Yardım Çağrısı

Yardım Çağrısı

Son dakika Yardım çağrısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yardım çağrısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yardım çağrısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yardım Çağrısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yardım çağrısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.254 yardım çağrısı haberi bulunmuştur. Tüm yardım çağrısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aliyev’den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a depremin yıldönümünde taziye mesajı
Aliyev’den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a depremin yıldönümünde taziye mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 6 Şubat 2023 depremlerinin 1’inci yılında taziye mesajı gönderen Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, “Sizin liderliğiniz, Türk halkının dayanışma ruhu ve güçlü iradesi sayesinde, güçlü Türk devleti bu zorlukları hızla aşacak ve bu acı sınavdan onurla, hatta daha da güçlenerek çıkacaktır” ifadelerini kullandı.
6.02.2024 Gündem
Eski eşinin ailesi tarafından sokak ortasında dövülen kadının yardım çağrısı! Kan donduran olay
Eski eşinin ailesi tarafından sokak ortasında dövülen kadının yardım çağrısı! Kan donduran olay Bağcılar'da gördüğü şiddet nedeniyle bir yıl önce eşinden ayrılan Songül Kaya (35) sokak ortasında eski eşinin ailesinin sopalı saldırısına uğradı. Eğitimci olan eski eşinden hala tehdit aldığını söyleyen Kaya, çocukları için devletten yardım bekliyor.
22.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suudi Arabistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarıyla ilgili konuşarak, "Gazze’de masum siviller, ayrım göz etmeyen ağır bombardıman altında hayatlarını kaybediyor, kendi topraklarında ayrıca göçe zorlanıyor. İsrail, hastaneleri, okulları, ibadethaneleri, cami, kilise ayırt ekmeksizin hatta hasta, ölü taşıyan ambulanslara varıncaya kadar, mülteci kamplarını hedef almak suretiyle bütün dünyanın gözleri önünde savaş suçu işliyor." ifadelerini kullandı.
12.11.2023 Gündem
Antalyaspor'un İsrailli futbolcuları Filistin için yapılacak saygı duruşu sebebiyle maça çıkmayacak
Antalyaspor'un İsrailli futbolcuları Filistin için yapılacak saygı duruşu sebebiyle maça çıkmayacak Antalyaspor’un iki İsrailli futbolcusu Ramzi Safuri ve Sagiv Jehezkel, Süper Lig’de Filistin için alınan saygı duruşu kararı nedeniyle bugün saat 16.00’da oynanacak Gaziantep FK maçında yer almayacaklarını duyurdu.
21.10.2023 Antalyaspor
9 kişinin öldüğü katliamının odağındaki aileden yardım çağrısı! Adalet istiyoruz
9 kişinin öldüğü katliamının odağındaki aileden yardım çağrısı! Adalet istiyoruz Diyarbakır'ın Bismil ilçesine bağlı Serçeler köyünde 15 Haziran'da iki aile arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden 9 kişinin öldüğü olaya ilişkin Alyamaç ailesi, “Oraya ateşi söndürmeye giden insanları pusuya düşürerek ailemden 5 kişinin ölümüne sebep oldular. Aynı zamanda kendi ailelerinden de 4 kişinin ölümüne sebep oldular. Vefat edenlerin ailelerine baş sağlığı diliyorum. Bu olaylar hiç hoş değil. Bu olayın failleri tam 75 gündür yakalanamadı. Yaklaşık 20-25 kişi halen aranıyor.” dedi.
28.08.2023 Yaşam
Paris'te katledilen Akın Genç cinayetinin sırrını telefon kayıtları çözecek
Paris'te katledilen Akın Genç cinayetinin sırrını telefon kayıtları çözecek 15 Aralık 2022 tarihinde başından vurularak öldürülen 20 yaşındaki Akın Genç cinayetinin sırrını telefon kayıtları çözecek. Katili henüz bulunmayan Akın Genç'in acılı ailesi, evladının katilinin bulunmasını istiyor. Akın, öldürülmeden önce annesini arayıp "Çok acıktım. 10 dakikaya evde olurum" demiş. Fransız polisinin soruşturmayı sürdürdüğü davada ailenin tahmini Akın'ın bir arkadaşı tarafından cinayetin işlendiği yere çağırılması oldu.
10.08.2023 Gündem
Genç avukatın sır ölümü! Sevgilisi 'intihar etti' dedi, tutuklandı
Genç avukatın sır ölümü! Sevgilisi 'intihar etti' dedi, tutuklandı Avukat Belen Nesil Coşğun, silahla vurulmuş halde bulundu. Coşğun’un KADES üzerinden yardım istediği belirlenirken erkek arkadaşı Muhammet B. ‘intihar etti’ dedi. Gözaltına alınan Muhammet B. tutuklandı.
17.06.2023 Yaşam
Antalya açıklarında ticari gemi battı; 5 personel kurtarıldı, 9'u aranıyor
Antalya açıklarında ticari gemi battı; 5 personel kurtarıldı, 9'u aranıyor Antalya'nın Kumluca ilçesi açıklarında yabancı bandıralı ticari gemi battı. Gemideki 5 personel kurtarıldı, kayıp 9 personel için arama-kurtarma çalışması başlatıldı.
