Yarışma Programı

Yarışma Programı

Son dakika yarışma programı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yarışma programı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yarışma programı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yarışma Programı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yarışma programı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.567 yarışma programı haberi bulunmuştur. Tüm yarışma programı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da birleşme partisi: Acun Ilıcalı detayları verdi, haftanın eleme adayları belli oldu
Survivor'da birleşme partisi: Acun Ilıcalı detayları verdi, haftanın eleme adayları belli oldu Survivor All Star 2024 yarışmasında birleşme partisinin tarihi belli oldu. Sevilen yarışma programı Survivor'da finale doğru yaklaşılırken yarışmacı sayısı da giderek azalmaya başladı. Sınırsız yemekler ve eğlence dolu şarkı yarışmalarının düzenleneceği partide, yarışmacılar aylar sonra temiz kıyafetler giyerek özel bakımlarını yaptırabilecek. Acun Ilıcalı, Survivor All Star birleşme partisinin tarihini duyurdu. Peki, Survivor 4. ve son eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
17.04.2024 Magazin
Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları tamamlandı
Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları tamamlandı İki ayak ve bir finalden oluşan Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları, 24-25 Şubat tarihlerinde ilk ayak müsabakaları ile başladı. Binicilerin yoğun ilgi gösterdiği yarışmalar güzel hava ile birlikte festivale dönüştü.
26.02.2024 Diğer Sporlar
Survivor'da bu kez Acun Ilıcalı çıldırdı: Sandalyeyi itti, yarışmacılara bağırdı! 4. eleme adayı belli oldu mu?
Survivor'da bu kez Acun Ilıcalı çıldırdı: Sandalyeyi itti, yarışmacılara bağırdı! 4. eleme adayı belli oldu mu? Tansiyonun bir dakika bile düşmediği Survivor All Star'ın 27. bölüm tanıtımında; Acun Ilıcalı'nın konseyde çileden çıkması gündem oldu. Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor All Star'da gergin anlar yaşanmaya devam ediyor. Haftanın 4. ve son dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Kaybeden takım ada konseyinde haftanın son eleme adayını belirledi. Yunus ile Mustafa arasıda çıkan olaylar sonrası Acun Ilıcalı çileden çıktı. . Ilıcalı "Hepimize yazıklar olsun. Böyle bir şey olur mu ya? Siz ne istiyorsunuz, ne istiyorsunuz" diyerek sandalyeyi devirdi.
7.02.2024 Magazin
Nagihan Karadere’den kardeşine sert sözler! “Kardeşimin istekleri beni aşıyordu”
Nagihan Karadere’den kardeşine sert sözler! “Kardeşimin istekleri beni aşıyordu” Fenomen yarışma programı Survivor'ın 2016, 2018 ve 2022 sezonlarında yarışan ve Survivor All Star 2024 için gün sayan eski milli atlet şu an özel hayatıyla gündemde. Kardeşi Fehmi Karadere'nin olay açıklamaları ve ailesinin kendisini evlatlıktan reddettiği iddiasına bir kez daha açıklık getirdi.
6.12.2023 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
MasterChef kaptanlık oyunu kim kazandı? 4 Eylül MasterChef All Star kaptanlar kim oldu? İşte yeni takımlar
MasterChef kaptanlık oyunu kim kazandı? 4 Eylül MasterChef All Star kaptanlar kim oldu? İşte yeni takımlar Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef All Star Türkiye'de bu akşam takımlar arasında kaptanlık oyunu oynanacak. Eda'nın ilk eleme adayı olmasıyla beraber, yarışmacılar yeni kaptanlık görevini kazanmak için mücadele edecek. İşte, 4 Eylül 2023 Pazartesi akşamında MasterChef'te yaşanan son gelişmeler.
4.09.2023 Televizyon
Nursel Ergin, Gelinim Mutfakta'nın 1181. Bölümünde en yüksek puanı kime verdi?
Nursel Ergin, Gelinim Mutfakta'nın 1181. Bölümünde en yüksek puanı kime verdi? Nursel Ergin, 1181. Bölümde en beğendiği yemeğe 5 puan verdi!
31.07.2023 Televizyon
Fenomen yarışma 'Gelinim Mutfakta' altıncı sezona 'merhaba' diyor!
