Yargısız İnfaz

Yargısız İnfaz

Son dakika yargısız infaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yargısız infaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yargısız infaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yargısız İnfaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yargısız infaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 424 yargısız infaz haberi bulunmuştur. Tüm yargısız infaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Maseratili polisin avukatı: Herhangi bir suç kaydı, kesinleşmiş bir hapis cezası yok
Maseratili polisin avukatı: Herhangi bir suç kaydı, kesinleşmiş bir hapis cezası yok İzmir- İstanbul Otoyolu'nda eşine ait Maserati otomobille giderken trafikte tartıştığı Avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül'ün (39) avukatı Mehmet Yiğit Manav, müvekkili hakkında göçmen kaçakçılığı ile ilgili soruşturma yürütüldüğü iddiasının gerçek dışı olduğunu belirterek, "Adli sicil ve arşiv kaydında herhangi bir suç kaydı ve kesinleşmiş bir hapis cezası bulunmuyor" dedi.
29.06.2023 Gündem
BM, Rusya’nın keyfi olarak gözaltına aldığı 77 sivili infaz ettiğini belgeledi
BM, Rusya’nın keyfi olarak gözaltına aldığı 77 sivili infaz ettiğini belgeledi Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları İzleme Misyonu Başkanı Maltilda Bogner, Rusya’nın Ukrayna’da keyfi olarak gözaltına aldığı 77 sivili kısa sürede infaz ettiğini belgelediklerini açıkladı.
27.06.2023 Dünya
Taksi ücretleriyle ilgili flaş zam açıklaması!
Taksi ücretleriyle ilgili flaş zam açıklaması! İstanbul'da toplu ulaşıma yapılan yüzde 40'lık zammın ardından taksi açılış ücreti 9,80 lira, indi-bindi ücreti ise 28,00 lira oldu. 3 haftadır uygulamada olan tarife değişikliği ile ilgili İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu açıklamalarda bulundu. Aksu, yapılan zammın yeterli olmadığını belirtti. Aksu, "Taksimetre ücret tarifeleri, indi-bindi tarifesi iyileşirse, istediğimiz oranda zam yapılırsa yolcunun şikayeti de ortadan kalkar. Taksici de gitmemezlik yapmaz" diye konuştu.
28.04.2022 Ekonomi
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı dehşete düşüren katliam! Ukraynalı gazeteci Bucha'daki vahşeti anlattı: Korkunç tecavüz iddiası...
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı dehşete düşüren katliam! Ukraynalı gazeteci Bucha'daki vahşeti anlattı: Korkunç tecavüz iddiası... Rusya-Ukrayna savaşı tüm şiddetiyle sürerken dünya Bucha'dan gelen fotoğrafları konuşuyor. Rus ordusunun geri çekilmesi ile bölgede yaşanan vahşet gün yüzüne çıkarken Ukraynalı gazeteci yaşanılanları ABD basınına anlattı. İngiliz Guardian gazetesi ise Rus askerlerinin tecavüzü bir silah olarak kullandığını yazdı.
4.04.2022 Dünya
Tuğba Özerk'in kabusu! 'Tehditle haraç istiyor'
Tuğba Özerk'in kabusu! 'Tehditle haraç istiyor' Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki ve Ceylan Ertem’in ardından şarkıcı Tuğba Özerk de saplantılı hayran mağduru olduğunu iddia ederek adliyenin yolunu tuttu. 7 yıldır kendisini taciz eden Erol Akbalık'ın tehditle haraç istediğini söyledi.
3.03.2022 Magazin
Bakan duyurdu! Çok sayıda hakim ve savcı alınacak
Bakan duyurdu! Çok sayıda hakim ve savcı alınacak Son dakika haberi... Adalet Bakanı Gül, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezuniyet Töreni'nde konuştu. Bakan Gül, 'Yıl sonuna kadar bin hakim ve savcı alacağız' dedi.
7.07.2021 Gündem
Bakan Gül: Faile değil, fiile bakarak karar verin
Bakan Gül: Faile değil, fiile bakarak karar verin Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, adli ve idari yargı adaylarının ödül töreninde, "Hangi suç kim tarafından işlenirse işlensin, faile değil fiile bakarak karar verin. Kişilerin dinine, diline, inancına, yaşam tarzına, siyasetine, felsefi anlayışına, mezhebine, doğduğu yere değil, dosyadaki delillere bakarak karar verin" dedi.
