Yavru Köpek

Yavru Köpek

Son dakika yavru köpek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yavru köpek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yavru köpek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yavru Köpek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yavru köpek gelişmeleri de dahil olmak üzere 302 yavru köpek haberi bulunmuştur. Tüm yavru köpek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meksika, Arkadaş’ın ilk doğum gününe herkesi davet etti
Meksika, Arkadaş’ın ilk doğum gününe herkesi davet etti Meksika Savunma Bakanlığı, Şubat depremlerinde hayatını kaybeden Proteo’nun anısına Türkiye’nin hediye ettiği yavru köpek Arkadaş’ın 7 Ocak’ta doğum gününün kutlayacaklarını duyurarak herkesi kutlamalara davet etti.
4.01.2024 Dünya
Yavru köpeği kafasına defalarca vurarak katletti!
Yavru köpeği kafasına defalarca vurarak katletti! Mardin’in Kızıltepe ilçesinde M.T., yerde yatan yavru köpeği, başına demir çubukla defalarca vurarak öldürdü. Güvenlik kamerasına yansıyan olay sonrası M.T. gözaltına alındı.
18.08.2023 Yaşam
Yasaklı ırklara barınaktan çıkış yok! Bakımları eksiksiz yapılıyor
Yasaklı ırklara barınaktan çıkış yok! Bakımları eksiksiz yapılıyor Van'da sokaklarda tehlike oluşturdukları için toplatılan, 42 yasaklı ırk köpeğe Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bakılıyor. Hayvan Sağlığı ve Koruma Şube Müdürü Yusuf Burhan Burkay, yasaklı ırkların kontrolsüz üremeleri ve satışlarını engellemek amacıyla kayıt altına alınma zorunluluğunun getirilmesinin ardından, birçok yasaklı ırkın sokaklara bırakıldığını belirterek, "Her gün günlük bakımları ve beslenmeleri yapılmaktadır. Bu hayvanların sahiplendirilmesi yapılmıyor" dedi.
5.08.2023 Yaşam
Burnu yok iki dili var! Dünyayı şaşkına çeviren köpek yavrusu kıyametin habercisi gibi!
Burnu yok iki dili var! Dünyayı şaşkına çeviren köpek yavrusu kıyametin habercisi gibi! Hamile köpeğin dünyaya getirdiği iki yavrudan birisi adeta kıyamet habercisi gibi. Filipinler'de doğum yapan köpeğin yavrusunun burnu yok, iki dili var. Nefes almakta zorluk çeken yavru köpek süt içmekte de sıkıntı çekiyor.
2.04.2023 Gündem
Ormanlık alanda buldukları yavru ayıyı evlerinde besliyorlar
Ormanlık alanda buldukları yavru ayıyı evlerinde besliyorlar Gümüşhane’de yaşayan Okan Berker dağlık alanda gezinti yaptığı sırada bulduğu yavru ayıya bebek bezi bağlayarak evinde beslemeye başladı, ‘Yogi’ ismini verdiği yavru ayı evin maskotu oldu.    
2.04.2023 Yaşam
Tuvana Türkay köpeği için serin sulara atladı!
Tuvana Türkay köpeği için serin sulara atladı! Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Tuvana Türkay'ın 3 aylık yavru köpeği talihsiz bir kaza sonucu denize düştü. Köpeğin denizde çırpındığını gören Türkay gözünü kırpmadan Boğaz'ın serin sularına atladı. Güzel oyuncu suda zor anlar yaşadı.
20.02.2023 Magazin
Bariyerleri aşıp ağaca çarpan araç hurdaya döndü: 2 ölü, 1 yaralı
Bariyerleri aşıp ağaca çarpan araç hurdaya döndü: 2 ölü, 1 yaralı İzmir’in Karşıyaka ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, virajı alamayarak bariyerlere çarptıktan sonra tramvay yolundaki ağaçlara çarparak durabildi. Meydana kazada 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralandı. Araçtan bir yavru köpeğin de cansız bedeni çıkarıldı.