Fenomen yarışma 'Gelinim Mutfakta' altıncı sezona 'merhaba' diyor! Kanal D’nin sunuculuğunu Nursel Ergin’in yaptığı fenomen yarışma programı 'Gelinim Mutfakta', 6’ncı sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.
25.07.2023 Magazin
Gelinim Mutfakta’nın sunucusu Nursel Ergin’den samimyeni sezon üzerine samimi açıklamalar!
Gelinim Mutfakta’nın sunucusu Nursel Ergin’den samimyeni sezon üzerine samimi açıklamalar! Kanal D’nin, sunuculuğunu Nursel Ergin’in yaptığı, çok izlenen, fenomen yarışma programı Gelinim Mutfakta 6’ncı sezonu ile 31 Temmuz Pazartesi ekrana geliyor. Yeni sezona hızlı giriş yapmaya hazırlanan Nursel Ergin, samimi açıklamalarda bulundu.
18.07.2023 Televizyon
MasterChef Güzide sosyal medyadan ateş püskürdü!
MasterChef Güzide sosyal medyadan ateş püskürdü! 'MasterChef Türkiye 2019'da yarı finale kadar yükselme başarısı gösteren Güzide Mertcan, 'All Star' sezonunda ise ilk elenen yarışmacı oldu. "Sona kadar gitmeyeceksem vakit harcamanın anlamı yok" sözleri nedeniyle bilerek elendiği konuşulan MasterChef Güzide, sosyal medya hesabından ateş püskürdü İşte detaylar...
17.07.2023 Magazin
Masterchef All Star'da kıyasıya mücadele! İlk 15 belli oldu
Masterchef All Star'da kıyasıya mücadele! İlk 15 belli oldu TV8 ekranında seyirciyle buluşan MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde ana kadroya giren 15. isim belli oldu. Danilo, Mehmet ve Murat Şef'in ilk turda istediği haşhaşlı şekerpareyi en iyi yapan yarışmacılar yaratıcılık etabına yükseldi. Gecenin yaratıcılık turunda ise ana malzemeler barbun balığı ve mısır oldu. Mert ve Fatma'nın son ikiye kaldığı finalde şeflerin kararı ile bir isim MasterChef All Star ana kadrosuna seçildi.
30.06.2023 Magazin
Beyaz Show yeniden başlıyor! Beyazıt Öztürk müjdeyi canlı yayında verdi!
Beyaz Show yeniden başlıyor! Beyazıt Öztürk müjdeyi canlı yayında verdi! Beyaz Show yeniden başlıyor. Ekranların sevilen programı Beyaz Show'un yeniden başlayacağını ünlü şovmen Beyazıt Öztürk verdi. Katıldığı bir canlı yayında programın yeniden yayınlanacağını söyleyen Öztürk, ayrıca bir yarışma programı da sunacağını açıkladı.
19.06.2023 Televizyon
MasterChef All Star yarışmacıları tam kadro (Fotoğraflı) | 2023 MasterChef All Star'da hangi sezondan kimler var?
MasterChef All Star yarışmacıları tam kadro (Fotoğraflı) | 2023 MasterChef All Star'da hangi sezondan kimler var? MasterChef All Star 2023 kadrosu belli oldu. TV8'de yayınlanmaya başlanacak yeni sezon yarışma programı MasterChef All Star'ın yeni fragmanında kadrodaki isimler tanıtıldı. Özellikle 2020 sezonundan birçok önemli ismin yer aldığı MasterChef All Star'da Metin, Alican, Barbaros, Cemre, Kerim Giritlioğlu gibi isimler dikkat çekti. Şef Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın yer aldığı jüri üyeleri de yine ekranda olacak. Peki MasterChef All Star'da kimler var? İşte MasterChef All Star kadrosu fotoğrafları...
12.06.2023 Televizyon
Gelinim Mutfakta'nın 233. hafta yarışmacısı kim?
Gelinim Mutfakta'nın 233. hafta yarışmacısı kim? Kanal D'nin başarılı yarışması Gelinim Mutfakta'nın 1161. bölümde yarışmaya katılan 233. haftasının yarışmacısı belli oldu! İşte yeni yarışmacı: Gelin Suzan Arslan, kaynana Şükriye Arslan.