2.07.2021 Siyaset
Diş hekimine tecavüz suçlaması! Kamera görüntüleri ortaya çıktı
Diş hekimine tecavüz suçlaması! Kamera görüntüleri ortaya çıktı İstanbul Kadıköy’de bir diş hekimi, yanında çalışan yabancı uyruklu kadının tecavüz iddiası üzerine darbedildi. O anlara dair güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.
17.05.2021 Gündem
Erol Mütercimler ikinci kez hakim karşısında! Sözleri tepki çekmişti
Erol Mütercimler ikinci kez hakim karşısında! Sözleri tepki çekmişti Katıldığı bir televizyon programında imam lisesi mezunları hakkındaki sözleri nedeniyle "Halkın bir kesimini sosyal sınıf din, mezhep, cinsiyet ve bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama" suçundan 9 aydan 1 yıl 6 aya kadar kadar hapis istemiyle yargılanan Erol Mütercimler'in yargılanmasına devam edildi. Erol Mütercimler, "Hiçbir suç işlemedim" diyerek beraatini talep etti. Mahkeme, mütalaasını hazırlaması için dosyanın savcılığa gönderilmesine karar verdi.
22.02.2021 Gündem
Kaşıkçı'nın ailesi katilleri affettiklerini duyurdu
Kaşıkçı'nın ailesi katilleri affettiklerini duyurdu Gelen son dakika haberine göre; Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda katledilen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ailesi, cinayeti işleyenleri affettiklerini duyurdu.
22.05.2020 Dünya
Berlin Konferansı sonra Libya'da Hafter ateşkesi ihlal etti!
Berlin Konferansı sonra Libya'da Hafter ateşkesi ihlal etti! Libya'nın doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'e bağlı milisler, Berlin Konferansı sonrasın başkentin güneyindeki Selahaddin bölgesinde havan saldırısıyla ateşkesi ihlal etti.
20.01.2020 Dünya
BM'den Suudi mahkemesinin Kaşıkçı kararına sert tepki!
BM'den Suudi mahkemesinin Kaşıkçı kararına sert tepki! Birleşmiş Milletler (BM) Yargısız ve Keyfi İnfazlar Özel Raportörü Agnes Callamard, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı davasında 5 sanık hakkında "idam kararı" verilmesi ve "infaz emrini verenlerin cezalandırılmamasının" kendisinde çifte şok etkisi yarattığını bildirdi.
26.12.2019 Dünya
Kaşıkçı davasındaki karara tepki yağdı
Kaşıkçı davasındaki karara tepki yağdı Birleşmiş Milletler (BM) Yargısız ve Keyfi İnfazlar Özel Raportörü Agnes Callamard, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı davasındaki karara “Emri verenler özgürce dolaştığı gibi, soruşturma ve yargılama sürecine bile dahil edilmediler, adaletle örtüşmeyen gülünç bir karar” ifadeleriyle tepki gösterdi. İngiltere Kaşıkçı'nın öldürülmesinde rolü olan herkesten hesap sorulmasını talep ederken Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz de tepki gösterdi.
23.12.2019 Dünya
Hablemitoğlu suikastının kilit ismi, iadeyi engellemek için kara propagandaya başladı
Hablemitoğlu suikastının kilit ismi, iadeyi engellemek için kara propagandaya başladı Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastının Ukrayna'da yakalanan kilit şüphelisi Nuri Gökhan Bozkır’ın Türkiye’ye iade kararı verilmemesi için kara propaganda yaptığı öğrenildi. Bozkır’ın “Türkiye’ye iade edilirsem bana yargısız infaz yapılacak ve öldürüleceğim. Beni de Kaşif Kozinoğlu gibi öldürecekler” dediği ortaya çıktı. Ukrayna, Bozkır’ı bu gerekçeyle Türkiye’ye iade etmez, sığınma talebini reddederek sınır dışı edilmesine karar verirse üçüncü bir ülkeye iadesi gündeme gelecek.
20.12.2019 Gündem
Haluk Levent'ten Cem Yılmaz'a 'vurgun' sorusu
Haluk Levent'ten Cem Yılmaz'a 'vurgun' sorusu Cem Yılmaz'ın gösterisin izleyen Ekşi Sözlük yazarları, ünlü komedyenin Haluk Levent için "Büyük vurgun yakında sinemalarda" dediğini ileri sürdü. Konu hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yapan Levent, "1 TL'lik vurgunum varsa ülkeyi terk edeceğim" diyerek Yılmaz'dan açıklama beklediğini söyledi.
