Yavuz Seçkin

Yavuz Seçkin

Son dakika Yavuz Seçkin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yavuz Seçkin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yavuz Seçkin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yavuz Seçkin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yavuz seçkin gelişmeleri de dahil olmak üzere 157 yavuz seçkin haberi bulunmuştur. Tüm yavuz seçkin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yavuz Seçkin, Seversin’e konuk oluyor!
Yavuz Seçkin, Seversin’e konuk oluyor! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği, her çarşamba akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi Seversin, dinamik ve eğlenceli hikayesi ile olduğu kadar konuk oyuncuları ile de adından söz ettiriyor.
23.08.2022 Magazin
Demirören Medya'ya ödül yağdı!
Demirören Medya'ya ödül yağdı! Ratel Medya ve Luna Medya ortak organizatörlüğünde bu yıl ikincisi düzenlenen 2. Uluslararası Elmas Ödül Töreni; iş, sanat, medya ve cemiyet dünyasını muhteşem bir geceyle bir araya getirdi. Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de düzenlenen törenin sunuculuğunu Burcu Esmersoy ve Yavuz Seçkin yaptı.
7.06.2022 Televizyon
İvana Sert'den şaşırtan cevaplar! "Sezer’e 10 tane çocuk veririm!"
İvana Sert'den şaşırtan cevaplar! "Sezer’e 10 tane çocuk veririm!" İvana Sert Best Of Europe Awards törenine katılanlar arasındaydı. Eski eşi Yurdal Sert'le evliliğinden Ateş adında bir oğlu olan, geçtiğimiz yıl turizmci Sezer Dermenci ile Maldivler'de nikah masasına oturan ünlü modacı, "Yeniden çocuk sahibi olmak ister misiniz?" sorusunu dikkat çeken bir cevap verdi.
2.03.2022 Magazin
Hande Yener ayağı sargılı ödül töreninde! "Bacak nazarmış öyle diyorlar"
Hande Yener ayağı sargılı ödül töreninde! "Bacak nazarmış öyle diyorlar" Hande Yener, Best Of Europe Awards ödül törenine ayağı sargılı katıldı. Şarkıcı, Yılın En İyi Kadın Pop Sanatçısı ve En İyi Feat Şarkısı ödülünü dünyaca ünlü Romanyalı genç pop yıldız Alexandra Stan’ın elinden aldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yener, "Bacak nazarmış, öyle diyorlar. Benim sürekli ayağımda sorunlar oluyor, parmağım kırılmıştı, kurşun döktürdüm şimdi bu oldu” dedi.
2.03.2022 Magazin
Yavuz Seçkin ailesiyle tatilde!
Yavuz Seçkin ailesiyle tatilde! Geçtiğimiz aylarda yaşadığı talihsiz olaylarla sık sık konuşulan Yavuz Seçkin, eşi Dicle Güler ve kızları Asya Mila ile birlikte yaz sezonunu açtı.
4.07.2021 Magazin
Yavuz Seçkin: Evlilik yıl dönümümüzde göze geldik!
Yavuz Seçkin: Evlilik yıl dönümümüzde göze geldik! Komedyen Yavuz Seçkin, geçtiğimiz gün evinin bahçesinde kaza geçirdi.
13.06.2021 Magazin
Senden İyi Yok’a bu hafta, Yavuz Seçkin konuk oluyor...
Senden İyi Yok’a bu hafta, Yavuz Seçkin konuk oluyor... teve2’nin, sunuculuğunu Avatar Atakan’ın yaptığı programın bu haftaki konuğu Yavuz Seçkin...
21.01.2021 Televizyon
Tuğba Keskin'le Sor Ona: Yavuz Seçkin
Tuğba Keskin'le Sor Ona: Yavuz Seçkin Balçiçek ile Dr. Cankurtaran 150. Bölümde Tuğba Keskin'in konuğu Yavuz Seçkin oldu.
1.06.2020 Televizyon
Yavuz Seçkin'in ağabeyi hayatını kaybetti
Yavuz Seçkin'in ağabeyi hayatını kaybetti Oyuncu ve radyo programcısı Yavuz Seçkin'in ağabeyi Coşkun Seçkin, hayatını kaybetti.
13.04.2020 Magazin
Aleyna Tilki olmak için burnunu yaptırdı!
Aleyna Tilki olmak için burnunu yaptırdı! Yavuz Seçkin hayata geçirdiği tiplemelerin daha inandırıcı olması için burnunu kaldırttı.
11.12.2019 Magazin
Kıraç konserine yoğun ilgi
Kıraç konserine yoğun ilgi Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi'nce bu yıl 2'incisi düzenlenen 'İsot Festivali' kapsamında sahne alan Kıraç, unutulmaz bir gece yaşattı.