12.06.2023 Televizyon
Survivor'ın gelmiş geçmiş en büyük ödülü! Acun Ilıcalı açıkladı
Survivor'ın gelmiş geçmiş en büyük ödülü! Acun Ilıcalı açıkladı TV8'de ekranlara gelen yarışma programı Survivor, 11 Mayıs Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Sunucu Acun Ilıcalı'nın duyurduğu beş araba ödülü, yarışmaya damga vurdu. Mini erzak oyunu ve Anlat Bakalım yarışmasının da oynandığı bölüm, heyecan dolu dakikalara sahne oldu.
12.05.2023 Magazin
4 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, 4 Mayıs Perşembe çeyrek altını kim aldı?
4 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, 4 Mayıs Perşembe çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, 4 Mayıs Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu? sorularının yanıtı araştırılıyor. Kanal D'nin sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta, yarışmacılarına altın kazandırmaya devam ediyor. İşte, 4 Mayıs 2023 Gelinim Mutfakta puan durumu…
4.05.2023 Televizyon
2 Mayıs Gelinim Mutfakta günün puan durumu! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı?
2 Mayıs Gelinim Mutfakta günün puan durumu! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, 2 Mayıs Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu? sorularının yanıtı araştırılıyor. Kanal D'nin sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta, yarışmacılarına altın kazandırmaya devam ediyor. İşte, 2 Mayıs 2023 Gelinim Mutfakta puan durumu…
2.05.2023 Televizyon
28 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, bilezikleri kim aldı? Bugün Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı?
28 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, bilezikleri kim aldı? Bugün Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta kim elendi, bugün Gelinim Mutfakta kim birinci oldu ve altın bilezikleri kim aldı? Gelinim Mutfakta haftanın finaliyle ekranlara geliyor. Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Gelin-kayınvalide yarışma programı Gelinim Mutfakta’da yine gelinler yemekleriyle yarıştı. Programda her Cuma da 7 altın bilezik sahibini buluyor. İşte 28 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu…
28.04.2023 Televizyon
Hülya Avşar 'Yıldız De Bana'yı anlattı: Birincilerin ödülü başrol
Hülya Avşar 'Yıldız De Bana'yı anlattı: Birincilerin ödülü başrol Kanal D’nin yarışma programı “Yıldız De Bana”nın yeni bölümü yarın ekrana gelecek. Jüri üyesi Hülya Avşar, yarışmanın büyük ödülü hakkında “Kazanan yarışmacıların yerleri hazır. Birinci olan kadın ve erkek yarışmacımız Pastel Film’in bir projesinde başrol oynayacak” dedi.
13.04.2023 Magazin
Hülya Avşar, Yıldız De Bana'nın farkını anlattı!
Hülya Avşar, Yıldız De Bana'nın farkını anlattı! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmayı amaçlayan yarışma programı “Yıldız De Bana” 14 Nisan Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana geliyor.
12.04.2023 Televizyon
Yıldız De Bana’nın yeni bölümü 14 Nisan Cuma Kanal D’de!
Yıldız De Bana’nın yeni bölümü 14 Nisan Cuma Kanal D’de! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmayı amaçlayan, yarışma programı Yıldız De Bana 14 Nisan Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek.
7.04.2023 Televizyon
Ünlü oyuncu yeni projesi hakkında konuştu!
Ünlü oyuncu yeni projesi hakkında konuştu! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmaya hazırlanan, yarışma programı Yıldız De Bana’nın sunucusu Deniz Tansel Öngel yeni programı hakkında düşünlerini paylaştı.
5.04.2023 Televizyon
Adriana Lima ile Hatice'nin amcasının ne işi olur?
Adriana Lima ile Hatice'nin amcasının ne işi olur? Gelinim Mutfakta 1112. bölümde Hüsniye Hanım, Hatice'nin idrak anlayışıyla ilgili öyle şeyler anlattı ki herkes gülmekten kendisini alamadı!
4.04.2023 Televizyon
Yıldız De Bana’nın usta ismi Zafer Algöz’den çok özel açıklamalar!
Yıldız De Bana’nın usta ismi Zafer Algöz’den çok özel açıklamalar! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandıracak olan yarışma programı Yıldız De Bana her cuma akşamı canlı yayınla ekrana geliyor.
4.04.2023 Televizyon
Yıldız De Bana ilk bölümüyle ekrana geldi!
Yıldız De Bana ilk bölümüyle ekrana geldi! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmayı hedefleyen yeni yarışma programı Yıldız De Bana canlı yayınla ekrana geldi.
2.04.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Yarışma Programı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yarışma programı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.