Yavuz Bingöl

Yavuz Bingöl

Son dakika yavuz bingöl haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yavuz bingöl ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yavuz bingöl haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yavuz Bingöl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yavuz bingöl gelişmeleri de dahil olmak üzere 711 yavuz bingöl haberi bulunmuştur. Tüm yavuz bingöl haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öykü Gürman ile Fatih İçmeler evlendi!
Öykü Gürman ile Fatih İçmeler evlendi! Geçtiğimiz yılın ocak ayında konser vermek için gittiği Paris'te sevgilisi Fatih İçmeli'den evlilik teklifi alan şarkıcı Öykü Gürman evlendi. Ünlü çift, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de dünyaevine girdi. İkilinin nikahından kareler, sosyal medyada paylaşıldı.
21.10.2023 Magazin
Yavuz Bingöl'den evlilik açıklaması
Yavuz Bingöl'den evlilik açıklaması Yavuz Bingöl, nişanlısı Nilşah Ağaoğlu ile uzun bir yol yürüdüğünü söyledi ve ekledi: “Kısmet olursa evleniriz. Kendisi çok detaycıdır. İşime de çok büyük emeği ve katkısı vardır.”
8.10.2023 Magazin
Yavuz Bingöl ve nişanlısından yeni fotoğraf!
Yavuz Bingöl ve nişanlısından yeni fotoğraf! Yavuz Bingöl ve nişanlısı Nilşah Ağaoğlu, birlikte pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.
2.08.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da unutulmaz gece yaşandı! Boğaz'da anadolu ezgileri
Kuruçeşme Açıkhava'da unutulmaz gece yaşandı! Boğaz'da anadolu ezgileri Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesi, dün anlamlı bir geceye ev sahipliği yaptı. ‘Kahramanlık Türküleri’ konseptiyle düzenlenen bu özel konserde, Türk Halk Müziği'nin birbirinden değerli sesleri Yavuz Bingöl ve Şükriye Tutkun bir araya geldi.
16.07.2023 Magazin
Sinan Akçıl: O eski star ceketini giymesini istiyorum
Sinan Akçıl: O eski star ceketini giymesini istiyorum Sinan Akçıl, önceki akşam Yalova’nın il oluşunun 28'inci yılı etkinlikleri kapsamında sahneye çıktı. Ünlü şarkıcı, Serdar Ortaç ile ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu.
8.07.2023 Magazin
Türkü Bingöl müjdeyi verdi: Ailemiz büyüyor!
Türkü Bingöl müjdeyi verdi: Ailemiz büyüyor! Ünlü türkücünün kızı Türkü Bingöl 2018 yılında iş insanı Mert Yüncü ile nikah masasına oturmuştu. Türkü Bingöl'den müjdeli haber geldi.
7.11.2022 Magazin
Bakan Ersoy: Yüzlerce etkinlik vatandaşlarla buluşacak
Bakan Ersoy: Yüzlerce etkinlik vatandaşlarla buluşacak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Yüzlerce etkinlik vatandaşlarla buluşacak. Tüm sanatseverleri festivale bekliyoruz. Bu etkinliklere katkı sağlayan tüm paydaşlara özellikle teşekkür ediyorum." dedi.
8.10.2022 Siyaset
Türkiye kültür yolu festivalleri dalga dalga yayılacak
Türkiye kültür yolu festivalleri dalga dalga yayılacak Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle bir kez daha kapılarını açıyor.Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 16 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında İstanbul, Ankara, Çanakkale, Diyarbakır ve Konya’da yapılacak festivalleri yaygınlaştıracaklarını belirtti. Ersoy, “Dünyada bu kadar geniş çapta yapılan ender kültür ve sanat etkinliklerinden biriyiz. Kültür sanat coşkumuzu bu beş şehrimizden tüm Türkiye’ye dalga dalga yayacağız. Festival kapsamında oluşturduğumuz kültür rotalarımızla şehirlerimizi özgün cazibe merkezlerine dönüştüreceğiz” dedi.
6.09.2022 Ekonomi
Yavuz Bingöl'ün annesi halk ozanı Şahsenem Akkaş toprağa verildi!
Yavuz Bingöl'ün annesi halk ozanı Şahsenem Akkaş toprağa verildi! Müzisyen Yavuz Bingöl'ün annesi halk ozanı Şahsenem Akkaş'ın (77) cenazesi, İstanbul’da düzenlenen törenin ardından getirildiği Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde Küçükköy Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi.
16.06.2022 Magazin
Yavuz Bingöl, annesi Şahsenem Akkaş'ın cenaze töreninde sitem etti: Yazıklar olsun
Yavuz Bingöl, annesi Şahsenem Akkaş'ın cenaze töreninde sitem etti: Yazıklar olsun Yavuz Bingöl'ün 79 yaşındaki annesi halk ozanı Şahsenem Akkaş son yolculuğuna uğurlandı. Yavuz Bingöl ve kardeşi Oğuz Bingöl törende aramayanlara tepki göstererek 'Yazıklar olsun' ifadelerini kullandı.