13.11.2019 Magazin
'Kaşıkçı'yı 15 devlet ajanı infaz etti'
'Kaşıkçı'yı 15 devlet ajanı infaz etti' Birleşmiş Milletler (BM) Yargısız ve Keyfi İnfazlar Özel Raportörü Agnes Callamard, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinden Suudi Arabistan'ın sorumlu olduğunu vurgulayarak, "Suudi Arabistan tarafından yürütülen soruşturma, emir komuta zincirinin ortaya çıkarılmasında başarısız oldu." dedi.
26.06.2019 Dünya
CIA, Avrupa'yı Suudi muhaliflerin can güvenliği için uyardı
CIA, Avrupa'yı Suudi muhaliflerin can güvenliği için uyardı Birleşmiş Milletler (BM) Yargısız ve Keyfi İnfazlar Özel Raportörü Agnes Callamard'ın Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin hazırladığı raporda, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatının (CIA), farklı ülkelerde yaşayan ve Suudi Arabistan'ın politikalarına muhalif kişilerin tehdit altında olduğuna dair 4 Batı ülkesini uyardığı bilgisi yer aldı.
21.06.2019 Dünya
BM Cemal Kaşıkçı raporunu açıkladı!
BM Cemal Kaşıkçı raporunu açıkladı! BM'nin gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti için hazırladığı raporda, "Öldürülmesi Suudi Arabistan devletinin sorumlu olduğu yargısız bir infazdır. Suudi Arabistan, diplomatik ayrıcalıkları suistimal etmesinden dolayı Türk Hükümeti'nden özür dilemeli" denildi.
19.06.2019 Dünya
İstanbul Havalimanı taksi ücretleri belli oldu
İstanbul Havalimanı taksi ücretleri belli oldu İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) İstanbul Havalimanı taksi ücretlerini açıkladı. En düşük ulaşım ücreti 52 TL ile Arnavutköy’den, en yüksek 272 TL ile Şile’den gerçekleşiyor.
18.04.2019 Gündem
Uruguay'da generaller suçu örtbas ettikleri şüphesiyle görevden alındı
Uruguay'da generaller suçu örtbas ettikleri şüphesiyle görevden alındı Generaller, 1973-1985 yıllarındaki askeri diktatörlük döneminde bir ordu mensubu tarafından işlenen yargısız infaz suçunu örtbas etmekle suçlanıyor.
2.04.2019 Dünya
"İstanbul Havalimanı 3 bin taksiciye ekmek kapısı olacak"
"İstanbul Havalimanı 3 bin taksiciye ekmek kapısı olacak" Türk havacılık tarihinin en büyük taşınması taksileri de etkileyecek. Atatürk Havalimanı'nda görev yapan 660 taksi, 6 Nisan'da İstanbul Havalimanı'na taşınacak Taşınmayla birlikte havalimanında 800'ü sarı, 100'ü üst segmentteki turkuaz, 100'ü de vito tarzı olmak üzere taksi sayısı bine çıkacak.
23.03.2019 Ekonomi
"İftiraya uğradığımı Türk halkına kanıtlayacağım"
"İftiraya uğradığımı Türk halkına kanıtlayacağım" Sanatçı Ahmet Kural ile Sıla Gençoğlu arasında yaşanan tartışmaya ilişkin İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan davanın ilk duruşması gerçekleşti.
7.03.2019 Magazin
Diriliş Ertuğrul 138. yeni bölüm fragmanları
Diriliş Ertuğrul 138. yeni bölüm fragmanları İşte TRT1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin 138. yeni bölüm fragmanları yayınlandı.
5.03.2019 Televizyon
Batuhan Karadeniz imzaladı
Batuhan Karadeniz imzaladı Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor, 2018-2019 sezonunun ikinci yarısının transfer bitiminde kadrosuna dahil ettiği Adanademirspor’dan Batuhan Karadeniz, Denizlispor’dan Cihan Özkaynak ve Fethiyespor’dan Hakan Olkan için imza töreni düzenledi.
4.02.2019 Futbol
İsrail güçleri Kudüs'te bir genci şehit etti
İsrail güçleri Kudüs'te bir genci şehit etti İsrail güçleri, Kudüs'te bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu iddia edilen bir Filistinli genci şehit etti.
13.12.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yargısız İnfaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yargısız infaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.