11.09.2022 Yaşam
Havrita Başıboş Köpek Haritası'nın sahibinden son dakika kararı: Yeni girişler durduruldu
Havrita Başıboş Köpek Haritası'nın sahibinden son dakika kararı: Yeni girişler durduruldu Sokak köpeklerinin yerini gösteren internet uygulaması Havrita Başıboş Köpek Haritası tartışma konusu oldu. Uygulamayla birlikte Havrita'da işaretlenen köpeklerin öldürüldüğü iddiaları gündem yaratırken, tartışma yaratan uygulamayla ilgili flaş bir karar alındı. Havrita Başıboş Köpek Haritası’nın sözcüsü Avukat Devrim Koçak, kötü niyetli kişilerin katliam yapabileceklerini düşündükleri için uygulamaya kısa bir ara verdiklerini duyurdu. Öte yandan Ankara 1'inci Sulh Ceza Hakimliği, sokak köpeklerinin harita üzerinde yerini gösteren internet sitesi ve uygulamaları olan 'Havrita'ya erişim engeli getirdi.
22.08.2022 Gündem
Ünlü milyarderin eşi Anne-Elisabeth Falkevik Hagen'e ne oldu? 4 yıllık sırda flaş gelişme...
Ünlü milyarderin eşi Anne-Elisabeth Falkevik Hagen'e ne oldu? 4 yıllık sırda flaş gelişme... Ülkenin ünlü ve en zengin iş insanlarından biri olan Tom Hagen'ın eşi Anne-Elisabeth Falkevik Hagen, 2018 yılının Ekim ayında kayboldu. Önce kaçırılma zannedilen olay ilerleyen zamanda açığa çıkan ayrıntılarla bambaşka bir boyuta ulaştı. Son olarak geçtiğimiz hafta Norveç basınında yer alan flaş detaylar ise herkese pes dedirtecek cinsten...
11.06.2022 Dünya
Korkunç olay, yavru köpek derisi yüzülmüş halde ölü bulundu!
Korkunç olay, yavru köpek derisi yüzülmüş halde ölü bulundu! Akıllara durgunluk veren olay, Edirne’de Keşan ilçesine bağlı Beğendik Belediyesi’nde bulunan Cumhuriyet Sitesi’nde yaşandı. 4 aylık sokak köpeği derisi yüzülmüş halde ölü olarak bulundu.
11.04.2022 Yaşam
Yavrusunu takip edip 2 saat boyunca hastane kapısında bekledi
Yavrusunu takip edip 2 saat boyunca hastane kapısında bekledi Bursa'da yol kenarında bir vatandaş tarafından bulunup hayvan hastanesine getirilen hasta yavrusunu takip eden sokak köpeği, yaklaşık 2 saat kapıda bekledi. Veteriner hekimlerin fark edip içeri aldığı köpek ile yavrusunun kavuşma anı, kameralara yansıdı.
6.04.2022 Yaşam
Can çekişirken bulunan yavru köpekler için parazit zehirlenmesi teşhisi
Can çekişirken bulunan yavru köpekler için parazit zehirlenmesi teşhisi Ankara'nın Çubuk ilçesinde can çekişirken bulunan 9 yavru köpekten hayatta kalan 5 köpeğin durumu iyiye gidiyor. Veteriner Hekim Şemsettin Taşkaya, "Dışarıdan bir kimyasal zehirleme olduğunu kesinlikle düşünmüyoruz. Biyolojik olarak parazit kaynaklı zehirlenme olduğunu tespit ettik" dedi.
3.01.2022 Yaşam
Köpekler ne yer, ne ile beslenir? Köpekler en çok neyi sever?
Köpekler ne yer, ne ile beslenir? Köpekler en çok neyi sever? İnsanların en önemli dostlarının arasında köpekler gelmektedir. Köpek beslemeyi birçok insan sevmektedir. Bundan dolayı herkes kendine göre bir köpek türü beslemektedir. Köpek beslerken herkes farklı yiyeceklerden yararlanmaktadır. Ancak köpeklerin ortak olarak sevdikleri birçok besin olduğu da görülmektedir. İnsanlar köpeklerin hangi besinleri çok sevdiğini sıklıkla merak etmektedirler.
18.11.2021 Gündem
Otomobilin üzerinden geçtiği yavru köpek öldü
Otomobilin üzerinden geçtiği yavru köpek öldü Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde, bir sürücü yolda yürüyen yavru köpeğin üzerinden otomobiliyle geçti. Köpeğin öldüğü olayda sürücünün otomobiliyle yoluna devam ettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
8.11.2021 Yaşam
Pera ve Aslan kucaklaştı!
Pera ve Aslan kucaklaştı! Özlem Aktuna ve 5 yaşındaki kızı, karakola giderek yavru köpek Aslan’ı teslim aldı.
