttığı görüntü olay oldu.
1.04.2018 Galatasaray
Nevzat Aydın'dan olay Muharrem Usta paylaşımı
Nevzat Aydın'dan olay Muharrem Usta paylaşımı Trabzonspor Kulübü eski yöneticisi Nevzat Aydın'dan, başkan Muharrem Usta hakkında olay iki paylaşımda bulundu.
24.03.2018 Trabzonspor
Muharrem Usta'dan basın toplantısında gündem yaratacak sözler!
Muharrem Usta'dan basın toplantısında gündem yaratacak sözler! Olağanüstü genel kurul kararı alan Trabzonspor'da Kulüp Başkanı Muharrem Usta basın toplantısı düzenledi
24.03.2018 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Nevzat Aydın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nevzat aydın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.