7.10.2018 Magazin
Sibel Can, F.Bahçe için sahneye çıktı
Sibel Can, F.Bahçe için sahneye çıktı Konya Fenerbahçeliler Derneğinin düzenlediği etkinliğe katılan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sanatçı Sibel Can'a Fenerbahçe forması armağan etti.
27.04.2018 Fenerbahçe
Kıraç'tan açılış konseri!
Kıraç'tan açılış konseri! Mersin'de Tarsus Belediyesi'nin 'yap-işlet-devret' modeli ile yaptırdığı kapalı semt pazarı, SPA, kapalı yüzme havuzu ve düğün salonlarının oluşturduğu sosyal tesis, şarkıcı Kıraç'ın verdiği konserle açıldı.
27.09.2017 Kültür Sanat
Yavuz Seçkin'den ilginç Bülent Ersoy paylaşımı
Yavuz Seçkin'den ilginç Bülent Ersoy paylaşımı "Bülent Ersoy'u Hindistan'da yılan soktu" haberi sosyal medyayı salladı. Komedyen Yavuz Seçkin, ünlü sanatçının hastaneye kaldırıldığı belirtilen olayla ilgili esprili bir paylaşımda bulundu.
27.05.2017 Magazin
No :309 47. yeni bölümünde Yavuz Seçkin sürprizi!
No :309 47. yeni bölümünde Yavuz Seçkin sürprizi! No: 309 47. yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Fox'un sevilen dizisi No: 309'da komik olaylar yaşanmaya devam ediyor. Yavuz Seçkin'in de konuk olacağı No: 309 bu akşam Fox TV'de izlenebilecek.
29.09.2021 Gündem
Yavuz Seçkin'in evine haciz geldi!
Yavuz Seçkin'in evine haciz geldi! Yavuz Seçkin, yapımcılığını, senaristliğini ve başrolünü üstlendiği ‘Yıldızlar da Kayar-Das Borak’ adlı film için aldığı 100 bin TL’lik krediyi ödeyemeyince evine haciz geldi
6.01.2017 Magazin
Galada teröre tepki
Galada teröre tepki 16 Aralık’da vizyona girecek ‘Oldu Mu Şimdi?’ filminin galası Türkiye’de bir ilke imza atılarak teknede gerçekleştirildi...
13.12.2016 Magazin
Galada 'Terörü Lanetliyoruz' pankartı!
Galada 'Terörü Lanetliyoruz' pankartı! Ali Kobanbay’ın yazdığı ve yönetmenliğini Kenan Öztürk'ün yaptığı komedi filmi 'Oldu mu Şimdi?'nin galası yapıldı.
13.12.2016 Magazin
Anlamlı kutlama
Anlamlı kutlama Fenerbahçe’nin milli yıldızı Mehmet Topal ve eşi Selda Topal, lösemili çocuklar için doğum günü organizasyonu düzenledi. Birçok ünlü isim de organizasyona katılarak destek verdi.
5.12.2016 Magazin
'Filmde rol yapmadım'
'Filmde rol yapmadım' Ekranların başarılı ismi Esra Sönmezer, yeni sinema filmiyle beyazperdede boy göstermeye hazırlanıyor.
29.11.2016 Magazin
Oldu Mu Şimdi?
Oldu Mu Şimdi? Ali Kobanbay'ın yazdığı, yönetmenliğini Kenan Öztürk'ün yaptığı PPM yapımı komedi filmi 'Oldu mu Şimdi', 16 Aralık'ta Özen Film dağıtımıyla vizyona giriyor...
14.11.2016 Magazin
Yavuz Seçkin gülmekten kırdı geçirdi!
Yavuz Seçkin gülmekten kırdı geçirdi! Küçükçekmece'de sahne alan ünlü şovmen Yavuz Seçkin, yaptığı taklitlerle hayranlarına keyifli bir akşam yaşattı.
20.10.2016 Magazin
Dost jesti
Dost jesti Müziklerini yaptığı dizilerde konuk oyuncu olarak rol alan Murat Evgin, bu defa yakın arkadaşı Yavuz Seçkin’in sinema filmi için kamera karşına geçti...
6.09.2016 Magazin
Film setinde hayat kurtarmış
Film setinde hayat kurtarmış Eski futbolcu Ümit Karan ve Engin Verel’in yorumculuk yaptığı ‘Telegol’ programının sürpriz konuğu ünlü komedyen Yavuz Seçkin oldu.
5.09.2016 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Yavuz Seçkin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yavuz seçkin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.