13.09.2021 Yaşam
Hırsızlar şimdi de onlara göz dikti! Kamera görüntüleri ele verdi
Hırsızlar şimdi de onlara göz dikti! Kamera görüntüleri ele verdi İstanbul Beykoz’da sahibinin elinden fırlayıp site dışına çıkan ‘Pomeranian’ cinsi ‘Aslan’ isimli yavru köpek 5 dakikada çalındı. Yüzlerce saatlik kamera görüntüsünü izleyen polis ekipleri, Aslan’ı çalarak başkasına satan hırsızı kıskıvrak yakaladı.
13.09.2021 Gündem
Yavru köpek balığını kurtarıp, denize bıraktı
Yavru köpek balığını kurtarıp, denize bıraktı Antalya'nın Serik ilçesinde amatör balıkçı, ağına takılan yavru köpek balığını kurtarıp, denize bıraktı.
29.08.2021 Yaşam
Mahalleli isyan etti: Utanıyorum, siz nasıl bir canisiniz?
Mahalleli isyan etti: Utanıyorum, siz nasıl bir canisiniz? Antalya'da 5 yavru köpek, bir sitenin önündeki otoparkta ölü bulundu. Köpeklerin önce zehirlendikleri, ardından yakıldıklarını öne süren hayvanseverler duruma tepki gösterdi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.
28.08.2021 Yaşam
Sarıyer'de vahşet! Kameralara böyle yansıdı
Sarıyer'de vahşet! Kameralara böyle yansıdı Sarıyer'de kimliği belirsiz bir kişi, yem gösterince annesi ile birlikte yakınına gelen sekiz aylık yavru köpeğe lazer ışıklı, havalı tüfek ile nişan alarak ateş etti. Havalı tüfekten çıkan zehir sürülmüş saçma mermisi isabet eden yavru köpek öldü. Vahşet anları bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansırken, köpeğin sahibi şikâyetçi olduğu şüphelinin yakalanmasına yardımcı olacaklara 15 bin lira ödül vereceği sözünü verdi.
29.06.2021 Yaşam
Ankara'da vahşet! Poşetler içinde çok sayıda ölü  köpek bulundu
Ankara'da vahşet! Poşetler içinde çok sayıda ölü köpek bulundu Ankara'da, boş arazide poşetler içinde çok sayıda ölü köpek bulundu.
8.04.2021 Yaşam
Romanya'dan gelen yolcu otobüsünün bagajında, 23 yavru köpek ele geçirildi
Romanya'dan gelen yolcu otobüsünün bagajında, 23 yavru köpek ele geçirildi Romanya'dan gelen yolcu otobüsünde Terrier cinsi 23 yavru köpek ele geçirildi.
5.02.2021 Yaşam
Bir vahşette Kayseri'den! Ayakları ve boğazını bağlayıp öldürmüşler
Bir vahşette Kayseri'den! Ayakları ve boğazını bağlayıp öldürmüşler Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde, ayakları ve boğazı bağlanmış yavru köpek ölüsü bulundu.
13.12.2020 Yaşam
Kan donduran olay! Çuvalda ölüme terk etmişler
Kan donduran olay! Çuvalda ölüme terk etmişler Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, sokak hayvanlarını beslemek için gezen bir grup hayvansever, boş arazide çuvalların içinde ölüme terk edilen 12 yavru köpek buldu. İhbar üzerine gelen İnegöl Belediyesi ekipleri, köpekleri tedaviye aldı.
5.12.2020 Yaşam
Samsun’da vahşet! 2 bacağı kesilmiş yavru köpek bulundu
Samsun’da vahşet! 2 bacağı kesilmiş yavru köpek bulundu Samsun’un Havza ilçesinde ön iki bacağı kesilmiş halde yavru köpek bulundu. Özel bir hayvan kliniğine getirilip, ameliyat edilen yavru köpeğin, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, jandarma, şüpheli veya şüphelilerin bulunması için çalışma başlattı.
18.11.2020 Yaşam
İstanbul'da ayı paniği! Şehre indi
İstanbul'da ayı paniği! Şehre indi İstanbul Büyükçekmece’de 2 gün üst üste ortaya çıkan boz ayı vatandaşlarda tedirginliğe neden oldu. Büyükçekmece Belediyesi ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerinin ayının görüntülendiği bölgede yaptığı arama çalışmaları sonuçsuz kalırken ayının akıbeti merak konusu oldu.
15.10.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yavru Köpek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yavru köpek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.