5.04.2023 Gündem
Hatayspor Süper Lig'e geri dönüyor! TFF de destek verecek
Hatayspor Süper Lig'e geri dönüyor! TFF de destek verecek Deprem sonrası bu sezon Süper Lig'den çekilen ve acı kayıplar yaşayan Hatayspor, gelecek sezon tüm şartları zorlayarak futbola dönüş yapmak istiyor.
19.03.2023 Hatay Spor
Türk Devletleri Teşkilatı Olağanüstü Zirvesi Bildirisi 5 dilde imzalandı
Türk Devletleri Teşkilatı Olağanüstü Zirvesi Bildirisi 5 dilde imzalandı Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Olağanüstü Zirvesi Bildirisi, 5 farklı dilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım-Jomart Tokayev, Kırgız Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sadır Japarov, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev tarafından imzalandı.
16.03.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk dünyasının tek vücut olduğunu göstermiş olacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk dünyasının tek vücut olduğunu göstermiş olacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Olağanüstü Zirve Toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yardıma ilk koşanların Türk Dünyası olduğunu vurgulayarak, "Arama kurtarma ekipleriniz birçok vatandaşımızı hayata bağladı. Gönderdiğiniz ata yadigarı çadırlar vatandaşlarımıza yuva oldu. Aziz milletimiz bu yardımınızı unutmayacaktır. Afetlerle mücadelede iş birliğini artırmalıyız" ifadelerini kulandı.
16.03.2023 Gündem
Atakaş Hatayspor Kulüp Başkanvekili Aydın Teksöz: Umutlandık çünkü hem Atsu'yu, hem de maçı kazanmıştık
Atakaş Hatayspor Kulüp Başkanvekili Aydın Teksöz: Umutlandık çünkü hem Atsu'yu, hem de maçı kazanmıştık 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremden etkilenen Hatay'da Christian Atsu ve Taner Savut'un enkaz altında kalarak hayatlarını kaybetmesi derin bir acı olarak yüreklerde kaldı.
14.03.2023 Şampiy10
Bakan Çavuşoğlu: Uluslararası hasar tespit raporunun hazırlanması için çalışmalar başladı
Bakan Çavuşoğlu: Uluslararası hasar tespit raporunun hazırlanması için çalışmalar başladı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Kurumlarımız deprem sonrası hasar tespit ve ihtiyaç değerlendirme raporu çalışmalarına süratle başladı. Eş zamanlı olarak bakanlığımız, Birleşmiş Milletler (BM) Kalkınma Programı, Dünya Bankası ve Avrupa Birliği (AB) temsilcileriyle istişarelerde bulundu. İstişareler sonucunda, uluslararası standart haline gelmiş metodolojiyle uyumlu hasar tespit raporunun da hazırlanması için gerekli çalışmalara başlandı" dedi.
10.03.2023 Gündem
Emine Erdoğan, BM Habitat İcra Direktörü Sharif ile bir araya geldi
Emine Erdoğan, BM Habitat İcra Direktörü Sharif ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Habitat İcra Direktörü Maimunah Mohd Sharif ile bir araya geldi. Emine Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye'ye "geçmiş olsun" ziyaretinde bulunan Sharif'i, Huber Köşkü'nde kabul etti.
24.02.2023 Gündem
Berfu Yenenler paylaşımıyla dikkat çekti: Kırılmaz sanıyordum kendimi, bayağı iyi kırılmışım
Berfu Yenenler paylaşımıyla dikkat çekti: Kırılmaz sanıyordum kendimi, bayağı iyi kırılmışım Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle felaketi yaşadı. Ardından 20 Şubat'ta Hatay merkezli iki deprem daha meydana geldi. Felaketin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağırısı yapan ve geçtiğimiz günlerde Malatya'da çocuklara oyuncak dağıtan Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.
23.02.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güçlendirme diye bir mantık yok, hepsini sıfırdan yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güçlendirme diye bir mantık yok, hepsini sıfırdan yapacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan deprem bölgesi Hatay'da açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Hatay'da yaptığı açıklamada, "Kalıcı konutlar için TOKİ hazırlığını yapıyor. Konutlarımızın hiçbiri zemin artı 3 ya da 4 katı geçmeyecek. Güçlendirme diye bir mantıkla inşa ve ihya çalışmaları yapmayacağız. Hepsi sıfırdan yapılacak. Yerleşim yerlerimizi mümkün olduğu kadar ovalardan dağlara doğru kaydırarak, zemin sıvılaşmalarının yol açtığı felaketlerden uzak tutmak istiyoruz" dedi. Hatay'ın ardından Kahramanmaraş'a geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada da açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kahramanmaraşlı kardeşlerime sesleniyorum 'Kahramanmaraş için hemen şimdi' diyerek bu şehre sahip çıkalım. Geçici barınma için nereye giderse gitsin önümüzdeki yılın ilk baharında kendi memleketindeki hayatına başlamış olsun. Bu afet birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi asla parçalayamaz." dedi.