15.06.2022 Magazin
Şahsenem Bacı öldü mü? Yavuz Bingöl’ün annesi Şahsenem Bacı kimdir, nereli, türküleri nelerdir?
Şahsenem Bacı öldü mü? Yavuz Bingöl’ün annesi Şahsenem Bacı kimdir, nereli, türküleri nelerdir? Yavuz Bingöl’ün 79 yaşındaki annesi halk ozanı Şahsenem Bacı hayatını kaybetti. Şahsenem Bacı, yarın 15 Haziran Çarşamba saat 16.00'da İstanbul Karacaahmet Sultan Dergahı'nda düzenlenecek törenle Ayvalık'ta kızı Efsun Bingöl'ün yanına defnedilmek üzere uğurlanacak. 16 Haziran Perşembe günü ise öğle namazını müteakiben Ayvalık Küçükköy Mezarlığı’na defnedilecek. Peki, Yavuz Bingöl’ün annesi Şahsenem Bacı kimdir, nereli, türküleri nelerdir?
14.06.2022 Magazin
Yavuz Bingöl'ün acı günü! Annesi Şahsenem Bacı hayatını kaybetti...
Yavuz Bingöl'ün acı günü! Annesi Şahsenem Bacı hayatını kaybetti... Yavuz Bingöl’ün 79 yaşındaki annesi Şahsenem Bacı, nefes darlığına bağlı kalp yetmezliği nedeniyle bu sabah hayatını kaybetti.
14.06.2022 Magazin
Yavuz Bingöl'ü üzen haber! Annesi yoğun bakıma alındı
Yavuz Bingöl'ü üzen haber! Annesi yoğun bakıma alındı Ünlü türkücü Yavuz Bingöl'ün 79 yaşındaki annesi ve halk ozanı Şahsenem Bacı yoğun bakıma alındı. Alzheimer ile savaşan ozan Şahsenem Bacı, usta olduğu saç çalmayı unutunca hayranlarını yıkmıştı.
11.05.2022 Magazin
Teşkilat yeni bölüm var mı? Teşkilat bugün var mı? Teşkilat bu hafta yayınlanacak mı? İşte TRT yayın akışı!
Teşkilat yeni bölüm var mı? Teşkilat bugün var mı? Teşkilat bu hafta yayınlanacak mı? İşte TRT yayın akışı! Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi, aksiyon yüklü dizisi Teşkilat’ın bayram sonrasında yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı dizinin sıkı takipçileri tarafından merak ediliyor. Dizilerin pek çoğu setlere bayram arası vermişti. Bu akşam yayınlanması beklenen Teşkilat dizisinin yeni bölümle mi yoksa tekrarıyla mı yayınlanacağı araştırılıyor. Peki, Teşkilat yeni bölüm var mı? Teşkilat bugün var mı? Teşkilat bu hafta yayınlanacak mı? İşte TRT yayın akışı!
8.05.2022 Televizyon
Ünlülerin 'yok artık' dedirten ilişkileri! Hepsi ortaya saçıldı...
Ünlülerin 'yok artık' dedirten ilişkileri! Hepsi ortaya saçıldı... Ünlü isimlerin bilinmeyen, görünce ‘yok artık’ dedirtecek ilişkileri ortay çıktı. Listede görünce büyük şaşkınlık yaratacak birçok isim yer alıyor. Magazin tarihinin tozlu sayfalarında kalan ve unutulup giden aşklar dönemlerine damga vururken, ayrılma süreçleri de bir o kadar sancılı olmuştu. İşte Cem Yılmaz-Deniz Akkaya çiftinden, Hande Ataizi-Fazıl Say aşkına ünlü isimlerin bilinmeyen ilişkileri...
22.04.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan sanatçılarla bir araya geldi! 'Bunu sizlerle birlikte başaracağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan sanatçılarla bir araya geldi! 'Bunu sizlerle birlikte başaracağız' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı’nda sanatçılarla iftar programında açıklamalarda bulundu. Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasında en hayati görevlerden birinin sanatçılara düştüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kültür ve sanatla taçlandırılmamış bir kalkınma hamlesi sadece taştan, betondan, demirden, camdan, metalden ibaret kalır. Halbuki biz sadece kuru kuruya bir kalkınma hamlesi değil, bir medeniyet ihyası peşindeyiz. Bunu da inşallah sizlerle birlikte başaracağız." dedi.
16.04.2022 Siyaset
Öykü Gürman'a Paris'te sürpriz teklif!