20.02.2023 Gündem
BM Gıda ve Tarım Örgütü’nden Türk çiftçilere 25 milyon dolar yardım çağrısı
BM Gıda ve Tarım Örgütü’nden Türk çiftçilere 25 milyon dolar yardım çağrısı Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü’nden (FAO) deprem felaketinden etkilenen 10 ildeki çiftçilere 25 milyon dolarlık yardım çağrısında bulundu.
18.02.2023 Dünya
Dışişleri'nden 'Acil Yardım Çağrısı' açıklaması
Dışişleri'nden 'Acil Yardım Çağrısı' açıklaması Dışişleri Bakanlığı kaynakları, Birleşmiş Milletler (BM) tarafından Türkiye'ye destek amacıyla başlatılan Acil Yardım Çağrısı'na ilişkin "Acil Yardım Çağrısı, insani dış politika anlayışıyla son yıllarda uluslararası yardım ve dayanışma konusunda örnek bir rol oynayan ülkemize, karşılaşılan afetin büyüklüğü ve kapsamıyla orantılı biçimde uluslararası dayanışmayla mukabele edilmesi ihtiyacına dikkat çeken bir belge niteliği taşımaktadır" açıklamasını yaptı.
18.02.2023 Gündem
Keanu Reeves'in sevgilisi Alexandra Grant'ten depremzedelere yardım çağrısı!
Keanu Reeves'in sevgilisi Alexandra Grant'ten depremzedelere yardım çağrısı! Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin yaralarını sarmaya çalışan Türkiye, depremzedeler için tek yürek oldu. Afet bölgesinde çalışmalar devam ederken, dünyaca ünlü yıldızlardan da destek mesajları yağdı. Son olarak Keanu Reeves'in sevgilisi Alexandra Grant, sosyal medya hesabından Türkiye ve Suriye için destek istedi.
16.02.2023 Magazin
Madonna'dan AHBAP Derneği'ne bağış çağrısı!
Madonna'dan AHBAP Derneği'ne bağış çağrısı! Türkiye, Kahramanmaraş'ta yaşanan 7,8 ve 7,6’lık depremler 10 kentte yıkıma neden oldu. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken birçok dünyaca ünlü sanatçı da taziye mesajları yayınladı. Bu isimlerden biri de Madonna oldu. Deprem bölgesinde çekilen fotoğrafları paylaşan Madonna "Sevdiklerini söylemiyorum bile. Tüm şehirler silindi. Kalp kırıcı" diyerek AHBAP Derneği'ne bağış çağrısı yaptı.
15.02.2023 Magazin
Shakira'dan Türkiye için yardım çağrısı!
Shakira'dan Türkiye için yardım çağrısı! Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için taziye mesajı paylaştı. Depremzedeler için takipçilerinin UNICEF’e bağış yapmasını istedi.
13.02.2023 Magazin
Yılmaz Erdoğan ve BKM'den deprem bölgesine 2 milyon TL bağış!
Yılmaz Erdoğan ve BKM'den deprem bölgesine 2 milyon TL bağış! Türkiye, 7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsıldı. Kurtarma ekiplerinin enkaz altında kalanlar için mücadelesi devam ederken, ünlü isimler de tek yürek olarak deprem bölgesine yardımda bulunmaya başladı. Son olarak Yılmaz Erdoğan, BKM olarak depremzedelere 2 milyon TL bağış yaptıklarını duyurdu.
11.02.2023 Magazin
Dünyaca ünlü isimlerden destek ve yardım çağrısı geldi!
Dünyaca ünlü isimlerden destek ve yardım çağrısı geldi! Türkiye ve Suriye’de depremden etkilenenlere yardım ve duyarlılık çağrısı yapan dünya yıldızlarına her geçen gün yenileri ekleniyor. Ünlüler, milyonların takip ettiği platformlarını sosyal sorumluluk için kullanıyor. İşte destek ve yardım çağrısı yapanlar...
11.02.2023 Magazin
Haluk Levent depremzedeler için harekete geçti! İki ünlü isim eşlik edecek
Haluk Levent depremzedeler için harekete geçti! İki ünlü isim eşlik edecek Deprem bölgesinin ihtiyaçları için İstanbul'da firmalarla görüşecek olan Haluk Levent'e, ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve Oktay Kaynarca eşlik edecek.
10.02.2023 Magazin
CZN Burak'tan Taha Duymaz ve ailesi için yardım çağrısı!
CZN Burak'tan Taha Duymaz ve ailesi için yardım çağrısı! Hatay'da yaşayan yemek videolarıyla ünlü olan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, meydana gelen depremde ailesiyle birlikte göçük altında kaldı. Üç gündür ulaşılamayan Taha Duymaz ve ailesi için CZN Burak yardım çağrısında bulundu.
10.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yardım Çağrısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yardım çağrısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.