Öykü Gürman'a Paris'te sürpriz teklif! Şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman, konser vermek için gittiği Paris'te beş yıldır aşk yaşadığı Fatih İçmeli'den evlilik teklifi aldı. Eyfel Kulesi'nin önünde sevgilisine "Evet!" yanıtını veren Gürman, o anları takipçileriyle de paylaştı.
14.01.2022 Magazin
Teşkilat dizisi oyuncuları kim? Teşkilat dizisinde Ebru ve Serdar ölüyor mu?
Teşkilat dizisi oyuncuları kim? Teşkilat dizisinde Ebru ve Serdar ölüyor mu? MİT destekli Teşkiltat dizisinin nefes kesen son fragmanı yayınlandı. Adrenalin dolu yeni fragmanda, Ebru'nun vurulması ve ardından Serdar'ın bıçaklanması yürekleri ağza getirdi. Teşkilat dizisinin yeni fragmanında Zehra'nın Serdar'a kızını bulması için yalvarması gözleri yaşarttı. Peki, Teşkilat dizisinde neler olacak? Teşkilat dizisinde Ebru ve Serdar ölüyor mu? Teşkilat dizisi ne zaman, saat kaçta başlıyor? İşte detaylar...
14.11.2021 Gündem
Fuat Oktay: Milli ve manevi değerlerimizle donandığınızda gücü elde ediyorsunuz
Fuat Oktay: Milli ve manevi değerlerimizle donandığınızda gücü elde ediyorsunuz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, istiklal ve istikbal mücadelesinin yalnızca dünün değil, bugünün ve yarının da mücadelesi olduğunu belirterek, "Özellikle coğrafyamızda hayatta kalmanın en büyük yolu güçlü olmaktan geçiyor. Bu güç, sadece maddi anlamda bir güç değil. Maddi ve manevi anlamdaki güçle birlikte, milli ve manevi değerlerimizle birlikte donandığınızda o gücü elde ediyorsunuz. Mehmet Akif aslında bir anlamda bunu anlatıyor" dedi.
6.10.2021 Gündem
Kuruçeşme’de türkü gecesi!
Kuruçeşme’de türkü gecesi! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Halk müziğin başarılı isimlerinden Yavuz Bingöl’ü ağırladı.
5.10.2021 Magazin
Hasan Saltık son yolculuğuna uğurlandı
Hasan Saltık son yolculuğuna uğurlandı Bodrum’da önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden, unutulmaya yüz tutmuş binlerce ezgiyi gün yüzüne çıkaran Kalan Müzik’in sahibi Hasan Saltık İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı.
4.06.2021 Yaşam
Teşkilat yeni bölüm ne zaman? Teşkilat 2. bölümde neler olacak? Teşkilat dizisi oyuncu kadrosu...
Teşkilat yeni bölüm ne zaman? Teşkilat 2. bölümde neler olacak? Teşkilat dizisi oyuncu kadrosu... Ekranların heyecan ve aksiyon yüklü yeni dizisi Teşkilat 2. bölümüyle ekranlara gelecek. Yayınlanan ilk bölümü ile izleyiciden tam puan almayı başaran Teşkilat dizisi MİT'in gizemli çalışmaları ve operasyonları ile ilgili fikir veriyor. Dizinin takipçileri yeni bölümü heyecanla beklerken Teşkilat dizisi yeni bölümü ile ilgili detayları sizin için derledik. Peki, Teşkilat yeni bölüm ne zaman? Teşkilat 2. bölümde neler olacak? Teşkilat nerede çekiliyor? Teşkilat dizisi oyuncuları kimler? Teşkilat dizisi konusu ne? İşte MİT'in anlatıldığı Teşkilat dizisi hakkında tüm merak edilenler...
14.03.2021 Gündem
Teşkilat dizisi ne zaman başlıyor? İşte Teşkilat dizisi oyuncu kadrosu ve konusu!
Teşkilat dizisi ne zaman başlıyor? İşte Teşkilat dizisi oyuncu kadrosu ve konusu! TRT 1'in yeni dizisi Teşkilat başlıyor. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ve başrolünde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya gibi usta isimlerin yer aldığı yer aldığı Teşkilat dizisinde MİT anlatılacak. Peki, Teşkilat dizisi ne zaman, saat kaçta başlıyor? Teşkilat dizisi oyuncuları kimler? İşte Teşkilat oyuncu kadrosu ve Teşkilat dizisi konusu Merakla belenen Teşkilat dizisi ile ilgili son gelişmeler...
7.03.2021 Gündem
Yavuz Bingöl denetim yapan polislere çorba dağıttı
Yavuz Bingöl denetim yapan polislere çorba dağıttı Türk Halk Müziği'nin usta ismi Yavuz Bingöl, Bursa'da kısıtlama saatlerinde uygulama yapan polis ekiplerine çorba dağıttı.
16.01.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yavuz Bingöl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yavuz bingöl haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.